- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.601
Sıkıyorsa gecmesinAboovvv naptın baharrrr o nasıl artı öyle.gerçi senin bünyenin işi belli olmaz cumaya eksiye bile geçer
KatılıyorumBende disarda islerm vardi terziye ugradim ardindn eczane, eczanedende biturlu ilaci alamdim once gunu dolmamisti hafta sonu ilac kalmamis smdide piyasada kalmamis uzak subeden geliyormus aksama alicaz insallahay bide geldm eve ütü yaptim en sevmedigim ev islerinden ilki ütü ikincisi cam silmek  keske hic olmasa
Allah kabul etsin dualarınıYılın son gününü tefsir dersiyle
Ardından spor yaparak
Kapattım
Umarım bütün bir yıl kuranı kerimi araştırarak ilim öğrenerek ve hayatıma katarak geçiririm diye niyetlendim
Birde bütün bir yıl spor yaparım zayıfladıktan sonra kalıcı bir koruma dönemi geçiririm inşallahhhh
Yeni yıldan çok beklentim yok
İman sağlık huzur...
Haha aynı ben şu misafirler olmasa ben zaten 10 da yatarımHeekese iyi aksamlar. Bende eve yeni geldim. Simdi muyfaga gececegim firina tavuk aticam esimle anneme de pilav yapacagim. Cok yogun birgundu cok da yoruldum 12 olmadan sizabilirim belkide . Simdiden herkesin yeni yilini kutluyorum. Yeni yil bize hedeflerimize ulasmayi ve saglik,basari, mutluluk getirsin. Aksam gorusuruz yime
AMin ponicim saolasınAllah kabul etsin dualarını
Amanın günü kapatmış bile ben daha yemek yiyeceğim ya bir kısmı da gitti telefon bakmayaMenüm
Sabah 10:30
1 dl çavdar ekmeği ile tost
Filtre kahve
Öğlen 14:30
Yarım litre kefir
Akşam18:30
1 tabak ıspanak kavurması 2 yumurtalı
3 kaşık erişte yağsız tuzsuz
Spor 1 saat cardio plates 180 p
Mehlikatun
Haha buraya yazmazsam yerim diye günde kapattım mideyide bitti gittiAmanın günü kapatmış bile ben daha yemek yiyeceğim ya bir kısmı da gitti telefon bakmayazurnanın zırt dediği noktadayim :/
Abooooo Allah azmine zeval vermesin bahar ne diyeyimGeçmiş yapamasamda buraya gelip ceee demek ayrı birsey bağımlıyim kesin
Bizde de ablama hindi pişir dedim pişirmediköfte var pilav var fırın patates var köfte salata bir iki de patates tirtiklarim . Pasta pastacinin evinde olmaz mı olur tabi ki cipsler cislar gırla gidiyor ama çay neyine yetmiyor yeşil çayla ask yaşayacağım 3 gündür içmedim
Aha buda benden :)Menum
12:30
1 kase salata(2tam 1 beyaz yumurta, 1kk taze peynir, 1 kk kasar peynir, dereotu, Maydanoz)
16:00
1kupa sutlu kahve
19:20
1 tabak Tarhana çorbası
Yoğurtlu kereviz salatasi
3-4 kaşık domatesli biber
Su:3e tamamlayacagim
Spor yapacağım inşallah yapınca yazarim
İyi aksamlar abla tel bozuldu o yuzden gelemedim dun aksam cocuklar bisey yaptilar acilmadi bi turlu esim bugun goturdu allahtan cabuk tamir ettiler bildirde yapamadim sabahta unuttum okula gec kalinca tartilamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?