Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adı:biricik
Yaşı:46
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:hayir
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.57
Kilo:88.3
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hiçbir zaman çok zayıf değildim ama son altı yılda çok kilo aldim kullandığım ilaçlar dan ola bilir
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim 46 yasindayim ayagimdan rahatsiz oldugum icin acil kolo vermem gerek. İnsallah sizinle birlikte fazla kilolarimdan kurtulurum

Hosgeldin Rakibem:))

Merhaba arkadaşlar,
offf kendimi çok kötü hissediyorum. hala yerleşememekten, kaç gündür yerde yatmaktan bitkin ve mutsuz bir haldeyim. Resmen yatak almaya gidecek vaktimiz olmadı. internet şirketi bağlantıyı ayın 9'una erteledi. Ben de sinirlenip toptan iptal ettim. Şimdi ayın 9'uzunu da zor bulurum. tiroidler için yaptırdığım tahlil sonucunu soruyorum bir hafta sonra çıkacak, bir sorun olursa biz sizi çağıracağız, aramazsak sorun yoktur diyorlar. Çok garip geliyor bana, Türkiye'de sonucunu ertesi gün verirler sana. kızım anaokuluna başladı, tatil öncesi alıştırma için bu hafta üç gün birer saat. iki gün iyi gitti üçüncü gün onu ağlaya ağlaya bırakmak üzdü beni. işlerin arasında para lazım, dersleri iptal etmeyeyim diye paralanıyorum ama resmen tükendim. herşey üst üste geldi. Neyseki pazar günü annem ve babam geliyor, onlar gelince biraz rahatlarım umarım. Diyetim istediğim kadar iyi gitmiyor malesef. Dün 1.30'a kadar hiç birşey yiyecek fırsat bulamadım ve dengem bozuldu biraz. Yarın tartı da beni hüsrana uğratmasın lütfen.
Gece gece sizi de daraltmak istemezdim ama içimi dökmek istedim. Dua edin şu günleri hayırlısı ile atlatayım.
Yarın bildirim yapar kaçarım gibi ama cumartesiden itibaren taşınma iznimi bitti sayıyorum. Full katılım aranızdayım, yoksa uzaklaşınca motivasyon filan kalmıyor.
İyi geceler hepinize.

Sagol canim:)
Senin icin zor gunler ama gecicek Insallah:))
Ayrica da tesekkur ediyorum:))

Hosgeldin Rakibem:))
Hoşbuldum canım kızım seninle her yere giderim
hoş buldum canım:)
Yok canım ne kusuru inşallah herşey yoluna girer atlatırsın beraber ineriz inşallah bende sizinle arkadaş olduğuma sevindim

menü çok güzel cnm

Basin aksammi ağrımaya başladı
Açlıktan mi diye düşündüm
Bi sıcak çorba daha mı iyi olurdu acaba

Kızlar menü
Sabah(11:00)
2 yumurta 1 greyfurt

Öğle(14:00)
100 g haşlanmış tavuk
1 kase salata
1 greyfurt

Akşam(18:00)
1 greyfurt
100 g haşlanmış tavuk
1/2 kabak sote
inş. Bol eksiler getirsin cnm

Insallah:) kamu kurumu oldugu icin sifreli ve sifreler bizde yok malesef. Kizima memleketten annem geldi o bakiyor. Yeni atanip baska bir sehre yerlestigim icin burada kimseye guvenip ne krese verebildim ne bakici bulabildim
annenin uzun süre kalabilmeside sıkıntı olur heralde
Çalışan çocuklu annelerin işi çok zor

Tekrar hosgeldin cnm
Zuhal bende
47 yaşında 3 çocuk 2 torun var büyük oğlum evli
Almanyada yaşıyorum

Sakıncası yoksa ayağında ne rahatsızlığı var cnm

çooook çoook kolay gelsin cnm bugünlerde geçecek
Su haftayı bir atlat hele

Keşke listeye almasamiydik dedim biran
Okadar sikintinin üstüne bide liste stresi yaşamazdin

Yaza kadar kalacak abla sonrasi icin henuz plan yapamadik belki kv gelir yada kres olacak hayirlisi artik.

@nanekekik

***9.Takim 601. Etap***

mefkurem(99,5//%)
Sweetyy83(72,6//%)
seydan94(67,9//%)
nanekekik(72,2//%)
Mehlikatun(77,9//%)
Habinar (73//%)
askrhpozitif(85,4//%)
eyledi(99,5//%)
istikrar1986(76,5//%)
Edibe12(93.3//%)

9.takım ortalaması : %

Izindekiler

Zey-has(107.7//)554.etapta izine ayrılan üye, yüzdesi x e bölündü
kkkmevsim5(72,5//) 450.etapta izine ayrılan üye, yüzdesi x e bölündü
__badem__ (70///) 3.takimdan izine ayrilan üye

Deneme suresindeki üyeler

Hayyal (62,2/0,5/)yeni uye bt:12.12.2018 bk:62.7 H:58

Yonahime(75///)yeni üye. Bt:17.12.2018
Bk:75 H:54

biricik1272(88.3///)yeni üye. Bt:20.12.2018 H:70
Kardelen3764(77///)yeni üye.Bt:20.12.2018
Bk:77 H:65

Free canlar
Ekim2009 (81//%)
tugcegrblt(59.7)

Poni Bon(83,6//%)
_Rosebud_(74,3/)
Pufuduks(114,6)
Pnrrr-20 (65.9/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…