- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.021
Insallah bu sefer ulasirim hedefime:)4 Ocak HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6-1=95.6
@Sweetyy83 70.6-0.8=69.8
@seydan94 65.5-0.7=64.8
@nanekekik 70.6-0.8=69.8
@Mehlikatun 76.3-1=75.3
@Habinar 72-0.8=71.2
@askrhpozitif 82.8-1=81.8
@eyledi 100.7-1.5=99.2
@istikrar1986 74.6-1=73.6
Edibe12 91.2-1=90.2
@kkkmevsim5 79.3-1.1=78.2
badem000 70.5-1=69.5
@Hayyal 62.9-1=61.9
Yonahime 74.2-1.1=73.1
biricik1272 87.7-1.3=86.4
@Pinkyminkyy 76.7-1.4=75.3
@ekim2009 82.8-1=81.1
Bu hafta hedefleri biraz dusuk tuttum
Bunlarin minumum olduğunu unutmayin
Daha fazlası için cabalayalim
Buraya adımı sıkıştırmak istiyorum@seydan94
Merveyle sen bide spora baslasiniz ucarsiniz:))
Ben bu menüyü perşembe yapsam mutlu olurum. Yazık o lokumun diğer yarısını da yeseydin şekerimben bugünün menüsünü yazayım
öğlen 12.30
kaşarlı menemen
2 dilim ekmek
ara
1 sade türk kahvesi
yarım lokum
akşam
1 porsiyon kuzu şiş
1 büyük bardak ayran
ara 20.00
1 sütlü kahve
su 2 lt yi geçti
Yani böyle yapanları takdir ediyorum ama gerçekten benim fıtratıma uymuyorAbla yeni yıl geliyor seanslar tekrar düzenlenecek cuma sporum yoktu zaten pzt çar per yapacam seansşarı
Ben tüm misafirliklerime evden peynirli salata yulaflı bişeyler yapıp götürüyorum
Mesela yeşil salata yapıp peyniri küp küp doğrayıp tavada baharatla çevir üstüne koy 1 dl ekmek al yanınada onlar yerken sen bakacakmısın yulaf chia kuru meyveler ceviz keten tohumu 1 kase yoğurdun içine koy Götür misafirliğe
İnsanlar azmimi görünce tebrik ediyor içten içe hayran oluyorlar birde gözlerinden anlıyorsun
Hatta siz hamurları tatlıları yiyin ben sağlıklı besleniyorum diye havamıda atıyorum
Değişiklik yapmalısın önüne gelene itiraz etmezsen olmazzzzzz
Bu düşünce şekli değişecekki mutlu olacaksın
Bugüne kadar yedin işte vücuduna yol su elektirk olarak yerleşti borcunu öde kurtul
Tebrik ederim, çok iyi vermişsin. Ben de grup kapalıyken 98 olmuştum, ben de 6-7 kilo verdim.Kızlar ben buraya başlamadan 105.5 kiloyu görmüştüm
Bugün 8.9 kilo gitmiş oldu :))
Bence yüksek hedef vermek iyi, on hedefleyip beş versem üzülmem zaten. Sanki yüksek hedef daha motive edici gibiİnşallah abla
Hay maşallah abla geri kalanda gidicek inşallah ondan sonra hepimiz korumada devam edeceğiz
az tutunca az cabalayacakmisim gibi geliyor abla şeytan dürtüyor
Akşam misafirlikteydiniz galiba, ona yorum yapmayacağım ama diyette beş parça peynir bana fazla gözüküyor. sen peyniri çok seviyorsun galiba ama kalorisi fazla. mesela 2 dilim tb ekmek ve 3 parça daha iyi olurdu bence. Tabi yanlış düşünüyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.Menum
12 00
Peynir beş parça
Uç zeytin
1t kaşığı bal
Domatez maydanoz
Akşam
17 30
Bir dilim kadayıf
Yarım dilim etimek tatlı
1 tuzlu kurabiye
Bir kaysı
Bir kase kısır
1.5 su
Yarim saat yürüyüş
Beni de çok tok tutuyor. Keşke diğer öğünlerde de yesem diyorum ama kahvaltı dışında canım çekmiyorGuzel hafif oluyor ama nedense beni doyurmuyor
Ben yumurta yemem lazım :))
Afiyet olsunSabah 1 2 pçatal peynir 5 zeytin
Öğlen 2 dlm ekmek 2 tk bal 1 kk peynir 5 çeri
Akşam 6 kaşık bulgur pilavı yoğurt salata
Spor yok
Şu 2 lt
Söylemeden edemeyeceğim Ben de ben de çok umutluyumBu sefer bende çok umutluyum abla bizden
Hadi fıstık göster artık kendini :)Insallah bu sefer ulasirim hedefime:)
Abla inan belki hayatinda boyle bi motive hic olmamistim.Hadi fıstık göster artık kendini :)
teşekkür ederim cnm keşke hep böyle verebilsek :) banada moral oldu birazEvet Pakistan restoranına gittik, babam değişik tatlar denemeyi çok sever. Valla bana çok acı geliyor yemekleri, lavaşsız yiyemezdim sanırım. Tabi çok mutlu olmadım, yarın kesin bir telafi düşünüyorum.
Su konusunda haklısın malesef. Ne yapsam bilmiyorum
Alışverişleri babam finanse ettiği için eşim şikayet etmiyor ama ayıp oldu deyip mahcup oluyor sadece.
