Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.081
Yazdım abla bugün saf pro yapmaya çalışacamEeee hani menüyü gormedim:)
Etiket kavurdum ve bezelyem var ama ben et yumurta yoğurt yapacam bugün pro yapmayı düşünüyorum dunki biraz fazla kactiHadi bakalım haftalık planlar yapılsın
Biliyorsunuz kilo vermek disiplin isi
Hem sabir hem kararlılık istiyor
Ben Eminim ki haftasonu benim kızlarımi etkilemez
Bugunku planlar neler
Ben kıymalı bi sebze falan yaparım belki akşama
Mesaji alttan okumaya başlayınca bu kim dedimdoğum günü var yiyeceğim ben @Sweetyy83 sen de ye kız bugün
Aynen herkes fiziğin güzel derdi de ben kendimi şişko görürdümAhh ahhh 36 beden de kendimi şişko görürdüm ama bu hep daha zayıf çiroz arkadaşlarım yüzünden şimdi bakıyorum nasıl güzelmiş fiziğim oysa
makarna izinli olduğu icin bisey demiyorumDunkimenum
sabah 10.30
peynir, 3 zeytin, bir haslanmis yumurta, domates, bir dilim ekmek, bir bardak sekersiz cay
oglen
1tb spagetti 1 kase yogurt
Ara
4 kare bitter
Aksam 17.30
Bir bardak sekersiz kahve, bir avuc badem ve ceviz
1lt su bitki çayı
saf pro sart degil salata falanda yiyebilirsin etin yanında sadece karbon olmasınYazdım abla bugün saf pro yapmaya çalışacam
Ne yedin dün kız ben görmedimEtiket kavurdum ve bezelyem var ama ben et yumurta yoğurt yapacam bugün pro yapmayı düşünüyorum dunki biraz fazla kacti
işte abla kafa bozuktu şimdiki aklım olsa varya saf gibi kilolu hissederdim kendimi tayt giymezdim, mini etek giymezdim , 53kg da balık elbise giymezdim millet 80 kiloda giyiyor ozguvenime tukuruyumAynen herkes fiziğin güzel derdi de ben kendimi şişko görürdüm
Çok kötü değil ama şu çok az olmuş rakipmiyiz yarisacaz mı ona göre saldırganDunkimenum
sabah 10.30
peynir, 3 zeytin, bir haslanmis yumurta, domates, bir dilim ekmek, bir bardak sekersiz cay
oglen
1tb spagetti 1 kase yogurt
Ara
4 kare bitter
Aksam 17.30
Bir bardak sekersiz kahve, bir avuc badem ve ceviz
1lt su bitki çayı
Tamam abla olurum tabiBende tesekkur ederim cnm
Ins. Devamı gelsin:)
Geçen hafta demiştim ama biraraya gelemediniz:)
Rakiplerin aktif olup birbirine sataşması lazım :))
Pinkyminkyy Zeynep ne dersin cnm biricik le rakip olurmusun
Dun menü yazmadın mı benmi kacirdim cnmTunaydin herkese 12 de uyaninca gelemedim buraya simdide annnemle carsiya inicez eve gelince gelirim
Ayni anda :)) )Dunku menumude yazmadim galiba onuda yazicam aklimda
Rakibiz tabi canım :)Çok kötü değil ama şu çok az olmuş rakipmiyiz yarisacaz mı ona göre saldırgan
Rakip sinizÇok kötü değil ama şu çok az olmuş rakipmiyiz yarisacaz mı ona göre saldırgan
Herşeye rağmen birinciyiz tebrikler bizeBENDEN SİZE GÜNAYDIN MESAJI SAAT FARKINDAN KAPTAN UYUYOR DAYANAMADIM
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 602. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 9.Takım ==> 1.194 %
2. ==> 10. Takım ==> 0,997 %
3. ==>6. Takım ==>0,748%
BİREYSEL DERECELER
1. ==> @Wydra ( 10. Takım) ==> % 3,19
2. ==> @hedef56 ( 10. Takım ) ==> % 3,02
3.==> @kmsl Hnd ( 14.Takım ) ==> % 2,37
ETAP SONUNCUSU
==>> @mavimli ( 8. Takım ) ==> % - 2,57
Duydununmu tatlımTamam abla olurum tabi
Yazdım canım :)Ne yedin dün kız ben görmedim
Tmm abla bir gün degisık beslenirsek he.en artıyor çıkıyorum o yüzden dedim. Suyu bugün bol içecemmakarna izinli olduğu icin bisey demiyorum
Akşam yoğurt ta olabilirdi
O su ne öyle
saf pro sart degil salata falanda yiyebilirsin etin yanında sadece karbon olmasın
Geis olsun canim oğlanın kabakulak aşısı varmiydiKızlar hastanedeyiz ablamın oğlu büyük ihtimalle kabakulak ve büyük ihhihtima kuzeye de geçecek çünkü dibinden ayirsmiyiruz gidip gidip yapışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?