Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olur olur sen elinden geleni yap gerisini boşver hızını filan pro deneye bolirsin ama bol su iç canım

bitki çayı icmiyorsun değil mi
Ne mümkün gece boyu ateş inmedi göz kapaklarima kibrit takasım var
bizde biri yapmıştı eskiden kilo vermek içinse iyi kilo verdi ama sonra hızla geri alınıyor böbrek içinse bu defada suyla yüklenip daha çok yorma

guzelim bi dr a gitsene artik
Caydan dedik ama bu kadar uzun surdugune ve siddetli olduguna gore baska sebebi var demekki

bence macera arama cnm bide hastayken
Burda bi arkadas yapmisti 5-6gun heralde
Sonrasinda da cok cok dikkatli beslenmek gerekiyor

Mefkurem menünü yazmamışsın? Kaçamak yoktur da unuttun galiba. Başın nasıl oldu? Senin menülerini merakla bekliyorum. Bu hafta @Habinar 'ı yeneyim sonra da haftaya seninle yarışalım mı?
bu hafta tartiyi dusuremedim cnm ona sinir oldum biraz
Benden hayir yok bu hafta
Menumu kaptan yardimcilarina attim
Biraz az olunca kotu ornek olmasin dedim :) ins. Azda olsa eksiye dusebilirim
Cuma normal duzenime gecebilirim

Haftaya tabiki olur
Bu sefer senin kilo avantajin var :))

Size uykuya gidiyorum dedikten sonra gidemedim ateşi hiç inmiyor inşallah bugün daha iyi olur benimde öksürük ve boğaz kaşıntısı başladı önlemi mi almalıyım yoksa
ins. Bugun daha iyi olsun cnm sende dikkat et kendine
Uykusuz oluncada zayif dustun tabi

Selam Kızlar günaydın ben okul hazırlığı yapayım pirensesi okula brakacağım
kolay gelsin cnm uzakmi okul

Size uykuya gidiyorum dedikten sonra gidemedim ateşi hiç inmiyor inşallah bugün daha iyi olur benimde öksürük ve boğaz kaşıntısı başladı önlemi mi almalıyım yoksa
Ah canım
Bu gece ben se birşey anlamadım uykumdan.çok uyandım
.hep aklım burdaydı.

bitti de sık sık tatil girince araya bittiğini anlamadımm:)

Gunaydin hanimlar dun benimde modum baya dusuktu girdim ama yazmadim buraya bugun iyi baslamistikki sabah esimle tartistik cok sinirim bozuldukafasini kirasim var
Gel kiz beraber kiralim butun sinirimizi ondan cikaralim :))) anacim sabah sabah baska isinizmi yok

Ah canım
Bu gece ben se birşey anlamadım uykumdan.çok uyandım
.hep aklım burdaydı.
seninkidemi uyumadimi cnm

her zaman ki halleri benim enerjim çekiliyor üstelik boyuna kilo alıyorum artık gözle görülür fazla kilom var gece yatakta aklıma geldi düşündüm değişik ne var hayatım da en son aklıma değişen ilaç geldi az önce prespektüsünü okudum her yerin de kilo alma yazıyor yaavf ve ruh halimin değişip dengenin bozulması da bundanmış dozu azaltarak bırakmak lazımmış bana neee diyip bıraksam mı birden zaten daha önce kullandığım ilac 60 mlg dı bu 30 mlg

ahh edibem sen bilmiyorsun tabii bu bacının senelerdir kızdı mı dilinde ki şey gidip hapse gireyim de bana tatil olsun derim kredi kartım v.s. yok eşim para vermezse bir adım öteye gidemem tek başıma gidip dinleneceğim yemek derdi olmayan tek yer hapishane hem benimkiler de gelemez benle ohh mis

antibiyotik etkisini gösterene kadar inmeyecek galiba gülüm kuzumun ateşi dün başladınız inşallah bu güne etkisini göstermeye başlar ilaç , sen mutlaka tedbirini al gülüm ada çayıyla da gargara yap boğazın için

Gunaydin hanimlar dun benimde modum baya dusuktu girdim ama yazmadim buraya bugun iyi baslamistikki sabah esimle tartistik cok sinirim bozuldukafasini kirasim var
ben uyanıklık yaptım asık suratına maruz kalmıyım diye hiç kalkmadım yataktan oğlan zaten kahvaltı yapmıyor yaptıramıyoruz eşim de sadece kmeğe fıstık ezmesi bal sürüp yiyor azıcık onu da kendi yapsın didim kalkmadım :) bu ara bizim mi tahammülümüz azaldı yoksa kocalar mı delleniyor yavvf yine yok merkür mars bişeysine mi girdik çözemedim bacımm

kızlarrrrr bu ara nanekekik in dediği gibi hepimiz de bir enerji düşüklüğü var stres bağışıklık sistemini savunmasız bırakıyor daha çok hastalıklara gel diyoruz hadi BİSMİLLAH diyip toparlanalım kendi adıma dış etkenlerden koruma kalkanımı tekrar parlatıp kullanmaya başlıycam beni her dandik şeyin etkilemesine izin vermiycem allahın izniyle

Daha once ayni ilaci daha yuksek dozda aliyormuşun cnm
Bence dr a danismadan birakma
Tekrar bi gitsenmi acaba belki degistirir

Şu yarini iyi kotu atlatalimda sonra daha iyi olacam :)))

Günaydınlar canlarım

Eve gider gitmez uyuduğum için foruma girmemişim hiç.
Bugün biraz daha iyiyim. Baş dönmem azaldı öksürüğüm ve halsizliğim devam ediyor. Ağzımdaki burnumdaki yaralar da iyileşiyor. Dişim için de ilaca devam, ayın 19 unda tedaviye başlayacağız kısmetse.

Hastalar, enerjisi düşükler, hamişler nasıl oldu bakalım?

Daha once ayni ilaci daha yuksek dozda aliyormuşun cnm
Bence dr a danismadan birakma
Tekrar bi gitsenmi acaba belki degistirir
ilaç aynı değilmiş zaten adı da farklı ama içerik aynıdır diye düşünmüştüm ilacı bırakmaya bırakacam zaten dozu o yüzden düşürüyoruz dün gece yine yutmayı unutmuşum olmadı sağlık ocağı doktoruna sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…