- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.101
Tebrik ederiimm
Ben de umarim yagdan veriyorumdur zira tarti henuz oynamadi gecen cumadan beri (gerci 2 gundur de tartilmadim ama tahminen hala aynidir). Kendimi oyle avutuyorum.
Bu arada su icemiyorum ben kizlar. Gunde 2 bardak zor iciyorum. Bitki cayi vs ile acigi kapatmaya calisiyorum. Ne yapsam suyu icemedim kendimi bildim bileli boyleyim. Bu sorunu yasayip da cozen varsa tavsiyelerini bekliyorum
eskiden derken? yani eski voleybolcuyum (baya eski), bir ara da haftada 4 gun egzersiz yapardim eskideeen. yani 2-3 sene oldu. sonrasi yok malesef. ama diyetisyene gittigimde kas kutleme hayret etmisti yani hala o kasli yapi duruyor biraz (yaglardan pek gorunmese de haha)
buraya tasindigimdan beri ara ara zumba'ya gittim, bi de kaynanayla badminton oynuyoruz ara sirayuruyus de eh iste. ama boyle duzenli spor yapamiyordum 2 senedir. simdi yeni basladim iste neredeyse 3 hafta olacak. disarida yuruyusle basladim sonra evde bisikletle devam ettim, 4 gundur de leslie yapiyorum 4-5-5-5 (mil) oldu. dun resmen yorgunluktan bayilmisim 9 saat de uyumusum normalde hayatta o kadar uyumam. o yuzden dedim ara mi versem acaba. esim de devam et ara verirsen birakirsin diyor. bugun daha iyi hissediyorum ama bakalim... kolum biyerim sarkicak diye de odum kopuyor aslinda o yuzden birakmak istemem gerci derinin elastik olmasi ile ilgili, biraz da yapi meselesi diyorlar. sporla cok da alakali degil diyorlar. bilemiyoruuuummmm
canım dr gidince her deigini yapmayınca verilmiyor ben her dedigine tam uyamıyorum en çok spor konusunda bence git yaş ilerledikçe zor veriliyor
Vuuu demek voleybolcuydun çok iyi valla
Ben senin resimlerine baktım çok da güzelsin maaşallah Allah eşine ve ailene bağışlasın=)
Şu leslie ile yürüyüşe bende baktım ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ne şekilde uygulamak gerekiyor bana bilgi verirmisin nasıl takip edebilirim. Benim etim sıkı ama selülitlerim var =(
aynen katiliyorum dediklerine75 kiloyken kendimi cok sisman bulurdum simdi o hallerimi ozluyorum, o zaman giydigim etekler pantolonlar simdi gozume kucucuk gorunuyor vallahi
Canim ben bu leslie olayini baya arastirdim. Her yabanci foruma girip cikmisligim var. 8 yildir Leslie ile calisan birinin bloglarini da okudum tek tek.
Leslie videolarda gunde 1 mil yapin dese de bu kilo vermek isteyenler icin pek gecerli degil, daha ziyade genel bir fitness icin (kiloyu korumak icin vs) ideal. Zira dvdlerin birinde kilo vermek isteyenlerin haftada 3-4 kez , ve minimum 3mil yapmalarini oneriyor. Forum ve bloglarda okuduklarim da bunu dogruluyor.
Baslangic icin 1-2 mil yapabilir ve de yavas yavas citayi yukseltebilirsin eger daha once spor yapmiyorsan.
Ben spora 3 hafta once basladigim icin Leslie'ye 4 mil ile basladim ama o da hafif gelince 5mile gectim. Onemli olan kalp atisini surekli hizli tutan seni terleten programi bulmak. Ornegin eger 3mil ile deli gibi terleyip kalbinin oldukca hizli attigini hissediyorsan demek 3 mil sana uyan program. Zamanla tabi stamina arttikca daha agir programlara yoneliyorsun. Ama kendini de cok hirpalamak iyi degil kaslari gelistirelim derken tam tersini de yapmak mumkun olabiliyor. O yuzden hafiften basla derim. Gun asiri yapmak bence cok iyi olacaktir. Ancak benim gibi canina tak ettiyse, kilodan illallah ettiysen, hergun spor yapmak angarya gibi degil zevk gibi geliyorsa sen de hergun yapmaya baslayabilirsin (tabi alisma evresini gecince). Ama acikcasi bu gerekli degil, sadece bonus diyelim..
