- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.341
Hayyy maşallah baya buyuk olmuş emmek için :))17. ayini yeni bitirdi. Insallah boyle devam eder
Haklisin aslinda sebzeye agirlik vermem lazim:)Şöyle menune bi bak cnm 1 tane havuç haric hiç sebze türü bisey yok
Kahvaltılarına domates salatalık yeşillik falan eklesen
Sabah da Peynir denizine dusmusun :))
Akşamda bitter yada çekirdek tercih et
Aslında onlar gündüz ara da daha iyi olur
Evet buyudu ama az da olsa aksamlari emziriyorum Allah nasip ederse de 2 yasini doldurana kadar emzirmeye devam etmeyi dusunuyorumHayyy maşallah baya buyuk olmuş emmek için :))
Normal yemek yiyor degilmiEvet buyudu ama az da olsa aksamlari emziriyorum Allah nasip ederse de 2 yasini doldurana kadar emzirmeye devam etmeyi dusunuyorum
Ama ikinci olmusuzEmek veren herkese teşekkür ediyorum
Bu hafta Bikac kişi dışında çoğunluk vasatti
Eminim biz daha iyisini yapabiliriz
Yeterki birbirimize destek olalim
evet normal yemege zor oldu ama alistik simdi herseyi yiyor cok sukur. Birakir illaki ya hem ona faydasi var hem bana :)) emzirmeyi bitirmeden hedef kiloma ulasmayi istiyorum nasip olursaNormal yemek yiyor degilmi
Biraz büyüyünce birakmasida zor oluyor
yani 700 g la yenebilecegimi hic dusunmemistim69.9
Şaka gibi
-100
Kotam bitti abla hatta aşmışım o yüzden yazamadım giremedim
Mefkurem
E ElbetOlacak
benim 1hafta erken oldu anlamdim bileNe güzel birde ben olsam 5 gün geçti patlayacagim hergun olacak gibi ağrı sızı tık yok
ins abla haftaya 78 gelicek insbir kilo dan azini kabul etmiycem kendimebazı şeylere cnm sıkıldı cnm
çok iyi seydam sonucuda güzel oldu zaten :)
Dün açlıktan bide tartıdan moralim bozulmustu
Zaten büyük hedef koymuyoruz cnm
Benim ilk hedefim hep 5-6 kilo olur
hic Bi zaman :))
süper gitmiş mervecim cok sevindim
oyle aman amanda bi kaçamak yapmadikki cnm
Benim cuma 3 kurabiye vardı tek
şükür kötü bisey yokmus
Şaka degil bence menulerinin karşılığıdır :))
hedef tutmasa da güzel gitmiş cnm ama haftaya daha iyi bekliyorum senden :)
Teşekkür ederim bitanem
Ama inan buradaki herkes birbirimizinden guc aliyoruz
Bak hafta içi biraz paylaşım düştü moralim bozuldu benim
Zamanla kaynastikca insan birbirine gönül bagi kuruyor merak ediyor
senin troid vs. Sorunun varmi cnm Bi ilaç falan kullaniyomusun
Hee valla bukadarr olur :) ) sanki tartilar sozlesmis
asıl ben seni tebrik ederim bitanecim
Elimden geleni yaptım ama gitmedi
Özleniyorsun kuzum
Sanki kimse derdini yazmiyormu burda
Tabiki herseyi paylasicaz
Nasıl merak ettim biliyon mu senn
Netini başka yerlerde harcama bidaha
Kucugude gecmis olsun
3, 8de benim var sanırım1 hafta var ve benim 2.8 vermem gerekiyor
Eskiden olsa belki verirdimde artık gitmiyor
Ne yapalım ölcek degilizya :))
tamamdır abla
eksi olnus guzel olmusGecen 77,9
Güncel 77,5
Fark-500
Farkın azlığı sporun eksikliğinden kaynaklanıyor birazda, hemde bu kilolarda direnç gösteriyorum gibi geliyor bana.
