- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.281
Spor iki gune bir yapicam demistim ama tam tutturamadim daha ama sureyide artirsam iyi olur degilmi iki mil az geliyorMenu guzel cnm ama sporda olsun artik
ins gelecek gibi duruyor insafiyet olsun canım eksi getirsin inşallah
Seninde minikler var tabiBenim evde 2 ütücü var aslında
Dün ben çamaşır katlarken onlar da bi güzel katlancaklarin üstünden geçti
Ben son ütücü arıyorum yani yanlış anlaşılmasın
Seninde minikler var tabi
Isiniz zor Allah kolaylik versin
Cok sukur ben atlattim o gunleri
Tabi simdiki dertleri daha farkli
Bu durumda tek tembel ben oluyorum :))
Benim utude iki haftalik bekliyor dag gibi oldu haftasonunu bekliyorum artik tabi kar tatili olmazsa cok fena yagiyor adim adim geliyorSeninde minikler var tabi
Isiniz zor Allah kolaylik versin
Cok sukur ben atlattim o gunleri
Tabi simdiki dertleri daha farkli
Bu durumda tek tembel ben oluyorum :))
Niye 2 gunde 1Spor iki gune bir yapicam demistim ama tam tutturamadim daha ama sureyide artirsam iyi olur degilmi iki mil az geliyor
Kar tatili sizin isinize yariyor tabi :) )Benim utude iki haftalik bekliyor dag gibi oldu haftasonunu bekliyorum artik tabi kar tatili olmazsa cok feba yagiyor adim adim geliyor
O da dogru dimi ama nedense olmuyor her gun ins oturtmaya caliscam dedigini pzt ve ccmts yapmasam olurNiye 2 gunde 1
Haftada 2 gun of yapsan yeter
Eger 2 mil zorlamiyosa 3 mile gec tabi
O daha cok alisma donemi icin
Valla haksizlik olacak boyle ama cok istiyosan sende ol:)))
Ay yok olmadı böyle
Beraber gogusleyelim bu rütbeyi
Oluyum oluyumValla haksizlik olacak boyle ama cok istiyosan sende ol:)))
Es zaten yardim etmiyorda ben tatil olmasinida istemiyorum iki harfim kaldi vermedigim onu bitirsem olabilir sikinti degil hatta super olurKar tatili sizin isinize yariyor tabi :) )
Hem calisip hem cocuklu olanlara gercekten cok saygi duyuyorum
Bide eş yardim etmiyorsa
Yogurtta ekledinmi super olur
bizde ins. Iyiyizdir cnm:)) millet kayip olunca benim cinler toplaniyor hemen :))
Menu simit ve su disinda guzel
hepsi cok guzel olmus canom
O arkadaslara artik ne diyim bilemiyorum
Teşekkür ederimYok abla sevmiyor
gayet güzel atlamışsın yorucu bir gün olmuş
kahvaltı ile günü tamamlamissin afiyet olshn
Yarın yumurta var ıspanak var buzlukta kırmızı et var öğünlerde bölerim abla sen pro yap demiştin yarin sıfır karbon pro yaparimBiz bosuna demiyoruz onceden planli olalim diye :)
Sen aksami hafif tutunca hemen kilona yansiyor
spor oyle biseyki cnm yaptikca yapasin gelir yapmayinca hemen sogursunO da dogru dimi ama nedense olmuyor her gun ins oturtmaya caliscam dedigini pzt ve ccmts yapmasam olur
Saf promu yapmak istiyonYarın yumurta var ıspanak var buzlukta kırmızı et var öğünlerde bölerim abla sen pro yap demiştin yarin sıfır karbon pro yaparim
B
Bu benim olsun çok ihtiyaç var bugün berbatti koltuk takımı aldım salonda ki l odaya alınacaktı aldım olmadı demiştim ben bu adama l salonda kaldı o koltuğu iptal ettirip odaya göre yeniden işlem yaptırdık ve sonuç tabi ki astarı yüzünü geçti
Abla odadakileri pert etti kuzey aslında salonda gözüne küçük geliyor insanın odaya olur dedi eşim herşeyi olceriz olacak ya olcmedik aldık eve gelince işime kurt düştü gel dedim yer değiştirelim deneyelim hatta koltuk gelince yaparız dedi yok dedim inat ettim ki nanayyy aradık mağazayı siparis iptali yeni seçim filan canimda sıkıldı aynı takımın küçüğünü aldım aman düzeltti eşim moralimi resmen adam hayatımın pozitifi bu kadar olur , demiş mıydım seviyom ben bu adamıOlcmedenmi aldiydiniz
