Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vuuu demek voleybolcuydun çok iyi valla
Ben senin resimlerine baktım çok da güzelsin maaşallah Allah eşine ve ailene bağışlasın=)
Şu leslie ile yürüyüşe bende baktım ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ne şekilde uygulamak gerekiyor bana bilgi verirmisin nasıl takip edebilirim. Benim etim sıkı ama selülitlerim var =(

Canim ben bu leslie olayini baya arastirdim. Her yabanci foruma girip cikmisligim var. 8 yildir Leslie ile calisan birinin bloglarini da okudum tek tek.
Leslie videolarda gunde 1 mil yapin dese de bu kilo vermek isteyenler icin pek gecerli degil, daha ziyade genel bir fitness icin (kiloyu korumak icin vs) ideal. Zira dvdlerin birinde kilo vermek isteyenlerin haftada 3-4 kez , ve minimum 3mil yapmalarini oneriyor. Forum ve bloglarda okuduklarim da bunu dogruluyor.
Baslangic icin 1-2 mil yapabilir ve de yavas yavas citayi yukseltebilirsin eger daha once spor yapmiyorsan.
Ben spora 3 hafta once basladigim icin Leslie'ye 4 mil ile basladim ama o da hafif gelince 5mile gectim. Onemli olan kalp atisini surekli hizli tutan seni terleten programi bulmak. Ornegin eger 3mil ile deli gibi terleyip kalbinin oldukca hizli attigini hissediyorsan demek 3 mil sana uyan program. Zamanla tabi stamina arttikca daha agir programlara yoneliyorsun. Ama kendini de cok hirpalamak iyi degil kaslari gelistirelim derken tam tersini de yapmak mumkun olabiliyor. O yuzden hafiften basla derim. Gun asiri yapmak bence cok iyi olacaktir. Ancak benim gibi canina tak ettiyse, kilodan illallah ettiysen, hergun spor yapmak angarya gibi degil zevk gibi geliyorsa sen de hergun yapmaya baslayabilirsin (tabi alisma evresini gecince). Ama acikcasi bu gerekli degil, sadece bonus diyelim..
Ben su an hergun 5 mil yapiyorum. Bacak ve popoda inanilmaz degisiklik var yalniz. Kiloda pek degisiklik yok henuz :44: ama cok sikilastim pantolonlardan belli oluyor kayinvalidem de dun gorur gormez bacaklarin ne kadar incelmis ne yaptin boyle dedi. Yani bu kalca basen bacak vs harika geliyor Leslie. Bir zaman sonra sikilirsam Slim in 6'e gecmeyi dusunuyorum ama su an icin durumdan gayet memnunum, kadinin enerjisi yetiyor yani oyle diyeyim

aynen katiliyorum dediklerine 75 kiloyken kendimi cok sisman bulurdum simdi o hallerimi ozluyorum, o zaman giydigim etekler pantolonlar simdi gozume kucucuk gorunuyor vallahi

aynen canım ya...ben 63 kilo oldum diye hüngür hüngür ağladıgımı biliyorumm99 ları bile gördüm vayy bana be..beterin beteri varmış

Günaydın kızlar dün pek uğrayamadım gözüm üzerinizdeydi gene muhabbete katılamadım...

Herkese mutlu bır perşembe olsun ...

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 bardak nesquıklı süt

Öğle;

1 porsıyon pırınc lapası
1 porsıyon yourt

Ara ;

1 Kare dido çikolata

Akşam;

Yok

Cnmm super bılgıler vermıssın tesekkurler klavyene kuvvet :) Bende ılk dıyete basladıgımda leslıe yapmıstım hergun 3 mıl yapıodum cok faydasını gordum.Şimdi yenı bı eve tasındık odam kucuk yapamıyorum malesef ama ımkanım olsa mutlaka yaparım. ..

Yaa sen nerden gordun o fotoları FACE mı verdınız bırbırınıze bende ıstıyom bendeee :)))

günaydın kızlarr
bana ne oldu böyle anlamıyorum bi gün çok dikkat ediyorum yediklerime ertesi gün hoop geri bozuyorum

Cnm motıvasyonun dusuk burayı daha sık zıyaret etmenı ve duzene sokmanı tavsıye ederım.Yoksa toparlaya bılemen zor olacak zannımca

günaydın arkadaşlar......2.5 gündür dikkat etmemin etkisini görüyorum tartı eksilerde...cumaya güzel bir rakamla geliyorum..aman aman ne zaman böyle yazıpiçimden geçirsem hemen kaçamak yapıyorum