Gezmekten ev işlerini tam yapamadık o da ayrı bir problem. Neyse sağlık olsun
Demek Yasemin coşacak diyorsunBen de birşeyler düşünürüm
Bu arada seni tebrik ederim, süpersin
aynennBuraya adımı sıkıştırmak istiyorum
seninde çok güzel gitmiş cnmTebrik ederim, çok iyi vermişsin. Ben de grup kapalıyken 98 olmuştum, ben de 6-7 kilo verdim.
herseyin fazlası iyi degil cnm ama yanında ekmek olmayınca birazdaha tolere edilir diye düşünüyorumpeyniri çok seviyorsun galiba ama kalorisi fazla. mesela 2 dilim tb ekmek ve 3 parça daha iyi olurdu bence. Tabi yanlış düşünüyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen
kilosu az olanlara en fazla 3 ay veriyorumSöylemeden edemeyeceğim Ben de ben de çok umutluyum
Akşam misafirlikteydiniz galiba, ona yorum yapmayacağım ama diyette beş parça peynir bana fazla gözüküyor. sen peyniri çok seviyorsun galiba ama kalorisi fazla. mesela 2 dilim tb ekmek ve 3 parça daha iyi olurdu bence. Tabi yanlış düşünüyorsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.
Ya annem ustte soylemis ama bende soylim dedim 5 parca dedigi aslinda minik parcalar yani toplam 2 kk kadar falan oluyor:)herseyin fazlası iyi degil cnm ama yanında ekmek olmayınca birazdaha tolere edilir diye düşünüyorum
Tabi peyniri az yiyip yanına yumurta eklemek daha doğru olur
Evet canım ben sonradan fark ettim annenin açıklamasını. Sorun değil o zaman. ZatenYa annem ustte soylemis ama bende soylim dedim 5 parca dedigi aslinda minik parcalar yani toplam 2 kk kadar falan oluyor:)
Böyle hissetmene cok sevindim cnmAbla inan belki hayatinda boyle bi motive hic olmamistim.
Normalde bugun yediklerimi diyette yesem ohoo diyetim bozuldu zaten der evde ne bulsam yerdim en sonda 1 ekmegi neredeyse kasarla birlikte yer gece mide agrimdan uyuyamazdim.
Ama buraya yazinca vicdan azabi duyuyorum arkadaslar kizocak diyorum bi bakiyorum frenleyebiliyorum kendimi. Sonra sizden menu yorumu almayi heyecanla bekliyorum hep guzel menum olsun guzel yorum alayim diye ..
O yuzden iyiki varsiniz..
O listeler vs de kendiliginden hazirlanmiyor o yzuden sana ayrica tesekkur ediyorum:))
Siz sabahları yumurta sevmiyormusunuz cnmannem ustte soylemis ama bende soylim dedim 5 parca dedigi aslinda minik parcalar yani toplam 2 kk kadar falan oluyor:)
İşte benim ruh ikizimAbla inan belki hayatinda boyle bi motive hic olmamistim.
Normalde bugun yediklerimi diyette yesem ohoo diyetim bozuldu zaten der evde ne bulsam yerdim en sonda 1 ekmegi neredeyse kasarla birlikte yer gece mide agrimdan uyuyamazdim.
Ama buraya yazinca vicdan azabi duyuyorum arkadaslar kizocak diyorum bi bakiyorum frenleyebiliyorum kendimi. Sonra sizden menu yorumu almayi heyecanla bekliyorum hep guzel menum olsun guzel yorum alayim diye ..
O yuzden iyiki varsiniz..
O listeler vs de kendiliginden hazirlanmiyor o yzuden sana ayrica tesekkur ediyorum:))
Çok da fazla olmasın ama :)) ))Evet canım ben sonradan fark ettim annenin açıklamasını. Sorun değil o zaman. ZatenMefkurem ekmeksiz olduğu için olabilir demiş. Yanlış anlama olmuş.
Senin annen kim ?Ya annem ustte soylemis ama bende soylim dedim 5 parca dedigi aslinda minik parcalar yani toplam 2 kk kadar falan oluyor:)
Hemen kendinede arkadaş ararmisİşte benim ruh ikizim
Ama sen iyisin yine de vermişsin canım :)
O içimizden canavar mı çıkıyor ne oluyor motivasyon bozulunca .
Gazla çalışıyoruz herhalde.bizim model öyle yani
Ayy kıyaslamam mümkün değil canım.ruhen yani.Hemen kendinede arkadaş ararmis
Yalnız O kız buraya basliyali 2 defa kaçamak yaptı bugünle 3 oldu :)))
Biricik1272Senin annen kim ?
Yine kendi kendini dibe cekiyon :) )Ayy kıyaslamam mümkün değil canım.ruhen yani.
Öyle bi his oluştu okuyunca
Yoksa bana yetişemez ne mümkün
1. Benim
Açık ara
Valla çok hoş :)Annesibiricik1272 . Anne- kız aynı takımdalar, ne süper di mi
Yada tersi olmasınValla çok hoş :)
İnsanın canı yemek istemez yani kk dan bir göz sürekli üstünde
Yersen söylerim falan tehdit de vardır bunlarda
biricik1272
Yonahime
Tamam ablacım.Yine kendi kendini dibe cekiyon :) )
Geçmişi unutuyoruz
Azimli kararli istikrarli canana hosgeldin diyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?