Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

edda halime murç sizi bakın nerde etiketledim

Sabah gordum cok guldum cok sırınmısız beaaa :)))

Hopısss kıracam kafanı sen boyle yaparsan cemat ne yapmazz??Hemen menunu ıstıyorum yaz yaz cabukkk !!!

Bıde bu kk nın yaptıgı ısmı yanı arka plana cıkolata koymuslar kırmak lazım bunların kafalarını

günaydın kızlarr
bana ne oldu böyle anlamıyorum bi gün çok dikkat ediyorum yediklerime ertesi gün hoop geri bozuyorum

günaydın arkadaşlar......2.5 gündür dikkat etmemin etkisini görüyorum tartı eksilerde...cumaya güzel bir rakamla geliyorum..aman aman ne zaman böyle yazıpiçimden geçirsem hemen kaçamak yapıyorum

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 bardak nesquıklı sut

Öğle;

burger kıng ızgara tavuklu durum
kola

Akşam;

Çeyregın yarısı ekmegın arasına 1 tane patlıcan kızartması

dünkii menüm_
sabah..biraz kaşar biraz beyaz peynir,4 tane siyah zeytin,2 yumurtadan omelt,1 çay bar fındık badem karışımı,1 domates ve biber..ve sınırsız çay şekersiz tabiii
ÖĞLEYİN....2 kase tarhana çorba,yarım karnıyarık patlıcan,ve 2 kaşık taze fasulye
AKŞAM... 2 kaşık taze fasulye ve biraz marul salatası..
yatmadan az önncede bir büyük kupa süte 1 tatlı kaşığı türk kahvesi kaynatarak içtim..baylıyorum bu tada..hem toklaştırıyor hem tadı mükemmel hemde bebişime süt oluyor

kızlar herkese günaydııııın güzel bir gün diliyorum. dün akşam ''öyle bir geçer zaman ki'' vardı topiğe giremedim. tek izlediğim dizi bu fakat artık sıkılmaya başladım. çok tezatlaştı konular. güya eskinin bağlı bir ailesinden bahsediyorlar ama kimin eli kimin cebinde belli değil. iyice şaşırdılar. medya kuruluşları para uğruna insanların yaşayış tarzını bozmaya çalışıyor. görmezden geliyoruz biz de. artık izlemicem. saçma çünkü. zaten tv izleyen bir insan değilim sevmiyorum ama bu da tuz biber oluyor. bıtkırdılar yahu

canım ben sana gıpta ettim inanki ben haftada 3 gün step yapıyorum dedim ya mesela çok kaçırırsam bir gün ekstra o günde yapıyorum yarım saat. bence sende haftada 3 gün spor yapmalısın. ödem çok su içince atılıyor vücuttan. zamanla şişliğin inecek benim inmişti. bunu sorun etme ama kendinide yıpratma. eskiden spora alışık bir bünyen varsa sorun olmaz ama birden yükleniyorsan eğer zorlama kendini. her halukarda çok şanslısın spor sayesinde sarkma yaşamayacaksın.=) inşallah gönlünce olur herşey. kendine dikkat et mühim olan sağlık. ne olursa olsun şu bir gerçek ağzımızı tuttuk mu gayet de güzel zayıflanıyor.

fadime abla bizim memlekette de aynı dert var. gittiğimiz zaman konu komşu tencere tencere yemek taşıyorlar. taze sütler yoğurtlar, yöresel lezzetler, mısır ekmekleri böyle sıcacık.=) annemlerde hep kilo alıyorlar orda. sorun şu ki yemezsen kırılıyorlar. yanlış anlayabiliyorlar. yemek ikram etmek kadar ikram edileni yemekte bir inceliktir. bu yüzden sen kendi rızanla çok aşırıya kaçma ama insanlar sana yemek hazırladıklarında da yemek durumunda kalıcaksın =) afiyet olsun. her zaman bulamayacağın tatlar varsa aşırıya kaçmadan ye tabiki. yani en azından bizde durum hep böyle oluyor ablacım.

murshcum arkadaşın için başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin. Ve tüm yaralılara acil şifalar versin. İnsanın içi parçalanıyor görüntüleri izlerken =(
Bu arada bende regl olucam bir kaç güne ve canım aşırı yemek yemek istiyor. Tatlı ağırlıklı olarak. Psikolojik mi bilmiyorum ama kızlar tatlı benim ağrımı abstırıyor bu dönemde

çoooooook fena karnım belim ağrıyor rengli ağrıları evlenince geçer dediler geçmedi..çocuk doğurunca geçer dediler ee yine geçmediiiii

taçsız prenses merhaba. çok geçmiş olsun. bende duymuştum evlenince geçer diyen var bir de çocuk yapınca geçer diyenler var aynen öyle. bu grup ikiye ayrılıyor. iki söylentide tutmuyor. sıcacık tut kendini. yat dinlen. dikkatini başka şeyelre vermeye çalış mümkünse uzanırken vücut şeklini kontrol et. hangi biçimde durmak iyi gelecek bak bakalım. genelde ben sağa dön sola dön bacaklar karnıma çekmeler falan ağrıyı kesen bir pozisyon buluyorum ama amuda kalkmıyorum tabi
: =)))

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
bana ne oldu böyle anlamıyorum bi gün çok dikkat ediyorum yediklerime ertesi gün hoop geri bozuyorum

günaydın asya. lütfen verdiğin kiloları geri alma. yanlış hatırlamıyorsam sen çok kilo vermiştin.:44:

günaydın arkadaşlar......2.5 gündür dikkat etmemin etkisini görüyorum tartı eksilerde...cumaya güzel bir rakamla geliyorum..aman aman ne zaman böyle yazıpiçimden geçirsem hemen kaçamak yapıyorum

günaydın nurkelebek. kaçamak yapma ben öyle yapa yapa hepten salm
ıştım. sana güveniyorum cuma fark at bize

bu günkü menüm;

sabah: 3-4 bardak su. bir kase mercimek çorbası 2 dilim tam buğday ekmeği.