Ohhh masallah hadı bakalım hayırlısı olsun

fotoları sormuşsun arkadaş olursan görürsün çok fotoları var hepsi birbirinden güzel

günaydıınnn
evet bu aralar motivasyon felan kalmadı((
geri gelmesin kilolaaarrr

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Sen epey araştırmışsın belli kavramışsın. İşe yaramasına sevindim inan heveslendim bende yapmak istiyorum =( Zaten demiştim ya kiloda değişikli olmaması yağ kaybetmediğimiz anlamına gelmiyormuş. Eminim sen epey yağ yakmışsındır. Önemli olanda vücuttaki yağ oranını dengelemek. Şişmanlıkta tehlike bu zaten. Ben daha önce burda yazmıştım çok zayıf bir kuzenim var kilo almak istiyor. Onunla diyetisyene gittik o kilo alıcak ben vericem diye =) Kan testleri tahliller yaptırdık falan. Benim vücudumda herşey çok dengeli ve sağlıklı çıktı zayıf olmasına rağmen kuzenimde kollesterol çıktı. Ben çok sağlıklıymışım
Peki bu mil olayını nasıl ölçüyoruz neye göre ölçüsü nedir?

Yaa sen nerden gordun o fotoları FACE mı verdınız bırbırınıze bende ıstıyom bendeee :)))
Yok ya burda forumda resmi var TrulyScrumptiousun. =)

Ohhh masallah hadı bakalım hayırlısı olsun

günaydın mursh kimse daha uyanmamış yok kız bizim topik tembel uykucu

fadime abla günaydın ben her sabah 7.30 da kalkıyorum =) tembel değilim valla.

Günaydın kızlarrrr
dün nöbet iznimde arkadşaım gelecekti kahvaltıyaa
sabah gittim eve uykusuz börek yaptım harika olduuuu dediğim börekten yaptımm
sonra tatlı yaptım peksimet tatlısı bi borcam eve bir borcamda işyerine arkadaşlara getirdim
arkdaşım gitti
1 saat sonra diger arakdaşım geldi akşam oturmaya
gece yarısına kadar oturduk güzeldii günüm ama biraz kaçamkalarım oldu ((

Tünaydınlaar...

Ben rejim yapmıyorum ühühüüüü.... Valla kontrol elden gitti. Abur cubur dünyasına geri döndüm. Şu buzdolabına seksi hatun resmi yapıştırma fikri giderek sıcak gelmeye başladı yanınada kendi obez halimi :))))

bende dün dayanamadım kahvaltıda yedim baya patetes kızartması filan..
kepek ekmek yedim ama olsun abarttım biraz ((
bugün yemicem amaaa yarın kilo almış olmak istemiyorum kızlarrrrrr bugün dikkat edersek yarın artılarda çıkmayızzz hadiii
kendimiz ve takımımız için vermeliyizzz Bennn deeeeeeeeeeee

günaydınnnn kızlar...bu sabha tartıda 82 küsürlarııı gördüm çok mutluyum..cuamay göre baya bi gitti..bu karatay dieti süper ama tam uygularsan..dün akşam ırında balık ve salata yemiştim onunda etkisi sanırım çokkk mutluyum.....yarına biraz daha inerim inşaallah...
akşama misafirlerim var kızlar..o yüzden sabahtan beri hummalı bir çalışma içersindeyim..çocukla çok zor oluyor..kekimi yaptım fırında..kurabiyemi yogurdum dolapta bekliyor..şimdi de böreğimi sarıcam ve öğleden sonra da salçalı kurabiye yapıcam....ve öğlye doğru bayan gelicek dip köşe temzilik yapıcazz..pek gelemeyebilirim bugün..daha doğrsu ben ,ikramlarımı ve evimi vaktinda yetiştirebilirsem öğleden sonra bir ara gelebeilirimmm
bu arada kondisyon biiskletim hala gelmedi onu ört gözle bekliyorum...
ve hala kahvaltımı yapmadım..evin içinde koşuşturmkatna yogunluktan...

Karatay diyeti mi.... Hımmm işe yarıyo haa bi o kalmıştı onada bulaşayım bari.... Kondisyon bisikleti hayatımda en hevesle aldığım aletlerden biri, alana kadar kırk takla atmıştım.... :))) Şimdi kollarına çantalarımı asıyorum çok işe yarıyo kerata :))))

ayy betülcümmm yapma yaaa öle deme...:))) hadi benim bisikletim gelsin ve planlı v programlı bir şekilde binelim beraber..sanırım mursh unda vardı..hadi kızlar hep beraber bisikletlere....

kızlar gunaydın ben hergun topıce zaman ayıramıyorum bılıyorsunuz gırdıgım zamanda da 1 2 msj atıp cıkıyorum ne gecmısı okuyabılıyorum ne baska bısey yapabılıyorum yeme duzenım allakbullak oldu duzeltırım dıye beklıyorum 2 haftadır ama hala degısen bısı yok sızınde onaynızla takımdan ayrılmak ıstıyorum cunku suan ne duzenlı bı menum nede spor hayatım var benım yerıme daha dıyete hazır bırısını alın en azından yer ısgal etmıyım gelırsemde mısafır olarak topıce yazayım cunku dedıgınız gıbı motıvasyon önemlı ben suanda ne sıze nede kendıme verımlı olamıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…