Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
olsun abla her hafta 1.5 gidecek diye birşey yok yola devam ne güzel eksilmissin

Ayy cok guzel sagol abla cok mutlu oldum ne guzel butun bigilerde yaziyormuş
Hayırlı olsun canım kupan
günaydııııınnn 9. takımın güzel hatunlarıııııı
günaydın abla amin

Günaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1

Bende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28

En azından eksi canım artı ya da sabit değil hiç öyle düşünme haftaya çok çok iyi vericeksin

Günaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1

Çok güzel canım tebrikler

daha tartılmadım yemekle uğraşıyorum eşim öğlen tamam derse belki oğlanın okula giderim , yeni yeni iş çıkarıyorlar yaav şimdide plaket yaptırmışlar onu vereceklermiş törenle dediler istemedim, ne töreni yaa ne gerek var , çok abarttı bunlar da , dün okul müdürü eşimin yanına uğramış beni övmüş ev hanımı olup böyle kendini mükemmel yetiştirmiş v.s. demiş eşim doğru düzgün anlatmadı :) hava da soğuk valla git gel zor oluyor üşütüyorum her defasın da

Vayyy plaketmi alacannn
Demekki çok beğenmişler böyle tesekkur etmek istemisler cnm

Yazın geleyim deseydin

Hayırlı cumalar
Dün akşama misafir vardı çok yoruldum menumu şimdi paylaşacağım ama tabi daha önce bildirim yapayım bu hafta iyi bir sonuç çıkamadı çünkü günlük tempom birazda olsa düştü spor da olmayınca iyi bir sonuç yok ama haftaya bu haftayı da telafi edeceğimi umuyorum

Günaydın arkadaşlar,
Hepinize çok teşekkür ederim. Alıntı yapmıştım ama nasıl olduysa sildim. Sabah daha iyi hissediyorum kendimi. Boşuna melankolik takılıp duygusal açlığımı coşturmamalıyım. Ne güzel motive olmuş sağlıklı bir kiloya hızla iniyorum. Diğer sorunlar da çözülür evelallah.
Habinar kızım üç yaşında tam 36 aylık Mefkurem dayanmayıp tartıldım. Eksi olduğumu bildiğim için listeyi çok stres yapmadım.

Oooo rakibem çok güzel gitmiş
Hem eksi hem beni yendiğin için çook tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…