Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah

Sen sonuca bak sen doksanları yarınların ben daha olduğum yerdeyim bir hastalık hoppp bir dünya geri döndürdü. Neyse şimdi konsantre olduğum konu yarın sabah ki tartı walla hiç yemiyorum desem yeridir. Bol proteinli diyet uyguluyorum.

benim evde 7-8 kişi yaşıyormuş gibi her akşam dağılır sırf toplayıp düzenlemesi yarım saatten fazla sürüyor tek düzgün odam kalmıyor ki yoksa sabah sabah elektirikli süpürge çalıştırmam komşulara rahatsızlık vermem kul hakkı ne de olsa

ayy birden heyecanlandım elim dolandı , 3-5 gün de olabilir erken de olabilir yani açılma başlamışşşş, çantan her şeyin hazır mı gülüm hayırlısıyla gelsin sağ salim kucağına al inşallah , annen de yakın demi, nasıl olsa bir alo desen hemen gelir tamam her şey hazırrr , ben de psikolojik olarak hazırım bebek de hazır olduğun da gelebilir

biraz daha bekleyebilir ama 3-5 güne gelebilir hazır ol dedi
ayyyyy ama hiçbirşeyim hazır değil benimm en önemlisi de ben hazır değilim
annemler yakın da onlardan pek bişe bekleyemiyorum aramız pek iyi değil ne yazık ki
yarın evdeyim artık, yarın yapacağım bütün hazırlığımı
ayyyyyy çok çok heyecanlıyım

İnşallah herşey güzel ve yolunda gider bebişine kavuşursun en yakın zamanda

Merhaba herkese!

Geçmişe göz atmadan önce dünkü menümü yazayım.

Sabah 10.00 : 1 bardak sütlü kahve ve 2 ceviz

Öğlen 14.30 : Zeytinyağlı pırasa ve 1 tavuk but haşlama.

Akşam 18.30: 1 porsiyon Kapuska ve 1 su bardağı yoğurt.

Akşam üzeri: 20.00: Hindistan cevizi suyu.

Su:1.5 lt.

Spor: Leslie 40 dak. * 3 puan = 120 puan Mehlikatun

Son düzenleme:
Senin kucukler isteyerekmi oldu kaza falanmi :)) baya bi ara vermisin
Zor olmustur heralde belli bi sure sonra olunca

Evet baya ara vermiştim 14 15 yıl bir ara vardı
Kızım sürpriz oldu.
Baktim sosyal hayata veda ettim bir tanede olsun
Dedim bari ikisi birden büyür
0 dan başladım tekrar :)))
Zor ama cok tatlı bir uğraş

sağol canım evet onemli birşey yok demir düşük

Sevindim en kısa zamanda atlatırsın Canım

ben bazlari gibi vurdumduymazlik yapamiyorum burasi cok etkiliyor beni
Tartiya yakin kotu menuler gelince sacimi basimi yoluyom:))
Aaa
Sen yolma saçını başını bize güven

Gunaydin canlarrr bugunu cok hafif atlatip yarin bol eksiler gorun insallah
Hadi bakalım son saatler bismillah

Günaydın herkese 3 gündür dikkatli beslendiğim halde artıdayim bugün elimden geleni yapacam yumurta dexosu düşünüyorum dükkan birası yapacam meto yavaşlıyor galiba yarın ne çıkarsa
Hücrelerdeki trigliserit hücreleri çıkıp yerine ödem dediğimiz su doluyor o yüzden normalden şiş çıkabilirsin, azimle devam et. Sonu daha iyi olacak. Vücudun direnci kırılınca birden tartıda istediğimiz rakamı göreceğiz.

Günaydın kızlar guzel bir persembe olsun artilari Eksiye cevrildigi bir gun olsun bugun tartidan önceki son cikis bugunu bu cikisi kaçırırsak butun haftamız bir çöp olacak
Yok daha kendimizi ispatlamak için pazartesimiz de var

Isler karisik anca gelebildim yemek yaklasti diye biraktik artik. Olabildigince hafif atlatacagim bugunu yarini guzel bir eksi bekliyorum insallah.
senin eksine cok seviniyorum zeynep :)

aman yarabbiii buyuk gun geliyor
Hadi hayirlusi cnm
Korkmayida birak sonrakiler daha kolay oluyor

Günaydın,
Kahvaltıyı hazırlamadan size selam vereyim dedim. Yarın cuma diye hiç birşey yiyesim gelmiyor ama akıllı olup makul birşeyler yemeliyim.
karbon alma yeter cnm

kortizon alirken sifir tuz bol su yapilmasi gerekiyor cnm

Az yeme dogru ye

SenScocuk istiyon heralde :)[/QUOTE]

Bu sabah 1 haşlatn tohumlu yonmış yumurta 2 ısırık ekmek biraz çeçil peyniri yedim.
Öğlen de tavuk şiş yedim.
Akşam da keten tohumlu yoğurt düşünüyorum.
Bu akşam da yarın sabah da spor yapıp tartılcam inşallah.
Çok merak ediyorum sonucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…