- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.021
Iyi uzak degilmis cnm rahat olur
azıcık da bal katıver gülüm ağız yaraların da hızlı iyileşir hem
sağol canım ablam benimmmm
ben bazlari gibi vurdumduymazlik yapamiyorum burasi cok etkiliyor beniaynen sultanım tek derdimiz bu hafta istediğimiz sonuç olmadı diye söylenelim ama dünyanın sonu değil önümüz de çook güzel günler var bizi bekliyor
aminnnn ins. Cnm sabah sabah ne isi kizz :))ben kalktım evi toparlayayım artık
bu gün hepimizin işleri ilişkileri yolunda gitsin kendimizi seveliiimm
benimde cocuklar ana okuluna giderken 6-7sene goturup getirmistimEvet ama gunde iki defa götur getir çok
Yoruluyorum Sağ olsun eşim de yardımcı oluyor ama kızım anneyi daha çok istiyor nazı çekilmiyor
İstediği olmayın ca
ben okula gitmiyorum
Ben çalışkan olmak istemiyorum heme ağlamalar
benimde cocuklar ana okuluna giderken 6-7sene goturup getirmistim
Benimkilerin yas farki olmadigi icin biri bitirmeden oburu basladi :)
Senin kucukler isteyerekmi oldu kaza falanmi :)) baya bi ara vermisinBenimde iki yaş var aralarında seneye de oğlum başlayacak inşallah
Rabim sağlıklı hayırlı bir şekilde çocuklarımla
Uğraşıp başarmayı nasip etsin inşallah
Hepimize
sağol canım evet onemli birşey yok demir düşükÇok geçmiş olsun canım
Doktor a gittin mi
İnşallah önemli bişi yoktur
Allah şifa versin geçer inşallah kısa süredeSize uykuya gidiyorum dedikten sonra gidemedim ateşi hiç inmiyorinşallah bugün daha iyi olur benimde öksürük ve boğaz kaşıntısı başladı önlemi mi almalıyım yoksa
günaydın abla inslallahGunaydinnnnn mutlu huzurlu dinamik persembeler
Bugun elimizden geleni yapalim ne cikarsa bahtimiza artik
kamilecim aran iyi olunca da çok üzülür ben bu adamın kafasını niye kırmayı düşündüm diyeGunaydin hanimlar dun benimde modum baya dusuktu girdim ama yazmadim buraya bugun iyi baslamistikki sabah esimle tartistik cok sinirim bozuldukafasini kirasim var
Vayyyyy caylarimizda geldi
Keyiflenelim biraz
Sekere dokunani fururum
pembe yazi hoşuma gittiGünaydınlar canlarım
Eve gider gitmez uyuduğum için foruma girmemişim hiç.
Bugün biraz daha iyiyim. Baş dönmem azaldı öksürüğüm ve halsizliğim devam ediyor. Ağzımdaki burnumdaki yaralar da iyileşiyor. Dişim için de ilaca devam, ayın 19 unda tedaviye başlayacağız kısmetse.
Hastalar, enerjisi düşükler, hamişler nasıl oldu bakalım?
pembe yazi hoşuma gitti
çok şükür canım sende iyileşiyor musun daha iyi olur sun inşaallah
aminn canımm, inşallah sağlıkla gelsin de kuzuAyy hadi inşallah sağlıklı sıhhatli atlatırsınız canım.benim 2. Daha kolay geçmişti.aynı olmuyor.senin de öyle olur inşallah.ama çok tatlı telâşlar :)))
eşimin o konuda hakkını asla yiyemem bilmese de bi şekilde öğrenirOda dogru sende haklisin canim
Oh iyimis benim esime biraksam ne getircegni bile bilmez ama tbi sizin 2 bebek olunc cogu şey da vardır bide ilkinden tecrubeli bir koca
kızlar tünaydın
sabah doktordaydım
raporumu aldım yarından itibaren hayırlısıyla izne ayrılıyorum
bebiş doğum kanalına yaklaşmış baya, 2 cm de açılmam varmış 3-5 gün içinde olabilir doğum diyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?