Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

guzelim hafta ici esinle sakince bi konus
Haleti ruhuyiteni anlat
Onumuzdeki Haftasonu en azindan bi 2 saat yalniz ciik dolas biraz

ins. Tarida oyle dusunur
abla konuşuyorum hep biliyorum farkındayım tamam diyor Bi iki gün etkisi sürüyor gene aynı gece uykusuz kalmasam belki bu denli yorulmam kirli iken bile 2 saate uyanıyor Du 1 saati zor ediyoruz sabah karşı 2 saat olmaya başlıyor uyku kalkmam bu saati buluyor

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10
2 yumurta ile 1 k tb unu krep
İçine peynir 1 tk bal
3 zeytin

Öğlen 15
1 kivi 4 kaşık yoğurt

Akşam 19
1 kase bamya
1 kase sac kavurma
Su 2 litreyi geçer
Afiyet olsun
Geçmiş olsun kayinvalidene canım
Kız ben pes etmedim ki tabiki devam
Öperim canım humayı
hamile kalmadan önce beraber yapardık humamla ayağıma bağ olmazdı aksine bitirince ağlardı daha yapalım diye dün akşam huysuzluk edeceği tuttu bugün gece bırakmadan yine denicem insallah

sende farkındasın rakibem bu menülerle beni alt edemezsin biliyorsun dimi

Gunaydunnnnnnn

Ben
günaydın ablam

Gunaydin mutlu haftalar
günaydın canım

Tarti 76.7 kg malesef cuma kactim hatirlayamadim galibs sbtim ise geldim musait olunca gelirim yine
attı değil en azindan

günaydın canım

Çok kötü değil ama şu kaçamaklar bir son vermek lazım

Günaydın
Cuma 72
Pazartesi 71,8
-200
günaydın canım bu pazartesi eksiyle başlıyorsun ne guzel

Günaydın canım
Kızlar tünaydınnnn
Şimdiden mükemmel, sağlık dolu, huzur dolu, para dolu, ve fit bir yıl diliyorum hepinize
amin Yasemin im günaydın

Bildirimim gelsin
Cuma:74.2
Bugun:73.7
Fark:-500
gayet güzel

Su az olmuş
Kontrol tartım 70. 7
Cuma kaçtın?
Günaydın
Cuma 72
Pazartesi 71,8
-200
Süper!
Yok cumartesi bitti son iğnem
Sevindim geçmiş olsun.
Bildirimim gelsin
Cuma:74.2
Bugun:73.7
Fark:-500
Vay çok güzel bir eksi.

Ay evet aylardan beri ilk defa çok mutluyum

Baya is yapmışın masallah

Banada çocuk geldi onla oynuyoruz

Salıdan sonra herkes normal düzene geçer heralde sonra baya bi tatil yok:)
olmasın tatil falan valla usandım adam 19 gün evdeydi izinli sonra boyuna tatil bu ne yaav isyanlardayııımmm:)))) hee bir de sıcak pide simit alıp duruyor bu adam evdeyken sonra da kilo aldın, ben de mi aldım ne diyor :)

cumartesi gün ki için eh işte dedi pazar günü için kötü dedi benim oğlan tembel barajı geçse sevinicem o denli yani

olmaz olur mu gülüm ilk aytel kürsi okuyacaksın , gözle görülmeyen ışıksı bir kalkan oluşturup insanı korur bir çok kişi bunu bilir sonra da ben her zaman her yerde emniyetteyim güvendeyim yalnız değilim rabbim ve melekleri var korunuyorum diye telkinde bulun kendine

bu gün de erken kalktım evi toparladım ütülüler kapılara asılıydı yerleştirdim her yer temiz ve düzgün banyolar hariç onlara da bir ara giriştim mi tamamdır geriye kuruyan çamaşırları katlama yerleştirme kalıyor akşama eşim kuru fasulye oğlum mantı istedi en son ikisini de yap az az diye emir geldi fasulyeyi koydum pişiyor akşama da oğluşa mantı pişiricem kendime de azıcık kıymayla pirinçsiz pırasa mı yapsam ne yapsam bilemedim öff bu ayrı ayrı yemek istemeleri beni deli ediyor , dün akşam balık pişirdi eşim kendine mutfağın her yerini temizledim çamaşır suladım aspratöre sinmiş koku onu silmemiştim şimdi onu hallediyorum öğleden sonra büyük ihtimal tontişim gelir o gelmeden işi bitireyim gariii:))

sabah gaza geldim bir tartıya çıkayım dedim 2 kilo fazla görünce hızlıca indim tartıdan bir daha da çıkmadım uleeeen ben neyin eksikliğini yaşıyorum neyi bırakmak istemiyorum korkuyorum da kiloları topluyorum yanlış çekirdek inanç geliştirmişim ama ne olduğunu bilmiyorum bulmam lazııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…