- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.121
menü çok güzel cnm
Basin aksammi ağrımaya başladı
Açlıktan mi diye düşündüm
Bi sıcak çorba daha mı iyi olurdu acaba
inş. Bol eksiler getirsin cnm
annenin uzun süre kalabilmeside sıkıntı olur heralde
Çalışan çocuklu annelerin işi çok zor
Tekrar hosgeldin cnm
Zuhal bende
47 yaşında 3 çocuk 2 torun var büyük oğlum evli
Almanyada yaşıyorum
Sakıncası yoksa ayağında ne rahatsızlığı var cnm
çooook çoook kolay gelsin cnm bugünlerde geçecek
Su haftayı bir atlat hele
Keşke listeye almasamiydik dedim biran
Okadar sikintinin üstüne bide liste stresi yaşamazdin
sagol abla hep beraber insallah :))Baslangicin hayırlı olsun cnm bol bol eksiler gör inş. :)
harikaa korumagünaydın canlarım
Pazartesi: 58,5
Cuma : 58,4
Yüzde: 0,17
cok zor cnm yaa2 aydır sürekli migren ataklarıyla uğraşıyorum zaten abla.
dün öğleden sonra midemin geçtiği an migren atağı geldi bir anda
stresli de değilim aslında ama havalardandır sanırım.
evde yüzük çorbası vardı, en sevdiğim yemektir. Yememek için ve biskrem yediğim için pancarlı smoothe içtim
Bugün pek enerjim yok kızlar
Yarın ins. Güzel eksiler gelir
Iyiİgeceler
Adı:biricik
Yaşı:46
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:hayir
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.57
Kilo:88.3
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hiçbir zaman çok zayıf değildim ama son altı yılda çok kilo aldim kullandığım ilaçlar dan ola bilir
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim 46 yasindayim ayagimdan rahatsiz oldugum icin acil kolo vermem gerek. İnsallah sizinle birlikte fazla kilolarimdan kurtulurum
Merhaba arkadaşlar,
offf kendimi çok kötü hissediyorum. hala yerleşememekten, kaç gündür yerde yatmaktan bitkin ve mutsuz bir haldeyim. Resmen yatak almaya gidecek vaktimiz olmadı. internet şirketi bağlantıyı ayın 9'una erteledi. Ben de sinirlenip toptan iptal ettim. Şimdi ayın 9'uzunu da zor bulurum. tiroidler için yaptırdığım tahlil sonucunu soruyorum bir hafta sonra çıkacak, bir sorun olursa biz sizi çağıracağız, aramazsak sorun yoktur diyorlar. Çok garip geliyor bana, Türkiye'de sonucunu ertesi gün verirler sana. kızım anaokuluna başladı, tatil öncesi alıştırma için bu hafta üç gün birer saat. iki gün iyi gitti üçüncü gün onu ağlaya ağlaya bırakmak üzdü beni. işlerin arasında para lazım, dersleri iptal etmeyeyim diye paralanıyorum ama resmen tükendim. herşey üst üste geldi. Neyseki pazar günü annem ve babam geliyor, onlar gelince biraz rahatlarım umarım. Diyetim istediğim kadar iyi gitmiyor malesef. Dün 1.30'a kadar hiç birşey yiyecek fırsat bulamadım ve dengem bozuldu biraz. Yarın tartı da beni hüsrana uğratmasın lütfen.
Gece gece sizi de daraltmak istemezdim ama içimi dökmek istedim. Dua edin şu günleri hayırlısı ile atlatayım.
Yarın bildirim yapar kaçarım gibi ama cumartesiden itibaren taşınma iznimi bitti sayıyorum. Full katılım aranızdayım, yoksa uzaklaşınca motivasyon filan kalmıyor.
İyi geceler hepinize.
Hoşbuldum canım kızım seninle her yere giderim
hoş buldum canım:)
Yok canım ne kusuru inşallah herşey yoluna girer atlatırsınberaber ineriz inşallah bende sizinle arkadaş olduğuma sevindim
harikaa koruma
cok zor cnm yaa
inş. Geçer
Hoşgeldin aramızaAdı:zeynep
Yaşı:30
Çocuk/yaşları:1 kizim var 1.5 yasinda
Emziriyormusun: evet
Meslek: memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy:175 cm
Kilo:77 kg
Hedef:65 kg
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayir
Kilo alma nedeniniz : hamilelik duzensiz beslenme ve hareketsiz yasam
Bize kısaca kendini anlatırmısın: simdiye kadar hep azda olsa cokda olsa kilo problemim oldu. Uzun bir donem kilo verdim ve 95 lerden buralara geldim. Aslinda 72 kiloya kadar dusmustum ama kaybettigim motivasyonla yoluma devam edemedim ve araniza katilmak sizinle birlikte yol arkadasligi yaparak ilerlemek istedim. Emzirme doneminin bu donemde cok faydasini gordum ve kizimi memeden kesmeden hedef kiloma saglikli beslenerek inmek istiyorum.
