- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.681
Senin menüyü göremedim yine ben napıyorsunBen de bu kız niye menü yazmıyo diyorum
Bende öldüm canım iner cumaya kadarGünaydın! Bugün en erken ben yazıyorum sanırım.
Regl oldum, müthiş şişkinlik ve sancı yaşıyorum.Yarın tartıda benden pek birşey çıkmaz bence :)
Atamadığın fırça kalmış içindeGunaydinnnnn musmutlu pazarlar
Ruyamda hep takimla ugrastim hayr olsun
Me oldugunu pek fatirlamiyom
Tek hatirladigim durmadan mesaj yaziyodum:) )
Kahvaltida yumurtalar peynirler zeytinler yesillikler bizi bekluyor degilmi :)) )
Hadi gözün aydın yatağa kavusmussunGünaydın,
Dün akşam yazdığım mesaj nerede yaa çok garip göndermeyi unuttum mu diyeceğim ama taslak olarak da gözükmüyor. Neyse artık yeni bir başlangıç yapayım. Dün sonunda yatak aldık İkea'dan. Kendimiz kurasıya gece üç'ü buldu yatmak. Daha uyurdum kalkmazdım ama kızım çok fena kuru kuru öksürüyor, neden anlamadım. Uyuyamadım, her öksürüşünde içim bi fena oluyor. O da uyanırdı ama dün kaç saat alışverişte nasıl yorulduysa uyanmadı.
Gözün aydınAnnemler iki saat sonra burada olacak. Kalkıp biraz ortalık toplayayım. Eşim bol kalorili bir istekte bulunmadan kahvaltı için yumurta haşlayayım. Hadi herkese iyi pazarlar. tr saati 2-3 gibi uğrarım buraya.
Size de canımGünaydınlar efenim
Mutlu huzurlu az karbonlu pazarlar diliyorum
oldu canım daha gelmeden pazarlık yapıyor kız benim 8 gün gecikti ben ne yapayımBenimde regl yakın abla artidayim bir şişkinlik hafif hafif sancı var cumaya kadar regl olamazsam çok fazla veremem
hakkında hayırlısı canım zor bu işlerKEşke ablacım ya
Maddi imkanım olsa ücretsiz izin alırım ama ne yazık ki öyle bi şansım da yok
Annem bakmayacak abla istemiyor, doğurmamı bile istemedi annem
Bakıcı bulmaya çalışacağım mecbur kızı da kreşten alıp anaokuluna yazdıracağım inşallah Allah yardım eder de iyi insanlara denk gelirim
Msjlardan dolayı geride kalıyordur kuzumSenin menüyü göremedim yine ben napıyorsun
Bende öldüm canım iner cumaya kadar
Atamadığın fırça kalmış içinde
Hadi gözün aydın yatağa kavusmussun
Kizada turp içine bal doldur suyunu içir usutmustur
Gözün aydın
Size de canım
oldu canım daha gelmeden pazarlık yapıyor kız benim 8 gün gecikti ben ne yapayım
hakkında hayırlısı canım zor bu işler
Misir ekmegiyle tursu senin icin degildir heralde :))Şimdi geçmiş yapacağım :) akşam menüde balık var mısir ekmeği fırında pişiyor salatalık yaptım fasulye turşusu kavuracagim ama kapağını açamadım eşimle oğlum markette gelsinde açsın :)
Mefkurem
Kaptanıım
aylar sonra takımlara bi bakayım diye girdim ki sizin takımın açıldığını gördüm çok sevindim ve hoşgeldiniz demek istedim.
Başarılar dilerim hepinize
Not: belki hatırlamadınız beni 12. Takımda kaptan yardımcısıydım bazen sohbet ediyorduk
Kuzucuk sen arti var diyon bu sucuklar odem yapar .2 gundur yiyosunMeraba kizlar gunun ilk menusu benden gelsin
Sabah 13.( haftasonu diye cok gec uyandim:)
1 yumurtadan sucuklu menemen
2 dilim suzme peynir
1 tk labne
Ogle15
Arkadimdaydim
3 sarma
1 kuru biber dolmasi( kucuk sayilirdi)
Cok leziz gorunen kurabiye vardi ama yemedim:))
Aksam17.30
1 tabak sucuklu menemen
1 kase yogurt
Ara18
3parca kuru elma
4 findik
Sekersiz bolca cay
Ara belki bir turp yerim
Su 2 ltye tamamlarim Ins
Sen boyle deyince bi tuhaf oldumKuzucuk sen arti var diyon bu sucuklar odem yapar .2 gundur yiyosun
Oglen az ama sadece karbon
Daha ne turpu tatlim iyicemi sismek istiyon
Kiz 3 dil.diyonda 2 gundur yiyonSen boyle deyince bi tuhaf oldum
Abla simdi sucuklu diyorum ya cok az var icinde toplam 3 dilim ancadir oglende dedigim gibi arkadastaydim zaten genelde 2 ogun yiyorum bugun 3 oldu
Ha turpu sirf metabolizma calistiriyor diye yiyorum sabah yesem daha iyi olurdu da evde degildim iste
Tmm guzellikOcakta tavugumu yapiyorum yemegimi yiyip gelecegim
Kiz 3 dil.diyonda 2 gundur yiyon
Senin sucuklar toplam 1 kangal etti nerdeyse :) )))
Valla turp meto calistirirmi bilmem ama sislik yapacagi kesin:))
Cabuk ye canim aksam yemegi ne kadar erken o kadar iyiOcakta tavugumu yapiyorum yemegimi yiyip gelecegim
EeeE menulerine sebze salata yesillik ekle diyoruz fistigimbugun cok guzel yedim saniyodum bende ya sucuklar mahvetti beni desene
Ay abla benim metabolizmamin calismasi sart yabi diyet icin degil kabizlik yasamamam lazim ondan ne gerekiyosa yiyorum Walla
Tamam kizma abla gidecek bu kilolar :)hala takilacam diyorkarbona suya spora dikkat edersen takilma falan olmaz
En kotu persembe detoks yaparsin
En azindan 700
Gecen Hollanda reklamini izlerken ıspanaklı makarna görmüştüm paketli ispanagin reklamiydi makarnayla guzel gorunuyordu cuma günü denicemKendime ispanakli omlet yaptim
Ama yumurtayi sebzeyle sevmiyorum heralde
Kabaklida sevmemstim
Inşallah canımAyni durumdayiz desene:/
Neyse cumaya kadar toparlariz Ins:))
Ekledim ekledim sebze:)EeeE menulerine sebze salata yesillik ekle diyoruz fistigim
Bi ara wc ye iyi gelenleri yazaxim
Ben güzel diyecektim Zuhal abla sucuklari beğenmemiş :) afiyet olsun canim tartiya yakın daha dikkatli oluruz rakibemMeraba kizlar gunun ilk menusu benden gelsin
Sabah 13.( haftasonu diye cok gec uyandim:)
1 yumurtadan sucuklu menemen
2 dilim suzme peynir
1 tk labne
Ogle15
Arkadimdaydim
3 sarma
1 kuru biber dolmasi( kucuk sayilirdi)
Cok leziz gorunen kurabiye vardi ama yemedim:))
Aksam17.30
1 tabak sucuklu menemen
1 kase yogurt
Ara18
3parca kuru elma
4 findik
Sekersiz bolca cay
Ara belki bir turp yerim
Su 2 ltye tamamlarim Ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?