Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fotoları sormuşsun arkadaş olursan görürsün çok fotoları var hepsi birbirinden güzel

Ayy gercekten ne kadar guzel bı kızmıssın sen oyle kesınlıkle dugundekı sac rengını kullanmalısın acayıp gıtmıs sana...Fadıme abla cok saol fotoları gordum sayende merakım gıttı

günaydıınnn
evet bu aralar motivasyon felan kalmadı((
geri gelmesin kilolaaarrr

cnmm bıze daha cok zaman ayır gor bak faydası olacak

cnmm karar senın kararın ıstedıgını yapabılırsın bızım ıcın senın nasıl hıssettıgın onemlı ıstedıgın zaman gelebılırsın :)

mervecim nasılsın? ben de seni sormuştum geçen gün iyimisin tatlım ya? hayırlı olsun yeni işin. senin adına çok sevindim. topik konusunda nasıl rahat hissediceksen öyle yap. biz seni seviyoruz aklında olsun =) kendine çoook dikkat et rejimini ihmal etme. en azından kaçamak yapma

Mil olayini olcmuyorum iste her mil icin farkli video var zaten bende 3,4,5 mil videolari var. Ama mesela 5mil videosunun sadece 3milini yapmak isteyebilirsin, o da mumkun. Cunku ekranin sol alt kosesinde milleri sayan bir kucuk sayac gibi birsey var. Kendi de bir mili bitirince alkisliyor vs
Testlerin iyi cikmasina sevindim Evet ben de kilolu olmama ragmen bende de kolesterol seker cok iyi cikmisti ben de sasirmistim. Kiloyla da tabi ilgilidir ama direkt dogru orantili olmadigi ortada.

Canim evet o bisikletlerin kaderi elbise canta askisi olmak...

slm kızlar bu hafta istediğim gibi giremedim topiğe misafirler ve çocuklardan dolayı özür diliyorum

menüm

2011-10-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Ev Temizlemek 45 dak 37.0913
[2] Yürümek (Asfalt) 60 dak 376.8

[3] Sade Kek 2 DİLİM 292
[4] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04
[5] Muz 0.50 ADET 50
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Fanta (küçük) 1 ADET 124
[8] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[9] Karışık Tost 0.50 ADET 140
[10] Börek 0.25 PORSİYON 82.5
[11] Kır Pidesi 0.50 ADET 210

bol suu

Toplam : 629.6487 kal.

ben istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 4,5 yıllıkm evliyim 6,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var (allah dileyen herkese nasip etsin)
kilo muhabbetime gelince aslında o noktalara hiç gelmesek ama bulunduğum grup gereği gelmek zorundayım sanırım
ben beni bildim bileli şişkonun tekiyim ama evlenince dahda bi kilo aldım sanki sırf balayında 5 kg almışımdır yuhh anasının gözü demeyin inanın. baktı eşim ben kapılardan yan geçicem aldı beni diyetisyene götürdü garibim bi dünyada para saydı ben nitekim 8 kg verdim sonra tabi diyetisyene gıcık olduğum için bıraktım diyeti
geçen sene 12 kg verdim 78 kg düştüm ve şakk hamile kaldım doğumdan sonra veririm falan yeyim süt oılsun yeyim derkenn anaa bi baktım tartı 100 kg gösteriyor yuhhh dedim sığırrr.. evet sığırım ama neden biliyormusunuz 100 görmeme rağmen başlayamadım diyete kendimi bi türlü hazır hissedemedim. günlerce uğraştım ve sonunda başardım o moda girdim yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 7 kg falan verdim amacım 70 e ulaşmak ondan sonrasını düşünürüm :) bugün ama bozdum diyeti falan her 5 kg verdiğimde sınırsız yeme özgürlüğü tanıdım kendime ve onu yaptım sabah yine devam edicem :) çok uzun oldu sanırım şimdilik bu kadar devamı gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…