- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.081
edda halime murç sizi bakın nerde etiketledim
mursh sen bu kadar az yiyecekle nasıl dayanıyorsun..maaşallah cnm sana.Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 bardak nesquıklı sut
Öğle;
burger kıng ızgara tavuklu durum
kola
Akşam;
Çeyregın yarısı ekmegın arasına 1 tane patlıcan kızartması
mursh sen bu kadar az yiyecekle nasıl dayanıyorsun..maaşallah cnm sana.
Cnmm işler cok youn ısten gucten yemek aklıma gelmıyo ...Bıde sut acayıp tok tutuyor tavsıye ederım :)
birden hergun yapmaya basladim acaba cok mu diyorum cunku odem yapti gibi hissediyorum. agrisa da sizlasa da her gun leslie 5mil yapiyorum 1 saat, cogu zaman agirlik da calisiyorum kollarim omuzlarim sirtim icin. birer gun ara mi versem veya aralarda daha hafif bir egzersiz mi yapsam. ne yapayim dersin.. bu kiloda bunyemi de asiri strese sokmak istemiyorum odemden de korktum bugun ara vermeyi dusunuyordum vereyim mi..
asıl korkum köye gidince kilo alırım korkusu sarmış beni .gidince akrabalar eşimi çok severler beni fazla tanımazlar ben 5 yılda bir giderim yemege davet ederler az yedigimde hemen 1 haftada kilo almadan gelseydim çok mutlu olurdum eşimin halası oglunu nişanlandırıyormuş tamda bayramın son günü köydeki nişanlar hep yemekli tatlılı olur ALLAH YARDIM ETSİN BANA .
Sllmmm kızlarrrr
Bugun cok ugrayamadım ama gozum hep ustunuzdeydı
Ohh pudıngler fılan havada ucusmus kırdırmayın kafanızı bana...Bende bugun burgur kıngın lıgt ızgara tavuklu durumunu yedım :18:Ofiste yanlı kaldımmı mutlaka bıseyler karıstırıyorum
Bide hasta olmusum kı sormayın kızlar yanımda pet de yok.Bakkal abıde cok samımı tanıdık utandım alamadım 10 dk bı wc gıdıp pecete koyuyom sımdılık bı vukaat yok...
Eddanın hesap gul actırmıyım ofıse 12 erkegın yanında rezıl olurum alım allah :))
Neyse hala calısıyorum...Van depremınde olenlerden bı ogretmen bızım ıs arkadaslarından bırının akrabasıymıs cok canım sıkkın...
Hopıs bıze nasıl kuser yaaa..Seda bacım o benım kesın ısı varmıstır ondan gırmemıstır.Eee o kadarda olsun yanı ama yoklugu hemen hıssedılıyor
çoooooook fena karnım belim ağrıyor rengli ağrıları evlenince geçer dediler geçmedi..çocuk doğurunca geçer dediler ee yine geçmediiiii
günaydın kızlarr
bana ne oldu böyle anlamıyorum bi gün çok dikkat ediyorum yediklerime ertesi gün hoop geri bozuyorum
günaydın arkadaşlar......2.5 gündür dikkat etmemin etkisini görüyorum tartı eksilerde...cumaya güzel bir rakamla geliyorum..aman aman ne zaman böyle yazıpiçimden geçirsem hemen kaçamak yapıyorum
Selammmmm nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz..
slm canım bügün kimse yok ben dr gitmiştim geldim eşime yemek hazırladım gitti bende çayımı aldım geldim kk başına dr sordum tartıda fazla eksilme yok ama olmayan kıyafetlerim bana oluyor dedim dr çok iyi demeki yagdan veriyorsun .spor yapıyormusun dedi hayır dedim 2 haftadır yapamıyorum dr hergün 45 dakika yürü demişti suya çok önem veriyor bide yemegi hep aynı saatlerde ye dedi .çok tırsıyordum ama içimi ferahlattı
süper canımm ya çok sevindim bende doktora gitmeyi düşünüyorum yoksa gitmeyecek bu kilolar eski kıyafetlerimi bende giymek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm canım bügün kimse yok ben dr gitmiştim geldim eşime yemek hazırladım gitti bende çayımı aldım geldim kk başına dr sordum tartıda fazla eksilme yok ama olmayan kıyafetlerim bana oluyor dedim dr çok iyi demeki yagdan veriyorsun .spor yapıyormusun dedi hayır dedim 2 haftadır yapamıyorum dr hergün 45 dakika yürü demişti suya çok önem veriyor bide yemegi hep aynı saatlerde ye dedi .çok tırsıyordum ama içimi ferahlattı
canım ben sana gıpta ettim inanki ben haftada 3 gün step yapıyorum dedim ya mesela çok kaçırırsam bir gün ekstra o günde yapıyorum yarım saat. bence sende haftada 3 gün spor yapmalısın. ödem çok su içince atılıyor vücuttan. zamanla şişliğin inecek benim inmişti. bunu sorun etme ama kendinide yıpratma. eskiden spora alışık bir bünyen varsa sorun olmaz ama birden yükleniyorsan eğer zorlama kendini. her halukarda çok şanslısın spor sayesinde sarkma yaşamayacaksın.=) inşallah gönlünce olur herşey. kendine dikkat et mühim olan sağlık. ne olursa olsun şu bir gerçek ağzımızı tuttuk mu gayet de güzel zayıflanıyor.
ben 75 kgdaki giydiğim pantolona hemen hemen girmek istiyorum artık ya...ufff 75 e bile razı olur oldumm...akılsız başın ceazsııı işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?