- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.961
Bencede baya farkeder cnm
Suyu zaten iciyosundur
Dukan bira falan yaoabilsen
Ise basladinmi sen
ins sonuclarin guzel olur canim okadar kan cikmamasi normal degil
gecmis olsun benim oglanda oyle olnaz olnaz sonrada dusmez allah sabir versin sana
ne kavusmasi niye ayrisin anlat hele guclu ol yaaaa cocujgun oldugu yerde guc olmak zorunda
valla hic iyi degil hala artiyim sen baya iyi gidiyorsun dimi
Çok geçmiş olsun canım
Doktor a gittin mi
İnşallah önemli bişi yoktur
Allah razı olsun çok sağolun hanımlar bugün sağlık ocağı pıhtılaşma olbilir diyince korkuttu onceden kan sulandırıcı kullanmıştım ama kullandigim ilaçlar etkisiyleydiSonuçlar çıktı mı merak ettim
Sonuç ne oldu canım geçmiş olsun.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim halsizlik uykudan dinlenmeden kalkma vs. sebeplerdn 4 kere kan almak için damara girdiler kan gelmiyor bir iki Sisi zor geldi oda yeterli değil belki pıhtılaşma belkide kanim çok az.doktor dahiliye gitmemi istedi bende randevu aldım bugün 4 gibi gideceğiz
2 günde anca baharcım.size de geçmiş olsunSlm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
Ayy hadi inşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız canım.benim 2. Daha kolay geçmişti.aynı olmuyor.senin de öyle olur inşallah.ama çok tatlı telâşlar :)))bebişin hastane çıkışlarını yıkayacağım abla
çantamı hazırlayacağım
kıyafetler, bezler, terlik vs vs... :)
bir de defnenin odasını iki kişilik hale getirmem gerek
eşim beşiği almış kıyafetleri de çıkardık onları düzenlemesi kaldı
Yarın belki bunu yaparım öğlene :)Kabagi rendeleyip az tavada dondurup yogurtlarsan ustunede dereotu 2 ceviz amaa tuzsuz
Guzel olur cnm
Al sana kabak detoksu :))
Biz de çok az şey almıştık :)aynen öyle abla, herşey özellikle bebek eşyaları ateş pahası zaten defne ne kadar giyebildi ki şimdi kardeşi giyecek Allah nasip ederse
hatta eşimle defneninkileri bi çıkardık çoğunun etiketi bile üzerinde hala
Süpersin canım.ama suyu çok da ihmal etme derim.Meraba kizlar simdi dusardan geldik yine tatlilar arasindanyedim mi elbette yemedim :))
İlginc sekilde insan tatlidan uzaklastikca artik cani istemiyor:)
Yarin cok dikkat ederim İns ama tum gun evde olmicam hastanede kontrolum var.
Artik kahvaltiyi evde yaparim ama su cok az icicem cunku lavaboya disardayken gidemiyorum.
