Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

guzelum belli bi yastan sonra cocuk bakmak gercekten zor oluyor o yuzden anliyabiliyorum anneni
Bak bende cok seviyorum ama gunluk, saatlerce istemem.
Bikac saat icinde bile pert oluyorum kafamda goturmuyor

Ins.vicdanli birini bulursun
yok ablacım anneme kızmıyorum zaten haklı bi yerde Allah razı olsun Defneyi de o büyüttü ama tavrı üzüyor beni doğacak çocuk onun torunu olmayacakmış gibi sevgisiz şu anda benimle de mümkün mertebe konuşmuyor zaten
aminnn önemli olan merhametli vicdanlı birini bulmak, Allah kızımın yüzüne bakar da öyle birini bulurum inşallah

Hiç çekinme canım bizim takım tüm takımlarla sohbet içinde misafirimiz eksik olmaz
Ayrıca zayıflama sürecinde sporun nasıl motive ettiği konusunda çok haklısın

Annen uzaktamı yasemincim
Hangi şehirdesin Ankaradaysan referans olabilirim
Çalışan kadınların en sıkıntılı zamanları bebek çocuk bakımı Allah yardımcın olsun canım
yok canım aksine aramızda yürüme mesafesi 5 dk var
ama maddiyattan dolayı ve eşimi çok sevmedikleri için 2. çocuğu istemedi
o yüzden çok tepkili ve bakmak istemiyor
evet Ankaradayım canım

Selam,
Ben geldim North River
Sorma akşam benim tartı faciaydı. Sabaha düzelir diye ümit ediyorum. Gemiş yapmadan menümü yazayım
Fasulye turşusunu az tereyağı ile soğanla kavuruyirsun canım Rize işi
Bowww edosum naptın kız , boşver tatlım ayıp olsun bedenimize ayıp değil mi bize ayıp değil mi 9. Takıma onlar hesap sormaz ama tartı hesap sorar Zuhal hesap sorar
Gunaydin herkese bol eksili bir hafta olsun insallah

Ilk kilo bildirimi benden gelsin.

Cuma.77.00 kg
Bugun 76.6 kg
Fark 400 gr
günaydın ekşi ile başlamak çok güzel

Su az. Akşam daha erken olsaymış iyi olurdu.

Güneş de geç doğuyor, 6.30 fenaymış.

Peynirin gramını mutfak tartısıyla mı ölçtün?
Evet canım peynir ve ette çok fark ediyor prosiuon onları tarriyorum genelde
Enemm turşu kavurması ney gizzz

yok canım aksine aramızda yürüme mesafesi 5 dk var
ama maddiyattan dolayı ve eşimi çok sevmedikleri için 2. çocuğu istemedi
o yüzden çok tepkili ve bakmak istemiyor
evet Ankaradayım canım
yani tmm da sen de cahil birşey değilsin evliliğin kötu gitse ikinciyi yapmazsın ki sen sevmişsin olay bitmiş , doğunca görürüm ben bak nasıl sevecek Ankara'nın neresi getir kız ben bakayım öyle de ise başlamadım bu sene

Ya kuzum hayallerindeki damat adayı değildi eşim, baştan beri hiç istemediler o yüzden
bi de geçen yaz sıkıntılar yaşadık ufacık bir konu çok büyüdü ailelere yansıdı biz çok şükür toparladık ama annemler zaten önyargılı oldukları için bu olay tuz biber ekti
bi de hala bi elleri bizim üzerimizde maddi olarak biraz da o yüzden zaten kendi kendinize yetemiyorsunuz 2. çocuk da neymiş kafasındalar
annem şu anda defneye haksızlık ettiğimi düşünüyor
bi de kızım işitme engelli, bütün imkanımızı ona harcayalım istiyorlar ikinci çocukla beraber onu 2. plana atarız falan gibi bi kafaları var
ahhh kuzum Allah razı olsun demen yeter, düşünmen yeter

