- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.721
sayılı gün cnm elbet bitecekAblamla oturuyoruz carpışmayı izliyoruz. Yarin oglen ucuyor ablam ne cabuk gecti
menü pro olmuş ama miktar baya az cnmKizlar bugünde dışarda işlerim vardı kusura bakmayın gelemedim ama takipteydim
Menüm protein oldu
Sabah 1 yumurta Lor peynir
Oglen 14 Sütlü kahve
17.00 Yoğurt
Aksam 20de
Sütlü kahve Yoğurt
1.6 lt su
brokoli Brüksel lahanası içinde ben öyle dusunuyom:))Yani kırk yıl pişmese aramam :)
Eeee iyi işte sen bayram yapıyormuşun ben daha ramazandaydim:)))))Ben ne yapayım 4 gündür kurban Bayramı'nda gibiyim prodan patliycam :)
ilac alıp iyice terle sonra bi duş al cnmabla vok usuyorum battaniyenin altindan cikamadim. Evin sicak oldugunu soyluyor esim ama bende sikinti galib
Maşallah iyi başediyon cnm benim torunlar geliyorda Bikac saatte enerjim tükeniyorEvet kaptanım sonradan oldular çok şekerler ama çok da yoruluyorum biraz önce tlfonu elime aldım evde ne kiyametler koptu her yeri bir anda dağıtık :))) birde buraya tam alışamadım kızıma sorup duruyordum biraz çözeyim inşallah bol bol sohbet edip hem stres hem kilo atarız :)) grubumu henuz çok tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum
Bugun daha iyi olmuş cnm ohh yuruyusede başlanmışMeraba arkadaşlar yeni misafirlerim çıktı ben de geldim
Menum
Sabah 08 30
İki dilim mandalina
Dort dilim peynir
1t kaşığı bal
İki dilim tt ekmek
Maydanoz
Öğlen 12 00
Bir yumurta beş zeytin yeşilik
Ara limonlu şekersiz çay dort bardak
Akşam bir tabak semiz otu bol sarmısaklı yoğurtlu bir kase çorba
Beş bardak limonlu tarçınlı açık çay
45 dakika yürüyüş
Uç litre su
haklısın cidden artık normal yaşamak pahalıya kaçmadan orta direk olmaya çalışmak bile çok masraflı burada ki orası daha da pahalıymış , rabbim hayırlı bol kazançlar bolluk bereket nasip etsin sana da hepimizedeee:)sen guzel baktigin için oyle görüyorsun bitanem
Burda inan herşey o kadar pahaliki ne gelirse kar diyosun
Niye söz verip gelmez ki bu insanlar
Aksam çorba fazla olduğu için ekmek olmayabilirdi cnm gerisi guzel
Heralde yoğun olunca suyu içemedin
Yatana kadar birazdaha içmeye calis
Amin cnm cümlemize insallahhhhhaklısın cidden artık normal yaşamak pahalıya kaçmadan orta direk olmaya çalışmak bile çok masraflı burada ki orası daha da pahalıymış , rabbim hayırlı bol kazançlar bolluk bereket nasip etsin sana da hepimizedeee:)
şeydanım gerçekten kendi kendine konuşmak lazımmış hatta ben artık kendiyle konuşmayanı ya tırlamak üzere bunalım da yada tırlamış olduğunu düşünüyorum ruh sağlığı için kendinle konuşmak şart , ben de çok konuşuyorum ben inatlaşmak yerine soru soruyorum bunu gerçekten yemek istiyor musun , aç mısın bedenim niye istiyorsun v.s. soruyorum boyuna hehehehAynenn aynen
Hahaha gerçekten böyle yemekleri görünce inatlaşıuorum ben daha güçlüyüm diye ben zapzayıf olcam istemiyorum diye konuşuyorum bildiğin kendi kendime
Aynen öyle canım
ooyyy kuzum ya sen zamanın da susam sokağında ki kurabiye canavarına rakip çıkarmışsın valla nasıl bir duygusal boşluk yaşıyordun ki öyle yemişsineksi için herşey
İnşallah canım
Hadi yarına ekşi getirsin
Benim bildiğin çok seçici durumda zeytin, domatesin kabugu vs baya baya seçici
Evet evet bildiğin ceviz büyüklüğünde kurabiye abla beynimi uslu durması için oldukça eğittm sayılir 2 tabak makarna yeyip üstüne tatlı yeyip üstüne sucuk ekmek yediğim günler vardı benim çok şükür bitti
Aynen ya ben de gciik olurum gekeceksen dediğin zamanda geleceksin
Çorba varken ekmek yeme canım hemde akşam
Bol eksi getirsin haftaya perşembe bende ananasli cacık yapacagim
Daha iyi misin canım
bende bugün keke yaptım yemekten sonra çay yanında istedi baba oğul ortaya koydum karşısında çay içtim
Maşallah iyi başediyon cnm benim torunlar geliyorda Bikac saatte enerjim tükeniyor
Önceden diyetisyene gitmiş miydin
o zaman listesini yapsana
Bugun daha iyi olmuş cnm ohh yuruyusede başlanmış
Afiyet olsun canım, yarına guzel eksi gelecek gibi gorunuyor ))Menü
Sabah(10;00)
2 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim peynir kare
Öğle (13:30 )
1 yumurta 1 kk peynirden omlet
Sütlü kahve.
