- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.201
Menum güzel görünüyor cnmPerşembe:
Sabah aç karnına- 8.45 1 sıcak limonlu su
Kahvaltı: 9.15 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, biraz peynir, 1 şekersiz çay
Ara: 11.30 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 12.30 1 porsiyon etli pazı sarması.
Ara: 5.00 1 avuç kuruyemiş ve 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam:19.00 1 but, 1 kanat tavada kızartma. (Yağsız) 2 kaşık yoğurt.
Akşam yatmadan 22.00 : 1 ödem çayı.
Su: 2 lt.
Spor: 130p @Pnrrr-20
Evet canım pantolonlarımda bolluk hissediyorum, çok güzel bir duyguMoralini bozmamalısın. Eminim ki vücuttan incelmen olmuştur bunca çabaya.
Asla motiven bozulmasın
Ben teşekkür ederim, taşınma için izin verdiğin ve hepinize destekleriniz içinOlmazmi cnm daha ne olsun
Ayrıca bu kadar yoğunluğun arasında takım adinaa çok dikkatli oldugun için ayrıca teşekkür ederim
Sağol canım.Tebrik ederimmmm
Garip ama yeni evde hiç bir yerde fayans yok. Tartımın maşallahı var çok istikrarlı. Eski evden getirince tartılmıştım aynı çıkmıştı. Hep aynı yerde tartılırsam sorun olmaz zaten.fayansata tartilsan belki daha çok çıkabilirsin parkeyle fayans da benim tartı farklı çıkarıyor
bu hafta olmadı inşallah bir dahaki haftaya bu işi uzatıp stres etmek birşey kazandırmıyor taviz vermeden ilerlemek daha motive ediyor.
Vayyy harikaaa gitmissPazartesi: 63.5
Cuma: 61.6
Yüzde: % 2.99
İlaca basladinya cnm bundan sonra iner inş.geçen hafta 81
bu hafta 84.4
ağzım açık kaldı bir daha indim çıktım yine aynısı sabah ilaçlarla suyumu içtim hadi o 400 gr olsun 3 kilo nereden geldi bilmiyorum zaten tepemden itibaren başım ağrıyor burnum akıp duruyor iyice ağrıdı başım
Biliyorum emeğine karşılık daha fazla bekliyordun cnm ama yinede kötü sayılmaz yüzde de gayet iyiKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu cuma 72.4
Fark -600
% 0,82
Şu liste telaşı bitsinde cnm akşam yaparım ins.Ben de herkesi tebrik ederim, az çok herkes eksi gibi. Haftaya daha iyi olsun inşallah. Kaptanım heyecanla yeni hedefi bekliyorum@mefkurem
Evet cnm süre uzayıp oyalandikca insan sıkılıyor bıkkınlık geliyoru hafta olmadı inşallah bir dahaki haftaya bu işi uzatıp stres etmek birşey kazandırmıyor taviz vermeden ilerlemek daha motive ediyor
Daha yapmadım çok gitmediSagol abla senin bildirimi göremedim ne kadar verdin
az ve sık yenmiş tebrikler çok güzel menuPerşembe:
Sabah aç karnına- 8.45 1 sıcak limonlu su
Kahvaltı: 9.15 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, biraz peynir, 1 şekersiz çay
Ara: 11.30 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 12.30 1 porsiyon etli pazı sarması.
Ara: 5.00 1 avuç kuruyemiş ve 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam:19.00 1 but, 1 kanat tavada kızartma. (Yağsız) 2 kaşık yoğurt.
Akşam yatmadan 22.00 : 1 ödem çayı.
Su: 2 lt.
Spor: 130p @Pnrrr-20
Ablacim fayans yok ya banyoları nasıl yapmislarEvet canım pantolonlarımda bolluk hissediyorum, çok güzel bir duygu
Ben teşekkür ederim, taşınma için izin verdiğin ve hepinize destekleriniz için
Sağol canım.
