Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi bari ohh.
İnşallah eksi de görürüm :)
Kaşara izin yok mu yaniii ekmeksiz .....de mi....

Azaldı baya canım bulantılar olmasa çok kilo alıcm ama farkındayım :)

Çok haklısın 5 aylığız 4.5 kilo aldım bile

Kolay gelsin abla sen anlatırken ben yoruldum :) benimde annem var yemek işi onda kebap ya günlerim

Bildirimim gelsin
Cuma:74.2
Bugun:73.7
Fark:-500
Süpeerrr:)
Tekrar selamlar guzeller

Ben +500 deyim
Ama dunku artidan sonra buna bile mutlu oldum :))
Cuma mecbur eksi gelecek zatenz:)
Sen yaparsıııııııın zaten ki yemeden gelmiş.hayli hayli gider

Oy oy oy ....

Ama sen disiplinisin bahar dikkat ettin mi 1 haftada halledersin ki

Atnı fikirdeyim abla
Bizim kar tatili bugünde malum yarında tatil annemle iyi vakit geçirdik ama soğuktan pek çıkamıyoruz avmye gideriz belki yemek filan yeriz

Aboovvv naptın baharrrr o nasıl artı öyle.gerçi senin bünyenin işi belli olmaz cumaya eksiye bile geçer

Çok haklısın 5 aylığız 4.5 kilo aldım bile
Bence çok iyi gidiyorsun niye uzuluyonki sonucta bebis buyuyor gelisiyor kilo alman normal canim 4 ayda 5 kilo alsan toplamda 9 buçukta 10 kilo benim gibi değilsin en azindan ben 25 kilo almıştım

Heeee bugün yılbaşı akşamı hasta masta 3 kadeh şarap içerim ben :)))) ama yarın sabahtan itibaren kasarım sen merak etme

Bu arada ben akşam yemeğinde et ve şarap tercih edeceğim. O yüzden öğle yemeğini salatayla geçiştirdim. Arada bişey yemeyeceğim. Akşama kadar yine uğrarım

Haklisin canim tavsiyelerini deniycem insallah faydali olur zaten herzaman olmuyor Allahtan arada bir oluyor oda uykum olmayip yatinca oluyor sanirim o yuzden tavsiyelerin kesin iyi gelicektir

olmasın tatil falan valla usandım adam 19 gün evdeydi izinli sonra boyuna tatil bu ne yaav isyanlardayııımmm:)))) hee bir de sıcak pide simit alıp duruyor bu adam evdeyken sonra da kilo aldın, ben de mi aldım ne diyor :)

Kizz senin adam emekli olunca napcan sen

Ayetel kursi biliyordm cnm okuyorm hatta felak nas da okuyorum.
Kendi icimi rahatlatmam onemli haklisin onuda yapicm canim

Oo gene dokturceksin desene abla plan guzel ama et salata olarak
Bende firina butun tavuk aticm bizde kutlamiyoruz hatta esim sabahciydi o yuzden 12den once uyuybillir
Ben sadece kucukken tombala oynardik onu ozluyorm smdi 2 kisi olunca olmuyir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…