Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftasonu saçmaladığım için +600 çıktım p.tesi günü amacım cumaya kadar düşük kalorili beslenip sporumu yapıp eksiye çevirmek. Örnek menülerinizi takip ediyorum
yaparsın canım 600 çok değilmiş burda önceden ne artılar eksiye dönüyordu yeterki isteyip emek verelim

devam ederse cumartesi bir doktora görüneceğim canım
inşallah safra kesesi filan değildir

iyi olmana sevindim canım :)
inşallah değildir canım

Hayırlı günler bayanlar su ve spor a daha da dikkat edeceğimiz bir gün olması dileğiyle
hayırlı günler canım amin ınsallah

Ay kizlar ben bugun cok sasirdm tartida 65.4 ciktim ama menulerim dolu dolu nasil oluyor anlamadim acikcasi
Bide dun 12 de birden peynirli ekmek cekti cnm 1 dilim ekmek birz peynir 1cerry domates yediydim
Kuzum hamilelikte metobolizma daha hızlı çalışıyor ondandır şimdi bebiş pek kilo almıyor son aylarda bebisin kilo almaya başlıyor ve ödemler başlıyor

Kokuyorsa zorlama cnm sonra iyice tiksinirsin
Omlet tarzidami öyle oluyor

Ewet oylede yiyemiyorm pek ya ama belki gecici bi suredir bulantilarimd azalmay basladi cunku

Supersin cnm insallah senin ve bebegin icin herseyin hayirlisi olur bu arad ultrasonsa gorebidnmi cnm onu merak ettim bide esin geldi mi soyledinmi :)

evdeki herkes aynı yemeği yedi, sadece ben rahatsız oldum ama belki de yemektendir bilemedim.
halen devam ediyor, dünkü kadar şiddetli olmasa da.

Ah cnm ya cok gecmis olsun yemekten degildir ozaman muhtemelen, insallah safra keseside degildir gecer gider oyle cnm

Ohhhh ne güzel şimdiden uyku depola :)))
Goruyon mervenin halini :)

Ayy sorma napcm uykusuz, uyku delisiyimdir ama herseyi göze aldim bu yola cikmadan savaşa hazirim

Aaaa hiç dikkatimi cekmemisti :))

Geçen sordum kimin aslanı yoksa yazsin liste yapalım diye kimseden ses cikmadi
Gözüme carpanlari yazayim eksik olan söylesin

Abla benimde dikkatimi ceken 2 kisi var Pufuduks @kkmevsim

hoş geldin tatlışş
kız avatarın güzel ama nickine bayıldım en sevdiğim anime karakterlerinden yeni sezonunu dört gözle bekleyip hala çıkmayınca hüsrana uğramış biri olarak ara ara hala belki çıkar diye bakınan biriyim yaa akatsuki no yona da ki kızıl saçlı prensesin adı olduğu için yonahime sin değil mi başka karakterle karıştırmayayım :)))
10 kilo dediğin nedir bir kaç aya geldiği yere postalarsın sonra da sağlıklı bir şekilde 54 e inersin gülüm stres yok sabırla güzel sonuç almak varrr:)

Kuzum hamilelikte metobolizma daha hızlı çalışıyor ondandır şimdi bebiş pek kilo almıyor son aylarda bebisin kilo almaya başlıyor ve ödemler başlıyor

Evet mantıklı cnm zaten hissediyorm wc sorunum falan hic yok yedigim yaramiyor sanki bide saglikli yiyince ah ah o son aykar kimbillir neler olcak bakalim
Sen kac kilo almistn toplamda cnm

Maşallah tatlım tum gunu dolu dolu geçirmişsin

Oooo sabahada enerjik baslanmissss
Sabah sporu cok imrendiğim ama yapamadığım bisey
Evet sayenizde canım
Hem bütün işlerimi hallettim hem de sporumu
Bugün de güzel geçecek umarım cuma güzel sonuçlar görmeyi bekliyorum tartıda
Kalkamadığın için mi yapmıyorsun? Yoksa akşam mı daha kolay geliyor spor için?

Eşinin yorumuna koptum :))))))
Gelmiş geçmiş olsun atlattın heyecanı
Seminerde konuşmanın içeriğinden az biraz bizede bahsetsene ekim Merak ettim gençliğe ne aşıladın
bilinç altından ne kadar saf aptal olup her dediğimize inandığından , çekim yasasından , her şeyin enerjisi olduğundan sözlerimiz ve düşüncelerimizin de enerjiden olup titreşim yaydığından çekim yasasının da benzer enerjiler benzerlerini çeker ilkesine göre ne konuşuyorsan ne düşünüp neye inanıyorsak onu çekeceğimizden , suyun hafısası olduğundan , hayal etmenin önemi ve kısacıkta eft den bahsettim bu kadarı yetişti anca

Evet mantıklı cnm zaten hissediyorm wc sorunum falan hic yok yedigim yaramiyor sanki bide saglikli yiyince ah ah o son aykar kimbillir neler olcak bakalim
Sen kac kilo almistn toplamda cnm
5 kilo aldım canım gülsima 3 250 dogdu suyudu esiydi derken hamile kaldığım kilonunda aşağısına indim dogumdan hemen sonra benim kilo almam emzirirken oluyor canavar çıkıyor resmen icimden

Ay kizlar ben bugun cok sasirdm tartida 65.4 ciktim ama menulerim dolu dolu nasil oluyor anlamadim acikcasi
Bide dun 12 de birden peynirli ekmek cekti cnm 1 dilim ekmek birz peynir 1cerry domates yediydim
tartı güzel ama yinede geç vakit yemeyi alışkanlık yapma cnm

ehhh ablacım, ama cumartesiye göre falan daha iyi
bir arkadaş yazmış sende mi hasta oldun
Benim sukur burnum tikali değil cnm akıp duruyor :)) sadece oksuruk zorluyor

Hasta hasta yaptım abla grip oldum hep unutuyorum sormayı senin öksürük geçtimi nasıl olsun benim oglanda sabaha kadar öksürükten uyuyamadi
Offf sendemi
Yok geçmedi cnm benide uyutmuyor
Yazık yavrucuga inş. Çabuk atlatirsiniz

Hangi dilden konusuyon dizi falan mı

Yok erken kalksamda sabahları enerjik olamıyorum
Biraz tembelim heralde :))

5 kilo aldım canım gülsima 3 250 dogdu suyudu esiydi derken hamile kaldığım kilonunda aşağısına indim dogumdan hemen sonra benim kilo almam emzirirken oluyor canavar çıkıyor resmen icimden
kız sen hepsini emzirirken mi aldın canın çok mu çekiyor bir şeyleri ondan mı cacavar oluyorsun ahh ahh benim küçük kız kardeşim de öyle ama sen maşallah baya verdin benim küçük cadı kazanı bir türlü kafası sakin de kalmıyor stresten şişti kuzum veremedi darısı ona inşallah

Hangi dilden konusuyon dizi falan mı
animeeeeee yani çizgi dizi ama büyükler için çoluk çocuğun izlediklerinden değil..ben tam bir anime canavarıyım kore dizisi anime ve kurgu fantastik filmler oldu mu işi gücü bile savsaklarım, yemek yemeyi bile unuturum :)

Öğretmenler yorum yaptimi
eşin geldimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…