Garip ama yeni evde hiç bir yerde fayans yok. Tartımın maşallahı var çok istikrarlı. Eski evden getirince tartılmıştım aynı çıkmıştı. Hep aynı yerde tartılırsam sorun olmaz zaten.
aslinda süre öyle böyle uzunda çünkü kilo fazla.hedefimizi koymusuz ona ulaşacağımızı da biliyoruz o zaman kısa vadedeki hedeflere odaklanmalı 4 veya 5 kilo mesela ondan sonra bı 5 daha vs sonra bakmisiz o hiç bitmeyecek gibi yolun son aşamasindayiz.yoksa direk 20 kiloya odaklaninca benim stres tavanEvet cnm süre uzayıp oyalandikca insan sıkılıyor bıkkınlık geliyor
Tebrikler canımKilo bildirimi de yapayım ben bu arada
benim kendi hedefim tutmadı maalesef
Cuma günü 67.9
Bugün 66.8
Fark 1.1
% 1.62
abla ödem olabiliyor takma kafana elinden geleni yaptıysan gerisi önemli değilGünaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
Cekmekoy deyim canım senNeresinden cnm bende istanbul yakinmiyiz acaba
Her eksi can eksileri beğenmeyip kizdirmiyoruzBende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
TebriklerGünaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
Çok sevindim abladaha tartılmadım yemekle uğraşıyorum eşim öğlen tamam derse belki oğlanın okula giderim , yeni yeni iş çıkarıyorlar yaav şimdide plaket yaptırmışlar onu vereceklermiş törenle dediler istemedim, ne töreni yaa ne gerek var , çok abarttı bunlar da , dün okul müdürü eşimin yanına uğramış beni övmüş ev hanımı olup böyle kendini mükemmel yetiştirmiş v.s. demiş eşim doğru düzgün anlatmadı :) hava da soğuk valla git gel zor oluyor üşütüyorum her defasın da
Tebrikler bu hafta daha iyi Bi rakam bekliyorum ben sendenGeçen hafta 76.5
Bu hafta 76.1
Yüzde 0.52
Aferin be edibem eski Edibe olsa taşınma telaşında artiyla gelirdi olacak bu sefer olacakEki Görüntüle 2217452 Bildirimim
Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18
Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
Tebrikler canimPazartesi: 63.5
Abla sisliktir o iner ilaçlarda vargeçen hafta 81
bu hafta 84.4
ağzım açık kaldı bir daha indim çıktım yine aynısı sabah ilaçlarla suyumu içtim hadi o 400 gr olsun 3 kilo nereden geldi bilmiyorum zaten tepemden itibaren başım ağrıyor burnum akıp duruyor iyice ağrıdı başım
tebrikler tatlımKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu cuma 72.4
Fark -600
% 0,82
Çok iyi SevilayGünaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
Öyle canım ama özellikle son ucgun o kadar urastim artılar ancak gitti işteEn azından eksi canım artı ya da sabit değil hiç öyle düşünme haftaya çok çok iyi vericeksin
Çok güzel canım tebrikler
Bir daha pazartesi artinin gelmek yokNe kadar uğraşıp emek verdiğini biliyoruz cnm lutfen bozma moralini
Artı yada sabit degilsin en azindan
Eksi candır ama sana karşı beklentim daha çoktuGeçen hafta 76.5
Bu hafta 76.1
Yüzde 0.52
Çok iyi edibecimEki Görüntüle 2217452 Bildirimim
Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18
Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
O nasıl birseymisSonbahar detoksu var 7 günlük bilginiz varmı instg.syfasi var bayanın cokda yaziflamis yapanlar gidip malzemelerimi bulup alayim en kısa zamanda baslarim
Oo süper gitmişPazartesi: 63.5
Ben hep aynı yerde parkede tartiliyoruz ve diyetisyende de aynı çıkıyordu önemli olan yerinizi değiştirmeyin işaret koyan bile vardıfayansata tartilsan belki daha çok çıkabilirsin parkeyle fayans da benim tartı farklı çıkarıyor
bu hafta olmadı inşallah bir dahaki haftaya bu işi uzatıp stres etmek birşey kazandırmıyor taviz vermeden ilerlemek daha motive ediyor.
bendeki etkisine bakma şuan canım normalde 3.5 kg gidiyor haftada daha önceden yaptığımda ama benim bu hafta inat ettiOlsun menün gene de gayet güzel.
Greyfurt diyetinin neticelerini hep duyuyorum ama sende görüp değerlendirip yapabilirim.
Belki tartı bozuldu abla herşey aynı iken nerden gelmiş o +3 ağzını burnunu kirsaydingeçen hafta 81
bu hafta 84.4
Beni de al yanınaben bu gün hafif depresif ve melankolik takılayım en iyisi işi halledip yatayım :)
Olsun yasemin biz elimizden geleni yaptıkKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu cuma 72.4
Fark -600
% 0,82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?