Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablamla oturuyoruz carpışmayı izliyoruz. Yarin oglen ucuyor ablam ne cabuk gecti
sayılı gün cnm elbet bitecek
En azindan bi süre beraber gecirdiniz

Kizlar bugünde dışarda işlerim vardı kusura bakmayın gelemedim ama takipteydim

Menüm protein oldu
Sabah 1 yumurta Lor peynir
Oglen 14 Sütlü kahve
17.00 Yoğurt
Aksam 20de
Sütlü kahve Yoğurt
1.6 lt su
menü pro olmuş ama miktar baya az cnm

Yani kırk yıl pişmese aramam :)
brokoli Brüksel lahanası içinde ben öyle dusunuyom:))

Ben ne yapayım 4 gündür kurban Bayramı'nda gibiyim prodan patliycam :)
Eeee iyi işte sen bayram yapıyormuşun ben daha ramazandaydim:)))))

abla vok usuyorum battaniyenin altindan cikamadim. Evin sicak oldugunu soyluyor esim ama bende sikinti galib
ilac alıp iyice terle sonra bi duş al cnm
Üşüyorsan ateşin çıkacak demektir

Maşallah iyi başediyon cnm benim torunlar geliyorda Bikac saatte enerjim tükeniyor

Önceden diyetisyene gitmiş miydin
o zaman listesini yapsana

Bugun daha iyi olmuş cnm ohh yuruyusede başlanmış

haklısın cidden artık normal yaşamak pahalıya kaçmadan orta direk olmaya çalışmak bile çok masraflı burada ki orası daha da pahalıymış , rabbim hayırlı bol kazançlar bolluk bereket nasip etsin sana da hepimizedeee:)

Amin cnm cümlemize insallahhhh

Aynenn aynen

Hahaha gerçekten böyle yemekleri görünce inatlaşıuorum ben daha güçlüyüm diye ben zapzayıf olcam istemiyorum diye konuşuyorum bildiğin kendi kendime

Aynen öyle canım
şeydanım gerçekten kendi kendine konuşmak lazımmış hatta ben artık kendiyle konuşmayanı ya tırlamak üzere bunalım da yada tırlamış olduğunu düşünüyorum ruh sağlığı için kendinle konuşmak şart , ben de çok konuşuyorum ben inatlaşmak yerine soru soruyorum bunu gerçekten yemek istiyor musun , aç mısın bedenim niye istiyorsun v.s. soruyorum boyuna heheheh

ooyyy kuzum ya sen zamanın da susam sokağında ki kurabiye canavarına rakip çıkarmışsın valla nasıl bir duygusal boşluk yaşıyordun ki öyle yemişsin

Maşallah iyi başediyon cnm benim torunlar geliyorda Bikac saatte enerjim tükeniyor

Önceden diyetisyene gitmiş miydin
o zaman listesini yapsana

Maşallah diyor hekes ama torun çok başka

Evet diyetisyene gitmiştim listelerim cok en son olandan mı başlasam :)))

Bugun daha iyi olmuş cnm ohh yuruyusede başlanmış

Afiyet olsun canım, yarına guzel eksi gelecek gibi gorunuyor ))

Tövbe makarna da mı canı çeker kız insanın ya makarna pilav hiç aklıma gelmez benim
bol salçalı acılı makarna nohutlu pilav ayran cekmezmi hic insanın canı ))
Menum
12:30
3haslanmis yumurta
5 dilim hindi fume
1kk peynir

18:00
4 kofte
1 kase yogurt

Su:2litre oldu daha içmeye devam ediyorum
Persembeye yakısır bi menu olmus afiyet olsun canım ))
Bugün sanki oruç tuttum yarın orucu açacam gibime geliyor ya :)

Sanki ben kaç gündür iftarsiz oruç tutuyom gibi

Bende iki gundur orucluyum sanki yarın iftarı acacam inşallah :)
Altı ay evvelden Ramazanı getirdiniz ayol topluca oruçmu tutsak madem

