- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.961
Arti garanti gibi ama ins telafi edicemşu hariç güzel cnm
Senin spor yokmuydu bugün
Bu hafta sporu suyu cogalt
Bide akşamları sıfır karbon yaparsan çok farkeder
miktar az ama akşam hep karbon olmus
Cok erken yemisin şimdi bi yoğurt ye cnm
ben cok daha kötü beklemistim:)) ama sana kesin artı getirecek bi menü olmuş
okula getirdiler kocaman bi tepsi ki yer sofralari buyuklgunde ve hesapsiz bi srkilde eve gidemedim gitcem diye hesaplamistim sabah ama uymadi okulda kaldik yemek olmayinca daaa borek gittiHayir kaptanim catkapi gibi gittik hasta gormeye ev sahibi kisir ve 2 tatli hazirlamisti bizlerde bikac tatli ve tuzlu pasta yapip goturduk yani cesit coktu az yemeye calistim ama bu kadar oldu:)
Cok haklisin canim
Ama bugun zevkine yemedim aslinda 3 gibi evden ciktik 10.30 da donduk. Misafirlikte oldugumuz icin mecbur tabagimda olan seyleri yicektim yinede bu kadar oldu iste.
Mesela 3 kilo basina bir tatli yememk serbest olsa insan daha motive olur bencede:)
Artik oyle yapicam Ins.
Ama pazartesi yine bi yere gidicez Insallah orda salata cesitleri cok olur da onlardan yerim:)
Oo seninde aksam benim gibi kotu olmus:)
Borek 1 dilim olsa pek sikinti olmaz bence :)) Rakibem
Allah kolaylık versin şifa versin[/QUOTE]Tebrikler haftaya insaallah daha çok gider
geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin
teşekkür ederim canım
çok iyi tebrikler
vay süper bir rakam tebrik ederim canım seninle yarışmak çok güzeldi tekrar ilerleyen haftalarda yarışmak isterim tabi yine kazanmak şartıyla girecrgim
tesekkur ederim rakibem
yani bu işlerden sonrami tartildin baharcim
süper eksi tebrikler
tebrikler
tebrikler canim
[QUOTE"tugcekrblt, post: 58365981, member: 851097"]Günaydın canlarım...
Bugün biraz daha iyiyim ama grip de başladı. Birazcık ayaklandım, birşeyler yiyebildim çok şükür.
Öğleden sonra dişçiye gidecem, dişimi ve çenemi gösterecem. Yengemle ablam arabayla götürecekler, durabilirsem bir kbb doktoruna da gideceğim.
Kilom 57,6 ya düşmüş. En son sanırım 58,5 tum hatırlamıyorum.
Benden son haberler bunlar
İkiniz aynı verirseniz beraberlik olmazYonahime me rakibim hedeflerimiz bile ayni 5.3 berabere kalip 2 ser kilo versek ne guzel olur
@seydan94
Merveyle sen bide spora baslasiniz ucarsiniz:))
Abla yeni yıl geliyor seanslar tekrar düzenlenecek cuma sporum yoktu zaten pzt çar per yapacam seansşarışu hariç güzel cnm
Senin spor yokmuydu bugün
Bu hafta sporu suyu cogalt
Bide akşamları sıfır karbon yaparsan çok farkeder
miktar az ama akşam hep karbon olmus
Cok erken yemisin şimdi bi yoğurt ye cnm
ben cok daha kötü beklemistim:)) ama sana kesin artı getirecek bi menü olmuş
Ben tüm misafirliklerime evden peynirli salata yulaflı bişeyler yapıp götürüyorumHayir kaptanim catkapi gibi gittik hasta gormeye ev sahibi kisir ve 2 tatli hazirlamisti bizlerde bikac tatli ve tuzlu pasta yapip goturduk yani cesit coktu az yemeye calistim ama bu kadar oldu:)
Cok haklisin canim
Ama bugun zevkine yemedim aslinda 3 gibi evden ciktik 10.30 da donduk. Misafirlikte oldugumuz icin mecbur tabagimda olan seyleri yicektim yinede bu kadar oldu iste.
Mesela 3 kilo basina bir tatli yememk serbest olsa insan daha motive olur bencede:)
Artik oyle yapicam Ins.
Ama pazartesi yine bi yere gidicez Insallah orda salata cesitleri cok olur da onlardan yerim:)
Oo seninde aksam benim gibi kotu olmus:)
Borek 1 dilim olsa pek sikinti olmaz bence :)) Rakibem
Cağ kebabı tamam anladım 5 şişdi demi ama fazla olmuş 2 şiş 1 porsiyon oluyor kuzu eti birde yağlı oluyorBu tatlınin adı ne ki
Erzuruma ait Bi kebabmis canım et dilimli lavasli bisey
suyu çoğalt cnaim
coook güzelll :)ben bugünün menüsünü yazayım
öğlen 12.30
kaşarlı menemen
2 dilim ekmek
ara
1 sade türk kahvesi
yarım lokum
akşam
1 porsiyon kuzu şiş
1 büyük bardak ayran
ara 20.00
1 sütlü kahve
su 2 lt yi geçti
Mutlaka farkı görürsün cnmbu hafta denicem inşallah abla bişeyler
1-2 günde evde yapabilsenAbla yeni yıl geliyor seanslar tekrar düzenlenecek cuma sporum yoktu zaten pzt çar per yapacam seansşarı
Benim bildigim Rus pastasi daha farklıCağ kebabı tamam anladım 5 şişdi demi ama fazla olmuş 2 şiş 1 porsiyon oluyor kuzu eti birde yağlı oluyor
Bu tatlının adı medovik pasta rus pastası da deniliyor mervecim
Bakma abla krema 3 paket çünkü kalori bombasıcoook güzelll :)
Mutlaka farkı görürsün cnm
1-2 günde evde yapabilsen
Benim bildigim Rus pastasi daha farklı
Bu da çok guzel görünüyor :)) hiç bakmayim tarifine:)
Teşekkür ederimmmmcoook güzelll :)
Mutlaka farkı görürsün cnm
1-2 günde evde yapabilsen
Benim bildigim Rus pastasi daha farklı
Bu da çok guzel görünüyor :)) hiç bakmayim tarifine:)
huyum kurusun abla kaç kere yazdım sildim en fazla bu kadar düşürdümKiz Merve yine dayanamayıp hedefi yuksek tutmuşun:))
Bu hafta cabalicm abla spor için@seydan94
Merveyle sen bide spora baslasiniz ucarsiniz:))
süper bir cuma menüsüben bugünün menüsünü yazayım
öğlen 12.30
kaşarlı menemen
2 dilim ekmek
ara
1 sade türk kahvesi
yarım lokum
akşam
1 porsiyon kuzu şiş
1 büyük bardak ayran
ara 20.00
1 sütlü kahve
su 2 lt yi geçti
baktım netten de hamur açma işi var ben yapamam bunu düzgün hamur açamıyorumCağ kebabı tamam anladım 5 şişdi demi ama fazla olmuş 2 şiş 1 porsiyon oluyor kuzu eti birde yağlı oluyor
Bu tatlının adı medovik pasta rus pastası da deniliyor mervecim
Ben yapmadim hiç hazır toz paketler oluyor ya Dr ötker onda vardı Rus pastası diyeBakma abla krema 3 paket çünkü kalori bombası
Senin bildiğin rus pastası nasıl bunu azerilerde çok yapıyor ballı pasta mı ne diyorlar bu pastaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?