- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.381
Ayy kusura bakma cnmİyi akşamlar. Nasılsınız arkadaşlar. @mefkurem Sanırım takımda bi kardelen var benimle karıştırıyorsunuz. İsim benzerliği den karışıklık oldu herhalde. İki kere beni etiketlemişsin canım 5.takımdayım ben :)
Cok kötü değil
Ama yeterlide değil
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 600. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 10.Takım ==> 1.423 %
2. ==> 9. Takım ==> 0,961 %
3. ==>4. Takım ==>0,752%
Insallah canim:)Temppyu oturttunmu dahada artar o eksiler
Bugun baya dengesiz oldu:)Sabah peynirlerin çok yağlı değildir inşallah :) kahvaltıya yeşillik eklemeni öneririm, çeşit çeşit. Yazdan hazırladığınız kırmızı biber, domates kurusu vs varsa onları ekleyip, biraz sebzeli de beslen
Akşam arası olmamış ama yemişsin artık afiyet olsun
Guzel olmus:)Bugunki menüm
Sabah 10 gibi
2 lokma ballı terayagli ekmek
1 kaşık yoğurtlu arpa pilavı
10 -15 fındık
5 hurma
16.00
1 kupa sütlü kahve
18.00
1 tabak kabuska
havuç soğan salatası
yoğurt
1 d.ekmek
2 lt su spor yok malesef
Afiyet olsun. Su biraz daha fazla olsa iyi olur. Sebze yediğin günler en azından kahvaltıda yumurta mı yesen acaba?Bugunki menüm
Sabah 10 gibi
2 lokma ballı terayagli ekmek
1 kaşık yoğurtlu arpa pilavı
10 -15 fındık
5 hurma
16.00
1 kupa sütlü kahve
18.00
1 tabak kabuska
havuç soğan salatası
yoğurt
1 d.ekmek
2 lt su spor yok malesef
Ahhhh Zeynep sen diye hep başka kardelene etiket yapmisimadim zeynep mugladan katiliyorum. 1.5 yasinda kizim var emziriyorum ve bir kamu kurumunda calisiyorum.Ilk bildirimimi bu sabah yaptim bakalim darisi bol eksilerle diger haftalara :))
bende simdi menumu yazmaya gelmistim :))
Hedef listesinede senimi yazdım acaba :))Ben de iyiyim canım sağolasın
Tamamdir simdi bi tane bulup ekliyorumAhhhh Zeynep sen diye hep başka kardelene etiket yapmisim
Profil resmi koyda karistirmayim son rakamları unutuyorum
Hiç önemli değil canım anladım zaten öyle bi karışıklık olduğunuAyy kusura bakma cnm
Bizim kardelen yeni geldi de
Son rakamlari karıştırdım heralde
Evet canım şaşkına döndüm. Acaba rakip takımlardan birileriyle yarış filan mı yapıyorlar dedim bi saçmaladım önce.Hedef listesinede senimi yazdım acaba :))
Hedefini gordunmu
Bi daha burdan etiket gelirse şaşırma :))Evet canım şaşkına döndüm. Acaba rakip takımlardan birileriyle yarış filan mı yapıyorlar dedim bi saçmaladım önce.Sonra ikinciye etiketlenince yazayım dedim.
Rakamsiz olmuyomuNick karisacak derseniz degistirebilirim de farketmez benim icin
Olsun bi uğrarım ben de hasbihal ederiz.Bi daha burdan etiket gelirse şaşırma :))
Bu şaşkın kaptan yapmıştır :) )
Tabiki her zaman bekleriz cnmOlsun bi uğrarım ben de hasbihal ederiz.
