- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.521
Maşallah ne güzelBildirim
Cuma:87.7
Bugun:86.7
Maşalah bana cok mutlu oldum:))
Az bir artı önemli değilKilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.8
+200
Canı sağolsun aman gerisi boşcumartesi gün ki için eh işte dedi pazar günü için kötü dedi benim oğlan tembel barajı geçse sevinicem o denli yani
Çok doğruolmaz olur mu gülüm ilk aytel kürsi okuyacaksın , gözle görülmeyen ışıksı bir kalkan oluşturup insanı korur bir çok kişi bunu bilir sonra da ben her zaman her yerde emniyetteyim güvendeyim yalnız değilim rabbim ve melekleri var korunuyorum diye telkinde bulun kendine
Maşallah çok hamaratsınbu gün de erken kalktım evi toparladım ütülüler kapılara asılıydı yerleştirdim her yer temiz ve düzgün banyolar hariç onlara da bir ara giriştim mi tamamdır geriye kuruyan çamaşırları katlama yerleştirme kalıyor akşama eşim kuru fasulye oğlum mantı istedi en son ikisini de yap az az diye emir geldi fasulyeyi koydum pişiyor akşama da oğluşa mantı pişiricem kendime de azıcık kıymayla pirinçsiz pırasa mı yapsam ne yapsam bilemedim öff bu ayrı ayrı yemek istemeleri beni deli ediyor , dün akşam balık pişirdi eşim kendine mutfağın her yerini temizledim çamaşır suladım aspratöre sinmiş koku onu silmemiştim şimdi onu hallediyorum öğleden sonra büyük ihtimal tontişim gelir o gelmeden işi bitireyim gariii:))
Fenaymış ama oldun hakkından gelir güzel bir eksiye çevirirsinTekrar selamlar guzeller
Ben +500 deyim
Ama dunku artidan sonra buna bile mutlu oldum :))
Cuma mecbur eksi gelecek zatenz:)
son liste ilk sayfada oluyor cnm. Baktim sabitmisin :))Tarti 76.7 kg malesef cuma kactim hatirlayamadim galibs sbtim ise geldim musait olunca gelirim yine
suyun az olmus cnmDünkü menüm
Sabah 2 yumurtalı peynirli çhia tohumlu dereotu ve maydonozlu omlet
1 kk peynir çeri
Öğlen 1 kase kısır 1 kornişon
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dlm ekmek
Şu 1.5lt
Spor yok
İyi başlamıştım ama devam ettiremedim.
Misafir telaşın vardı o yüzden uğrayamadım
Mefkurem
sonradan biraz dustugunude gördümKontrol tartım 70. 7
aksam menusu guzel ekleme yapma :)Bugünkü planım
Öğlene 1 muz 2 br ayran
Akşama fırında tavuklu mantar .üstü kaşarlı kendiminki ne koymam belki. Salata ayran
İnşallah yapabikirim.
Ohhhh ne guzel eksiyle baslamakGünaydın
Cuma 72
Pazartesi 71,8
-200
Daha iyi olmana sevindim cnmGeldim mm ancak kendimi topladım. O kadar yattığım için daha yeni işlerimi toparladım. Doktora çıktım sabah ciğerlerim gayet iyi çok şükür hemen çayımı aldım cvplamalara başladım
kortizon bittiyse bol suyla odemi atarsin cnmYaaaaa beni koymasaydın ben daha yeni toparlanıyorum. Bu haftadan sonra daha düzenli olur ödem gider diyete dikkat ederim. Bu haftada yaparım ama saha kortizon lu iğnem yeni bitti ancak bir hafta sonra iner ödemi
Hepimze birlikte ins. CicegimKızlar tünaydınnnn
Şimdiden mükemmel, sağlık dolu, huzur dolu, para dolu, ve fit bir yıl diliyorum hepinize
ohhhh nihayet yonadan cuma guzel bi eksi gelecek ins.:)))Bildirimim gelsin
Cuma:74.2
Bugun:73.7
Fark:-500
Emzirdigin icin gece mecbur sen kalkacan cnmabla konuşuyorum hep biliyorum farkındayım tamam diyor Bi iki gün etkisi sürüyor gene aynı gece uykusuz kalmasam belki bu denli yorulmam kirli iken bile 2 saate uyanıyor Du 1 saati zor ediyoruz sabah karşı 2 saat olmaya başlıyor uyku kalkmam bu saati buluyor
cok guzel tatlimmmmCuma 91.2
Pazartesi 91.0
Fark -200 gr
Vayyyy suoermisBildirim
