- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.161
Efferimmmm azimli aslanım :))aksam1d ekmek le menemen yedim gitmeden oradada 3tane yaprak sarma yedim iyi kapattim yani oglani yediriyorum ayagina yemedim
Moral bozacak bisey yok tatlım gayet güzelGünaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
Seninde günün aydın olsun canımcımm
olsun abla her hafta 1.5 gidecek diye birşey yok yola devam ne güzel eksilmissinGünaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
Hayırlı olsun canım kupanAyy cok guzelsagol abla cok mutlu oldum ne guzel butun bigilerde yaziyormuş
günaydın abla amin
Günaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
Bende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
Günaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
Istersen mezunlarin başarı hikayelerine yazabilirsinAyy cok guzelsagol abla cok mutlu oldum ne guzel butun bigilerde yaziyormuş
bende dün ayniydim birşeyler atistirinca geçiyordu sekerin düşmüş olabilirKızlar başım çok ağrıyor bugün bir türlü geçmedi geçmiş yapamıyorum başım birsz düzeltip geleceğim
abla hec birsey yememis gibisinBugün menum
3 yesil muz
3 bar. Soya sütü
Su 2 lt yi geçer
Ödem çayı
Vayyy plaketmi alacannndaha tartılmadım yemekle uğraşıyorum eşim öğlen tamam derse belki oğlanın okula giderim , yeni yeni iş çıkarıyorlar yaav şimdide plaket yaptırmışlar onu vereceklermiş törenle dediler istemedim, ne töreni yaa ne gerek var , çok abarttı bunlar da , dün okul müdürü eşimin yanına uğramış beni övmüş ev hanımı olup böyle kendini mükemmel yetiştirmiş v.s. demiş eşim doğru düzgün anlatmadı :) hava da soğuk valla git gel zor oluyor üşütüyorum her defasın da
Bu hafta pazartesiden beri tarti çakıldı cnm 1 günlük detoks yaptimabla hec birsey yememis gibisin
Abla bence stres yapıyoruz o engelliyorBu hafta pazartesiden beri tarti çakıldı cnm 1 günlük detoks yaptim
Çok da ise yaramadı boşuna aç kaldım
Ne kadar uğraşıp emek verdiğini biliyoruz cnm lutfen bozma moraliniBende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
Oooo rakibem çok güzel gitmişGünaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?