- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.701
Oyyy yerim ben senin o sabrınıTmm abla :) bugün makarnaya aserdim sanki
Sanki ben kaç gündür iftarsiz oruç tutuyom gibiBugün sanki oruç tuttum yarın orucu açacam gibime geliyor ya :)
Abla Bugün herkes sıfır karbon yapmış yarın emeğimizin karşılığını alıp birinci oluruz inşallahOyyy yerim ben senin o sabrını
Pis boğazlar olarak canımız çok sey istiyorda :) )
Hem kendimiz hem birbirimiz için tutuyoruz
Bende iki gundur orucluyum sanki yarın iftarı acacam inşallah :)Sanki ben kaç gündür iftarsiz oruç tutuyom gibi
Ins. CnmAbla Bugün herkes sıfır karbon yapmış yarın emeğimizin karşılığını alıp birinci oluruz inşallah
Menum
Sabah7: 30
2d ekmek peynir 8 zeytin maydonoz
Ogle12: 30
Firinda patlican et
Az yogurt
Salata
Ara 1mandalina
Aksam18
Sebzeli kiyma salata yogurt
Sy 2lt
Sppr yok cok hastayim
Pro bombasi olmuş :))) sonucu insi.guzel olsun cnmMenum
12:30
3haslanmis yumurta
5 dilim hindi fume
1kk peynir
18:00
4 kofte
1 kase yogurt
Su:2litre oldu daha içmeye devam ediyorum
Yarın benden hiç iyi haber olmayabilir. Sabah tartı iyi şeyler söylemiyordu. Migren, halsizlik hepsi bir tarafa motivasyonumu kaybettim resmen.İyiyiz zzz tatlim
Bugün son vuruşları yapıp yarında golleri atacaz insallahhhh:)))
Senden güzel haberler gelecekmi :)
Tartı kötü gosterdi diye hemen motivasyon dusermi cnmYarın benden hiç iyi haber olmayabilir. Sabah tartı iyi şeyler söylemiyordu. Migren, halsizlik hepsi bir tarafa motivasyonumu kaybettim resmen.
Kurutma candır yazın zaten güneş daha faydalı ama kışın evde tozu topluyor ıslak çamaşır birde günlerce askıda at kurut çıkar katla misss
Gözün aydın :)
Sabah sporu olmuş işte
Kız inşallah ekşi getirir ama abartma böbreklerini yorma
sen regl olunca iniyor mu bende olunca iki gün siserim ablamda sesin gibi olandan önce şişer olunca hoppp 800 -1 arası iniveriyor
Hadi İnsallah guzel eksilere:))
Ay bende oldum olcam sislik insani mahvediyor
İnsallah takimca guzel eksilerimiz olur abla:)
Gupguzel menulerle gelelim bugun
Ya bende emoji kutusu 3 gundur kayboldu telden giriyorum ama hic boyle olmazdi ya:/
Emoji yollayamiyorum://
Ben cok çok aşırı yersem ve yatarsam o zaman rahatsız ediyor
Bunca sene yine iyi dayandı midecik
cokçcok gecmis olsun cnm ins. Biran önce ikinizde düzelirsiniz
Fazla yapıp akşamda yeseydin cnm
Kuru fasulyeyi yarın öğlen ye ama akmeksiz :))
aksami çok erken yemisin cnm acikmicanmi yanında salata falanda mı olsaydı keşke
yürüme arabasıyla yürüyebiliyor cnm kendi wc ye gidebiliyor
Zaten ben bakim falan yapmicam
Bakıcı sabah geliyor
Neler yapıyorsunuz kızlar
annemdeydim yeşil çaydan sonra midem öyle kazındı ki çok rahatsız oldum biraz karbon yemem gerekliydi yoksa haklısın pirinçte durmak zorOlabilir canım ama deterjan solumak zararlı sonuçta kimyasal soluyorsun ben zaten olabildiğince organik deterjan kullanırım alerjik bir bünyeye sahibim kızlar da öyle
Bence gayet iyi menü ama 2 kaşık ta olsa pilav Bence fazlasını istettiren bir yiyecek
Hahahya zaten kötü koltuğundan değil ama o koku ile çok kaldığım da benim burnum tıkanıyor hapşırıyorum falan alerjik bir bünyeye sahip olduğumdan hiç sevmiyorum
