- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.721
Ne demek hataaaaatuhaf he vay be ne güzel yemeği azaltmissin ben bugün boyuk bir hata yaptım rakibem sen az yemege devam
Bu gün misafir vardı çok yoruldum ancak gelebildim bir de kacamagim var cuma günü kaçamak yapmamıştım ya ona saysak mefkus ablam çok özür
Abla olmaz diye birşey yok da yaptığım olmadi biliyorum
Bende Aysenur bu hafta bireysele girer diyodum
Ama kurabiye yemedim mesela cokta guzel gorunuyoduBen güzel diyecektim Zuhal abla sucuklari beğenmemiş :) afiyet olsun canim tartiya yakın daha dikkatli oluruz rakibem
Turp mu sislik yapiyor?Sislik yapmayan sebzeler olsun litfennn:))
Kalkip yap benceMefkurem gücüm olsa kalkıp spor yapsam toparlanirsam yaparim
Uşakları yatırabilirsm insaallahKalkip yap bencebi silkelenirsin kendine gelirsin
Kabak ıspanak patlıcan aldım ekmek bazen fırından bazen marketten alıyorum abla markette genelde paketlenmiş dilim ekmek oluyor her çeşidi var fırında türk ekmeği beyaz ekmek sandviç ekmeği şeklinde küçük ekmekler var biz genelde dilimlenip paketlenmiş ekmek alıyoruz tr de tost ekmegi diyorlar galibaPastacidanmi aliyosun yoksa markette paketlimi oluyor
Sebze olarak pirasa ispanak falanda alsaydin
Mevsimi degil ama kabakta aliyorum ben
Kek olmamış tatlim Zuhal ablanın sopasını yiyecen şimdi :)Menüm
Saat 9
Sabah sütlü kahve
Kahvaltı 11
Melemen
Lor peynir
1 d.ekmek
Marul havuç biber
Ara
Havuç
1 dilim muhallebili kek
17.00
Balık salata 2 - 3 kaşık mercimek çorbası
Limonlu çay
2 lt gecer inşallah
Inşallah tatlim inşallah bu hafta diyete hazırım alışveriş yaptım boğazda tutarsak birinci oluruz :)Ama kurabiye yemedim mesela cokta guzel gorunuyoduha bide borek vardi aksama boyle sicacik onun da tadina bakmadim sucukta yeyiverim canim demi
Evet rakibem biz iki rakip bu hafta takimin 1.cileri oluruz Insallah:))
evet olmamis ama en azindan gec ve fazla degilMenüm
Saat 9
Sabah sütlü kahve
Kahvaltı 11
Melemen
Lor peynir
1 d.ekmek
Marul havuç biber
Ara
Havuç
1 dilim muhallebili kek
17.00
Balık salata 2 - 3 kaşık mercimek çorbası
Limonlu çay
2 lt gecer inşallah
Sen bilirsin guzelim vazgecmeTurp mu sislik yapiyor?
Yok abla kimse turptan vazgeciremez beni:)
Metabolizma hakkinda yazdim zaten ciddi dikkat etmem lazim rahatsizligim
Guzellll butun silahlar alinmis:)))Kabak ıspanak patlıcan aldım ekmek bazen fırından bazen marketten alıyorum abla markette genelde paketlenmiş dilim ekmek oluyor her çeşidi var fırında türk ekmeği beyaz ekmek sandviç ekmeği şeklinde küçük ekmekler var biz genelde dilimlenip paketlenmiş ekmek alıyoruz tr de tost ekmegi diyorlar galiba
Tutariz bogazi niye tutmayalim:)Inşallah tatlim inşallah bu hafta diyete hazırım alışveriş yaptım boğazda tutarsak birinci oluruz :)
Demem InsallahSen bilirsin guzelim vazgecme
Sonra tarti niye dusmuyor deme
Yok abla burda bir Türk firini var türk ekmeği çeşitleri var türk bakkalları ve büyük Hollanda Almanya marketleri var orda çeşit çok Almanya'nın lidl ve aldi var :)Guzellll butun silahlar alinmis:)))
Turk firini demiyom guzelim
Burda almanlarin firin gibi biseyleri var
Hem pasta hem herturlu ekmek satiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?