- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.061
[/QUOTE]aman yarabbiii buyuk gun geliyor
Hadi hayirlusi cnm
Korkmayida birak sonrakiler daha kolay oluyor
dedigin gibi lahana sisirmiyorsa guzel olmus cnmMerhaba herkese!
Geçmişe göz atmadan önce dünkü menümü yazayım.
Sabah 10.00 : 1 bardak sütlü kahve ve 2 ceviz
Öğlen 14.30 : Zeytinyağlı pırasa ve 1 tavuk but haşlama.
Akşam 18.30: 1 porsiyon Kapuska ve 1 su bardağı yoğurt.
Akşam üzeri: 20.00: Hindistan cevizi suyu.
Su:1.5 lt.
Spor: Leslie 40 dak. * 3 puan = 120 puan @Mehlikatun
bizim icin asl olan cuma sonuclari cnmYok daha kendimizi ispatlamak için pazartesimiz
bugun daha bi guzel olmusBu sabah 1 haşlatn tohumlu yonmış yumurta 2 ısırık ekmek biraz çeçil peyniri yedim.
Öğlen de tavuk şiş yedim.
Akşam da keten tohumlu yoğurt düşünüyorum.
Bu akşam da yarın sabah da spor yapıp tartılcam inşallah.
Çok merak ediyorum sonucu :)
canim ya rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglicakla kucagina al insallah. Acisiz sancisiz guzel bir dogum olsun heyecan yaptim bende simdi. Insallah guzel haberlerini aliriz buradan dabiraz daha bekleyebilir ama 3-5 güne gelebilir hazır ol dedi
ayyyyy ama hiçbirşeyim hazır değil benimm en önemlisi de ben hazır değilim
annemler yakın da onlardan pek bişe bekleyemiyorum aramız pek iyi değil ne yazık ki
yarın evdeyim artık, yarın yapacağım bütün hazırlığımı
ayyyyyy çok çok heyecanlıyım
Civciv çıkacak kuş çıkacak diye bir şarkı vardı dimi 80-90 yillarin çocuğu olmakGunaydinnnnn mutlu huzurlu dinamik persembeler
Bugun elimizden geleni yapalim ne cikarsa bahtimiza artik
Aynen abla ilac almaya başladım mecbur yatacak dinlenecek luksum yok babasına hiç pas vermiyor hasta olunca yapışıyorguzelim bi dr a gitsene artik
Caydan dedik ama bu kadar uzun surdugune ve siddetli olduguna gore baska sebebi var demekki
bence macera arama cnm bide hastayken
Burda bi arkadas yapmisti 5-6gun heralde
Sonrasinda da cok cok dikkatli beslenmek gerekiyor
bu hafta tartiyi dusuremedim cnm ona sinir oldum biraz
Benden hayir yok bu hafta
Menumu kaptan yardimcilarina attim
Biraz az olunca kotu ornek olmasin dedim :) ins. Azda olsa eksiye dusebilirim
Cuma normal duzenime gecebilirim
Haftaya tabiki olur
Bu sefer senin kilo avantajin var :))
ins. Bugun daha iyi olsun cnmsende dikkat et kendine
Uykusuz oluncada zayif dustun tabi
kolay gelsin cnm uzakmi okul
Ay Kamile kır kız bizim içinde kır içimizdeki negatiflik çıksın gitsin 2019 a böyle girilir mi yahuGunaydin hanimlar dun benimde modum baya dusuktu girdim ama yazmadim buraya bugun iyi baslamistikki sabah esimle tartistik cok sinirim bozuldukafasini kirasim var
Hayırdır canım sen neden çok uyandınAh canım
Bu gece ben se birşey anlamadım uykumdan.çok uyandım
.hep aklım burdaydı.
