Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende disarda islerm vardi terziye ugradim ardindn eczane, eczanedende biturlu ilaci alamdim once gunu dolmamisti hafta sonu ilac kalmamis smdide piyasada kalmamis uzak subeden geliyormus aksama alicaz insallah ay bide geldm eve ütü yaptim en sevmedigim ev islerinden ilki ütü ikincisi cam silmek  keske hic olmasa

Azaldı baya canım bulantılar olmasa çok kilo alıcm ama farkındayım :)

Ay evet bende oyle arada hafif hafif bulantilar olmasa gercekten hic tutamicak inan kendini
Bu arada bence 5 ayda 4bucuk kilo cok iyi benimde hedefim 10 kiloyla kapatmak insallah

Buldular ablacım ama 14 ocakta başlayacakmış
Ben 4 ocaktan sonra yokum
Neyse yapacak bişe yok artık olduğu kadar hallediyorum ben

Vay çok güzel bir eksi.
Sagolun kizlar:))
Cuma 91.2
Pazartesi 91.0
Fark -200 gr
Guzelll
Sagol canim
ohhhh nihayet yonadan cuma guzel bi eksi gelecek ins.:)))
Coook sukur kaptanim ya nihayet vermeye mi basliyorum ne:)))
İnsallah Cumaya kadar bu gazla gidebilsem super olur:))
Sağol canim

kolay gelsin canim ya kabizlik olmasaydı belkide öğrenmişti bizde bez olayı tamamen kalktı bende 1 aydır uğraşıyorum bir kaç gündür ikisinde yapıyor ama çoğu zAman ben sorarak.evden de o yüzden çok çıkmıyorum.bzimki de Nisan'da 3 yasina girecek

Bir an once Allah sifasini versin cnm
Kimseyi kimseye muhtac etmesin

Biraz oyle oluyor heralde :)))
amin Allah razı olsun abla

Öğlen de hafif bişeyler yesen iyı olur abla

Kim hastanede canım geçmiş olsun
kayınvalidem ama çıktı
Olsun Biricik, verelim de nasıl gidiyorsa kabul.
sağolasın canım iyi motive oldum

korktum bu menüye

huma benden taraf op benim için
Çok geçmiş olsun kayınvalidene. Kaç yaşında?

Ah canım baya düzensiz olmuş gerçekten. Bayanlar olarak çoluk çocuk hayat telaşesi ile kendimizi ihmal ediyoruz. Halbuki sağlık herşeyin başı. Bir an evvel düzene girersin inşallah.

Bence de yemez. @nanekekik bu hafta da Pro yapacak mısın?

Aman Allahım! Bu saatte çok fena olmuş. Bol bol su iç, tartıyı düşün.[/QUOTE]yasi 80 ne yakın usaklar peşpeşe olunca cok zorluyor herkes diyordu ki ne guzel iste beraber büyürler 2.5 yaşındaki çocuk nasıl kardeşini kabul ederki oda 1 yaşına girecek sade ben merkezli hayata bakıyor sürekli zarar verme peşinde ikisinede banada zor kabullenip kardeş kardeş geçinmelreri beni ancak düzene rahata sevk eder

usaklar sende biliyorsun böyle mervecim 2 yaşına kadar ancak uyku düzenleri oturuyor

Benim rakiibem nerede görünmüyor
düzgün rakip olsam gorunecemde
ya bizim bilgisayar bozuldu oğlan teli alınca alamıyorum yoksa derdi kardesiyle ugrasmak

istikrar1986 sevgili rakiibem hala bildirim yapmamışsın ben mi kaçırdım yoksa
düzgün tartilamadmki ama +800 gitmedi onu biliyorum da yarın tekrar tartiliyim derim

Sizde kizma birader oynayin:))

baska biseymi dusunduydun

Çok şükür kaçamak yapmadım mefkurem Canım

Olsun Biricik, verelim de nasıl gidiyorsa kabul.
Evet Edibeciğim aynen canım

Maşallah ne güzel

Teşekkür ediyorum tatlım

Vayyyy suoermis
Aman kuzum kacamaklarla sakin heba etme guzelim eksiyi

Evet teşekkür ediyorum kaptanım
Hiç kıyarmıyım eksilere
Sayenizde başaracağız hep beraber inşallah

Teşekkür ediyorum tatlım

Oooooooo süpersin biricik .maşallah yani.

Teşekkür ediyorum canım inşallah beraber başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…