Abla şimdi diyeceksin ki size de yaranilmoyor ama biz ortasını istiyoruz öyle sağlıklı beslenme ki kötü şeylere aklın kaymasın gibi ve başta bu kadar azaltirsan olmaz , birde profilin altına kilonu girsene senin kız yapıversin bulamazsan . Sabah tam buğday ekmeğini yumurta peynir yeşilliğin ye arada sütlü kahve kuru yada yaş meyve öğlen sebze akşam et yada tam tersi yada ikisi birlikte ama porsiyona dikkat edilerek miss gibi acikmadan aç kalmadan kilo ver
Geçmiş olsun canım
afiyet olsun
gecmis olsun canım maleseg hasta olunca annelere yapışıyorlar
akşamı erken kapatmissin açıkmadın mi meyve yanında süt filan iç aksam saatinde yersen özellikle canım
Edibe gibi sende erken kapatmissin
Ptesiye göre 2 ye yakın gitti canım ama cumaya göre istediğim gibi değil lakin artılar bitti şükür
Bide yemek vakti tuvaleti gelir hep
Emziriyorsun içme su hazır granül kahveyi
birde suyu artirmalisin
Sen de cansın abla bu kadar orijinaller ancak birbirini bulurdu
Oy bende daha makina boşaltıp ortalık toplayacağım
Kesinlikle kız eşim dün sütlaç yiyordu gözüm dalmış adam acıdı bana bı kaşık ye ben kimseye söylemem öyle icllten bakıyorsun ki dedi bı kahkaha attım , dedim su tlc deki gibi olsam sen paso yemek tasirdin demek ki saklı gizli bana
Canım Karatay çok iyi güzel ama cidden bı noktadan sonra tıkanıyor , benim kilom çoğunluk bölgesel zaten üst s-m alt 30 kotta 40-42 kumaş ve Karatay bende bunu sorun görmüyor galiba tıkanıp kalıyor zira göbek bölgesi yağlanmsya çok iyi geldiği kesin ama şimdi dukanda birşey okudum basen sorunu varsa eğer 2 gün saf protein diğer günler normal diyet şeklinde işe yarıyormus
herkeste aynı sorun var suuuuuuuuuuuuu mevsimden mi az içiyoruz
Afiyet süt olsun
bozma moralini canım benim arkadaş lisede takılıp sandalyeden düştü iki diş birden koptu gitti daha kötüsü olabilirdi düzeltilir sıkılma