Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekim2009 dün sabahtan beri gorunmedin canom

@tugcekrblt Tuğçe nasıl oldun bitanem

@kkkmevsim5 senin geçtimi hastalığın cnm
karşı komşu tam ben öğle kahvaltı yaparken aradı illa gel misafirler gitti beraber çay içelim diye , yok ben zaten yiyorum desem de aşırı ısrar edince gittim çay yok , ben yapmıştım aldım götürdüm tekrar sonra da tontişime gittim eve gel yemeğe koştur derken sonrada yattım uyudum gece de kitap okumaya dalmışım özürrrrr

inş. Oyle olsun cnm
Burda kiler guzel kilolar verdikçe hepimiz mutlu oluyoruz

Ya cocuklara yapiyoruzda kendimize nadir yapariz sevmiyoruz sanirim
ama protein olarak yumurta peynir den daha iyi

aslinda dun cuma diye azcik izinli gibi sayarsak 2 kacamak oldu . Minimum kacamak maximum kilo kaybiiii:
neinnnn :)) 1 cesit kacamak dedik :) )))

cok guldum ya
Yani tehdit degilde mesela diyorum sunu yesem mi annem bak takimdakiler kizar diyo bende ona ayni sekilde:))
Ama elbette destek olunuyor:) yalniz kalma hissi olmuyor evde
biri hata yaparsa hemen burda ispikleyini)) )

Meraba rakibem inşallah birbirimize destek olup
Çok güzel arkadaş oluruz kendimizi kanitlayalim
Olurmu canım
rakipler birbirinin saçını başını yolacak

ozleniyorsun bebegim
Niye gittin ki ona:))

Misafirim var kizlar icli kofte yapicam simdi ama kizartilan degil haslama yapicam:)
1 tane yemeyi dusunuyorum corbayla birlikte
çorba degilde salata yoğurt daha iyi olur cnm
2 tanede yiyebilirsin

öyle çok ısrar etti ki yok diyorum ben zaten yiyorum diyorum olmadı gittim 1 yemek kaşığı patates salatası 1 mercimekli köfte yedim onda evde zaten 2 haşlama yumurtamı yemiştim salatayı yerken aradı , poğaça hamurunu yoğurmuştum perşembe kabarmasını iyice bekle demiştim (kabarmadı diye ben yapmadım eve geçtim , soğuk süt verdi ısıt dedim ne yapayım ısıtmadı) keşke sonra gidip ben yapsaymışım çok tuhaf bir şey olmuş ya kabarmasını beklemedi yada yüksek ısı da pişirdi ikisine de yok dedi normal ısı dedi ama bilmiyorum o şey poğaça değildi :)

Süt soğuk bile olsa sıcakta bekletse yine kabarır di
Kendi hatası bosver:))
Bi pogacayida yapamıyorsa :) )))

Biraz daha dikkat edip o 79.9 gorulecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…