Hoşgeldin canımEvet annesiyim hoşbuldum teşekkür ederim
bende normalde ise yarar ama bu iki hafta kilo çok zorladıAfiyet olsun canım
Inşallah olur
Ben 1 greyfurt u yarım sabah yarım öğle veya akşam şeklinde yaptım yani toplamda 1 greyfurt
Etkisi olursa bende denerim seninkini -
canım akşam sadece öne gelsin diye çıkardım listeyi sabah aramayalim diyeHani ben hanii
Adı:biricik
Yaşı:46
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:hayir
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.57
Kilo:88.3
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hiçbir zaman çok zayıf değildim ama son altı yılda çok kilo aldim kullandığım ilaçlar dan ola bilir
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim 46 yasindayim ayagimdan rahatsiz oldugum icin acil kolo vermem gerek. İnsallah sizinle birlikte fazla kilolarimdan kurtulurum
Aramıza hoşgeldin sana da abla diyebiliriz sanırım ne güzel anne kız maşallahHosgeldin Rakibem:))
tamam edibecim olan olmuş bak düzenine de geçeceksin buradan ayrı kalmak kimseye yaramıyorMerhaba arkadaşlar,
offf kendimi çok kötü hissediyorum. hala yerleşememekten, kaç gündür yerde yatmaktan bitkin ve mutsuz bir haldeyim. Resmen yatak almaya gidecek vaktimiz olmadı. internet şirketi bağlantıyı ayın 9'una erteledi. Ben de sinirlenip toptan iptal ettim. Şimdi ayın 9'uzunu da zor bulurum. tiroidler için yaptırdığım tahlil sonucunu soruyorum bir hafta sonra çıkacak, bir sorun olursa biz sizi çağıracağız, aramazsak sorun yoktur diyorlar. Çok garip geliyor bana, Türkiye'de sonucunu ertesi gün verirler sana. kızım anaokuluna başladı, tatil öncesi alıştırma için bu hafta üç gün birer saat. iki gün iyi gitti üçüncü gün onu ağlaya ağlaya bırakmak üzdü beni. işlerin arasında para lazım, dersleri iptal etmeyeyim diye paralanıyorum ama resmen tükendim. herşey üst üste geldi. Neyseki pazar günü annem ve babam geliyor, onlar gelince biraz rahatlarım umarım. Diyetim istediğim kadar iyi gitmiyor malesef. Dün 1.30'a kadar hiç birşey yiyecek fırsat bulamadım ve dengem bozuldu biraz. Yarın tartı da beni hüsrana uğratmasın lütfen.
Gece gece sizi de daraltmak istemezdim ama içimi dökmek istedim. Dua edin şu günleri hayırlısı ile atlatayım.
Yarın bildirim yapar kaçarım gibi ama cumartesiden itibaren taşınma iznimi bitti sayıyorum. Full katılım aranızdayım, yoksa uzaklaşınca motivasyon filan kalmıyor.
İyi geceler hepinize.
Hoşgeldiniz @Yonahime ve @biricik1272 Ne güzel anne kız yarışmanız. Üstteki trajik mesajım için kusura bakmayın. Normalde bu kadar negatif değilimdir
Kolayca istediğiniz kiloya inmenizi dilerim.
@biricik1272 yaş kilo ve boy olarak da yakın olduğumuz için gelmene ayrıca sevindim
Sende hoşgeldin canım bol eksilerIlk kilo bildirimim: 77.0 kg
korumaya devamgünaydın canlarım
Herşey üstüste gelmiş edibecimMerhaba arkadaşlar,
İyi geceler hepinize.
Biskreme rağmengünaydın canlarım
Herkes zamanla iniş çıkış yaşıyor canımbende normalde ise yarar ama bu iki hafta kilo çok zorladı
canım akşam sadece öne gelsin diye çıkardım listeyi sabah aramayalim diye
Aramıza hoşgeldin sana da abla diyebiliriz sanırım ne güzel anne kız maşallah
tamam edibecim olan olmuş bak düzenine de geçeceksin buradan ayrı kalmak kimseye yaramıyorMehlikatun dışında
Sende hoşgeldin canım bol eksiler
korumaya devam
Olabilir aslında sen işini biliyon vesselamKızlar spor bildirimi için pınarı etiket yapmayin
Mehlikatun
Mehlika spor listesini sen tutabilirmisin
Belki böylece takima gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?