fazla degil canom dunku menuye gore iyi bile :))Kilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.8
+200
simit hic kilo aldirmaz deseydin:))olmasın tatil falan valla usandım adam 19 gün evdeydi izinli sonra boyuna tatil bu ne yaav isyanlardayııımmm:)))) hee bir de sıcak pide simit alıp duruyor bu adam evdeyken sonra da kilo aldın, ben de mi aldım ne diyor :)
ins..gecsin cnmcumartesi gün ki için eh işte dedi pazar günü için kötü dedi benim oğlan tembel barajı geçse sevinicem o denli yani
bunlari hep sen simartiyon biliyon degilmi:))bu gün de erken kalktım evi toparladım ütülüler kapılara asılıydı yerleştirdim her yer temiz ve düzgün banyolar hariç onlara da bir ara giriştim mi tamamdır geriye kuruyan çamaşırları katlama yerleştirme kalıyor akşama eşim kuru fasulye oğlum mantı istedi en son ikisini de yap az az diye emir geldi fasulyeyi koydum pişiyor akşama da oğluşa mantı pişiricem kendime de azıcık kıymayla pirinçsiz pırasa mı yapsam ne yapsam bilemedim öff bu ayrı ayrı yemek istemeleri beni deli ediyor , dün akşam balık pişirdi eşim kendine mutfağın her yerini temizledim çamaşır suladım aspratöre sinmiş koku onu silmemiştim şimdi onu hallediyorum öğleden sonra büyük ihtimal tontişim gelir o gelmeden işi bitireyim gariii:))
kuzum karbonu fazla kacirmiyon demisabah gaza geldim bir tartıya çıkayım dedim 2 kilo fazla görünce hızlıca indim tartıdan bir daha da çıkmadım uleeeen ben neyin eksikliğini yaşıyorum neyi bırakmak istemiyorum korkuyorum da kiloları topluyorum yanlış çekirdek inanç geliştirmişim ama ne olduğunu bilmiyorum bulmam lazııımmmm
Cunku yemeyle gelen bi arti degil cnmenaymış ama oldun hakkından gelir güzel bir eksiye çevirirsin
+2 tam kabusmuşCunku yemeyle gelen bi arti degil cnm
Mutlaka gidecektir
Dun birden +2 yi gorunce ne oldugumu sasirdim :)
Evet farkındayım, şimdilik yüzde olarak önde ama Cuma’ya kadar zafer benimdircok guzel tatlimmmm
Ama yasemini yenmen icin ondan daha fazla vermen gerekiyor biliyon dimi :)
Vayyyy suoermis
Aman kuzum kacamaklarla sakin heba etme guzelim eksiyi
fazla degil canom dunku menuye gore iyi bile :))
Ama salma kendini lutfen
simit hic kilo aldirmaz deseydin:))
ins..gecsin cnm
bunlari hep sen simartiyon biliyon degilmi:))
Ne o oyle ayri ayri yemek istemek
kuzum karbonu fazla kacirmiyon demi
Yoksa suyumu az iciyosun
Odeme musait bunyelerde su cok etkiliyor
gayet güzel canimCuma 91.2
Pazartesi 91.0
Fark -200 gr
Ooo süperBildirim
Sen onu halledersin eminimKilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.8
+200
6 ayı bitti canım göğsümde susuyor bilmiyorum valla ama sorunu bulmam lazım bu uyku problemi beni bitiriyoraskrhpozitif canim kucuk bebis kac aylik oldu gaz sorunu filan mi ondan mi uyaniyor
gece zaten bende abla mecburda gündüz bari azıcık dinlenmeme fırsat verse süper olacak iki mizlandimi susmayın a hemen beni cagiriyorEmzirdigin icin gece mecbur sen kalkacan cnm
Ama haftasonu planini simdiden yap esine soyle ki o da kendini hazirlasin
Hemde nasil cnm+2 tam kabusmuş
Coook calisman lazim cooookkk :) )Evet farkındayım, şimdilik yüzde olarak önde ama Cuma’ya kadar zafer benimdir
Cok guzel bitanem sen onu en az 1.5 yaparsinCuma :82,8
Bugun :82,8
Sabitim
Uykusuzluktan dolayı düşmedi diye tahmin ediyorum gerçi cumartesi +900idi
