- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.461
Neden tatlimballarım hepinize tebrikleriniz için teşekkür ederiiiiimmm
ve youtube kanalı açmaya hiç niyetim yok bana göre değil öyle şeyler :)
Bu kore dizilerinin hastaları oluyormuş sende onlardansın heralde :))animeeeeee yani çizgi dizi ama büyükler için çoluk çocuğun izlediklerinden değil..ben tam bir anime canavarıyım kore dizisi anime ve kurgu fantastik filmler oldu mu işi gücü bile savsaklarım, yemek yemeyi bile unuturum :)
eşim okula gelmiyor :) müdür ve öğretmenlerden tebrik ve teşekkürleri bolca aldım istediğim gibi olmadı içime sinmedi dedim ama onlar çok beğenmiş tanımadığım bir hoca konuşma bitip kalan öğrencilerle salon da lak lak edip sonrada üst katta kız öğrencilerle devam ederken geldi çok etkilendiğini söyledi teşekkür etti , rehber hocamızın dersi olduğu için dinleyemedi ama konuşma bitince çocuklar ona çok güzeldi çok beğendik diye gitmiş söylemişler o da geldi bana söyledi ve dinleyemediği için çok üzülmüş ellerimle size kahve yapayım dedi :) istemedim tabi yazık ne yorucam saat 5 oluyordu işleri hala vardı oyalatmıyım işini yapsın da evine gitsin dedim :)Öğretmenler yorum yaptimi
eşin geldimiydi
evettt senelerdir kore dizisi izlerim yaklaşık 10 senedir anime ve kore dizisi hastasıyım , kız o yüzden diyorum ya koreli bir gelinim olsaaaaa diye hihihihBu kore dizilerinin hastaları oluyormuş sende onlardansın heralde :))
Benim ilgi alanım değil :)
amaç para kazanmaya dönerse insan nefsi , egosu çoşmaya müsaittir o yüzden asıl amaçtan kayma riski de olabilir zaten ben kameraya konuşamam kiNeden tatlim
Millet ne kadar para kazanıyor ordan :)
Ilk takipçilerin biz oluruz :)
Tebrikler canım benim çoğu konuları kaciriyorum kusura bakmayınteşekkürler canoom oğlumun okulun da 12. sınıflara konuşma yaptım konu buydu :)
çok geçmiş olsun ablacım ballı zencefil yap kendine öksürüğe birebirtartı güzel ama yinede geç vakit yemeyi alışkanlık yapma cnm
Benim sukur burnum tikali değil cnm akıp duruyor :)) sadece oksuruk zorluyor
Offf sendemi
Yok geçmedi cnm benide uyutmuyor
Yazık yavrucuga inş. Çabuk atlatirsiniz
Ama çok eğlenceli oluyor .Bu kore dizilerinin hastaları oluyormuş sende onlardansın heralde :))
Benim ilgi alanım değil :)
İnan senin adına çok mutlu oldum canomeşim okula gelmiyor :) müdür ve öğretmenlerden tebrik ve teşekkürleri bolca aldım istediğim gibi olmadı içime sinmedi dedim ama onlar çok beğenmiş tanımadığım bir hoca konuşma bitip kalan öğrencilerle salon da lak lak edip sonrada üst katta kız öğrencilerle devam ederken geldi çok etkilendiğini söyledi teşekkür etti , rehber hocamızın dersi olduğu için dinleyemedi ama konuşma bitince çocuklar ona çok güzeldi çok beğendik diye gitmiş söylemişler o da geldi bana söyledi ve dinleyemediği için çok üzülmüş ellerimle size kahve yapayım dedi :) istemedim tabi yazık ne yorucam saat 5 oluyordu işleri hala vardı oyalatmıyım işini yapsın da evine gitsin dedim :)
Sagolasin tatlim bi sürü bitki çayı içtim ama bende hep uzun sürerçok geçmiş olsun ablacım ballı zencefil yap kendine öksürüğe birebir
Ben kk ya gelmeden böyle dizilerin varlığından bihaberdim :) )1
Ama çok eğlenceli oluyor .
1 dizi izlemiştim ben de belleğe atıp.canın istedikçe izkiyosun.hoş artık internet bağlantılı tv ler de var.
Çocukları büyüteyim .çok çok izliycem inşallah :)))
Heee dogru hatirladim :))evettt senelerdir kore dizisi izlerim yaklaşık 10 senedir anime ve kore dizisi hastasıyım , kız o yüzden diyorum ya koreli bir gelinim olsaaaaa diye hihihih
İnsan okuldan geri kalsinda istemiyor haliyleMefkurem sağol abla grip sezonu açıldı oğlan gece oksurdu yinede okula goturdum sabah iyiydi evde kalınca daha çok hastalanır biraz temiz hava alsın zaman geçirir iyu olur onun icinde
allah razı olsun sultanım hepinizin hislerini gerçekten kalpten hissettimİnan senin adına çok mutlu oldum canom
evet ya uzun sürüyor o bitki çayları sayesin de daha kötü olmuyorsun ayakta geçiriyorsun ama şöyle yatsan 1 gün sıcak su torbalarını alıp iyi bir ter atsan iyi olacak da seni bir gün yatakta yatırmak için bağlamak lazım sıkıldım der kalkarsın olmadı :)Sagolasin tatlim bi sürü bitki çayı içtim ama bende hep uzun sürer
Onu da deneyim
anammmmm başladı mı paytak adımlar maşallah maşallah rabbim esirgesin , büyük teyzesi anun ayaklarını yaradana kurban olsuuunn en tatlı zamanları çok hızlı büyüyorlar ,ayy mefkuşum valla dişim bile kamaştı ilk gördüğün de benim yerine poposunu vur vur az dişle gıdısını ensesini de bol bol öp benim için çook canım çekti yaaaaKızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?