- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.921
Normal süt laktozlu olduğu için şişkinlik yaoabiliyor cnmsoya sütü neye yarıyor abla .afiyet olsun
çağ dediğin kebab mi cnm 5 tane nasil oluyor bilemedimMenüm
1 sütlü kahve 2 bitter
Sabah 11 gibi
iki dilim ekmek arasında lor peynir yağsız tost 1 zeytin biber turp
15.00
1 lavaş
5 çağ
Salata
18 de
1 kaşık makarna çok az salata
2 lt yakın su
Yazmaman için sebep ne canikomMenuyu yazsammi yazmasammi bilemedim. Cok sacma oldu bugun
Mucver gibi bisey sanirim bi otla yapiliyor o mu acabaçağ dediğin kebab mi cnm 5 tane nasil oluyor bilemedim
Baya kotu oldu abla yaYazmaman için sebep ne canikom
sağol caniminşallah devamı gelir
sağol canim
her hafta güzel veriyorsun bacı tebrikler
sağol canım
sağol canım
sağol mervecim
abla ben yokum
benim için farketmez Ayşenurcum hangimizi istiyorsanEdibe ve mervecim bana hanginiz bu hafta rakip olursunuz
Ben olabilirim :) bu hafta yenildim haftaya cok dikkatli olucam Ins:))Abla bende rakip istiyorum yarisinca daha hirsli oluyorum ben
Olur canim bana uyar bende kotuydum bu hafta telafi etmek istiyorumBen olabilirim :) bu hafta yenildim haftaya cok dikkatli olucam Ins:))
Tamam o zaman cok cabalayan kazansin:)) rakibemOlur canim bana uyar bende kotuydum bu hafta telafi etmek istiyorum
Bu hafta cok cabalayacagimdan emin olabilirsin bir an once 77 yi gormek istiyorum suan 79 olsamdaTamam o zaman cok cabalayan kazansin:)) rakibem
Bende suan 74 olsamda 72 yi gormeyi cok istiyorumBu hafta cok cabalayacagimdan emin olabilirsin bir an once 77 yi gormek istiyorum suan 79 olsamda
Burda kötü menuler yazılmıyor diye bi kural mı var :))Baya kotu oldu abla ya
Aksam niye sadece kısır tatlı oldu cnm yokmuydu salata cesitleriMenum
Sabah12
2 dilim suzme peynir
1 dilim keci peyniri
3 zeytin
1 tk bal
Domates maydanoz
Aksam 17
Yarim kucuk bi kase kisir
1 dilim baklava
Yarim dilim etimek tatlisi
Su 2 lt
Spor yarim saat yuruyus
neyse bulmuşsun rakibini :)Abla bende rakip istiyorum yarisinca daha hirsli oluyorum ben
Liste yeterince yordu zaten cnm dinlen sen önemli bisey yokBen bugün geçmiş yapmasam dayak yer miyimmisafirim var ablamlar geldi Bolu dan sonra arkadaşlar aradı eşleri evde bırakıp ablamla ve çocuklarla arkadaşlara geldik canlar baş agrilari hala geçmiyor neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?