Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arti garanti gibi ama ins telafi edicem
okula getirdiler kocaman bi tepsi ki yer sofralari buyuklgunde ve hesapsiz bi srkilde eve gidemedim gitcem diye hesaplamistim sabah ama uymadi okulda kaldik yemek olmayinca daaa borek gitti

Allah kolaylık versin şifa versin[/QUOTE]

asılll ben seni tebrik ederim gerçekten süper verdin bu hafta
benim kesin spor yapmam lazımmmmm

Abla yeni yıl geliyor seanslar tekrar düzenlenecek cuma sporum yoktu zaten pzt çar per yapacam seansşarı
Ben tüm misafirliklerime evden peynirli salata yulaflı bişeyler yapıp götürüyorum
Mesela yeşil salata yapıp peyniri küp küp doğrayıp tavada baharatla çevir üstüne koy 1 dl ekmek al yanınada onlar yerken sen bakacakmısın yulaf chia kuru meyveler ceviz keten tohumu 1 kase yoğurdun içine koy Götür misafirliğe
İnsanlar azmimi görünce tebrik ediyor içten içe hayran oluyorlar birde gözlerinden anlıyorsun
Hatta siz hamurları tatlıları yiyin ben sağlıklı besleniyorum diye havamıda atıyorum
Değişiklik yapmalısın önüne gelene itiraz etmezsen olmazzzzzz
Bu düşünce şekli değişecekki mutlu olacaksın
Bugüne kadar yedin işte vücuduna yol su elektirk olarak yerleşti borcunu öde kurtul

Bu tatlınin adı ne ki

Erzuruma ait Bi kebabmis canım et dilimli lavasli bisey
suyu çoğalt cnaim
Cağ kebabı tamam anladım 5 şişdi demi ama fazla olmuş 2 şiş 1 porsiyon oluyor kuzu eti birde yağlı oluyor
Bu tatlının adı medovik pasta rus pastası da deniliyor mervecim

coook güzelll :)

bu hafta denicem inşallah abla bişeyler
Mutlaka farkı görürsün cnm
Abla yeni yıl geliyor seanslar tekrar düzenlenecek cuma sporum yoktu zaten pzt çar per yapacam seansşarı
1-2 günde evde yapabilsen

Cağ kebabı tamam anladım 5 şişdi demi ama fazla olmuş 2 şiş 1 porsiyon oluyor kuzu eti birde yağlı oluyor
Benim bildigim Rus pastasi daha farklı
Bu da çok guzel görünüyor :)) hiç bakmayim tarifine:)

coook güzelll :)

Mutlaka farkı görürsün cnm
1-2 günde evde yapabilsen

Benim bildigim Rus pastasi daha farklı
Bu da çok guzel görünüyor :)) hiç bakmayim tarifine:)
Bakma abla krema 3 paket çünkü kalori bombası
Senin bildiğin rus pastası nasıl bunu azerilerde çok yapıyor ballı pasta mı ne diyorlar bu pastaya

Kiz Merve yine dayanamayıp hedefi yuksek tutmuşun:))
huyum kurusun abla kaç kere yazdım sildim en fazla bu kadar düşürdüm

@seydan94
Merveyle sen bide spora baslasiniz ucarsiniz:))
Bu hafta cabalicm abla spor için
süper bir cuma menüsü

baktım netten de hamur açma işi var ben yapamam bunu düzgün hamur açamıyorum

Bakma abla krema 3 paket çünkü kalori bombası
Senin bildiğin rus pastası nasıl bunu azerilerde çok yapıyor ballı pasta mı ne diyorlar bu pastaya
Ben yapmadim hiç hazır toz paketler oluyor ya Dr ötker onda vardı Rus pastası diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…