Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kötü koca benim ki öyle yapınca ben öyle diyorum hehehe ohhhh miss s bende dün yaptım..

benim ki 2 gün önceden bel ağrılarım başlıyor ölüyorum şuan zor oturuyorum valla belim ikiye ayrılıyor o derece berbart durumdayım

geçmiş olsun canım biberiye varsa çayını demle adeti sökermiş sancılara çok iyi geliyormuş

ben duşa girerim sıcacık suyu karnıma tutar saatlerce çıkmam
ama son zamanlar bunu yumurtalıklara zararlı oldugunu söyledilerrr korktumm (

bilmiyorum ki canim duymamistm bunu daha once. ama ben zaten ayagima koyuyorum tek. bir gun annemlerdeyken hayatimin en berbat regl agrisini cektim, annem parol verdi ama hic etki etmedi zaten cok hafif o. eh onu icince birdaha baska bir ilac da icemedim.. kivranip agliyordum ama o kadar berbatti. sonra annem sicak su torbasi yapti ayagima koydu oyle durdum biraz gecti ya inanamadim resmen
o gunden beri adet olunca hemen ayagimi sicak tutmaya bakiyorum.
karnina koymak zararli mi bilmiyorum ama risk almaya degmez canim yapma bir daha. gelecek bebisleri (sanki bir duzine geliyor gibi soyledim haha) dusun kendine iyi bak

Sllmmm kızlarrrr

Bugun cok ugrayamadım ama gozum hep ustunuzdeydı

Ohh pudıngler fılan havada ucusmus kırdırmayın kafanızı bana...Bende bugun burgur kıngın lıgt ızgara tavuklu durumunu yedım :18: Ofiste yanlı kaldımmı mutlaka bıseyler karıstırıyorum

Bide hasta olmusum kı sormayın kızlar yanımda pet de yok.Bakkal abıde cok samımı tanıdık utandım alamadım 10 dk bı wc gıdıp pecete koyuyom sımdılık bı vukaat yok...

Eddanın hesap gul actırmıyım ofıse 12 erkegın yanında rezıl olurum alım allah :))

Neyse hala calısıyorum...Van depremınde olenlerden bı ogretmen bızım ıs arkadaslarından bırının akrabasıymıs cok canım sıkkın...

Hopıs bıze nasıl kuser yaaa..Seda bacım o benım kesın ısı varmıstır ondan gırmemıstır.Eee o kadarda olsun yanı ama yoklugu hemen hıssedılıyor

Son düzenleme:

en iyi ilaç arveles.. tam yarım saat sonra agrıdan eser kalmıyo tavsiye ederim..
sıcak su torbası çok iyi bende seviyorum ona sarılıp karnımı ısıtmayı :)
ki ayaklar çok önemli ayaklardan üşütüyoruz hep onlar ısınınca haliyle sancıda geçiyo

bugğn bende çok uğrayamadım
sen iyi salata yedinn
ben varyaa yağlı iskender yedim ((((((((((
üstüne puding bugün diyet yalan olduuu kendimden utanıyorummmmmmmmmmmm

Tuğba özerk Aklımda sen varsın Dinleyin güzelmişşş :))

Hasret sardı dört bir yanı

İçim titriyor bakma sevdalı

Ya ayrılığa alışmalı

Ya da oturup hasrete karışmalı

Çek bir okka acı ordan kan durmadan

Hüzünleri dök masaya en kralından

Merhem bulamadım bu kuytu kırgınlığa

Ben artık anladım bu kış kavuşmaz bahara

Bas git diyor şeytan aklımda sen varsın

Benden sonra sen kimlere kalırsın

Sevgili olamadık arkadaş kalamadık

Ardından hala yatağım dağınık

Hasret sardı dört bir yanı

İçim titriyor bakma sevdalı

Ya ayrılığa alışmalı

Ya da oturup hasrete karışmalı

Çek bir okka acı ordan kan durmadan

Hüzünleri dök masaya en kralından

Merhem bulamadım bu kuytu kırgınlığa

Ben artık anladım bu kış kavuşmaz bahara

gulseker murchh bu saatte napıyonuz bakim
buarada kızlar ben nöbetçiyim yarın yokum haberiniz olsun

Bizde nöbetci SİGARACIYIZ kuzumm napalım devletı yonetenler bu kadar mesaı yapmıyorlar yaa :)))

Sen gene almıs basını gıtmıssın bebeeemmm iskenderler pudıngler cuma gorurum ben senı ...

Gulsekercımmm cnmm tebrıklerrr dıplomanı almıssın bazı arkadaşlar çıktısını al demıs yaa o az kalır sen cercevelettır duvarına ass..:)))Ayrıca kesınlıkle fotolarını beklıyoruzz yuzunu keste koy ama bıze o degısımı gostermessen catlarız valla :)))

cnm çok tşk ederim ama bu ara ailemle başım dertte artık sadece dikkat etmeme rağmen onlar hala rejime devam ettiğimi sanıyorlar hatta babam az önce o koşu bandının fişini kesicem spor yapamıcaksın diye saçma sapan konuştu aslında bende hata çok yumuşak davranıyorum ondan tepeme çıktılar, babam şeker hastası olmasına rağmen sabahları bazen kremalı bazen çikolatalı bisküvi ile bazende sırf hazır kekle kahvaltısını yapıyor gece gece çikolata, çekirdek,tatlı yiyo birde kalkmış bana akıl veriyo ve bu davranışıda sinir ediyo beni

menüm

2011-10-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 15 dak 94.8
[2] Ev Temizlemek 60 dak 49.77

[3] Kestane (kavurulmuş) 100 GRAM 245
[4] hoşbeş 2 adet 54.74

[5] Ekmek 1 DİLİM 65
[6] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[7] Hamsi Buğlama 100 GRAM 140
[8] Elma 1 ADET 60

[9] irmik tatlısı 1 dilim 200
[10] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156

[11] Sucuk 15 GRAM 67.5
[12] Köy Peyniri 25 GRAM 24.5
[13] Ekmek 2 DİLİM 130

bol suuu

Toplam : 1043.17 kal.

günaydın uykucular siz daha uyuyun .bak bana sabahın 6 sında ayaktayım dahada uyumam şimdi evi toparlayıp saat 10 da diyetisyen rendevum var gidicem çok tırsıyorum korkudan kahvaltı etmedim ki az çıkayım tartıda
ben bugün mezurayla bedenimi ölçtüm not edicem 1 ay sonra yine ölçücem bakalım kaç santim verebiliyorum 1 ayda
göbek 121
bel 102
kalça 114
gögüs 112
bacak 68
kol 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…