aksam ekmek oldugu icin patatese gerek yokmus cnmİyi akşamlar
Menüm
Sabah 08.30 1 kk peynir 1 haşlanmış yum.1 dlm ekmek 3 tk tahin pekmez
Öğlen 14.00 1 br ayran 1 kase yoğurt çorbası 1 dlm ekmek (çorbada un ve şehriye de vardı)
Akşam 1 dlm ekmek 1 fırında çupra ve
1patates salata
Şu 2 lt
Spor yok
sende bakma yuzlerine ne halleri varsa gorsunlerevde 2 tane hödükk enerji vampiri varken nasıl devam etsin ben evde tekken enerjim muhteşem gerçekten mutluyum ama benimkiler eve geldi mi tamam tüm enerjimi yiyip bitiriyorlar bu ara çocuk ayrı atarlı babası yeni gelinden beter her şeye naz alınma tövbee yarabbim konuşmaya korkar oldum bu gün ne desem kızıyor alınıyor ayyy şiştim valla gidip suç işliycem beni hapse atsınlar da az kafamı dinleyeyim
Yeterki sen iyi ol cnmİyi akşamlar herkese
Şu sıralar ailevi bir sorundan ötürü aktif olamıyorum kaptanım @mefkurem ve sizlerden özür dilerim
Sizinle yol aldığım burada vakit geçirdiğim günlere dönmeyi çok istiyorum
Diyetim aklımda menülerimi yazmayı bırakmadan bu hafta böyle olsun lütfen
Haftaya bişeyler kafamda netleşir inşallah ya da alışırım bu duruma
Geçmiş yapıp sohbete katılamadığım için hep bi yanım eksik kalıyor
guzel gorunuyor cnmMenum
Kahvalti7.30
5 tane yewil zeytin
1 dilim peynir
2 dilim tb ekmegi
2 tk pekmez
Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle. 12.00
1 buyuk kase tavuklu salata
1 kucuk kase yogurtlu ispanak
Aralarda cay turk kahvesi ve yesil cay
Aksam.19.00
1 kase terbiyeli sehriye corbasi
5 kasik yumurtali ispanak kavurma
1 kase yogurt
Sade soda
Su.2.5 lt
Spor yok
Masallah kendini durdurmusun cnmMenu
Sabah(10:00)
2 yumurta
1 dilim peynir
Saat(14:30 civarı)
1 çatal pasta aslında kafa gitmişti tabaktakini yemek için çıkardım ama 1 catalda zevk almadığım Ortaydi bu defa tarti değil ben kazanacağım istediği kadar inat etsin
2 kupa yeşilçay
Akşam(16:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Su: 2 lt
Sen cop kutusu degilsin tatlim :)))Haklısın kaptanım çocuklar yemeğince
İsraf olmasın diye
ins.guzel eksi getirsin cnmBenim menü
Sabah 09.00
2 yumurtadan ıspanaklı omlet
Beyaz peynir
Öğlen 13.00
5 fındık
1 günkurusu kayısı
Akşam 19.00
2 tane dolma biber (pirinçsiz çok çok az bulgur koymuştum sadece)
1 kase yoğurt
Ara 21.30
1 sütlü kahve
Su 3 lt yi buldu
Fırında 1 patates +Salata canım.Tahin pekmez çok olmuş canım birde senin kilonda hem çorba hemde ekmek olmasın 3 dilim ekmek ediyor canım , akşam patates salatası bı anlamadim
Abla ya bitmedi mi izni esinin
Canım benim her neyse çarçabuk feraha çıksın korkutma bizi
Güzel menü
afiyet olsun canım
Sagol canim:) dikkat ederimSüpersin canım.ama suyu çok da ihmal etme derim.
aslinda 1 dilimdi yanlis yazmisim.sabah gec kalacaktim o yuzden yumurtayi atladim bugunlukaksam ekmek oldugu icin patatese gerek yokmus cnm
sende bakma yuzlerine ne halleri varsa gorsunler
Bugun benimde enerjim kalmadi
Yeterki sen iyi ol cnm
Yine canli neseli yasim olarak dön
guzel gorunuyor cnm
Sabah belki yumurta olsa bugunluk ekmek 1 dil. Olabilirdi
Masallah kendini durdurmusun cnm
Bu direnci kiracaz ins.
Sen cop kutusu degilsin tatlim :)))
ins.guzel eksi getirsin cnm
Ne oldu kiBugun ust uste negatif seyler duyunca benimde enerjim tukendi
Cok basim agriyor
Iyi geceler
Noldu abla yaa????Bugun ust uste negatif seyler duyunca benimde enerjim tukendi
Cok basim agriyor
Iyi geceler
Gecmis olsun canim iyi gecelerHerkese iyi geceler kuzeyin ateşi dusmusken bende biraz uyumaliyim
antibiyotik çabuk etki eder inşSlm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
Hayat böyle tatlım her türlü bir zorluk yaşıyor insan. bak bunca insanız şu grupta herkesin kimbilir ne derdi ne sıkıntısı vardır. Halimize şükredip, dua edip umutla güzel bir şekilde yaşamalıyız. Kilo vermeye odaklansak hem diğer sıkıntılarımızı biraz dağıtırız hem günden güne inceldikçe çok daha mutlu olup pozitif enerji ile dolarız. Allah yardımcın olsun, tez zamanda sen eşine, yavruların da babalarına kavuşursunuz inş.Dün sabah 1 kase çorba
Akşam 1 kase çorba
1 lt kadar su
Bugünde sabah 3-5 tane sarma yedim
Canım bişey istemiyor, karamsarlıktan kurtulmak istiyorum, dengem bozulmadan başarırım umarım.
