- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.221
cok gecmis olsun daha minicikmis Allah sifa versin tez zamanda iyilessn insallahHayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
rabbim şifa versin canım şu mübarek günün hürmetineHayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
Ne güzel birde ben olsam 5 gün geçti patlayacagim hergun olacak gibi ağrı sızı tık yokGecen hafta 80.4
Bu hafta 79.7
Giden -700
Regl olinca galiba hedef tutmadi bu hafta
Mübarek Cuma vaktinde Allah inş sifasini versin cnmHayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
Geldim gene gidicem, bir arkadaş daha öyle hesaplamıştı görünce en son tartıya göre hesaplandığını düşündüğüm için öyle yazdım. Diğer türlü de yazarım sorun değil.
Olcam inşallah :)Vayyy harikaaa gitmiss
Keşke listede olabilseydin
Bu dediğin kilodan daha mühim, demek ki yağ yakımın devam ediyor vücutta.Evet canım pantolonlarımda bolluk hissediyorum, çok güzel bir duygu
Yok canım cumadan cumaya ptesi sadece kontrol amaçlı takım içi tartiliyoruzGeldim gene gidicem, bir arkadaş daha öyle hesaplamıştı görünce en son tartıya göre hesaplandığını düşündüğüm için öyle yazdım. Diğer türlü de yazarım sorun değil.
amin teşekkür ederim bu arada hoşgeldin zamanla tanışırız inşallahcok gecmis olsun daha minicikmis Allah sifa versin tez zamanda iyilessn insallah
Aminrabbim şifa versin canım şu mübarek günün hürmetine
AminMübarek Cuma vaktinde Allah inş sifasini versin cnm
Tebrikler abla siz eyledi ablayla beraber iniyorsunuzBildirim yapıp gecmise sonra devam edeyim
Geçen hafta 99.5
Bugün 98.8
Fark 0.7
Yüzde 0.70 Eki Görüntüle 2217487
daha fazla gitmesi lazım yeni başlayan birinde ama her eksi canKizlar bildirimim
Bslngc:75
Bugun:74.8
Fark:-200 gr
Sanirim pzartesi basladim ama ben
Tebrikler tatlim iyi gitmişKilo bildirimi de yapayım ben bu arada
benim kendi hedefim tutmadı maalesef
Cuma günü 67.9
Bugün 66.8
Fark 1.1
% 1.62
Haftaya daha iyi olur inşallah canimBende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
TebriklerGünaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
Koruma süper tebrikler canimgünaydın canlarım
Pazartesi: 58,5
Cuma : 58,4
Yüzde: 0,17
Iyi gitmiş rakibem ama beni geçemedin tebrik ederimBildirim yapıp gecmise sonra devam edeyim
Geçen hafta 99.5
Bugün 98.8
Fark 0.7
Yüzde 0.70 Eki Görüntüle 2217487
Tebrikler yasemincimKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu cuma 72.4
Fark -600
% 0,82
Tebrikler canımPazartesi: 63.5
Cuma: 61.6
Yüzde: % 2.99
Hoşgeldin canımMerhaba tarti bildirimim
89.2
Waaav TebriklerBildirimimi de yapayim
Geçen hafta :85,4
Bu hafta:83,8
Fark:1,6
Yuzde %1,87
Soda ayran kuru de çok iyi ben dün yaptım onuda denemeni tavsiye ederim canımSonbahar detoksu var 7 günlük bilginiz varmı instg.syfasi var bayanın cokda yaziflamis yapanlar gidip malzemelerimi bulup alayim en kısa zamanda baslarim
Tebrikler canımEki Görüntüle 2217452 Bildirimim
Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18
Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?