Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy kusura bakma cnm
Bizim kardelen yeni geldi de
Son rakamlari karıştırdım heralde

Temppyu oturttunmu dahada artar o eksiler
Insallah canim:)
Bugun baya dengesiz oldu:)
Daha dikkatli olucam:)
Guzel olmus:)

Afiyet olsun. Su biraz daha fazla olsa iyi olur. Sebze yediğin günler en azından kahvaltıda yumurta mı yesen acaba?

adim zeynep mugladan katiliyorum. 1.5 yasinda kizim var emziriyorum ve bir kamu kurumunda calisiyorum.Ilk bildirimimi bu sabah yaptim bakalim darisi bol eksilerle diger haftalara :))

bende simdi menumu yazmaya gelmistim :))
Ahhhh Zeynep sen diye hep başka kardelene etiket yapmisim
Profil resmi koyda karistirmayim son rakamları unutuyorum

Evet canım şaşkına döndüm. Acaba rakip takımlardan birileriyle yarış filan mı yapıyorlar dedim bi saçmaladım önce. Sonra ikinciye etiketlenince yazayım dedim.
Bi daha burdan etiket gelirse şaşırma :))
Bu şaşkın kaptan yapmıştır :) )

Bende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
Olsun bahar kıracaz bu direnci yol arkadaşım benim kalp emojisi
Tebrik ederim sevilaycım az kaldı yılbaşına 6 lı rakamlarla girersin
BEnde tebrik ediyorum ekimcim iyiki seni tanımışım çok renkli gökkuşağı gibisin öperim yanaklarından
Eki Görüntüle 2217452 Bildirimim

Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18

Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
Tebrikler edibe çok iyisin nazar boncuğu emojisi
Pazartesi: 63.5
Cuma: 61.6
Yüzde: % 2.99
Tebrik ederim canım haftayada böyle gider inşallah
Ayyy yavrum Allah anasına babasına bağışladın derdine tez zamanda derman bulsunlar inşallah
Bildirimimi de yapayim
Geçen hafta :85,4
Bu hafta:83,8
Fark:1,6
Yuzde %1,87
Mervecim süpersin motivasyonu kaptın gene artık kimse tutamaz seni bide spora başlasan inşallah dua emojisi
Bildirim yapıp gecmise sonra devam edeyim

Geçen hafta 99.5
Bugün 98.8
Fark 0.7
Yüzde 0.70 Eki Görüntüle 2217487
Tebrik ederim ablacım az oldun kalıcı olsun inşallah
Tebrikler yasemincim

Tebrikler canım

Hoşgeldin canım

Waaav Tebrikler
Saolasın sevilay rakam emeklerime göre çok az ama hafta sonu artısının cezasını çekiyorum daha temkinli olacam artık
İnşallah poni çoğu bitti azı kaldı sağlıkla kucağına alınca unutursun bu günleri
RAKIPLERRRR

@Edibe12
@nanekekik
@Habinar
Kazanannnnnnn @Edibe12

@Sweetyy83
@mefkurem
Kazanannnnnnn @Sweetyy83

@__badem__
@kkkmevsim5
Kazanannnnnnn @kkkmevsim5
Edibe baharla benim toplamımızdan fazla vermiş ağlanacak haline gülen yüzsüz emojisi
iyiyim ablacım iyiym
bugün bana takımdan bildirim gelmedi neden acaba
ben de çalışıyorum ara ara kk'ya girdim çıktım atladım
Seninde az kaldı adaşım unutma takımını şurda 3 aya kalmaz listelerdesin göz kırpma emojisi
Pınarım eline sağlık 2. Sıraya yükseldim haftaya tuğçe cadısını geçecem @tugcekrblt
Seni 55 yapacaz ideal kilon o bence göz kırpma emojisi
Ne var yemekte :))
Az sonra yazarım pek bişi yoktu
Eline sağlık abla hakkını nasıl öderiz hepimizi düşünüp gedef belirliyorsun öpücük kalp sevgi pıtırcığı emojisi
Herkese iyi aksamlar anca gelebildim. Eve gel yemek telasi derken bakmaya firsatim olmadi. Simdi hedefimi gordum ayri bir motivasyon oldu. Insallah daha da fazlasinj gorecegim
Hoşgeldin dedimmi ben sana şimdi göz kırparak kalp koyarak bi daha deyim istedim
Kaptan haklı kadını duyun ve davete icabet edin parmak sallama emojisi
Tuğçe canım pancar smoothenin tarifini verirmisim dünde smoothe vardı sende

As canım as sana yaptım :)
Çocuk korkar kız delirme telefonuna ana ekran yap ne evi dolabı kahkaha emojisi
Bu arada kızın 3 yaşında güvenli bağlanma olmadıysa kreşe zor gider sende onunla git kapısında bekle belli bir dönem orda olduğunu bilince rahat eder ben 1 sene kapısında bekledim 5 yaşında benden ayrılabildi adem güneşin videolarını izlemeni tavsiye ederim canım kalp emojisi

Evet canım şaşkına döndüm. Acaba rakip takımlardan birileriyle yarış filan mı yapıyorlar dedim bi saçmaladım önce. Sonra ikinciye etiketlenince yazayım dedim.
Valla sen çok olgun bi davranış sergiledin
Ben bi kere bu duruma düşdüm ha bire başkasını etiketliyormuşum
Kadın bana bi carladı sanki alt komşu gürültüden şikayete gelmiş gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…