Yine rüya gördüm, Rüyalarımda eşim geliyor ama kavuşamıyoruz, yoruldumm ama kimseye anlatamıyorum uf
Güçlü görün güçlü ol, ama yıkılmak yok
Sabrımın sınandığı bi dönemdeyim sanırım.
Spor kyıtlarını aldım,
Şimdi yemek yapmam lazım çocuklar gelecek
İnsanın zaman zaman ruh hali değişiyor ama hiç moralini bozma. KK'da o kadar güzel örnekler var ki, onlar başardıysa biz de başarırız. Hem istediğimiz kiloya iner hem de koruruzKızlar yeni yıldan hepinize merhaba başladık bismillah ben ancak kendime geldim. Yeme işini bugün düzene oturttum bundan sonra düzenli devam inşallah hastalık benim modumuda düşürüyor isteğim de kayboluyor ama şimdi daha bir hırslıyım ayrıca karara verdim bir ay diyet yapacağım beklediğim kiloyu vermezsem gidip ameliyat olacağım
Ne güzel, kolay gelsin.bebişin hastane çıkışlarını yıkayacağım abla
çantamı hazırlayacağım
kıyafetler, bezler, terlik vs vs... :)
bir de defnenin odasını iki kişilik hale getirmem gerek
eşim beşiği almış kıyafetleri de çıkardık onları düzenlemesi kaldı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkinci doğum kolay olur merak etmeayyy yaklaştı evet
amin canım sağolasın
Aynı duyugular içindeydim ben de. Ama ikinci doğumum suni sancıya rağmen çok daha kolaydı. Ağrı sızı anlamında bir kıyas değil bu, psikolojik olarak daha kolaydı. Senin düşündüğünün aksine neyle karşılacağını bildiğin için daha iyi hissedeceksin. İnşallah çok kolay bir doğum olur.ikinci ama ikinci olması daha fena ilkinde neyle karşılaşacağımı bilmediğim için rahatlıkla karışık bi tedirginlik vardı
şimdi ise neyle karşılaşacağımı biliyorum ya o daha fenaaaa
hazırlarım yaa en kötü ben doğumdayken eşim toplar getirir ne yapayım artık
Güzel olmuş bence, afiyet olsun.Menum kizlar
Sabah12
Bikac catal kiymali menemen
1 dilim ekmek
Beyaz peynir suzme peynir tulum p.toplam 2 kk kadar
Domates maydanoz marul
Ara16
6-7 findik
1 mandalina
Aksam 17.30
1 tabak bol yogurtlu sarımsakli semizotu yemegi
Su 2lt belki daha cok
Spor yapamiyorum hava cok soguk artik yuruyuste yapamam sanirim. Ama sicak gunlerde yaparim İns
Poğaça gereksiz, gerisi güzelMenum
Saat 08 15
5 dilim mandalina
1 ç k bal
12 00
Yedi zeytin
İki parça keçi peyniri
Bir çatal tulum peynir
Domatez maydanoz marol
Ara 15
Bir elma
5 fındık
Akşam 18
Bol yoğurtlu sarmısaklı
semiz otu bir tabak
Yarım küçük poğaça
Su uç lt
uyuyana kadar su ve açık limonlu çay içerim
Dün de ben böyleydim, hatta bir ara bdv okumaya başladım.Buralar niye boyle sessiz bugun bakayim
Ekmek 2 dilim olsaymış daha iyi olurmuş. Ara da pek olmamışBende menumu yazayim uzun aradn sonra
Kahvalti 12:00
3 dilim ekmek, 3 dilim sucuk ile tost
10 kadar antep fistigi, 1ceviz
1kk peynir, 5zeytin
Domates salatalik
Ara 16:00
1 turk kahvesi
2kare bitter, 2 lokum, 2biskuvi
Aksam 18:15
300gr kadar istavrit
1 tbak salata, 4 tursu salatalik
Az sonra meyve tabagi yapicam