Ben su an hergun 5 mil yapiyorum. Bacak ve popoda inanilmaz degisiklik var yalniz. Kiloda pek degisiklik yok henuz :44: ama cok sikilastim pantolonlardan belli oluyor kayinvalidem de dun gorur gormez bacaklarin ne kadar incelmis ne yaptin boyle dedi. Yani bu kalca basen bacak vs harika geliyor Leslie. Bir zaman sonra sikilirsam Slim in 6'e gecmeyi dusunuyorum ama su an icin durumdan gayet memnunum, kadinin enerjisi yetiyor yani oyle diyeyim
Vuuu demek voleybolcuydun çok iyi valla
Ben senin resimlerine baktım çok da güzelsin maaşallah Allah eşine ve ailene bağışlasın=)
Şu leslie ile yürüyüşe bende baktım ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ne şekilde uygulamak gerekiyor bana bilgi verirmisin nasıl takip edebilirim. Benim etim sıkı ama selülitlerim var =(
günaydın kızlarr
bana ne oldu böyle anlamıyorum bi gün çok dikkat ediyorum yediklerime ertesi gün hoop geri bozuyorum
günaydın arkadaşlar......2.5 gündür dikkat etmemin etkisini görüyorum tartı eksilerde...cumaya güzel bir rakamla geliyorum..aman aman ne zaman böyle yazıpiçimden geçirsem hemen kaçamak yapıyorum
Cnmm super bılgıler vermıssın tesekkurler klavyene kuvvet :) Bende ılk dıyete basladıgımda leslıe yapmıstım hergun 3 mıl yapıodum cok faydasını gordum.Şimdi yenı bı eve tasındık odam kucuk yapamıyorum malesef ama ımkanım olsa mutlaka yaparım. ..
Yaa sen nerden gordun o fotoları FACE mı verdınız bırbırınıze bende ıstıyom bendeee :)))
Cnm motıvasyonun dusuk burayı daha sık zıyaret etmenı ve duzene sokmanı tavsıye ederım.Yoksa toparlaya bılemen zor olacak zannımca
Ohhh masallah hadı bakalım hayırlısı olsun
Cnmm super bılgıler vermıssın tesekkurler klavyene kuvvet :) Bende ılk dıyete basladıgımda leslıe yapmıstım hergun 3 mıl yapıodum cok faydasını gordum.Şimdi yenı bı eve tasındık odam kucuk yapamıyorum malesef ama ımkanım olsa mutlaka yaparım. ..
Yaa sen nerden gordun o fotoları FACE mı verdınız bırbırınıze bende ıstıyom bendeee :)))
Cnm motıvasyonun dusuk burayı daha sık zıyaret etmenı ve duzene sokmanı tavsıye ederım.Yoksa toparlaya bılemen zor olacak zannımca
Canim ben bu leslie olayini baya arastirdim. Her yabanci foruma girip cikmisligim var. 8 yildir Leslie ile calisan birinin bloglarini da okudum tek tek.
Leslie videolarda gunde 1 mil yapin dese de bu kilo vermek isteyenler icin pek gecerli degil, daha ziyade genel bir fitness icin (kiloyu korumak icin vs) ideal. Zira dvdlerin birinde kilo vermek isteyenlerin haftada 3-4 kez , ve minimum 3mil yapmalarini oneriyor. Forum ve bloglarda okuduklarim da bunu dogruluyor.
Baslangic icin 1-2 mil yapabilir ve de yavas yavas citayi yukseltebilirsin eger daha once spor yapmiyorsan.
