antibiyotik çabuk etki eder inş
Hayat böyle tatlım her türlü bir zorluk yaşıyor insan. bak bunca insanız şu grupta herkesin kimbilir ne derdi ne sıkıntısı vardır. Halimize şükredip, dua edip umutla güzel bir şekilde yaşamalıyız. Kilo vermeye odaklansak hem diğer sıkıntılarımızı biraz dağıtırız hem günden güne inceldikçe çok daha mutlu olup pozitif enerji ile dolarız. Allah yardımcın olsun, tez zamanda sen eşine, yavruların da babalarına kavuşursunuz inş.
İnsanın zaman zaman ruh hali değişiyor ama hiç moralini bozma. KK'da o kadar güzel örnekler var ki, onlar başardıysa biz de başarırız. Hem istediğimiz kiloya iner hem de koruruz
Ne güzel, kolay gelsin.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkinci doğum kolay olur merak etme
Aynı duyugular içindeydim ben de. Ama ikinci doğumum suni sancıya rağmen çok daha kolaydı. Ağrı sızı anlamında bir kıyas değil bu, psikolojik olarak daha kolaydı. Senin düşündüğünün aksine neyle karşılacağını bildiğin için daha iyi hissedeceksin. İnşallah çok kolay bir doğum olur.
Güzel olmuş bence, afiyet olsun.
Poğaça gereksiz, gerisi güzel
Dün de ben böyleydim, hatta bir ara bdv okumaya başladım.
Ekmek 2 dilim olsaymış daha iyi olurmuş. Ara da pek olmamış
Afiyet olsun. Öğle ya da akşam salata olabilirdi.
Başarılı, afiyet olsun.
Tövbe tövbe ağzını hayra aç ne biçim laflar etmişsin Ekimciğim, kendine bir telkin mi yapsan
Çok üzüldüm Yaseminciğim, Allah yardımcın olsun, inşallah en hayırlı şekilde çözülür sorunlar
Gayet güzel, afiyet olsun. Sana bakınca ben ne çok yemişim diye düşündüm doğrusu
Afiyet olsun, iyi geçirmişsin günü.
Gazan mübarek olsun kardeş, pastayla savaşında galip gelen sen olmuşsun
Afiyet olsun, her zamanki gibi başarılı
Ben de oldum olası kansızım, artık kabullendim, çok takmıyorum. İlaç, iğne filan fayda etmiyor, bünye meselesi galiba. Pekmez yiyorum belki fayda eder diye. İnşallah seninki de ciddi birşey değildir canım.
Kıyamam yaa hepimiz ufak tefek zorluklar yaşıyoruz bu aralar galiba. Benim için böyle zamanlar hep kırılma noktası olmuştur diyette. Bu sefer öyle olmasını istemiyorum. Hep birlikte burada güzel bir enerji yakalayalım.
İyi geceler
Ufff çok doğru söylemişsin. Gerçekten ben herkese gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bunca zamandır sabırla beni desteklediğiniz, moral verdiğiniz için.
İyi geceler, dinlenki sen de hasta olma.
Çok acı bir gerçeği dile getirmişsin Merveciğim, kendi elimizle mutsuzluğumuzu hazırlamayalım artık lütfen. Bak yeni bir yıla girdik, güzel bir başlangıç yapalım. Azimle verelim şu kiloları, hep birlikte keyifle......