canım bencede bir diyet şekline sürekli bağlı kalinmamali vücut alışınca yerinde sayıyorsun meto yu şaşıtmali birde nerde fazla yag varsa once ordan gider biliyorum tabi herkesde doğru olmayabilirde bölgesel için sporda cok onemli belki o bolgelerde insülin direnci vardırAbla şimdi diyeceksin ki size de yaranilmoyor ama biz ortasını istiyoruz öyle sağlıklı beslenme ki kötü şeylere aklın kaymasın gibi ve başta bu kadar azaltirsan olmaz , birde profilin altına kilonu girsene senin kız yapıversin bulamazsan . Sabah tam buğday ekmeğini yumurta peynir yeşilliğin ye arada sütlü kahve kuru yada yaş meyve öğlen sebze akşam et yada tam tersi yada ikisi birlikte ama porsiyona dikkat edilerek miss gibi acikmadan aç kalmadan kilo ver
Geçmiş olsun canım
afiyet olsun
gecmis olsun canım maleseg hasta olunca annelere yapışıyorlar
akşamı erken kapatmissin açıkmadın mi meyve yanında süt filan iç aksam saatinde yersen özellikle canım
Edibe gibi sende erken kapatmissin
Ptesiye göre 2 ye yakın gitti canım ama cumaya göre istediğim gibi değil lakin artılar bitti şükür
Bide yemek vakti tuvaleti gelir hep
Emziriyorsun içme su hazır granül kahveyibirde suyu artirmalisin
Sen de cansın abla bu kadar orijinaller ancak birbirini bulurdu
Oy bende daha makina boşaltıp ortalık toplayacağım
Kesinlikle kız eşim dün sütlaç yiyordu gözüm dalmış adam acıdı bana bı kaşık ye ben kimseye söylemem öyle icllten bakıyorsun ki dedi bı kahkaha attım , dedim su tlc deki gibi olsam sen paso yemek tasirdin demek ki saklı gizli bana
Canım Karatay çok iyi güzel ama cidden bı noktadan sonra tıkanıyor , benim kilom çoğunluk bölgesel zaten üst s-m alt 30 kotta 40-42 kumaş ve Karatay bende bunu sorun görmüyor galiba tıkanıp kalıyor zira göbek bölgesi yağlanmsya çok iyi geldiği kesin ama şimdi dukanda birşey okudum basen sorunu varsa eğer 2 gün saf protein diğer günler normal diyet şeklinde işe yarıyormus
herkeste aynı sorun var suuuuuuuuuuuuu mevsimden mi az içiyoruz
Afiyet süt olsun
bozma moralini canım benim arkadaş lisede takılıp sandalyeden düştü iki diş birden koptu gitti daha kötüsü olabilirdi düzeltilir sıkılma
metodu bulmuşsun ve uygulamadsn tebrikler güçlü olan kazanırHahaha sağol aslında bi açıdan doğru evet yemek için yaşadım daha önce ve 100 küsür kilolarla idim artık doğruya doğru yaşamak için yiyorum yemeği gözümde büyütmüyorum
abla yarin tartıda yüzüm gülsün inşaallah daha dikkatli olacagimBitkisel protein olsada karbon oranı yüksek olduğu için karbon sınıfına giriyor
Tabi bide şişkinlik yapması cabasi
O yüzden tartiya yakın yemiyoruz
Masallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))
Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki
O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
Bugun nasil cnm geçtimi huysuzlugu
guzel olmuş cnm
Hasta olunca daha nazlı olurlar çok normal cnm
tatli krizi falan deyince bi an korktum :))
İdeal bi menu olmamış tatlım
Nerdeeeeee :))
Iyi geçti cnm dun orda kaldim
Bisey yapmam gerekmiyor
Baybefon var adam gece kalkarsa ordan görüyorum
Kendisi gidebiliyor wc falan sadece yatağa yatarken yardım edersem iyi oluyor
Fındığın kabuklarını soyuyomusun cnm
Aklının başına gelmesine sevindim :))
iyiki akşama salata koymusun yoksa tüm gün çok kuru olmuş cnm
Hele sen iyiki varsın
İyiki yollarımız kesismis bitanem
Yeşil çay icilmiyor ya cnm
Ahhhh bir sevgi kelebeği daha :))
Bende siziiiiiiiiiii :))
aysenur ben pazartesiden beri Tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yenmesin demiyormuyum cnm
Ne güzel fasulye varmış işte yanina salata yoğurt tmm
senin için güzel cnm
kendine ne yapacan:))