Muz elma mandlina seklinde
Su 2lt civari
Afiyet olsun. Öğle ya da akşam salata olabilirdi.Bugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta 2 yeşil soğan marul bir parça beyaz peynir
Öğlen 13.30
1 tb kiymali mantar 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 tb kiymali patlıcan 1 kase yoğurt
1lt dukan bira
2 lt su
Başarılı, afiyet olsun.Menum
13:00
Proteinli yesil salata(dereotu Maydanoz 1 tam 2 beyaz yumurta 1 kk peynir 3 dilim füme )
17:20
2tavuk but
Azıcık kereviz
1 kase yogurt
1 közlenmiş biber
Su 3lt
Tövbe tövbe ağzını hayra aç ne biçim laflar etmişsin Ekimciğim, kendine bir telkin mi yapsanevde 2 tane hödükk enerji vampiri varken nasıl devam etsin ben evde tekken enerjim muhteşem gerçekten mutluyum ama benimkiler eve geldi mi tamam tüm enerjimi yiyip bitiriyorlar bu ara çocuk ayrı atarlı babası yeni gelinden beter her şeye naz alınma tövbee yarabbim konuşmaya korkar oldum bu gün ne desem kızıyor alınıyor ayyy şiştim valla gidip suç işliycem beni hapse atsınlar da az kafamı dinleyeyim
Çok üzüldüm Yaseminciğim, Allah yardımcın olsun, inşallah en hayırlı şekilde çözülür sorunlarİyi akşamlar herkese
Şu sıralar ailevi bir sorundan ötürü aktif olamıyorum kaptanım @mefkurem ve sizlerden özür dilerim
Sizinle yol aldığım burada vakit geçirdiğim günlere dönmeyi çok istiyorum
Diyetim aklımda menülerimi yazmayı bırakmadan bu hafta böyle olsun lütfen
Haftaya bişeyler kafamda netleşir inşallah ya da alışırım bu duruma
Geçmiş yapıp sohbete katılamadığım için hep bi yanım eksik kalıyor
Gayet güzel, afiyet olsun. Sana bakınca ben ne çok yemişim diye düşündüm doğrusuMenüm
Sabah 2 yumurta ile maydonozlu soğanlı omlet
1 dl ekmek
Akşam 19
Izgara tavuk salata 1 dl ekmek
Su 2 litreyi geçer
Afiyet olsun, iyi geçirmişsin günü.Menum
Kahvalti7.30
5 tane yewil zeytin
1 dilim peynir
2 dilim tb ekmegi
2 tk pekmez
Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle. 12.00
1 buyuk kase tavuklu salata
1 kucuk kase yogurtlu ispanak
Aralarda cay turk kahvesi ve yesil cay
Aksam.19.00
1 kase terbiyeli sehriye corbasi
5 kasik yumurtali ispanak kavurma
1 kase yogurt
Sade soda
Su.2.5 lt
Spor yok
Gazan mübarek olsun kardeş, pastayla savaşında galip gelen sen olmuşsunMenu
Sabah(10:00)
2 yumurta
1 dilim peynir
Saat(14:30 civarı)
1 çatal pasta aslında kafa gitmişti tabaktakini yemek için çıkardım ama 1 catalda zevk almadığım Ortaydi bu defa tarti değil ben kazanacağım istediği kadar inat etsin
2 kupa yeşilçay
Akşam(16:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Su: 2 lt
Afiyet olsun, her zamanki gibi başarılıBenim menü
Sabah 09.00
2 yumurtadan ıspanaklı omlet
Beyaz peynir
Öğlen 13.00
5 fındık
1 günkurusu kayısı
Akşam 19.00
2 tane dolma biber (pirinçsiz çok çok az bulgur koymuştum sadece)
1 kase yoğurt
Ara 21.30
1 sütlü kahve
Su 3 lt yi buldu
