- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.481
Sabah öğrencileri sinemaya götürdük. Kargaşa kalabalık şimdi geldim okula derse girdik hiç vaktim yok bugün ama vakit buldukça gelmeye çalışacağım
Yok kizz ben okadar isguzar degilim kaç gündür doğru dürüst ev iside yapmadimevet ya uzun sürüyor o bitki çayları sayesin de daha kötü olmuyorsun ayakta geçiriyorsun ama şöyle yatsan 1 gün sıcak su torbalarını alıp iyi bir ter atsan iyi olacak da seni bir gün yatakta yatırmak için bağlamak lazım sıkıldım der kalkarsın olmadı :)
Hosbuldum ablacim:)hoş geldin tatlışş
kız avatarın güzel ama nickine bayıldım en sevdiğim anime karakterlerinden yeni sezonunu dört gözle bekleyip hala çıkmayınca hüsrana uğramış biri olarak ara ara hala belki çıkar diye bakınan biriyim yaa akatsuki no yona da ki kızıl saçlı prensesin adı olduğu için yonahime sin değil mi başka karakterle karıştırmayayım :)))
10 kilo dediğin nedir bir kaç aya geldiği yere postalarsın sonra da sağlıklı bir şekilde 54 e inersin gülüm stres yok sabırla güzel sonuç almak varrr:)
Çok geçmiş olsun guzelimben dün üşütmüşüm galiba midem bulanır gibi oluyor bir şey yemedim yiyesim de yok çay içiyorum :)
Tmm canomSabah öğrencileri sinemaya götürdük. Kargaşa kalabalık şimdi geldim okula derse girdik hiç vaktim yok bugün ama vakit buldukça gelmeye çalışacağım
Gecen sene sogani kesip koyuyordum bu sene viks kullanıyorum abla hergün oğlanın ayak tabanına sürüp çorap giydiriyorum biraz daha iyu geliyor dün göğsüne ayaklarına viks sürdüm yarın okula goturmucem randevumuz var perşembe günüde yarim günmüş ondan sonra iki hafta okul tatil evde kalınca sıkılıyor o yüzden goturdum bide okul kapanmasına az kaldı sabahar biraz daha iyiydi çok şükür çocuklar hasta olunca çok panik oluyorum Allah betersinden saklasın bir şekilde kışi atlatacagiz inşallah senin oğlan yürümeye başlamış gözün aydın ilk adımlar çok mutlu ediyor insanı :)İnsan okuldan geri kalsinda istemiyor haliyle
Oksuruk geceleri daha bi coşuyor zaten
Acaba ayağına viks sursen gece iyiigelirmiki
Odaya ıslak havluda koy
Dur benimde aklıma geldi :)
Bide soğan kesip koyalım
Aaaaa üstüme iyilik saglik buda nerden çıktı :) ) heralde 100 lu kilolarda olmak hosuna gidiyorMerhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))
Mideye iyi gelir zencefil canim limon agritabilir ama allah sifa versin insallahSağol canım evde yok ama yarın alayım bari.. zaten ben de gastrit tarzı bişey de var iyice mahvoldum yemeklerden tiksindim nasıl beslenecek bu bebiş çok üzülüyorum
Insallah canim rabbim ilk basta saglik sihhat versin hepimize de gerisi kolay insallah bebegim olunca hayatim olumlu yonde cok degisecek
Sen bi bebişini kucağına al ondan sonra göreceksin o zaman uğraşmayı
Yok canim kadin doguma gitmedim cumartesi esimle ozele gitcez.gecen hafta cuma soylemistim esime gelir gelmez kaynanam kapiyi acti kayinbabam icerden video cekti bende mutfaktan ciktim uzerimde espirili hamile bluzu vardi heyy ben geliyorum yazili bir elimde kamufulajli bebek ayakkabisi minicik diger elimdede babam beni cok seviyor yazili zibinla babaminizda gelmiss hosgeldin askm suprizzz hamileyiiiim baba olacaksin dedim saskinligindan saga sola bakti saka mi yapiyon dedi vallaha mi falan sonra evet dedim hamileyim 4 haftalik dedim sarildi sımsıkı inanamadi eli ayagina karisti bidaha sarildi sonrada ne dese begenirsiniz "ne zaman hamile kaldin" e bu kadarda saskinlik beklemiyodum cok gulduk bu tepkisine videoda da ani kaldi sevincinden ne cay icti ne dogru duzgun uyudu rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahSupersin cnm insallah senin ve bebegin icin herseyin hayirlisi olur bu arad ultrasonsa gorebidnmi cnm onu merak ettim bide esin geldi mi soyledinmi :)