Yani kırk yıl pişmese aramam :)Niye çekmesininki
Benim cuma yenecekler listemde o da var :))
Yarın ne yiyeceğime karar vermedim
Patates kizartmasi zorluyor evet birde benim eşim çok sever akşam bile ister pilav üstüne bazenPatates kızartması ciko aklina geliyor muben spagetti istiyorum :)
Oo pro olmuş eksiler gelsinMenum
12:30
3haslanmis yumurta
5 dilim hindi fume
1kk peynir
18:00
4 kofte
1 kase yogurt
Su:2litre oldu daha içmeye devam ediyorum
Eşim çok yemez abla bende yapmadım valla pure filan yedi etlerin yanında birde gazlı şeyden tmm kuzeyde yoğurt ayran delisi zatenBrokoli çabuk bozulur ama ins.bisey olmamistir
Evdekilere salata yedirmedinmi:))
Sanki ben kaç gündür iftarsiz oruç tutuyom gibi
Ben ne yapayım 4 gündür kurban Bayramı'nda gibiyim prodan patliycam :)Bugün sanki oruç tuttum yarın orucu açacam gibime geliyor ya :)
Üstüne olması için makinan ile aynı marka olması gerekli canım onun arasına bir aparat takiyorlar aklında olsunAynen mantikli aslinda utude istemiyorsa ben simdiden dusunmeye basladim alsam nereye koyarm diye camsir makine uzerine koysam petek var banyoda baska yer yok ev de kucuk ama petek sokulse olur
Insallah canim
Anladim cnm hayirlisi olsun insallah
Ablamla oturuyoruz carpışmayı izliyoruz. Yarin oglen ucuyor ablam ne cabuk gecti ya
bir procuda burda var hadi yarın için heyecanlandım bayaKizlar bugünde dışarda işlerim vardı kusura bakmayın gelemedim ama takipteydim
Menüm protein oldu
Sabah 1 yumurta Lor peynir
Oglen 14 Sütlü kahve
17.00 Yoğurt
Aksam 20de
Sütlü kahve Yoğurt
1.6 lt su
evet abla vok usuyorum battaniyenin altindan cikamadim. Evin sicak oldugunu soyluyor esim ama bende sikinti galibaÇok geçmiş olsun cnm ne oldu sendemi usuttun
Menüde güzel tam persembelik:)
sagol bitanemGeçmiş olsun Kamile Perşembe menüsü yapmışsın sende
ebacım ben menülere genel de yorum yapmıyorum hep iyi diyorum bakıyorum diğerleri cıslı diyor da senin menün de kuş besler gibi olmuş bee gülüm çok azaltırsan savunma mekanızması bilinç altıyla devreye giriyor benim rızkım madem bu kadar ona göre yetinirim diyip sabitte kalmaya çalışıyor zayıflamaya engel oluyor hatırlatma olsun bu da inşallah bu gün daha sağlıklı yersin
Abla şimdi diyeceksin ki size de yaranilmoyor ama biz ortasını istiyoruz öyle sağlıklı beslenme ki kötü şeylere aklın kaymasın gibi ve başta bu kadar azaltirsan olmaz , birde profilin altına kilonu girsene senin kız yapıversin bulamazsan . Sabah tam buğday ekmeğini yumurta peynir yeşilliğin ye arada sütlü kahve kuru yada yaş meyve öğlen sebze akşam et yada tam tersi yada ikisi birlikte ama porsiyona dikkat edilerek miss gibi acikmadan aç kalmadan kilo ver
Evet kaptanım sonradan oldular çok şekerler ama çok da yoruluyorum biraz önce tlfonu elime aldım evde ne kiyametler koptu her yeri bir anda dağıtık :))) birde buraya tam alışamadım kızıma sorup duruyordum biraz çözeyim inşallah bol bol sohbet edip hem stres hem kilo atarız :)) grubumu henuz çok tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorumMasallah sende küçükleri sonradan yapmışın heralde :))
Diğer konuda
zaten kimse 7/24 burda olsun demiyoruz cnm. Fırsat buldukça bakalim birbirimizden haberimiz olsun ne yapiyoz ne yedik içtik .Elimizden geldigince birbirimize destek olalim
Yoksa takım olmanın bi anlamı kalmazki
O yüzden gelenlere kuralları okumasini kabul ediyorsa gelmesini istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?