öğlen: 1 browni ve 1 bardak şekersiz nescafe.

akşam: yoggg =))

bol su içiyorum ve akşam step yapıcam inşallah. göbeğim gitsin =(
dün saçımı boyadım fındık kabuğu rengine. ama koyu oldu :S

Son düzenleme:
puff daha kahvaltımı bile yapmadım..bugün eşimin dolabını düzenliyorum...bütün kazaklarını gömleklerini yıkıyorum ütülüyorum..bu çok zor iş ya..bu akşam kvalidemgil yemeğe gelicekler..yarın akşam da misafirim var çaya yogunum gene...
ama ruhum gergin su anda..çünkü bütün dolap içlerinin çekmecelerin lden geçmesi gerek...çok düzensizleşti son zamanlarda..ama canım da istemiyor puffff

Selammmmm nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz..

slm canım bügün kimse yok ben dr gitmiştim geldim eşime yemek hazırladım gitti bende çayımı aldım geldim kk başına dr sordum tartıda fazla eksilme yok ama olmayan kıyafetlerim bana oluyor dedim dr çok iyi demeki yagdan veriyorsun .spor yapıyormusun dedi hayır dedim 2 haftadır yapamıyorum dr hergün 45 dakika yürü demişti suya çok önem veriyor bide yemegi hep aynı saatlerde ye dedi .çok tırsıyordum ama içimi ferahlattı

süper canımm ya çok sevindim bende doktora gitmeyi düşünüyorum yoksa gitmeyecek bu kilolar eski kıyafetlerimi bende giymek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

süper canımm ya çok sevindim bende doktora gitmeyi düşünüyorum yoksa gitmeyecek bu kilolar eski kıyafetlerimi bende giymek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım dr gidince her deigini yapmayınca verilmiyor ben her dedigine tam uyamıyorum en çok spor konusunda bence git yaş ilerledikçe zor veriliyor

hoşgeldin fadime..hayırlısıyla atlattın diyetisyeni..sevindim senin adına..su çok önemli ama içemiyoruz iştehergün 45 dakak yürüsek ne güsel olur yaa dimiii

ben 75 kgdaki giydiğim pantolona hemen hemen girmek istiyorum artık ya...ufff 75 e bile razı olur oldumm...akılsız başın ceazsııı işte...

Tebrik ederiimm
Ben de umarim yagdan veriyorumdur zira tarti henuz oynamadi gecen cumadan beri (gerci 2 gundur de tartilmadim ama tahminen hala aynidir). Kendimi oyle avutuyorum.
Bu arada su icemiyorum ben kizlar. Gunde 2 bardak zor iciyorum. Bitki cayi vs ile acigi kapatmaya calisiyorum. Ne yapsam suyu icemedim kendimi bildim bileli boyleyim. Bu sorunu yasayip da cozen varsa tavsiyelerini bekliyorum

eskiden derken? yani eski voleybolcuyum (baya eski), bir ara da haftada 4 gun egzersiz yapardim eskideeen. yani 2-3 sene oldu. sonrasi yok malesef. ama diyetisyene gittigimde kas kutleme hayret etmisti yani hala o kasli yapi duruyor biraz (yaglardan pek gorunmese de haha)
buraya tasindigimdan beri ara ara zumba'ya gittim, bi de kaynanayla badminton oynuyoruz ara sira yuruyus de eh iste. ama boyle duzenli spor yapamiyordum 2 senedir. simdi yeni basladim iste neredeyse 3 hafta olacak. disarida yuruyusle basladim sonra evde bisikletle devam ettim, 4 gundur de leslie yapiyorum 4-5-5-5 (mil) oldu. dun resmen yorgunluktan bayilmisim 9 saat de uyumusum normalde hayatta o kadar uyumam. o yuzden dedim ara mi versem acaba. esim de devam et ara verirsen birakirsin diyor. bugun daha iyi hissediyorum ama bakalim... kolum biyerim sarkicak diye de odum kopuyor aslinda o yuzden birakmak istemem gerci derinin elastik olmasi ile ilgili, biraz da yapi meselesi diyorlar. sporla cok da alakali degil diyorlar. bilemiyoruuuummmm

ben 75 kgdaki giydiğim pantolona hemen hemen girmek istiyorum artık ya...ufff 75 e bile razı olur oldumm...akılsız başın ceazsııı işte...

aynen katiliyorum dediklerine 75 kiloyken kendimi cok sisman bulurdum simdi o hallerimi ozluyorum, o zaman giydigim etekler pantolonlar simdi gozume kucucuk gorunuyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…