Ben spora 3 hafta once basladigim icin Leslie'ye 4 mil ile basladim ama o da hafif gelince 5mile gectim. Onemli olan kalp atisini surekli hizli tutan seni terleten programi bulmak. Ornegin eger 3mil ile deli gibi terleyip kalbinin oldukca hizli attigini hissediyorsan demek 3 mil sana uyan program. Zamanla tabi stamina arttikca daha agir programlara yoneliyorsun. Ama kendini de cok hirpalamak iyi degil kaslari gelistirelim derken tam tersini de yapmak mumkun olabiliyor. O yuzden hafiften basla derim. Gun asiri yapmak bence cok iyi olacaktir. Ancak benim gibi canina tak ettiyse, kilodan illallah ettiysen, hergun spor yapmak angarya gibi degil zevk gibi geliyorsa sen de hergun yapmaya baslayabilirsin (tabi alisma evresini gecince). Ama acikcasi bu gerekli degil, sadece bonus diyelim..
Ben su an hergun 5 mil yapiyorum. Bacak ve popoda inanilmaz degisiklik var yalniz. Kiloda pek degisiklik yok henuz :44: ama cok sikilastim pantolonlardan belli oluyor kayinvalidem de dun gorur gormez bacaklarin ne kadar incelmis ne yaptin boyle dedi. Yani bu kalca basen bacak vs harika geliyor Leslie. Bir zaman sonra sikilirsam Slim in 6'e gecmeyi dusunuyorum ama su an icin durumdan gayet memnunum, kadinin enerjisi yetiyor yani oyle diyeyim
Yok ya burda forumda resmi var TrulyScrumptiousun. =)
günaydın mursh kimse daha uyanmamış yok kız bizim topik tembel uykucu
Tünaydınlaar...
Ben rejim yapmıyorum ühühüüüü.... Valla kontrol elden gitti. Abur cubur dünyasına geri döndüm. Şu buzdolabına seksi hatun resmi yapıştırma fikri giderek sıcak gelmeye başladı yanınada kendi obez halimi :))))
günaydınnnn kızlar...bu sabha tartıda 82 küsürlarııı gördüm çok mutluyum..cuamay göre baya bi gitti..bu karatay dieti süper ama tam uygularsan..dün akşam ırında balık ve salata yemiştim onunda etkisi sanırım çokkk mutluyum.....yarına biraz daha inerim inşaallah...
akşama misafirlerim var kızlar..o yüzden sabahtan beri hummalı bir çalışma içersindeyim..çocukla çok zor oluyor..kekimi yaptım fırında..kurabiyemi yogurdum dolapta bekliyor..şimdi de böreğimi sarıcam ve öğleden sonra da salçalı kurabiye yapıcam....ve öğlye doğru bayan gelicek dip köşe temzilik yapıcazz..pek gelemeyebilirim bugün..daha doğrsu ben ,ikramlarımı ve evimi vaktinda yetiştirebilirsem öğleden sonra bir ara gelebeilirimmm
bu arada kondisyon biiskletim hala gelmedi onu ört gözle bekliyorum...
ve hala kahvaltımı yapmadım..evin içinde koşuşturmkatna yogunluktan...
bende dün dayanamadım kahvaltıda yedim baya patetes kızartması filan..
kepek ekmek yedim ama olsun abarttım biraz((
bugün yemicem amaaa yarın kilo almış olmak istemiyorum kızlarrrrrr bugün dikkat edersek yarın artılarda çıkmayızzz hadiii
kendimiz ve takımımız için vermeliyizzz Bennn deeeeeeeeeeee[/QUTE]
Bu hafta benden ümit yok.... Yedim yedim yedim(( Ya hayır nasıl yapmamam lazım yememeliyim derken götürüyorum yicekleri anlamış değilim. Marketlerden uzak durmam lazım girdimmi beni abur cubur reyonunda bulşabilirsiniz.... Çukulata jelibon binimum şekerleme.... Ben yemek yemem bunlarla doyururum karnımı.... Benim kilomun tek suçlusu abur cubur firmaları.... Ben masumum
Karatay diyeti mi.... Hımmm işe yarıyo haa bi o kalmıştı onada bulaşayım bari.... Kondisyon bisikleti hayatımda en hevesle aldığım aletlerden biri, alana kadar kırk takla atmıştım.... :))) Şimdi kollarına çantalarımı asıyorum çok işe yarıyo kerata :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?