Akşam(17:40)
4 YK et sote
1 kase yoğurt
Şu: 2.5 lt Spor: 20 dk elitpikMehlikatun 80 puan
bol salçalı acılı makarnaTövbe makarna da mı canı çeker kız insanın ya makarna pilav hiç aklıma gelmez benim
Persembeye yakısır bi menu olmus afiyet olsun canım ))Menum
12:30
3haslanmis yumurta
5 dilim hindi fume
1kk peynir
18:00
4 kofte
1 kase yogurt
Su:2litre oldu daha içmeye devam ediyorum
Bugün sanki oruç tuttum yarın orucu açacam gibime geliyor ya :)
Sanki ben kaç gündür iftarsiz oruç tutuyom gibi
Altı ay evvelden Ramazanı getirdiniz ayolBende iki gundur orucluyum sanki yarın iftarı acacam inşallah :)
Akşam sütlü kahveyle yogurt ilginc olmuş, ama bu menude yarına iyi eksi getirecek inşallah, afiyet olsunn ))Kizlar bugünde dışarda işlerim vardı kusura bakmayın gelemedim ama takipteydim
Menüm protein oldu
Sabah 1 yumurta Lor peynir
Oglen 14 Sütlü kahve
17.00 Yoğurt
Aksam 20de
Sütlü kahve Yoğurt
1.6 lt su
Bende cok üşüyoruhummm, Evdeki herkes normal diyor ama bilemedim, kansızlıkmı vardır nedir baktırmak lazım.evet abla vok usuyorum battaniyenin altindan cikamadim. Evin sicak oldugunu soyluyor esim ama bende sikinti galiba
sagol bitanem
Afiyet olsun canım, aksam yemegi gec degildir umarım ))Meraba arkadaşlar yeni misafirlerim çıktı ben de geldim
Menum
Sabah 08 30
İki dilim mandalina
Dort dilim peynir
1t kaşığı bal
İki dilim tt ekmek
Maydanoz
Öğlen 12 00
Bir yumurta beş zeytin yeşilik
Ara limonlu şekersiz çay dort bardak
Akşam bir tabak semiz otu bol sarmısaklı yoğurtlu bir kase çorba
Beş bardak limonlu tarçınlı açık çay
45 dakika yürüyüş
Uç litre su
Afiyet olsun canım, aksam yemegi gec degildir umarım
Masallah erken kapatmıssın )) hayırlı haberler sabha inşallah ))Teşekkür ediyorum canım aa saat yazmayı unutmuşum 17 30 du
Soru sormak bende hiç ise yaramıyor bir yanım yürü git diyor çoklu kişilik bozukluğu gibişeydanım gerçekten kendi kendine konuşmak lazımmış hatta ben artık kendiyle konuşmayanı ya tırlamak üzere bunalım da yada tırlamış olduğunu düşünüyorum ruh sağlığı için kendinle konuşmak şart , ben de çok konuşuyorum ben inatlaşmak yerine soru soruyorum bunu gerçekten yemek istiyor musun , aç mısın bedenim niye istiyorsun v.s. soruyorum boyuna heheheh
hiç bilmiyorum ki ama çok vardı o zımbırtı ben daha ziyade şey diyorum yoksunluğu kapatma cabasi , misal 3 kardestik ( 4 sonradan geldi :) ) ve hepimiz okula gidiyoruz ev borcu ödeniyor filan abur cubur bilmezdik yani alacak para yoktu ablama kırk yılda bir harçlık vermişler fazladan garibim eve ekmek alıp gelmişooyyy kuzum ya sen zamanın da susam sokağında ki kurabiye canavarına rakip çıkarmışsın valla nasıl bir duygusal boşluk yaşıyordun ki öyle yemişsin
bu kilolardayken yaptığın listeyi yap cnmEvet diyetisyene gitmiştim listelerim cok en son olandan mı başlasam :)))
bugun için gayet güzel cnmAy ne güzel yarın Cuma. Resmen cuma tartı heyecanını özlemişim. İnşallah herkes çok iyi eksiler görür. Bugünkü menüm:
Sabah 10
2 yk soğanlı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik domates
1 tb ekmek
Ara 12
3 hurma
Öğle 14
1 tabak pırasa
Yarım nar
Akşam 19
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Kesinlikle hepimizin cok ugrastigina inaniyorumHerkese hayırlı geceler , ben inanıyorum ki herkes elinden geleni yaptı yani en azından burda olup aktif olanlarda gordugum bu ve tartıda mükâfatını versin inşallah
Insallahhhhhhi.AminnnnnnnHerkese hayırlı geceler , ben inanıyorum ki herkes elinden geleni yaptı yani en azından burda olup aktif olanlarda gordugum bu ve tartıda mükâfatını versin inşallah
Pırasayı zeytinyağlı pişirdim. Zeytinyağlılara yoğurdu yakıştıramıyorum. Nar da olmasa iyi olurdu aslında.bu kilolardayken yaptığın listeyi yap cnm
O zaman sonuç almismiydin
Kaçtan kaça düştün
bugun için gayet güzel cnm
Yalnız pirasayla nar güzel oluyormu:))) yoğurt daha guzel yakisirdi heralde :)))
Zaten bu heyecan olmasa çok sıkıcı olurdu
Bu durum bizim motivemizi yuksek tutuyor
Geçen söylemiştin ama unuttum
Annengil ne kadar kalacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?