bitti de sık sık tatil girince araya bittiğini anlamadımm:)
Birden bırakma abla su herkese verdiği ilaç vardı hani önceki doktorun o dimi buher zaman ki halleri benim enerjim çekiliyor üstelik boyuna kilo alıyorum artık gözle görülür fazla kilom var gece yatakta aklıma geldi düşündüm değişik ne var hayatım da en son aklıma değişen ilaç geldi az önce prespektüsünü okudum her yerin de kilo alma yazıyor yaavf ve ruh halimin değişip dengenin bozulması da bundanmış dozu azaltarak bırakmak lazımmış bana neee diyip bıraksam mı birden zaten daha önce kullandığım ilac 60 mlg dı bu 30 mlg
İnşallah abla , ada çayı Zuhal abla da regl için demişti ama hiç yok bi alacağım idrar yolları enfeksiyonu için denemistim bir kere çok faydasını gördümantibiyotik etkisini gösterene kadar inmeyecek galiba gülüm kuzumun ateşi dün başladınız inşallah bu güne etkisini göstermeye başlar ilaç , sen mutlaka tedbirini al gülüm ada çayıyla da gargara yap boğazın için
sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yaniŞu yarini iyi kotu atlatalimda sonra daha iyi olacam :)))
Toparlanmana sevindim canımGünaydınlar canlarım
Eve gider gitmez uyuduğum için foruma girmemişim hiç.
Bugün biraz daha iyiyim. Baş dönmem azaldı öksürüğüm ve halsizliğim devam ediyor. Ağzımdaki burnumdaki yaralar da iyileşiyor. Dişim için de ilaca devam, ayın 19 unda tedaviye başlayacağız kısmetse.
Hastalar, enerjisi düşükler, hamişler nasıl oldu bakalım?
Bende bende istiyorum
Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik benceVayyyyy caylarimizda geldi
Keyiflenelim biraz
Sekere dokunani fururum
oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendiniEvet ama gunde iki defa götur getir çok
Yoruluyorum Sağ olsun eşim de yardımcı oluyor ama kızım anneyi daha çok istiyor nazı çekilmiyor
İstediği olmayın ca
ben okula gitmiyorum
Ben çalışkan olmak istemiyorum heme ağlamalar
Kuzu sen neden artidaydinGünaydın herkese 3 gündür dikkatli beslendiğim halde artıdayim bugün elimden geleni yapacam yumurta dexosu düşünüyorum dükkan birası yapacam meto yavaşlıyor galiba yarın ne çıkarsa
Kız sen benim elimden tut bırakma ben çıkışı bulamam çok uykum varGünaydın kızlar guzel bir persembe olsun artilari Eksiye cevrildigi bir gun olsun bugun tartidan önceki son cikis bugunu bu cikisi kaçırırsak butun haftamız bir çöp olacak
Oo 2 cm mi geliyor demek ki maşallah sağlıklı sıhhatli ikiniz için de güzel bir doğum olsun canımkızlar tünaydın
sabah doktordaydım
raporumu aldım yarından itibaren hayırlısıyla izne ayrılıyorum
bebiş doğum kanalına yaklaşmış baya, 2 cm de açılmam varmış 3-5 gün içinde olabilir doğum diyor doktorum
Ya hava atarsın dimi abla bana bugün bizim güneşimiz var yolunu şaşırdı galibaKızlar merhaba buralar çok soğuk alışkın değiliz bu soğuklara biz o yüzden donduk walla. Sizler de iyisinizdir umarım. Hepimiz yarına haxırızdır sanıyorum.
Yok öyle belese çocuk sevmek biz bir yere giderken kime birakacagizayy bana ne oluyor bebek gelebilir lafını okuduktan sonra kalbim gümlemeye başladı hala gümlüyor keşke hepimiz bir sitede otursaydık parka kafeye giderdik ,ben gelip sizin bebişleri kuzuları sevip oynayıp sonra da tüyseydim yaaaa
kapuska şişirir ama listede olmadığın için birşey diyememMerhaba herkese!
Geçmişe göz atmadan önce dünkü menümü yazayım.
Sabah 10.00 : 1 bardak sütlü kahve ve 2 ceviz
Öğlen 14.30 : Zeytinyağlı pırasa ve 1 tavuk but haşlama.
Akşam 18.30: 1 porsiyon Kapuska ve 1 su bardağı yoğurt.
Akşam üzeri: 20.00: Hindistan cevizi suyu.
Su:1.5 lt.
