Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım

Doktor a gittin mi
İnşallah önemli bişi yoktur

Sonuçlar çıktı mı merak ettim
Allah razı olsun çok sağolun hanımlar bugün sağlık ocağı pıhtılaşma olbilir diyince korkuttu onceden kan sulandırıcı kullanmıştım ama kullandigim ilaçlar etkisiyleydi
Dahiliye doktoru olayı anlattım şaşırdı muayene etti ordaki hemsireler alamamıştır ama kan bir iki sisi sonra duruyor gelmiyor deyince belki kendini kasmışsim dedimki böyle vukuatlara alışkınım neyse bugün korkumdan kan yapıcı şeyler çok yedim bu sefer hastanede kan aldılar int ten baktım bi bariz demir dipte o harelde aşırı halsizlik yapıyor yari. Ilaclari alirim bugün beslenmem kotu oldu beni affedin yarin inşallah kaldığım yerden devam

Sonuç ne oldu canım geçmiş olsun.
Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
2 günde anca baharcım.size de geçmiş olsun

Ayy hadi inşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız canım.benim 2. Daha kolay geçmişti.aynı olmuyor.senin de öyle olur inşallah.ama çok tatlı telâşlar :)))
Kabagi rendeleyip az tavada dondurup yogurtlarsan ustunede dereotu 2 ceviz amaa tuzsuz
Guzel olur cnm
Al sana kabak detoksu :))
Yarın belki bunu yaparım öğlene :)
Biz de çok az şey almıştık :)
Süpersin canım.ama suyu çok da ihmal etme derim.

aksam ekmek oldugu icin patatese gerek yokmus cnm

sende bakma yuzlerine ne halleri varsa gorsunler

Bugun benimde enerjim kalmadi

Yeterki sen iyi ol cnm
Yine canli neseli yasim olarak dön
guzel gorunuyor cnm
Sabah belki yumurta olsa bugunluk ekmek 1 dil. Olabilirdi

Masallah kendini durdurmusun cnm
Bu direnci kiracaz ins.
Haklısın kaptanım çocuklar yemeğince
İsraf olmasın diye
Sen cop kutusu degilsin tatlim :)))
ins.guzel eksi getirsin cnm

Fırında 1 patates +Salata canım.

aslinda 1 dilimdi yanlis yazmisim.sabah gec kalacaktim o yuzden yumurtayi atladim bugunluk

Ortalıkta bir negatiflik dolanıyor hadi toparlayin kızlar ,herkes elinden geleni yapsın tartı için yarın son gün ben pro yapıp erken kapatacagim . Kimse size neden az verdin yada neden tartı bu demedi demiyor , sadece kapasiteniz varken elinizden geleni yapmayinca sıkıntı oluyor hele hele tartiya bu kadar az kalmışken hadi yarın güzel menüler gelsin bize güzel eksiler getirsin . Unutmayın burası sosyal bir ortamken birileri sizin derdiniz kendine dert edip , sizin kilo vermeniz icin el birliği yapmış ( hepimiz birbirimiz için bu pozisyondayiz) . En yakınlarınız bile bir der iki der üçüncüde soylemezken hergun sil baştan yeni bir enerji ile gelip hadi diyorsak birbirimize hakkını verelim . Yarışmayı da bir kenara bırakın burda aldığımız birincilikler yada sonunculuklar bir hafta sonra değişir ama verdiğimoz her Gr bile bedendeki değişim unutulmaz

Gece oğlanın başını bekleyip gündüz dersler sonra dışarıda halledilecek birkaç iş, market alışverişi, uyuyakalma ve gece 1'i geçerken ancak bilgisayar başına oturdum. Geçmiş yapıp tercümelerime başlayayım. Siz neler yaptınız, menüler nasıl merak ediyorum. Benim eksi baştaki hızı kesti malesef bakalım yarın çok dikkat etmeliyim. Tavsiyeniz var mı, ne yapsam?

Menüm

Sabah 11
1 hurma
1 ceviz
sütlü çay

Öğle 3
bal kabağı çorbası
1 dilim tb ekmek

Akşam 7
5 kaşık kavrulmuş kıyma
1 tb lavaş
salata

Ara 9
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor yok

Oğlumdan bana geçti hastalık, çok kötü öksürük ve halsizlik vardı gün boyu, böbrek ağrım da devam ediyor. Akşama kadar o yüzden az yedim.

Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
antibiyotik çabuk etki eder inş
Hayat böyle tatlım her türlü bir zorluk yaşıyor insan. bak bunca insanız şu grupta herkesin kimbilir ne derdi ne sıkıntısı vardır. Halimize şükredip, dua edip umutla güzel bir şekilde yaşamalıyız. Kilo vermeye odaklansak hem diğer sıkıntılarımızı biraz dağıtırız hem günden güne inceldikçe çok daha mutlu olup pozitif enerji ile dolarız. Allah yardımcın olsun, tez zamanda sen eşine, yavruların da babalarına kavuşursunuz inş.
İnsanın zaman zaman ruh hali değişiyor ama hiç moralini bozma. KK'da o kadar güzel örnekler var ki, onlar başardıysa biz de başarırız. Hem istediğimiz kiloya iner hem de koruruz
Ne güzel, kolay gelsin.
ayyy yaklaştı evet
amin canım sağolasın
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkinci doğum kolay olur merak etme
Aynı duyugular içindeydim ben de. Ama ikinci doğumum suni sancıya rağmen çok daha kolaydı. Ağrı sızı anlamında bir kıyas değil bu, psikolojik olarak daha kolaydı. Senin düşündüğünün aksine neyle karşılacağını bildiğin için daha iyi hissedeceksin. İnşallah çok kolay bir doğum olur.
Güzel olmuş bence, afiyet olsun.
Poğaça gereksiz, gerisi güzel
Buralar niye boyle sessiz bugun bakayim
Dün de ben böyleydim, hatta bir ara bdv okumaya başladım.
Ekmek 2 dilim olsaymış daha iyi olurmuş. Ara da pek olmamış
Bugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta 2 yeşil soğan marul bir parça beyaz peynir
Öğlen 13.30
1 tb kiymali mantar 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 tb kiymali patlıcan 1 kase yoğurt
1lt dukan bira
2 lt su
Afiyet olsun. Öğle ya da akşam salata olabilirdi.
Menum

13:00
Proteinli yesil salata(dereotu Maydanoz 1 tam 2 beyaz yumurta 1 kk peynir 3 dilim füme )

17:20
2tavuk but
Azıcık kereviz
1 kase yogurt
1 közlenmiş biber

Su 3lt
Başarılı, afiyet olsun.
Tövbe tövbe ağzını hayra aç ne biçim laflar etmişsin Ekimciğim, kendine bir telkin mi yapsan
Çok üzüldüm Yaseminciğim, Allah yardımcın olsun, inşallah en hayırlı şekilde çözülür sorunlar
Menüm
Sabah 2 yumurta ile maydonozlu soğanlı omlet
1 dl ekmek
Akşam 19
Izgara tavuk salata 1 dl ekmek
Su 2 litreyi geçer
Gayet güzel, afiyet olsun. Sana bakınca ben ne çok yemişim diye düşündüm doğrusu
Afiyet olsun, iyi geçirmişsin günü.
Gazan mübarek olsun kardeş, pastayla savaşında galip gelen sen olmuşsun
Afiyet olsun, her zamanki gibi başarılı
Ben de oldum olası kansızım, artık kabullendim, çok takmıyorum. İlaç, iğne filan fayda etmiyor, bünye meselesi galiba. Pekmez yiyorum belki fayda eder diye. İnşallah seninki de ciddi birşey değildir canım.
Bugun ust uste negatif seyler duyunca benimde enerjim tukendi
Cok basim agriyor

Iyi geceler
Kıyamam yaa hepimiz ufak tefek zorluklar yaşıyoruz bu aralar galiba. Benim için böyle zamanlar hep kırılma noktası olmuştur diyette. Bu sefer öyle olmasını istemiyorum. Hep birlikte burada güzel bir enerji yakalayalım.
Cumleten iyi geceler cok yorgunum bugun hemen yataga gidiyorum yarin gorusuruz
İyi geceler
Ufff çok doğru söylemişsin. Gerçekten ben herkese gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bunca zamandır sabırla beni desteklediğiniz, moral verdiğiniz için.
Herkese iyi geceler kuzeyin ateşi dusmusken bende biraz uyumaliyim
İyi geceler, dinlenki sen de hasta olma.
Çok acı bir gerçeği dile getirmişsin Merveciğim, kendi elimizle mutsuzluğumuzu hazırlamayalım artık lütfen. Bak yeni bir yıla girdik, güzel bir başlangıç yapalım. Azimle verelim şu kiloları, hep birlikte keyifle......

Evet geçmiş yaptım. Yarın dersim yok, bu hafta tam başlamadı, tatil modu devam. Bol bol takılırım buralara.
Size bir sorum olacak... Hiç su orucunu deneyen oldu mu aranızda?
Aidin Salih miydi bir bayanın alternatif tıp tavsiyeleri arasında vardı, her derde deva gibi birşeydi. Ben geçmişte iki gün yapmıştım. Acaba iki üç gün yapsam mı diyorum? Böreklerime iyi gelir belki diye. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…