Ben sadece mesajin sonunda takildim kaldimk))Selam herkese nasılsınız şimdiden iyiyillar herkese 2019 ne getirir bilmem ama azmimiz bize bol eksi getirsinben artiyim hemde yemedigim halde gece baya bir uykuszu kaldım ondan mı bilmiyorum anlamların yattığı oda nasıl oldu ise kapısı kilitli kaldı onlar içerde yeğenin cisi gelmiş 1 saat uğraştk bu Amerikan kapılar işkence birde gecenin bir yarısı komşuları rahatsız etmeyelim diye uğraşıyoruz sinirler gerildi sonunda kırdık mefkurem yarın kahvaktidan sonra gidiyorlar +1400 bu akşam herkes bizde ama kahvaltı bile edemedim sinirim bozuldu tartiyi görünce
Hayyy masallahhh hamisimeKizlar bende sabah tartildim 65.5 guncel kilom
Canım ya kıyamam. Çok zor oluyor.Mefkurem wc ye daha çıkamadı abla doktorun verdiği tozu verdim once icmiyordu bugun içti cok sukur ama normalde iyi oynuyor yemegini yiyor gecede iyi yatti ama kakası geldimi agliyor dünden beri ara ara geliyor sancı ağlıyor poposuna şırıngayla zeytin yağı sıktım iyi gelir inşallah
Sakin sakiiiiin.İyiki bir spor yapayım dedim hümaya söyledim sabah ki yapmadan bugünü bitirmeyeyim diye çünkü biseyi duyduğu zaman sürekli ne zaman yapacagiz ne zaman gidicez diye sürekli sorar kaçışım olmasın dedim. Gülsimayı uyuttum aldım odaya humayı başladım spora 10 dk olmadı küçük kız uyandı hadi onu pusete koydum aldım yanıma bu sefer huma yoruldum uykum geldi diye tutturdu diyorum otur yapma sen hayır sende yapma diye tutturuyor sabahtan beri başımın etini yiyeyin kız şimdi bana spor yaptırmıyor gelde sinir olma he bütün bunlar olurken eşim salonda uyuyor sanki geceleri sürekli çocuğa o uyanıyor sürekli evde olan ben cildirmaya az kaldi
70.5 idim.geç oldu ama yazayım dedim canımSu az olmuş
Cuma kaçtın?
Süper!
Sevindim geçmiş olsun.
Vay çok güzel bir eksi.
Oooooooo süpersin biricik .maşallah yani.Bildirim
Afiyet olsun canım.Bende ogle yemegi yerken sizlere bi bakayim dedim menum gayet guzel sogamli tavuk fajita ve yogurtlu bugday aksam da tavuk var :))
Telafi edersin sen sevilaycım.Kilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.8
+200
olmasın tatil falan valla usandım adam 19 gün evdeydi izinli sonra boyuna tatil bu ne yaav isyanlardayııımmm:)))) hee bir de sıcak pide simit alıp duruyor bu adam evdeyken sonra da kilo aldın, ben de mi aldım ne diyor :)
bu gün de erken kalktım evi toparladım ütülüler kapılara asılıydı yerleştirdim her yer temiz ve düzgün banyolar hariç onlara da bir ara giriştim mi tamamdır geriye kuruyan çamaşırları katlama yerleştirme kalıyor akşama eşim kuru fasulye oğlum mantı istedi en son ikisini de yap az az diye emir geldi fasulyeyi koydum pişiyor akşama da oğluşa mantı pişiricem kendime de azıcık kıymayla pirinçsiz pırasa mı yapsam ne yapsam bilemedim öff bu ayrı ayrı yemek istemeleri beni deli ediyor , dün akşam balık pişirdi eşim kendine mutfağın her yerini temizledim çamaşır suladım aspratöre sinmiş koku onu silmemiştim şimdi onu hallediyorum öğleden sonra büyük ihtimal tontişim gelir o gelmeden işi bitireyim gariii:))
Bizde de bugün anneler var mangal yapacagiz başka bi hazırlıgim yok yılbaşı için beraber toplanip mangal yapacaz benim içinde hafif bir menü olurEeee kizlar bugunku planlar neler
Bizde oyle yilbasi kutlamasi falan olmaz
Hele bana cok sacma geliyor
Ayin ha 31 i ha 1 i
Benim icim bisey degismiyor :))
Belki cocuklar gelir aksama
Minikler iyi olursa tabi yine hastalar
Esim dunurleride cagiralim dedi
Hic cnm istemiyor ama bakalim
Benim planim eve et pilav bikac salata borek pasta yaparim belki
Bende et salatalardan yerim
Bende esimi bekliyorum abla işten gelince alışveriş yapacaz :)Ben birazdan alisverise gidecem
Sonra grsruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?