Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarindan itibaren duzenli spora baslayacagim. Bu haftada pazardan pirasa karnibahar ve kabak aldim hafif olsun diye. Bakalim cumaya ne olacak.
Ne tür spor yapıyorsunuz?
Ben hergün 45 dk leslie,300-500 ip atlama ve yürüyüş yapmıştım ve çok faydasını gördüm.Son 1 aydır 10 km ve üzeri yürüyüş yaptım çok daha güzel kilolar verdim
Ama mutlaka sporunuzu yapın.Spor yapınca daha dinç enerjik ve mutlu oluyorsunuz.Diyet yapmak da daha zevkli ve kolay oluyor.
Hepinize başarılar arkadaşlar
Bu arada ben 10.takımdan Aylin yukarıda yazmıştım ama belki görmemişsinizdir.Bu da kim nerden çıktı dersiniz şimdi

Hosgeldin takimimiza. Ne demek her zaman bekleriz burda rakip takimlar da olsak hepimiz ayni sey icin mucadele ediyoruz. Ben eliptik bisiklet yapiyorum genellikle. Gecen sene diyet yaparken yuruyus ve evde leslie de deniyordum ama bu sene calistigim icin onlara pek vakit kalmayacak gibi.

Est tatlim olurmu oyle sey
Biz aliskiniz baska takimlardan arkadaslarla sohbet etmeye

Onerilerin icinde cok sagol

Yok guzelim ben pazartesi arti olsam bile bisey degismez benim icin
Ben ne artilari eksiye cevirdim

Ama sizin yaris pek adil degilmis:)) kilo farkiniz cok fazla
Verilen kiloya göre değil ki mefkurem yüzdeye göre olucaktı.Verilen kiloya göre olsaydı o zaman çok haklısın adil olmazdı.

Verilen kiloya göre değil ki mefkurem yüzdeye göre olucaktı.Verilen kiloya göre olsaydı o zaman çok haklısın adil olmazdı.
Iste o yuzden dedim tatlicim
Senin 1 kilo verince bile olan yuzdene fatma en az 2.5 - 3 kilo vermesi gerekirdi ki seni gecebilsin

Est tatlim olurmu oyle sey
Biz aliskiniz baska takimlardan arkadaslarla sohbet etmeye

Onerilerin icinde cok sagol
Öyle mii çok iyi o zaman.Yazıyorum ama bir yandan da biraz huzursuzdum açıkcası.Ben ilk defa başka takımda yazıyorum.Seninle bizim takımda bayaa bi yazışınca kendimi sana çok yakın hissettim Mefkurem .Yoksa kolay kolay gelmem buraya

Burda butun takimlar kardes cnm, hic cekinme
Ben tazi gibi ordan oraya atlarim

Spor olsun eliptik olsun canım.
Aynen hepimiz aynı şey mücadele ediyoruz.Biz dostuz kardeşiz zaten

Yok canım pazarlık yapmıyom :) elimden geleni yapacam mervenin regl geciktiydi ne oldu unuttum onu
Oldu canım oda herkes regl
Beğenmedim kuzum hadi toparla kendini
Menüm

Saat 9
Sabah sütlü kahve

Kahvaltı 11
Melemen
Lor peynir
1 d.ekmek
Marul havuç biber

Ara
Havuç
1 dilim muhallebili kek

17.00
Balık salata 2 - 3 kaşık mercimek çorbası
Limonlu çay

2 lt gecer inşallah
Abooo kek yimis neyse ki arada yemişsin uçup gitmiştir umuduyla
Hem yumurta hem avakado çok geldi abla bana normalde çünkü avakado yeyince yumurta olmuyor yarışı 1 yumurta ediyor ya hani
bence menü güzel de avakado olgun değilse evet çok kötü ve ben olgun avakadoyu ezip üzerine peynir sürünce süper oluyor limonla sevende var ama bence peynir dolaptakini çıkarıyim olgunlaşsin bak aklıma düştü

Canim benim abim doktor ona sordum ayrica emin olmak icin baya netten baktim ama turp siskinlik yapar gibi bi seye rastlamadim. Eger ciddi odem yapiyosa yemem ama heryerde zayiflatir yaziyor . Cidden kafam karisti
Şimdi her besin kişiden kişiye değişiklik gösterse de genelde turp ,karnabahar , misal lahana ,bulgur bunlar zayıflamaya yardımcıdır lakin şişkinlikte yapar o nedenle tartiya yakın bir kaç gün kala bunları tüketmemekten bahsediyoruz yoksa hayatından çıkar ,yemek yasak ,bu zararlı gibi birşey değil
Of of sorma abla

Ayy bende aldim gecen yiyemedim acaba youtubedn bi tarif bulup surulcek kivamami getirsem bilemedimki
Olgunlaşması lazım tırnağın kabuğuna batacak anlarsın zaten bir iki gün dışarda kalınca yenilecek kıvama gelir
Canım haftalardır 100-101 arası gidip geliyor um önce 100 rakamlardan kurtulmak sonra seni yenmek
Artık senin verdiğinden fazlası hedefim
Hoşgeldin , iyi olan kazansın diyelim ama şimdiki tarafımz da belli
Ben geldiimm 10. Takımdan Aylin
Nasılsınız kızlar,mefkurem sen nasılsın bitanem?Kardeş takımı bi ziyaret edip hatır sorayım dedim
Hoşgeldin :) bak herkes konuşmuş bir kahve , çay ısmarlama yok
Tartı ile aramda yasanan husumet
Suyu artirmalisin canım hem çalışıyorsun çocukta küçük ne kadar su o kadar enerji kahvaltıyı Zuhal abla soylemis zaten
Hem Leslie hemde ne kadar yürüyüş yaptın , hani hep diyorlar ya hayat tarzı haline getirmeyecegin sporu yapmak iyi değil diye ondan sordum bende sporu çok seviyorum bazen abarttigimda oluyor ilerde artırmak daha iyi diyenler aklıma geliyor ondan soruyorum . Benim gorumcem o kadar üşengeç biriymis ki hep anlatirlar ama sporla tanıştı ve şimdi her sabah sahilde yaz kış 27 km koşuyor , yaş grubunda farklı illerde koşulara katılıyor spor yaptıkça seviliyor gerçekten
Ben biraz spor yapip gelecem kizlar
gözlerimden yaşlar süzülüyor Suna hey yarış sen nelere kadirsin

Menüm
Sabah (12:00)
1 yumurta 1/2 yumurta beyazı
30 g peynir
1. 5 dilim ekmek
Domates

Öğle(15:00)
1 kase tavuk çorbasi
Kahve
2 kare bitter
2 ceviz

Aksam(18:30)
4 tane istavrit
2 YK fasulye turşusu kavurması
1 avuç içi kadar mısır ekmeği
2 yudum eşimden otlandim siyah gazlı içecek

Su:2 lt Spor: 45 dk Leslie 5k +100 ip atlama 155 puan
Mehlikatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…