Ama artık sporda başlıyor hadi bakalım kim tutar bizi )))
yine yine superwoman seydaKilo bildirimi de yapayım ben bu arada
benim kendi hedefim tutmadı maalesef
Cuma günü 67.9
Bugün 66.8
Fark 1.1
% 1.62
guzel canim az degil verdigin kiloGünaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
olsun regl olunca gider sisliktir oBende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
Guzel canimGünaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
Ha gidip alaydin ben severim oyle isleridaha tartılmadım yemekle uğraşıyorum eşim öğlen tamam derse belki oğlanın okula giderim , yeni yeni iş çıkarıyorlar yaav şimdide plaket yaptırmışlar onu vereceklermiş törenle dediler istemedim, ne töreni yaa ne gerek var , çok abarttı bunlar da , dün okul müdürü eşimin yanına uğramış beni övmüş ev hanımı olup böyle kendini mükemmel yetiştirmiş v.s. demiş eşim doğru düzgün anlatmadı :) hava da soğuk valla git gel zor oluyor üşütüyorum her defasın da
Heee beni yenerken git bi duru kilo ver baskasina yenil oldumu simdiGeçen hafta 76.5
Bu hafta 76.1
Yüzde 0.52
tebrklerEki Görüntüle 2217452 Bildirimim
Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18
Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
supersin canim cok iyiPazartesi: 63.5
Cuma: 61.6
Yüzde: % 2.99
Abla sen seminer falan derken kemdine odaklanamadin heralde ben kisa zananda halledecegine eminimgeçen hafta 81
bu hafta 84.4
ağzım açık kaldı bir daha indim çıktım yine aynısı sabah ilaçlarla suyumu içtim hadi o 400 gr olsun 3 kilo nereden geldi bilmiyorum zaten tepemden itibaren başım ağrıyor burnum akıp duruyor iyice ağrıdı başım
guzel canimKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu cuma 72.4
Fark -600
% 0,82
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin canimHayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
oooo harikasin gulumBildirimimi de yapayim
Geçen hafta :85,4
Bu hafta:83,8
Fark:1,6
Yuzde %1,87
Haftaya daha guzel olur eminim69.9
Şaka gibi
-100
Kotam bitti abla hatta aşmışım o yüzden yazamadım giremedim
Mefkurem
E ElbetOlacak
sende bendensin abla haftaya guzel bi sonuc aliriz ins ikimizdeBildirim yapıp gecmise sonra devam edeyim
Geçen hafta 99.5
Bugün 98.8
Fark 0.7
Yüzde 0.70 Eki Görüntüle 2217487
Temppyu oturttunmu dahada artar o eksilerKizlar bildirimim
Bslngc:75
Bugun:74.8
Fark:-200 gr
Sanirim pzartesi basladim ama ben
Selamm herkese. hastalıklarla boğuşuyorum canım mesela gece kızım istifra etti sık sık geniz akıntısındn tiksindiği için, 5 buçukta uyudum. Buraya girsemde hep mutsuz negatif yazıcaktım. Okulda çok yoruyor artık belim ikiye ayrılıyor resmen daha 4.5 aylığız bi de bıçak gibi saplanan gaz sancıları beni bitiriyor şu sıralarbi de kilo iniş çıkışlarındanda moralim bozuktu üç hafta önce 83.5tim sonraki hafta 86 geçen hafta 85 bugün tartılamadım zor yetiştim okula.
12 mart gelsede izine ayrılsam[/]gecmis olsun canim iyimisniz bari simdi ikinizfe
Hayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
Evet malesefAma ikinci olmusuz
Herkesi tebrik ederim:)
Sen kazandın bebeğimmmm :))Selam,
Kızı yatırdım. İşlere dalmadan yapabildiğim kadar geçmiş yapayım. Rakibelerimin yüzdelerine bakayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?