Ben de oldum olası kansızım, artık kabullendim, çok takmıyorum. İlaç, iğne filan fayda etmiyor, bünye meselesi galiba. Pekmez yiyorum belki fayda eder diye. İnşallah seninki de ciddi birşey değildir canım.Allah razı olsun çok sağolun hanımlar bugün sağlık ocağı pıhtılaşma olbilir diyince korkuttu onceden kan sulandırıcı kullanmıştım ama kullandigim ilaçlar etkisiyleydi
Dahiliye doktoru olayı anlattım şaşırdı muayene etti ordaki hemsireler alamamıştır ama kan bir iki sisi sonra duruyor gelmiyor deyince belki kendini kasmışsim dedimki böyle vukuatlara alışkınım neyse bugün korkumdan kan yapıcı şeyler çok yedim bu sefer hastanede kan aldılar int ten baktım bi bariz demir dipte o harelde aşırı halsizlik yapıyor yari. Ilaclari alirim bugün beslenmem kotu oldu beni affedin yarin inşallah kaldığım yerden devam
Kıyamam yaa hepimiz ufak tefek zorluklar yaşıyoruz bu aralar galiba. Benim için böyle zamanlar hep kırılma noktası olmuştur diyette. Bu sefer öyle olmasını istemiyorum. Hep birlikte burada güzel bir enerji yakalayalım.Bugun ust uste negatif seyler duyunca benimde enerjim tukendi
Cok basim agriyor
Iyi geceler
İyi gecelerCumleten iyi geceler cok yorgunum bugun hemen yataga gidiyorum yarin gorusuruz
Ufff çok doğru söylemişsin. Gerçekten ben herkese gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bunca zamandır sabırla beni desteklediğiniz, moral verdiğiniz için.Ortalıkta bir negatiflik dolanıyor hadi toparlayin kızlar ,herkes elinden geleni yapsın tartı için yarın son gün ben pro yapıp erken kapatacagim . Kimse size neden az verdin yada neden tartı bu demedi demiyor , sadece kapasiteniz varken elinizden geleni yapmayinca sıkıntı oluyor hele hele tartiya bu kadar az kalmışken hadi yarın güzel menüler gelsin bize güzel eksiler getirsin . Unutmayın burası sosyal bir ortamken birileri sizin derdiniz kendine dert edip , sizin kilo vermeniz icin el birliği yapmış ( hepimiz birbirimiz için bu pozisyondayiz) . En yakınlarınız bile bir der iki der üçüncüde soylemezken hergun sil baştan yeni bir enerji ile gelip hadi diyorsak birbirimize hakkını verelim . Yarışmayı da bir kenara bırakın burda aldığımız birincilikler yada sonunculuklar bir hafta sonra değişir ama verdiğimoz her Gr bile bedendeki değişim unutulmaz
İyi geceler, dinlenki sen de hasta olma.Herkese iyi geceler kuzeyin ateşi dusmusken bende biraz uyumaliyim
Çok acı bir gerçeği dile getirmişsin Merveciğim, kendi elimizle mutsuzluğumuzu hazırlamayalım artık lütfen. Bak yeni bir yıla girdik, güzel bir başlangıç yapalım. Azimle verelim şu kiloları, hep birlikte keyifle......hanimlar yarin herkes yeni günü guzel karsilasin ve kapatsib çünkü bizler yedikce hedeflerimizden biraz daha uzaklasiyoruz ve kendi elimizle mutsuzlugumuzu hazırlıyoruz yarın herkes elinden gelenin en iyisini yapması dileğiyle iyi geceler bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?