Olsun bahar kıracaz bu direnci yol arkadaşım benim kalp emojisiBende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
Tebrik ederim sevilaycım az kaldı yılbaşına 6 lı rakamlarla girersinGünaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
BEnde tebrik ediyorum ekimcim iyiki seni tanımışım çok renkli gökkuşağı gibisin öperim yanaklarındandaha tartılmadım yemekle uğraşıyorum eşim öğlen tamam derse belki oğlanın okula giderim , yeni yeni iş çıkarıyorlar yaav şimdide plaket yaptırmışlar onu vereceklermiş törenle dediler istemedim, ne töreni yaa ne gerek var , çok abarttı bunlar da , dün okul müdürü eşimin yanına uğramış beni övmüş ev hanımı olup böyle kendini mükemmel yetiştirmiş v.s. demiş eşim doğru düzgün anlatmadı :) hava da soğuk valla git gel zor oluyor üşütüyorum her defasın da
Tebrikler edibe çok iyisin nazar boncuğu emojisiEki Görüntüle 2217452 Bildirimim
Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18
Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
Tebrik ederim canım haftayada böyle gider inşallahPazartesi: 63.5
Cuma: 61.6
Yüzde: % 2.99
Ayyy yavrum Allah anasına babasına bağışladın derdine tez zamanda derman bulsunlar inşallahHayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
Mervecim süpersin motivasyonu kaptın gene artık kimse tutamaz seni bide spora başlasan inşallah dua emojisiBildirimimi de yapayim
Geçen hafta :85,4
Bu hafta:83,8
Fark:1,6
Yuzde %1,87
Tebrik ederim ablacım az oldun kalıcı olsun inşallahBildirim yapıp gecmise sonra devam edeyim
Geçen hafta 99.5
Bugün 98.8
Fark 0.7
Yüzde 0.70 Eki Görüntüle 2217487
Saolasın sevilay rakam emeklerime göre çok az ama hafta sonu artısının cezasını çekiyorum daha temkinli olacam artıkTebrikler yasemincim
Tebrikler canım
Hoşgeldin canım
Waaav Tebrikler
İnşallah poni çoğu bitti azı kaldı sağlıkla kucağına alınca unutursun bu günleriSelamm herkese. hastalıklarla boğuşuyorum canım mesela gece kızım istifra etti sık sık geniz akıntısındn tiksindiği için, 5 buçukta uyudum. Buraya girsemde hep mutsuz negatif yazıcaktım. Okulda çok yoruyor artık belim ikiye ayrılıyor resmen daha 4.5 aylığız bi de bıçak gibi saplanan gaz sancıları beni bitiriyor şu sıralarbi de kilo iniş çıkışlarındanda moralim bozuktu üç hafta önce 83.5tim sonraki hafta 86 geçen hafta 85 bugün tartılamadım zor yetiştim okula.
12 mart gelsede izine ayrılsam
Edibe baharla benim toplamımızdan fazla vermiş ağlanacak haline gülen yüzsüz emojisiRAKIPLERRRR
@Edibe12
@nanekekik
@Habinar
Kazanannnnnnn @Edibe12
@Sweetyy83
@mefkurem
Kazanannnnnnn @Sweetyy83
@__badem__
@kkkmevsim5
Kazanannnnnnn @kkkmevsim5
Seninde az kaldı adaşım unutma takımını şurda 3 aya kalmaz listelerdesin göz kırpma emojisiiyiyim ablacım iyiym
bugün bana takımdan bildirim gelmedi neden acaba
ben de çalışıyorum ara ara kk'ya girdim çıktım atladım
Pınarım eline sağlık 2. Sıraya yükseldim haftaya tuğçe cadısını geçecem @tugcekrbltSpor listesi Sonuclar
1. @tugcekrblt (950puan)
2. Habinar (450 puan)
3. @Hayyal (370 puan)
4. @nanekekik, Mefkurem (360puan)
Tebrikler kizlar
Bugunden sonra lütfen @Mehlikatun u etiketleyin kizlar Spor listesine o bakicak.
Insallah daha cok katilim olsun haftaya
Seni 55 yapacaz ideal kilon o bence göz kırpma emojisiBende 64 le mezun olmustum kendime çok şaşırdım çünkü uzun zamandir o kadar kiloyu hiç vermemistim evlendiğimde bile 68 dim hep diyet yapıp 69 gokuyordum geri kilo alıyordum Zuhal abla ve takım arkadaşlarım sayesinde 64 e kadar kilo verdim takım kapanınca tekrar kiloları aldık :) şimdi azimle tekrar hep birlikte kilolarla savasiyoruz :)
Az sonra yazarım pek bişi yoktuNe var yemekte :))
Eline sağlık abla hakkını nasıl öderiz hepimizi düşünüp gedef belirliyorsun öpücük kalp sevgi pıtırcığı emojisiHEDEFLERRRRR
@mefkurem 98.8-0.8=98
@Sweetyy83 71.6-1=70.6
@seydan94 66.8-1,1=65.7
@Mehlikatun 77.5-1.4=76.1
@Habinar 72.4-0.8=71.6
@askrhpozitif 83.8-1.2=82.6
@eyledi 98.8-1=97.8
@istikrar1986 76.1-1.4=74.7
@Edibe12 92.2-1.2=91
@kkkmevsim5 79.7-0.9=78.8
@__badem__ 69.9-1=68.9
@Hayyal 61.6-0.7=60.9
@Yonahime 74.8-1.2=73.6
@biricik1272 89.2-1.5=87.7
@kardelelen321 77-1.4=75.6
@ekim2009 84.4-1=83.4
HEDEFLER MINUMUMDUR ! !! !! !!!