Bende Aysenur bu hafta bireysele girer diyodum
ablacim bu hafta bence bir direnç var dunki hatam hariç 3 gundur yerimde sayiyorum iki gündur lahanalar da yaptıgini düşünüyorum. iki gündür sporada başladım acaba odami yaptı bir şişkinlik var bugün -200

Kalkip yap bence bi silkelenirsin kendine gelirsin
yaptm canım 20 dk eliptik

Kek olmamış tatlim Zuhal ablanın sopasını yiyecen şimdi :)
ya ilk defa yaptm bir tadına bakım derken yogunluktan da oldu bir kahve iceydm o vakitlerde belkide yemezdm
Ambulansi ariyodum
ablacim kalkıp aşırı yorgun olmama ragmen spor yaptm 20 dk beni affettin

Anladım canım ama her çocuk ayrı ikiside senin yavrun onu neden arka plana atasin hatta evde önceden bebek olunca ikinci çocuk atılıyor ihtiyaçlarını karşılayıp diğerine daha çok zaman ayırma derdine düşüyorsun kim bilir belki yanıldıklarını görecekler sabır
günaydın izi niye bu emoji noldu

inşaallah baharcim

bu turşu kavurması ni çok severim çok lezzetli oluyor geceki olay günü inşaallah zayi etmemustir

inşallah kuzum
inşallah kardeş defneye iyi gelir de ben de kızlarım için doğru kararları veririm de açıkcası annem bile olsa başkasının ne düşündüğü umrumda olmaz
onlar kötü düşündükçe bana da karamsarlık çöküyor

@kkkmevsim5 kamileeee gecmise gidiyom dedin bidaha gorunmedin
Zaman makinenmi bozuldu

eyledi
Ses 1-2
Ses1-2
9.takimdan eyleme
9.takimdan eylemee
Sesim geliymiii
Çok rahatsızım üşütmüşüm astim olunca bide beni perisan etti kortizonlu iğnelerle zor nefes alıyorum iki gündür dermansız yatiyorum. Hiç bişey yemedim. Umarım bu hafta iyilesirim

Herkese iyi haftalar, günaydınlar...

Maalesef hastalık sezonum açıldı. Dün geceye kadar acildeydim. Bronşit, astım, ürtiker atağı derken iyice yorgun düştüm. Şimdi evde dinleniyorum kutu kutu ilaçlarımla...

Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakayım? Birazcık geçmişe dalayım gücüm yettiğince...

Bugun cok begenmedim mervecik
Sebebini bilirsin zaten
Haklısın abla toparlanmam lazım bugün güzel bir menü olacak söz
çaylar şekersiz mi

Afiyet olsun abla güzel göründü gözüme
Guzel canım afiyet olsun
Guzel menu afiyet olsun:)

Patatesli yumurta fazla degilse güzel olmus:)
Yok çok değildi
Ben geldiimm 10. Takımdan Aylin
Nasılsınız kızlar,mefkurem sen nasılsın bitanem?Kardeş takımı bi ziyaret edip hatır sorayım dedim
Hosgeldin canım benim nasılsın iyimisin tebrik ederim mezun olmuşsun inşallah bizlerede nasip olur
Ilk kilo bildirimi benden gelsin.

Cuma.77.00 kg
Bugun 76.6 kg
Fark 400 gr
Tebrikler canım
Kızlar yataktan kalkacak halim gözümü açacak durumum bile yok doktor rapor verdi salgın malum. Yatiyorum biraz iyi olunca tekrar geleceğim ara ara girmeye çalışıyorum
geçmiş olsun cnaim

istikrar1986 tebrik ederim canım haftaya eksiyle başlamak güzel oluyor

Jasminium84 tatlım bebek evüne bereketiyle gelir derler. Hiç üzme o tatlı canını, sağlıkla kucağına aldığında nasıl sevecek torununu. Kız anneleri her koşulda kızlarına destek olurlar. Belli bir yaş ve yaşanmışlıktan sonra tahammül gücü kalmıyor insanların. Umarım vicdanlı gönlüne ve maddi gücüne göre bir bakıcı bulursun.

Geçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol dinlen

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…