Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sevilayim bitanem hani aksama balik var dediydin
Balligi oglen yemisin aksam ekmek var
Yarindan itibaren aksam ekmegi biraksak nasil ollur
Saatlede yok

Gecen Hollanda reklamini izlerken ıspanaklı makarna görmüştüm paketli ispanagin reklamiydi makarnayla guzel gorunuyordu cuma günü denicem
yesil makarnalar var onlarimi diyon

oldu canım daha gelmeden pazarlık yapıyor kız benim 8 gün gecikti ben ne yapayım

hakkında hayırlısı canım zor bu işler
Yok canım pazarlık yapmıyom :) elimden geleni yapacam mervenin regl geciktiydi ne oldu unuttum onu

Aaaaa süper gitmis cnm ekstra bisey yaptinmida

O 7 ler buraya gelecek
ekstra yaptığım sadece aç karnına ilk süt içtim bir de yeşil çaayın tarçınlı karanfillisini ikindi vakti içtim suyu da bu hafta az içmiştim çoğalttım zaten birden 81 den 84 e çıkmam tuhaftı gitmesi normal bence haa bir de tüm bedenime tüm hücrelerime yağları yakıp atın emri vermiştim gece :)

sevilayim bitanem hani aksama balik var dediydin
Balligi oglen yemisin aksam ekmek var
Yarindan itibaren aksam ekmegi biraksak nasil ollur
Saatlede yok

yesil makarnalar var onlarimi diyon
Eşim erken gelince erken yemek zorunda kaldik abla bu hafta icin alışveriş yaptım yarin akşam ekmek olmayacak brokoli aldım yoğurtlu brokoli yaparım ananas aldım onu tartıya yakın bir güne saklıyorum bide keten tohumu yiyorum onu yazmayı unutmuşum bugün öğlen ve akşam 1 tk yedim makarna konusunda şaka yaptım kizacanmi diye :) ıspanak makarna ayrı sosuna ıspanak katılıyor abla :) soda ayran kurunude akşamları içip yatıyorum ekmek tost ekmegiydi bir tb ince dilim

Eeee daha ne olsun :) yaglarin gitmekten baska caresi kalmamis :)))

Cuma tam bugday makarna yiyebilirsin

Tost ekmeklerin tb olani varmi da burda yok
Her koyu ekmegi tb sanma kimine malz koyuyorlar

Bilmiyorum kuzum icindekilere bakmak lazim
Resimde beyaz un orani fazla gibi duruyor
Genelde ben bu ekmekten yiyorum abla yarin icin alışveriş yaptım yarin menum daha az karbonlu olacak akşam karbonsuz

İyi akşamlar kızlar geçmişi yaptım alıntılari cevaplicam ama önce menumu paylasayim

10:30
1 kare kasar
Patatesli yumurta
3-4 çatal közlenmiş kirmizi biber

17:30
1tabak kıymalı Tarhana çorbası
Yaklaşık 20 tane hamsi
Salata
1 küçük bardak sprite

18:15
1 küçük havuçlu top

19:00
1muz

Su:3,5lt

Genelde ben bu ekmekten yiyorum abla yarin icin alışveriş yaptım yarin menum daha az karbonlu olacak akşam karbonsuz
Pastacidanmi aliyosun yoksa markette paketlimi oluyor

Sebze olarak pirasa ispanak falanda alsaydin
Mevsimi degil ama kabakta aliyorum ben

Bugun cok begenmedim mervecik
Sebebini bilirsin zaten

Hahahaha canım bu benim için tuhaf bile ben çeyrek simit bile yemem pek normalde
Ahahha Mefkurem ablam bilir işini
tuhaf he vay be ne güzel yemeği azaltmissin ben bugün boyuk bir hata yaptım rakibem sen az yemege devam et

yok daha lahana yemiycem gerçekten şişiriyor

abla dengelemek adına yapmisisn guzel olmuş

Abla lahanayala hec gitmedi gramlarla iki gündür uğraşıyorum yemekle ugrasmim diye iki gündür bitirmeye uğraştım ama sonuçta yaristaydim olmadı bu sefer
Zaten protein ağırlıklı olması gerekmiyor mu canim
protein miktarı 3 canım o yüzden bana fazla geldi

gülüm ben kitapları netten pdf okuyorum facebook da bir sürü pdf kitap sitesi var onlara katıldım :)
sağol abla bende bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…