- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.981
En azından 2 mille baslangic yap cnmBu hafta cabalicm abla spor için
Kuzum varsın az tut fazlasini verirsen ne alahuyum kurusun abla kaç kere yazdım sildim en fazla bu kadar düşürdüm
İnşallah ablaEn azından 2 mille baslangic yap cnm
Hay maşallah abla geri kalanda gidicek inşallah ondan sonra hepimiz korumada devam edeceğizKızlar ben buraya başlamadan 105.5 kiloyu görmüştüm
Bugün 8.9 kilo gitmiş oldu :))
az tutunca az cabalayacakmisim gibi geliyor abla şeytan dürtüyorKuzum varsın az tut fazlasini verirsen ne ala
Ah Insallah rakibem :))Yonahime me rakibim hedeflerimiz bile ayni 5.3 berabere kalip 2 ser kilo versek ne guzel olur
Olsun canim cuma gunu sonucta 1 kerecik boyle olsun:)Arti garanti gibi ama ins telafi edicem
okula getirdiler kocaman bi tepsi ki yer sofralari buyuklgunde ve hesapsiz bi srkilde eve gidemedim gitcem diye hesaplamistim sabah ama uymadi okulda kaldik yemek olmayinca daaa borek gitti
Ya canim haklisin da oyle yanlarina biseh alip gidebilecegim insanlar degiller. Bende yapamam tabaktan az yeyince bile herkes soruyor neden az yedin diye e ben asla diyet yapiyorum demem. Cok utanirim. Hem desem hep bir agizdan fazlan yokki ne diyeti derler iste en az zararla kapatmaya calisiyorum bende. Evime misafir gelince hic belli etmiyorum mesela yemedigimi daha rahat oluyor. Gerci oyle cok gezmemiz olmuuo zaten ayda yilda bir. Bide bu pazartesi var. ondada salata falan varsa onlari yerim:)Ben tüm misafirliklerime evden peynirli salata yulaflı bişeyler yapıp götürüyorum
Mesela yeşil salata yapıp peyniri küp küp doğrayıp tavada baharatla çevir üstüne koy 1 dl ekmek al yanınada onlar yerken sen bakacakmısın yulaf chia kuru meyveler ceviz keten tohumu 1 kase yoğurdun içine koy Götür misafirliğe
İnsanlar azmimi görünce tebrik ediyor içten içe hayran oluyorlar birde gözlerinden anlıyorsun
Hatta siz hamurları tatlıları yiyin ben sağlıklı besleniyorum diye havamıda atıyorum
Değişiklik yapmalısın önüne gelene itiraz etmezsen olmazzzzzz
Bu düşünce şekli değişecekki mutlu olacaksın
Bugüne kadar yedin işte vücuduna yol su elektirk olarak yerleşti borcunu öde kurtul
Hmm hic duymamistim kardesim gelince yapsam mi acaba:)Cağ kebabı tamam anladım 5 şişdi demi ama fazla olmuş 2 şiş 1 porsiyon oluyor kuzu eti birde yağlı oluyor
Bu tatlının adı medovik pasta rus pastası da deniliyor mervecim
Guzel hafif oluyor ama nedense beni doyurmuyoryarın sabah için yulaf lapası yaptım değişiklik olsun istedim
bu sefer hepimiz farklı bi enerjiyle başladığımız icin bende bize inanıyorum cnmHay maşallah abla geri kalanda gidicek inşallah ondan sonra hepimiz korumada devam edeceğiz
tabiki akşam olmamış cnmMenum
12 00
Peynir beş parça
Uç zeytin
1t kaşığı bal
Domatez maydanoz
Akşam
17 30
Bir dilim kadayıf
Yarım dilim etimek tatlı
1 tuzlu kurabiye
Bir kaysı
Bir kase kısır
1.5 su
Yarim saat yürüyüş
Bu sefer bende çok umutluyum abla bizdenbu sefer hepimiz farklı bi enerjiyle başladığımız icin bende bize inanıyorum cnm
tabiki akşam olmamış cnm
Cuma günleri isteyen canının istediği biseyi yesin diyoruz ama böyle cesit çeşit değil
Sadece 1 çeşit
kuzum ben sana az yeme diyorum sonra patlama oluyor işteSabah 1 2 pçatal peynir 5 zeytin
Öğlen 2 dlm ekmek 2 tk bal 1 kk peynir 5 çeri
Akşam 6 kaşık bulgur pilavı yoğurt salata
Spor yok
Şu 2 lt
Evet herkes maşallah çatır çatır vermiş.kuzum ben sana az yeme diyorum sonra patlama oluyor işte
Akşam güzel ama diğer öğünler birazdaha dolu olabilirdi
Sanki azimlendinmi :)
Sağol canım sende güzel vermiştin maşallah hepimizeÇok iyi gitmiş tebrikler canim
Gayet güzel cnm demekki kaçamak olmasa daha güzel gidecekmiş
602.ETAP 9.TAKIMIN EN IYILERI
1. @mefkurem %2.23
2. @istikrar1986 %1.97
3. @seydan94 %1.95
4. @nanekekik %1.94
5. @ekim2009 %1.90
6. @biricik1272 %1.68
7. @Mehlikatun %1.55
8. @Sweetyy83 %1.40
9. @askrhpozitif %1.19
10. @Edibe12 %1.08
Yüzdesi 1 in üstünde olanlar eklendi
tabiki akşam olmamış cnm
Cuma günleri isteyen canının istediği biseyi yesin diyoruz ama böyle cesit çeşit değil
Sadece 1 çeşit
Bende rakip istiyorum:)Bu haftaki rakipler çıksın ortaya :) )
@nanekekik
@Sweetyy83
Yonahime
@kkkmevsim5
askrhpozitif
istikrar1986
Habinar
Edibe12
Daha varmi rakip olmak isteyen
Guzel hafif oluyor ama nedense beni doyurmuyor
Ben yumurta yemem lazım :))
Çocuklarla tabiki isiniz kolay değil cnm inan çok iyi anliyorumEvet herkes maşallah çatır çatır vermiş.
Bu hafta takım süperdi.
Sen de öyle abla.
Özendim haliyle:)
Menüme gelince kahvaltı yaparken büyük oğlum istifra etti.zaten doktor randevumuz vardı.apar topar temizle pakla giydir.sabah öyle yarım kaldı herşey masada.gelince devam ettim abla.ama haklisin . Herzamanki gibi.
benim sorunum bir de ne yediğimi anlamıyorum.bebelerle hızlı hızlı yemek durumundayım.ufaklık fena hareketli maşallah.sonra doymadım gibi geliyor.
Eskiden eşim 1 dilim ekmek yemiş olamazsın 2 3 olmuştur derdi.:) 1 dilimi o kadar uzun süre yerdim ki .Bir de bir kısmını sona bırakıp kuru kuru yerdim
Ekmekle aşk yaşıyorum
Şimdi 3 4 lok ada hopp gitti bitti.
Şubat hedefime ulaşırım inşallah
Bende tesekkur ederim cnmTeşekkür ederim evet kaçamak bizi geri götürüyor malesef
Senide tebrik ediyorum kaptanım
Geçen hafta demiştim ama biraraya gelemediniz:)Bende rakip istiyorum:
Evet harikalar gerçekten.çok iyi gidiyorlar.Çocuklarla tabiki isiniz kolay değil cnm inan çok iyi anliyorum
Ama insan gerçekten isterse bak görüyorsun oluyor
Merve Şeyda sevilay Ayşenur daha çoğu kişinin kucuk çocukları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?