- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.121
karşı komşu tam ben öğle kahvaltı yaparken aradı illa gel misafirler gitti beraber çay içelim diye , yok ben zaten yiyorum desem de aşırı ısrar edince gittim çay yok , ben yapmıştım aldım götürdüm tekrar sonra da tontişime gittim eve gel yemeğe koştur derken sonrada yattım uyudum gece de kitap okumaya dalmışım özürrrrrekim2009 dün sabahtan beri gorunmedin canom
@tugcekrblt Tuğçe nasıl oldun bitanem
@kkkmevsim5 senin geçtimi hastalığın cnm
Rakip siniz
Kk nin bana verdiği yetkiyle bu hafta sizi nikahladim :)))
inş. Oyle olsun cnmYok abla niye moralim bozulsun firsat bulursam gidicem Ins.gerci bu hafta regl olcam diye ödemdir diye dusunuyorum. Ama ben hep cok hizli kilo veren biri olmadim. Yani bi iki hafta vermem sonra cok iyi veririim birden:)
2 -3 sene once tum tahlillerime baktirdim sorun yoktu. O zmanda boyle kilo veriyodum. Yani ben sabretmek zorundayim. Bi iki hafta sabredeyim arap ati gibi acilirim Insallah
ama protein olarak yumurta peynir den daha iyiYa cocuklara yapiyoruzda kendimize nadir yapariz sevmiyoruz sanirim
neinnnn :)) 1 cesit kacamak dedik :) )))aslinda dun cuma diye azcik izinli gibi sayarsak 2 kacamak oldu . Minimum kacamak maximum kilo kaybiiii:
biri hata yaparsa hemen burda ispikleyini)) )cok guldum ya
Yani tehdit degilde mesela diyorum sunu yesem mi annem bak takimdakiler kizar diyo bende ona ayni sekilde:))
Ama elbette destek olunuyor:) yalniz kalma hissi olmuyor evde
rakipler birbirinin saçını başını yolacakMeraba rakibem inşallah birbirimize destek olup
Çok güzel arkadaş oluruz kendimizi kanitlayalim
Olurmu canım
ozleniyorsun bebegimkarşı komşu tam ben öğle kahvaltı yaparken aradı illa gel misafirler gitti beraber çay içelim diye , yok ben zaten yiyorum desem de aşırı ısrar edince gittim çay yok , ben yapmıştım aldım götürdüm tekrar sonra da tontişime gittim eve gel yemeğe koştur derken sonrada yattım uyudum gece de kitap okumaya dalmışım özürrrrr
çorba degilde salata yoğurt daha iyi olur cnmMisafirim var kizlar icli kofte yapicam simdi ama kizartilan degil haslama yapicam:)
1 tane yemeyi dusunuyorum corbayla birlikte
Bence hedef 79.9 olsun1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
@nanekekik 70.6/
@seydan94 65.5/61/4.5
askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/
istikrar1986 74.6/
ekim2009 82.8/80.8 -2
Edibe12 91.2/86.0/-5.2
Mehlikatun 76.3/
@eyledi 100.7/
@kkkmevsim5 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
Hayyal 62.9/
Yonahime 74.2/68.9/-5.3
biricik1272 87.7/83/-4.7
Listeyi son alıntidan alıp doldurun lutfen
öyle çok ısrar etti ki yok diyorum ben zaten yiyorum diyorum olmadı gittim 1 yemek kaşığı patates salatası 1 mercimekli köfte yedim onda evde zaten 2 haşlama yumurtamı yemiştim salatayı yerken aradı , poğaça hamurunu yoğurmuştum perşembe kabarmasını iyice bekle demiştim (kabarmadı diye ben yapmadım eve geçtim , soğuk süt verdi ısıt dedim ne yapayım ısıtmadı) keşke sonra gidip ben yapsaymışım çok tuhaf bir şey olmuş ya kabarmasını beklemedi yada yüksek ısı da pişirdi ikisine de yok dedi normal ısı dedi ama bilmiyorum o şey poğaça değildi :)inş. Oyle olsun cnm
Burda kiler guzel kilolar verdikçe hepimiz mutlu oluyoruz
ama protein olarak yumurta peynir den daha iyi
neinnnn :)) 1 cesit kacamak dedik :) )))
biri hata yaparsa hemen burda ispikleyini)) )
rakipler birbirinin saçını başını yolacak
ozleniyorsun bebegim
Niye gittin ki ona:))
çorba degilde salata yoğurt daha iyi olur cnm
2 tanede yiyebilirsin
bu defa hedef tutsun didim mefkuşum çok da abartmıyım didimBence hedef 79.9 olsun
Elbette kaptanım :) bu haftadan eli boş dönmeyeceğimmoralinin yerine gelmesine sevindim cnm
Gidince de dikkat etmeye çalış
Süt soğuk bile olsa sıcakta bekletse yine kabarır diöyle çok ısrar etti ki yok diyorum ben zaten yiyorum diyorum olmadı gittim 1 yemek kaşığı patates salatası 1 mercimekli köfte yedim onda evde zaten 2 haşlama yumurtamı yemiştim salatayı yerken aradı , poğaça hamurunu yoğurmuştum perşembe kabarmasını iyice bekle demiştim (kabarmadı diye ben yapmadım eve geçtim , soğuk süt verdi ısıt dedim ne yapayım ısıtmadı) keşke sonra gidip ben yapsaymışım çok tuhaf bir şey olmuş ya kabarmasını beklemedi yada yüksek ısı da pişirdi ikisine de yok dedi normal ısı dedi ama bilmiyorum o şey poğaça değildi :)
ŞUBAT listesine hedefini yazsana cnmElbette kaptanım :) bu haftadan eli boş dönmeyeceğim
Yok biz yinede 79 a yogunlasalim :))bu defa hedef tutsun didim mefkuşum çok da abartmıyım didim
Sevilay subat hedefini yaz cnm
seni mi kırıcam sultanım hemen düzeltiyorumYok biz yinede 79 a yogunlasalim :))
Biraz daha dikkat edip o 79.9 gorulecek1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
@nanekekik 70.6/
@seydan94 65.5/61/4.5
askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/
istikrar1986 74.6/
ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
Edibe12 91.2/86.0/-5.2
Mehlikatun 76.3/
@eyledi 100.7/
@kkkmevsim5 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
Hayyal 62.9/
Yonahime 74.2/68.9/-5.3
biricik1272 87.7/83/-4.7
Listeyi son alıntidan alıp doldurun lutfen
dikkat değil de hareket lazım eksiğimin ne olduğunu biliyorum da tembellik yapıyorum işte :)Biraz daha dikkat edip o 79.9 gorulecek
Aslinda dogru artik eklemeye calisirim yumurta:)ama protein olarak yumurta peynir den daha iyi
biri hata yaparsa hemen burda ispikleyini))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?