- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.121
kızlar gunaydın ben hergun topıce zaman ayıramıyorum bılıyorsunuz gırdıgım zamanda da 1 2 msj atıp cıkıyorum ne gecmısı okuyabılıyorum ne baska bısey yapabılıyorum yeme duzenım allakbullak oldu duzeltırım dıye beklıyorum 2 haftadır ama hala degısen bısı yok sızınde onaynızla takımdan ayrılmak ıstıyorum cunku suan ne duzenlı bı menum nede spor hayatım var benım yerıme daha dıyete hazır bırısını alın en azından yer ısgal etmıyım gelırsemde mısafır olarak topıce yazayım cunku dedıgınız gıbı motıvasyon önemlı ben suanda ne sıze nede kendıme verımlı olamıyorum((
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm ya gıremeyınce huzursuz oluyorum yıne gelıp gıderım ama mısafır olarak katılayım dıyorum gıremedıgım zamanlarda hep aklım burda(
fotoları sormuşsun arkadaş olursan görürsün çok fotoları var hepsi birbirinden güzel
günaydıınnn
evet bu aralar motivasyon felan kalmadı((
geri gelmesin kilolaaarrr
kızlar gunaydın ben hergun topıce zaman ayıramıyorum bılıyorsunuz gırdıgım zamanda da 1 2 msj atıp cıkıyorum ne gecmısı okuyabılıyorum ne baska bısey yapabılıyorum yeme duzenım allakbullak oldu duzeltırım dıye beklıyorum 2 haftadır ama hala degısen bısı yok sızınde onaynızla takımdan ayrılmak ıstıyorum cunku suan ne duzenlı bı menum nede spor hayatım var benım yerıme daha dıyete hazır bırısını alın en azından yer ısgal etmıyım gelırsemde mısafır olarak topıce yazayım cunku dedıgınız gıbı motıvasyon önemlı ben suanda ne sıze nede kendıme verımlı olamıyorum((
ayy gercekten ne kadar guzel bı kızmıssın sen oyle kesınlıkle dugundekı sac rengını kullanmalısın acayıp gıtmıs sana...fadıme abla cok saol fotoları gordum sayende merakım gıttı
[/b]
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Sen epey araştırmışsın belli kavramışsın. İşe yaramasına sevindim inan heveslendim bende yapmak istiyorum =( Zaten demiştim ya kiloda değişikli olmaması yağ kaybetmediğimiz anlamına gelmiyormuş. Eminim sen epey yağ yakmışsındır. Önemli olanda vücuttaki yağ oranını dengelemek. Şişmanlıkta tehlike bu zaten. Ben daha önce burda yazmıştım çok zayıf bir kuzenim var kilo almak istiyor. Onunla diyetisyene gittik o kilo alıcak ben vericem diye =) Kan testleri tahliller yaptırdık falan. Benim vücudumda herşey çok dengeli ve sağlıklı çıktı zayıf olmasına rağmen kuzenimde kollesterol çıktı. Ben çok sağlıklıymışım
Peki bu mil olayını nasıl ölçüyoruz neye göre ölçüsü nedir?
Karatay diyeti mi.... Hımmm işe yarıyo haa bi o kalmıştı onada bulaşayım bari.... Kondisyon bisikleti hayatımda en hevesle aldığım aletlerden biri, alana kadar kırk takla atmıştım.... :))) Şimdi kollarına çantalarımı asıyorum çok işe yarıyo kerata :))))
arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyo
bir kisilik yerimiz vardi zannedersem canim sana da soylemistim
kisaca kilo gecmisini, su anki kilonu, hedefini vs yaziyorsun
bir de bol bol paylasim yapiyorsun
arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyo
slm hoşgeldin arkadaşımm ben sema
hoşbuldum semaaa bende ismini bvermek istemeyen huzurum çok tanıdık var bu sitede o yüzden adımı kullanamıyorum özür semaa ama huzur diyebilirsiniz
hosgeldin canim bol katilimli az kalorili bir hafta diliyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?