Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kore dizilerinin hastaları oluyormuş sende onlardansın heralde :))
Benim ilgi alanım değil :)

Öğretmenler yorum yaptimi
eşin geldimiydi
eşim okula gelmiyor :) müdür ve öğretmenlerden tebrik ve teşekkürleri bolca aldım istediğim gibi olmadı içime sinmedi dedim ama onlar çok beğenmiş tanımadığım bir hoca konuşma bitip kalan öğrencilerle salon da lak lak edip sonrada üst katta kız öğrencilerle devam ederken geldi çok etkilendiğini söyledi teşekkür etti , rehber hocamızın dersi olduğu için dinleyemedi ama konuşma bitince çocuklar ona çok güzeldi çok beğendik diye gitmiş söylemişler o da geldi bana söyledi ve dinleyemediği için çok üzülmüş ellerimle size kahve yapayım dedi :) istemedim tabi yazık ne yorucam saat 5 oluyordu işleri hala vardı oyalatmıyım işini yapsın da evine gitsin dedim :)

Mefkurem sağol abla grip sezonu açıldı oğlan gece oksurdu yinede okula goturdum sabah iyiydi evde kalınca daha çok hastalanır biraz temiz hava alsın zaman geçirir iyu olur onun icinde

çok geçmiş olsun ablacım ballı zencefil yap kendine öksürüğe birebir

1
Bu kore dizilerinin hastaları oluyormuş sende onlardansın heralde :))
Benim ilgi alanım değil :)
Ama çok eğlenceli oluyor .
1 dizi izlemiştim ben de belleğe atıp.canın istedikçe izkiyosun.hoş artık internet bağlantılı tv ler de var.
Çocukları büyüteyim .çok çok izliycem inşallah :)))

İnan senin adına çok mutlu oldum canom

1

Ama çok eğlenceli oluyor .
1 dizi izlemiştim ben de belleğe atıp.canın istedikçe izkiyosun.hoş artık internet bağlantılı tv ler de var.
Çocukları büyüteyim .çok çok izliycem inşallah :)))
Ben kk ya gelmeden böyle dizilerin varlığından bihaberdim :) )

Sen işe gitmiyonmu tatlim

Mefkurem sağol abla grip sezonu açıldı oğlan gece oksurdu yinede okula goturdum sabah iyiydi evde kalınca daha çok hastalanır biraz temiz hava alsın zaman geçirir iyu olur onun icinde
İnsan okuldan geri kalsinda istemiyor haliyle
Oksuruk geceleri daha bi coşuyor zaten
Acaba ayağına viks sursen gece iyiigelirmiki
Odaya ıslak havluda koy
Dur benimde aklıma geldi :)
Bide soğan kesip koyalım

Sagolasin tatlim bi sürü bitki çayı içtim ama bende hep uzun sürer
Onu da deneyim
evet ya uzun sürüyor o bitki çayları sayesin de daha kötü olmuyorsun ayakta geçiriyorsun ama şöyle yatsan 1 gün sıcak su torbalarını alıp iyi bir ter atsan iyi olacak da seni bir gün yatakta yatırmak için bağlamak lazım sıkıldım der kalkarsın olmadı :)

Kızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
anammmmm başladı mı paytak adımlar maşallah maşallah rabbim esirgesin , büyük teyzesi anun ayaklarını yaradana kurban olsuuunn en tatlı zamanları çok hızlı büyüyorlar ,ayy mefkuşum valla dişim bile kamaştı ilk gördüğün de benim yerine poposunu vur vur az dişle gıdısını ensesini de bol bol öp benim için çook canım çekti yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…