Spor: Leslie 40 dak. * 3 puan = 120 puan @Mehlikatun
çalışırken mi canımBurada da hava fena soğuk. Ayaklarım çok üşüdü. Üzerimde montla atkıyla oturuyorum :)
abla sendeki cesaret bende hiç yok eşim çok istiyor ve ben yumurtalama günlerinde adamdan kaçıyorumEvet baya ara vermiştim 14 15 yıl bir ara vardı
Kızım sürpriz oldu.
Baktim sosyal hayata veda ettim bir tanede olsun
Dedim bari ikisi birden büyür
0 dan başladım tekrar :)))
Zor ama cok tatlı bir uğraş
Sevindim en kısa zamanda atlatırsın Canım
Daha iyiyiz canım sağol inşallah gecede güzel geçer , beğenip beğenip ancak alıntı yapabildimNanekekikcim, nasıl oldun beğenilerde rastgelip karşılaşamadık :)
Spordan önce sabah tartilip birde spor yapıp tartil bakalım kimisi ciddi fark görüyor tartidaBu sabah 1 haşlatn tohumlu yonmış yumurta 2 ısırık ekmek biraz çeçil peyniri yedim.
Öğlen de tavuk şiş yedim.
Akşam da keten tohumlu yoğurt düşünüyorum.
Bu akşam da yarın sabah da spor yapıp tartılcam inşallah.
Çok merak ediyorum sonucu :)
güzel plan canım bol eksi getirsinOglen gayet iyiydi bol prolu bir ogundu. Aksamda kabak var oohh. Sizlerde planlar neler yarin insallah hepimizin yuzu guler
abla sendeki cesaret bende hiç yok eşim çok istiyor ve ben yumurtalama günlerinde adamdan kaçıyorumoysa çok iyi bir babadır her konuda yardımcı olur ama bende o cesaret yok
Abla doğa benim korumama karşı zaten ria kayıyor, hap hastanelik etti ve condom enfeksiyon yapıyor iğneyi sordum onu da doktor onermedi erken menopoz hatta kısırlık sebebi diye zaten kadın doğumcumda ikinciyi de yap diye tutturmuş sanırsın o doğuracakAslında nasip olunca bütün sebebler sukut eder
Bende az ağlamadım hamilelik boyunca
Artık yapacak bişey yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde yedi sekiz haftalık olmuştu
Zor çok zor gunlerim oldu
ama çok şükür ediyorum şimdi iyiki varlar diye dua edip duruyorum
Rabim evlad acısı göstermesin inşallah
Ama eşin istiyorsa sende duşun bir daha derim :))
abla sendeki cesaret bende hiç yok eşim çok istiyor ve ben yumurtalama günlerinde adamdan kaçıyorumoysa çok iyi bir babadır her konuda yardımcı olur ama bende o cesaret yok
ayyyy ne güzelmiş
amiiinnn canım inşallahcanim ya rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglicakla kucagina al insallah. Acisiz sancisiz guzel bir dogum olsun heyecan yaptim bende simdi. Insallah guzel haberlerini aliriz buradan da
Bir bilsem sen ne durumdasın canımKuzu sen neden artidaydin
32 abla 33 olacağım ocakta 1 tane var 4 olacak oda Şubat'taNanekekik ciğim kaç yaşındasın
Kaçtane çocuk var merak ettim şimdi
amin canım inşallahOo 2 cm mi geliyor demek ki maşallah sağlıklı sıhhatli ikiniz için de güzel bir doğum olsun canım
yok haftaya siki yonetim var :)sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yani
Bide benim esimBu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
bende erken kapaticam bugunGunumu özet geçeyim
Kahvaltı da 2 yumurta 3 parça peynirden omlet yedim sonra hep oyun oynadık azıcık kendine gelince akli fikri oyun bu çocukların yatıp dinleme yok
Sonra süt gelmiş bizim bakkal aradı inip onu aldık sütü kaynattm akşam mayalarım başkada birşey yapmadık ama gün bitti neredeyse 16-17 gibi günü kapatmayı planlıyorum
demekki hamuru sert yapmisinAaa birşey soracağım dün benim kuzey kurabiye istedi ve ben çok kötü bir kurabiye yaptım çocukta iki ısırık aldı beğenmedi zaten bildiğin un kurabiyesi taş ben onu ıslatıp kuşlara vereceğim zira mümkün değil bu halde yiyemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?