Hoşgeldin dedimmi ben sana şimdi göz kırparak kalp koyarak bi daha deyim istedimHerkese iyi aksamlar anca gelebildim. Eve gel yemek telasi derken bakmaya firsatim olmadi. Simdi hedefimi gordum ayri bir motivasyon oldu. Insallah daha da fazlasinj gorecegim
Kaptan haklı kadını duyun ve davete icabet edin parmak sallama emojisi@nanekekik
@Sweetyy83
@seydan94
@Mehlikatun
Habinar
askrhpozitif
@eyledi
@istikrar1986
Edibe12
@kkkmevsim5
@__badem__
@Hayyal
Yonahime
@biricik1272
kardelelen321
Cok değerli can dostlarım, kader yoldaşlarım
Sizinle beni huzursuz eden bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Biz burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. Zaten gönül birliği yaptığımız için, onca şey yaşadıktan sonra tekrar biraraya gelip birbirimizi sarıp sarmaladik.
Bazı arkadaslarimiz hem menü yorumu hemde paylasim olarak gerekli hassasiyeti gostermiyolar.Yapanlar ustune alınmasın :)
Biliyorum herkesin kendine göre işi gücü yoğunluğu var.Ama bazılarımız pek cok seyden fedakarlik yapip burda arkadaslarina vakit ayiriyorsa eminim herkes yapabilir.
Zaten özel bi durum olduğunda haber edilirse anlayış gösterilir.
Bu hafta genelde paylaşım azdı ve takımın enerjisi düşüktü. Sahsen bu durum benim modumu düşürdü ,eminim bazı arkadaşlarımız da ayni sekilde hissetmistir.
O yüzden sizden rica ediyorum
Buraya emek veren arkadaşlarımızın emeklerini karşılıksız bırakmayalım.
Sabah gelin bi selam verin gunluk planınızı soyleyin, isiniz varsa ben şunu yapicam bu zaman gelirim gibi haber edinki, birbirimizden bihaber olmayalim.
Arkadaslarimizin menulerini elimizden geldigince yorumluyalim.
Gerisi sohbet muhabbet zaten :)
Yeni arkadaslarda ne kadar çok paylasim yapabilirlerse okadar çok motive olur ayni zamanda takimla kaynasip takim ruhunu benimseyebilirler. Lütfen çekinmeyin, sizlerden de aynı sekilde katılım yapmanızı , menuleri yorumlamanizi bekliyorum
Takım motivasyonu adına önerileriniz varsa alabilirim.
Yada takımda bir sorunu olan, rahatsız olduğu bir konu vs.
Ilk bikac hafta alışma dönemi dedim kuralları uygulamaya koymadım . Lale devri sona erdi :)) mazaretsiz menü yazmayan, yeterli paylaşımı olmayan sari kart alacaktır. 3 sarı kart 1 kırmızı eder o da diskalifiye demektir .
Bizden desteklerini esirgemeyen free canlarimiz
@ekim2009
@tugcekrblt gönülden tesekkurler
Ayrıca takimizin hamislerini burada daha cok görmekten mutluluk duyariz
@Keseli kanguru
@Poni Bon
@Pufuduks
@_Rosebud_
Pnrrr-12
Başka ne diyim, gerisi sağlık güzellik :) )
Bide artık, kas kaybetmek istemiyorsak duzenli spor yapalım.
Tuğçe canım pancar smoothenin tarifini verirmisim dünde smoothe vardı sendeSelamlar
Menümü yazıp biraz geçmişe dalayım
07:13 1 kabak, 2 yumurta ile omlet
10:30 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 ton balıklı salata
16:00 2 adet erik, 1 bardak kefir, bir avuç beyaz leblebi
18:30 pancarlı smoothe
3,5 litre su içildi
80 dk cardio*4=320 p @Mehlikatun
As canım as sana yaptım :)Habinar bana yazdığın mesaj buydu değil mi? Valla kilolar en korkunç korku filminden bile beter
Dilerim tez zamanda hepimiz kurtuluruz bu beladan da kabus biter. En iyi ben bu posteri buzdolabının üstüne asayım, yok hatta mutfak kapısına asayım.
Valla sen çok olgun bi davranış sergiledinEvet canım şaşkına döndüm. Acaba rakip takımlardan birileriyle yarış filan mı yapıyorlar dedim bi saçmaladım önce.Sonra ikinciye etiketlenince yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?