Ben hissettim zaten
soracaktım hatta
Baharin biseye cani sikilmis diye
Afiyet olsun canım beğendim ben narlı salata pro bitince deneyecegimMenum gelsin (dün 3 kişi sadece yorum yapmış diğer takım arkadaşlarım nerede acaba)
12:15
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Peynirli narlı yeşil salata
19:20
½ dilim ekmek
2 lokma kofte
1 tabak patlıcan yemegi
Cacik
Su:3e tamamlarim
naptın kız akşama kadar neden yemek yapmadınBugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates biber salatalık 1 tk çiçek balı 1 tk arı sütü 1 biber sekersiz kahve
Öğlen 13.30
1tb karnabahar yemeği 1 kase yoğurt, 1 tk keten tohumu
Aksam 17.00
yiyecek birşey bulamadım bi dilim ekmekle bişeyler yedim zeytin peynir 1 haşlanmış yumurta marul salatalik
2 lt su
3 mil leslie 135 puanMehlikatun
menü güzel canımMenu
Sabah7: 30
2yumurta domates maydonoz az peynir
Ogle12: 30
3parca kemikli et az tazr fasulye ve yogurt
Ara
2mandalina bi yudum sut
Aksam17:30
Kemikli et 1 parca
bi catal pilav
taze fasulye
Salata az yogurt
Su 2.5 oldu
Spor yapars yazarim suan yok
Kolay gelsin canım bende şimdi bitirdim ama azdı artık biriktirmiyorum 3- parçada olsa utuleyip kurtuluyorumBen utuye gider sonra da küçük kızı yıkıcam yarın 6 aylık aşısı var banyo sorunu falan olur diye yikayayim bugunden
Aa siz dalgaların arasından balık tutmuyor musunuz gönderiyim kuzeyi öğretsin nasıl balık tutulup sağa sola firlatilir: )Benim evde 2 ütücü var aslında
Dün ben çamaşır katlarken onlar da bi güzel katlancaklarin üstünden geçti
Ben son ütücü arıyorum yani yanlış anlaşılmasın
evet çiğ köfte on numara ben cuma sabah yesem miMenüm
Sabah 11 gibi
2 yumurta ile maydonozlu dereotlu keten tohumlu peynirli omlet
Akşam 19
İnce 1 dl avakado dışarda durumca tadı bişeye benzedi tadına bakmak için yedim
2 tane çiğ köfte ekstra acılı wc problemim var
1 porsiyon uskumru
Salata
1 dl ekmek
2.5 litre su alkali
Spor yok
aksam wc problemin icin cig kofte yediysen ekmek olmamaliydi tatlimMenüm
Sabah 11 gibi
2 yumurta ile maydonozlu dereotlu keten tohumlu peynirli omlet
Akşam 19
İnce 1 dl avakado dışarda durumca tadı bişeye benzedi tadına bakmak için yedim
2 tane çiğ köfte ekstra acılı wc problemim var
1 porsiyon uskumru
Salata
1 dl ekmek
2.5 litre su alkali
Spor yok
yolda oldugun icin yedigini tahmin ettim zaten cnmHaklısın, gelmeliyiz burayı ihmal ediyoruz.
Benim biliyorsun biraz mazeretim vardı, simiti istemeyerek yedim, havaalanında acil atıştırmalık o simidi yedim tadı felaketti
heee dediydin :))odadakileri pert etti kuzey aslında salonda gözüne küçük geliyor insanın odaya olur dedi eşim herşeyi olceriz olacak ya olcmedik aldık eve gelince işime kurt düştü gel dedim yer değiştirelim deneyelim hatta koltuk gelince yaparız dedi yok dedim inat ettim ki nanayyy aradık mağazayı siparis iptali yeni seçim filan canimda sıkıldı aynı takımın küçüğünü aldım aman düzeltti eşim moralimi resmen adam hayatımın pozitifi bu kadar olur , demiş mıydım seviyom ben bu adamı
Ins. Bu pro larin goturusu guzel olur tatlicimMenü
Sabah (10:00)
1 çay bardağı süt
1 kahve
20 dk eliptik
Kahvaltı (11:30)
2 yumurta
2 parça peynir
2 füme hindi
Akşam(18:30)
100g tavuk
100 g yogurt baharatlı
Spor: 20 dk elitpik spor yapacağım yerde baba oğul minder atmış güreş yapıyoronlar üşenmezsem yapacağım Leslie Mehlikatun 80 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?