Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok kizz ben okadar isguzar degilim kaç gündür doğru dürüst ev iside yapmadim
Sabah gozumden uyku akıyor ama öksürük ten yatamadim

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))

Hosbuldum ablacim:)
Aman Ya Rabbi bi anime sever buldum
Ne kadar harika bi takim bura yaa
Evet canim aynen Yona nin adini bick aldim aslinda favori karakterim Hak elbette ama nick olarak alamadim onu
Ben daha gecen ay izledim ve cok cok begendim ama yeni sezonun olmamasi mahvetti beniaslinda avatarimi yeni degistim Hak ti yoksa dur yine degistiriyjm

Kilo mevzuunda İnsallah dedigin gibi olur:)
Senin Masaallahin var darısı da bizlere

İnsan okuldan geri kalsinda istemiyor haliyle
Oksuruk geceleri daha bi coşuyor zaten
Acaba ayağına viks sursen gece iyiigelirmiki
Odaya ıslak havluda koy
Dur benimde aklıma geldi :)
Bide soğan kesip koyalım
Gecen sene sogani kesip koyuyordum bu sene viks kullanıyorum abla hergün oğlanın ayak tabanına sürüp çorap giydiriyorum biraz daha iyu geliyor dün göğsüne ayaklarına viks sürdüm yarın okula goturmucem randevumuz var perşembe günüde yarim günmüş ondan sonra iki hafta okul tatil evde kalınca sıkılıyor o yüzden goturdum bide okul kapanmasına az kaldı sabahar biraz daha iyiydi çok şükür çocuklar hasta olunca çok panik oluyorum Allah betersinden saklasın bir şekilde kışi atlatacagiz inşallah senin oğlan yürümeye başlamış gözün aydın ilk adımlar çok mutlu ediyor insanı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bu hafta hiç zayiflayasim yok :)) bi bıkkınlık var sanki hevesim yok yani tabi bu diyeti bozdugum anlama gelmesin sadece böyle hissediyorum:))
Aaaaa üstüme iyilik saglik buda nerden çıktı :) ) heralde 100 lu kilolarda olmak hosuna gidiyor
Sen bilin tatlım
Ben 38 bedenlere giderken sen 46-48 lerde kalmak istiyosan zayiflama

Sağol canım evde yok ama yarın alayım bari.. zaten ben de gastrit tarzı bişey de var iyice mahvoldum yemeklerden tiksindim nasıl beslenecek bu bebiş çok üzülüyorum
Mideye iyi gelir zencefil canim limon agritabilir ama allah sifa versin insallah

Sen bi bebişini kucağına al ondan sonra göreceksin o zaman uğraşmayı
Insallah canim rabbim ilk basta saglik sihhat versin hepimize de gerisi kolay insallah bebegim olunca hayatim olumlu yonde cok degisecek
Supersin cnm insallah senin ve bebegin icin herseyin hayirlisi olur bu arad ultrasonsa gorebidnmi cnm onu merak ettim bide esin geldi mi soyledinmi :)
Yok canim kadin doguma gitmedim cumartesi esimle ozele gitcez.gecen hafta cuma soylemistim esime gelir gelmez kaynanam kapiyi acti kayinbabam icerden video cekti bende mutfaktan ciktim uzerimde espirili hamile bluzu vardi heyy ben geliyorum yazili bir elimde kamufulajli bebek ayakkabisi minicik diger elimdede babam beni cok seviyor yazili zibinla babaminizda gelmiss hosgeldin askm suprizzz hamileyiiiim baba olacaksin dedim saskinligindan saga sola bakti saka mi yapiyon dedi vallaha mi falan sonra evet dedim hamileyim 4 haftalik dedim sarildi sımsıkı inanamadi eli ayagina karisti bidaha sarildi sonrada ne dese begenirsiniz "ne zaman hamile kaldin" e bu kadarda saskinlik beklemiyodum cok gulduk bu tepkisine videoda da ani kaldi sevincinden ne cay icti ne dogru duzgun uyudu rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

Abla benimde dikkatimi ceken 2 kisi var Pufuduks @kkmevsim
ben listede degilim diye soylememistim kizlar

Dogru ya tatil basliyor
Benim kiz da 22 sinde gelecek

Sagol tatlım
Bıdı bıdı yuruyusu pek tatlı

Masallah bu pek fena cnm kız sakindi
Apalarken yerinde durmuyor oraya buraya cikacam diye ugrasiyordu
Bakalım yürüyünce ne yapacaz:))

Hangi dilden konusuyon dizi falan mı
benle kardesim evde konsuuyoruz animelerden falan hani cizgi dizi ama inan filmlerden cok daha guzel annem de bize diyo siz hangi dil konusuyoshnuz diye aklima o geldi sen boyle deyince
ya ben kore filmlerini bi sevemedim gitti anime canavariyim ben
Koreliler hep estetik guzeli soylim ama gelin guzel olurda torun gelirse asil guzel olmadigi anlasilir sonra

Bende annenle yaşıt olabilirim :))) benim küçük minik oğlum 28 yaşında :)))

Masallah yakisikliya:)
Senin 2 cocuk mu var ablacim ya bide yasin kacti utanarak soruyorum:)
Yeni yürüyor dediğim benim torun :) ))
2 torun var biri 3 yaşında diğeri 1 olacak

Buyuk oğlum evli 30.5
Kiz 29
Küçük 28
Ben 47 :)

Yeni yürüyor dediğim benim torun :) ))
2 torun var biri 3 yaşında diğeri 1 olacak

Buyuk oğlum evli 30.5
Kiz 29
Küçük 28
Ben 47 :)
Annem de 46 yasinda:)
Erken evlenmissin sende sanirim benim ablamda 30 yasinda ama annem 16sinda evlenmis mesela
Torunlar falan ne sirin oluyolar dimi ya:)) benimde 3 yegenim var herbiri digerinden sirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…