Kizlar bugünde dışarda işlerim vardı kusura bakmayın gelemedim ama takipteydim

Menüm protein oldu
Sabah 1 yumurta Lor peynir
Oglen 14 Sütlü kahve
17.00 Yoğurt
Aksam 20de
Sütlü kahve Yoğurt
1.6 lt su
Akşam sütlü kahveyle yogurt ilginc olmuş, ama bu menude yarına iyi eksi getirecek inşallah, afiyet olsunn ))

evet abla vok usuyorum battaniyenin altindan cikamadim. Evin sicak oldugunu soyluyor esim ama bende sikinti galiba
sagol bitanem
Bende cok üşüyoruhummm, Evdeki herkes normal diyor ama bilemedim, kansızlıkmı vardır nedir baktırmak lazım.
Afiyet olsun canım, aksam yemegi gec degildir umarım ))

Ay ne güzel yarın Cuma. Resmen cuma tartı heyecanını özlemişim. İnşallah herkes çok iyi eksiler görür. Bugünkü menüm:

Sabah 10
2 yk soğanlı yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik domates
1 tb ekmek

Ara 12
3 hurma

Öğle 14
1 tabak pırasa
Yarım nar

Akşam 19
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor yok

Soru sormak bende hiç ise yaramıyor bir yanım yürü git diyor çoklu kişilik bozukluğu gibi ama kafa tutmak ise yarıyor eskiden abur cuburlari vs hep en üstleri kaldirirdim yada girmeyeceğim yerlere ama artık hep ortalıkta hatta sürekli gördüğüm için bildiğin peçetelik gibi geliyor bana bir anlamı yok o yüzden bugünde keki gözümün önüne soktum
ooyyy kuzum ya sen zamanın da susam sokağında ki kurabiye canavarına rakip çıkarmışsın valla nasıl bir duygusal boşluk yaşıyordun ki öyle yemişsin
hiç bilmiyorum ki ama çok vardı o zımbırtı ben daha ziyade şey diyorum yoksunluğu kapatma cabasi , misal 3 kardestik ( 4 sonradan geldi :) ) ve hepimiz okula gidiyoruz ev borcu ödeniyor filan abur cubur bilmezdik yani alacak para yoktu ablama kırk yılda bir harçlık vermişler fazladan garibim eve ekmek alıp gelmiş bende harçlıklarimi halinin altına saklanmışim onları da ablam bulup kendi zulasina atarmış yani hep bir idare etme durumu filan ee büyüdük borçlar bitti bizim abur cubur market bakkal macaresi başladı sanırım o geçmişi kapatmaya çalıştım yıllarca

Evet diyetisyene gitmiştim listelerim cok en son olandan mı başlasam :)))
bu kilolardayken yaptığın listeyi yap cnm
O zaman sonuç almismiydin
Kaçtan kaça düştün

bugun için gayet güzel cnm
Yalnız pirasayla nar güzel oluyormu:))) yoğurt daha guzel yakisirdi heralde :)))

Zaten bu heyecan olmasa çok sıkıcı olurdu
Bu durum bizim motivemizi yuksek tutuyor

Geçen söylemiştin ama unuttum
Annengil ne kadar kalacakti

Herkese hayırlı geceler , ben inanıyorum ki herkes elinden geleni yaptı yani en azından burda olup aktif olanlarda gordugum bu ve tartıda mükâfatını versin inşallah
Kesinlikle hepimizin cok ugrastigina inaniyorum
Ufak kacamaklarimiz oldu ama telafiler icin cok ugrastik Insallah karsiligini aliriz:))

Herkese hayırlı geceler , ben inanıyorum ki herkes elinden geleni yaptı yani en azından burda olup aktif olanlarda gordugum bu ve tartıda mükâfatını versin inşallah
Insallahhhhhhi.Aminnnnnnn

Lütfen mide gurultularinizla beni rahatsız etmeyin
Benimki bana yetiyor :))))

Benden de herkese iyi geceler

Daha uyumam ama teli birakacam

Yarın lütfen ilk bildirim güzel gelsin Arkasida oyle devam etsin

Coooookkkkkkkk guzellllllllll eksilerrrrrrrrrrrrr
Insallllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Pırasayı zeytinyağlı pişirdim. Zeytinyağlılara yoğurdu yakıştıramıyorum. Nar da olmasa iyi olurdu aslında.
Annemler Salı dönüyor canım. Canım annem keşke daha çok kalsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…