ben listede degilim diye soylememistim kizlarAbla benimde dikkatimi ceken 2 kisi varPufuduks @kkmevsim
ayyy maşallah ona pıtır pıtır ne sevimlidir şimdiKızlarrrr bu arada oglusum yürümeye başladı :))
Bikac adım atıyordu ama dün baya 8-10 adım yuruyor
Dogru ya tatil basliyorGecen sene sogani kesip koyuyordum bu sene viks kullanıyorum abla hergün oğlanın ayak tabanına sürüp çorap giydiriyorum biraz daha iyu geliyor dün göğsüne ayaklarına viks sürdüm yarın okula goturmucem randevumuz var perşembe günüde yarim günmüş ondan sonra iki hafta okul tatil evdeyim kalınca sıkılıyor o yüzden goturdum bide okul kapanmasına az kaldı sabahar biraz daha iyiydi çok şükür çocuklar hasta olunca çok panik oluyorum Allah betersinden saklasın bir şekilde kışi atlatacagiz inşallah senin oğlan yürümeye başlamış gözün aydın ilk adımlar çok mutlu ediyor insanı :)
grupça dökülüyoruz sanırımben dün üşütmüşüm galiba midem bulanır gibi oluyor bir şey yemedim yiyesim de yok çay içiyorum :)
Masallah bu pek fena cnm kız sakindianammmmm başladı mı paytak adımlar maşallah maşallah rabbim esirgesin , büyük teyzesi anun ayaklarını yaradana kurban olsuuunn en tatlı zamanları çok hızlı büyüyorlar ,ayy mefkuşum valla dişim bile kamaştı ilk gördüğün de benim yerine poposunu vur vur az dişle gıdısını ensesini de bol bol öp benim için çook canım çekti yaaaa
Hangi dilden konusuyondizi falan mı
ya ben kore filmlerini bi sevemedim gitti anime canavariyim benanimeeeeee yani çizgi dizi ama büyükler için çoluk çocuğun izlediklerinden değil..ben tam bir anime canavarıyım kore dizisi anime ve kurgu fantastik filmler oldu mu işi gücü bile savsaklarım, yemek yemeyi bile unuturum :)
Amannn dağlara taşlara inş. Ilerlemesin cnmben dün üşütmüşüm galiba midem bulanır gibi oluyor bir şey yemedim yiyesim de yok çay içiyorum :)
Masallah yakisikliya:)Dogru ya tatil basliyor
Benim kiz da 22 sinde gelecek
Sagol tatlım
Bıdı bıdı yuruyusu pek tatlı
Bende annenle yaşıt olabilirim :))) benim küçük minik oğlum 28 yaşında :)))benle kardesim evde konsuuyoruz animelerden falan hani cizgi dizi ama inan filmlerden cok daha guzel annem de bize diyo siz hangi dil konusuyoshnuz diye aklima o geldi sen boyle deyince
ya ben kore filmlerini bi sevemedim gitti anime canavariyim ben
Koreliler hep estetik guzeli soylim amagelin guzel olurda torun gelirse asil guzel olmadigi anlasilir sonra
Yeni yürüyor dediğim benim torun :) ))Masallah yakisikliya:)
Senin 2 cocuk mu var ablacim ya bide yasin kacti utanarak soruyorum:)
Aaa e sen yeni yuruyo falan deyince ben yanlis anlafim sanirim ya konulara baya uzagimBende annenle yaşıt olabilirim :))) benim küçük minik oğlum 28 yaşında :)))
Annem de 46 yasinda:)Yeni yürüyor dediğim benim torun :) ))
2 torun var biri 3 yaşında diğeri 1 olacak
Buyuk oğlum evli 30.5
Kiz 29
Küçük 28
Ben 47 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?