Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2217452 Bildirimim

Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18

Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
Olmazmi cnm daha ne olsun
Ayrıca bu kadar yoğunluğun arasında takım adinaa çok dikkatli oldugun için ayrıca teşekkür ederim

Perşembe:
Sabah aç karnına- 8.45 1 sıcak limonlu su

Kahvaltı: 9.15 1 haşlanmış yumurta, yarım dilim ekmek, biraz peynir, 1 şekersiz çay

Ara: 11.30 1 şekersiz türk kahvesi

Öğlen: 12.30 1 porsiyon etli pazı sarması.

Ara: 5.00 1 avuç kuruyemiş ve 1 şekersiz Türk kahvesi

Akşam:19.00 1 but, 1 kanat tavada kızartma. (Yağsız) 2 kaşık yoğurt.

Akşam yatmadan 22.00 : 1 ödem çayı.

Su: 2 lt.

Spor: 130p @Pnrrr-20

Eki Görüntüle 2217452 Bildirimim

Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18

Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
fayansata tartilsan belki daha çok çıkabilirsin parkeyle fayans da benim tartı farklı çıkarıyor

Senden daha fazla bekliyordum ama eksi olması güzel tabi cnm
Lütfen bu hafta daha çok dikkat et
bu hafta olmadı inşallah bir dahaki haftaya bu işi uzatıp stres etmek birşey kazandırmıyor taviz vermeden ilerlemek daha motive ediyor.

Olsun menün gene de gayet güzel.

Kızlar menü
Sabah(11:00)
2 yumurta 1 greyfurt

Öğle(14:00)
100 g haşlanmış tavuk
1 kase salata
1 greyfurt

Akşam(18:00)
1 greyfurt
100 g haşlanmış tavuk
1/2 kabak sote
Greyfurt diyetinin neticelerini hep duyuyorum ama sende görüp değerlendirip yapabilirim.

Yok cnm duymadım
Saracoglunun oluyordu mevsimsel arınma için onun gibi biseymi acaba
Yeşil topuk.stesinde evet arınma
Tebrikler ama bu hafta rakibemsin unutmaaa
aşkolsun senin için aradım taradim detoks bulmusum seni diyorsun beni unutma bu hafta çok iyi vermişsn ama haftaya çok umutlu olamadım senin adına üzgünüm

geçen hafta 81
bu hafta 84.4

ağzım açık kaldı bir daha indim çıktım yine aynısı sabah ilaçlarla suyumu içtim hadi o 400 gr olsun 3 kilo nereden geldi bilmiyorum zaten tepemden itibaren başım ağrıyor burnum akıp duruyor iyice ağrıdı başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…