Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dedigin gibi lahana sisirmiyorsa guzel olmus cnm

Aksam niye hindiscah cevizi suyu
Baya tatli oluyor heralde

Yok daha kendimizi ispatlamak için pazartesimiz
bizim icin asl olan cuma sonuclari cnm

bugun daha bi guzel olmus

canim ya rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglicakla kucagina al insallah. Acisiz sancisiz guzel bir dogum olsun heyecan yaptim bende simdi. Insallah guzel haberlerini aliriz buradan da

Gunaydinnnnn mutlu huzurlu dinamik persembeler

Bugun elimizden geleni yapalim ne cikarsa bahtimiza artik
Civciv çıkacak kuş çıkacak diye bir şarkı vardı dimi 80-90 yillarin çocuğu olmak
Aynen abla ilac almaya başladım mecbur yatacak dinlenecek luksum yok babasına hiç pas vermiyor hasta olunca yapışıyor
Gunaydin hanimlar dun benimde modum baya dusuktu girdim ama yazmadim buraya bugun iyi baslamistikki sabah esimle tartistik cok sinirim bozuldukafasini kirasim var
Ay Kamile kır kız bizim içinde kır içimizdeki negatiflik çıksın gitsin 2019 a böyle girilir mi yahu
Ah canım
Bu gece ben se birşey anlamadım uykumdan.çok uyandım
.hep aklım burdaydı.
Hayırdır canım sen neden çok uyandın
bitti de sık sık tatil girince araya bittiğini anlamadımm:)
keşke onları şehir dışına tatile gönderseydin
Birden bırakma abla su herkese verdiği ilaç vardı hani önceki doktorun o dimi bu
İnşallah abla , ada çayı Zuhal abla da regl için demişti ama hiç yok bi alacağım idrar yolları enfeksiyonu için denemistim bir kere çok faydasını gördüm
Şu yarini iyi kotu atlatalimda sonra daha iyi olacam :)))
sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yani
Toparlanmana sevindim canım
Bende bende istiyorum
Vayyyyy caylarimizda geldi
Keyiflenelim biraz

Sekere dokunani fururum
Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendini

Günaydın herkese 3 gündür dikkatli beslendiğim halde artıdayim bugün elimden geleni yapacam yumurta dexosu düşünüyorum dükkan birası yapacam meto yavaşlıyor galiba yarın ne çıkarsa
Kuzu sen neden artidaydin
Günaydın kızlar guzel bir persembe olsun artilari Eksiye cevrildigi bir gun olsun bugun tartidan önceki son cikis bugunu bu cikisi kaçırırsak butun haftamız bir çöp olacak
Kız sen benim elimden tut bırakma ben çıkışı bulamam çok uykum var
Oo 2 cm mi geliyor demek ki maşallah sağlıklı sıhhatli ikiniz için de güzel bir doğum olsun canım
Kızlar merhaba buralar çok soğuk alışkın değiliz bu soğuklara biz o yüzden donduk walla. Sizler de iyisinizdir umarım. Hepimiz yarına haxırızdır sanıyorum.
Ya hava atarsın dimi abla bana bugün bizim güneşimiz var yolunu şaşırdı galiba
Yok öyle belese çocuk sevmek biz bir yere giderken kime birakacagiz
kapuska şişirir ama listede olmadığın için birşey diyemem

Burada da hava fena soğuk. Ayaklarım çok üşüdü. Üzerimde montla atkıyla oturuyorum :)
çalışırken mi canım

abla sendeki cesaret bende hiç yok eşim çok istiyor ve ben yumurtalama günlerinde adamdan kaçıyorum oysa çok iyi bir babadır her konuda yardımcı olur ama bende o cesaret yok

Nanekekikcim, nasıl oldun beğenilerde rastgelip karşılaşamadık :)
Daha iyiyiz canım sağol inşallah gecede güzel geçer , beğenip beğenip ancak alıntı yapabildim
Spordan önce sabah tartilip birde spor yapıp tartil bakalım kimisi ciddi fark görüyor tartida
Oglen gayet iyiydi bol prolu bir ogundu. Aksamda kabak var oohh. Sizlerde planlar neler yarin insallah hepimizin yuzu guler
güzel plan canım bol eksi getirsin

Gunumu özet geçeyim
Kahvaltı da 2 yumurta 3 parça peynirden omlet yedim sonra hep oyun oynadık azıcık kendine gelince akli fikri oyun bu çocukların yatıp dinleme yok
Sonra süt gelmiş bizim bakkal aradı inip onu aldık sütü kaynattm akşam mayalarım başkada birşey yapmadık ama gün bitti neredeyse 16-17 gibi günü kapatmayı planlıyorum

abla sendeki cesaret bende hiç yok eşim çok istiyor ve ben yumurtalama günlerinde adamdan kaçıyorum oysa çok iyi bir babadır her konuda yardımcı olur ama bende o cesaret yok

Aslında nasip olunca bütün sebebler sukut eder
Bende az ağlamadım hamilelik boyunca
Artık yapacak bişey yoktu hamile olduğumu öğrendiğimde yedi sekiz haftalık olmuştu
Zor çok zor gunlerim oldu
ama çok şükür ediyorum şimdi iyiki varlar diye dua edip duruyorum
Rabim evlad acısı göstermesin inşallah

Ama eşin istiyorsa sende duşun bir daha derim :))

Aaa birşey soracağım dün benim kuzey kurabiye istedi ve ben çok kötü bir kurabiye yaptım çocukta iki ısırık aldı beğenmedi zaten bildiğin un kurabiyesi taş ben onu ıslatıp kuşlara vereceğim zira mümkün değil bu halde yiyemezler

Abla doğa benim korumama karşı zaten ria kayıyor, hap hastanelik etti ve condom enfeksiyon yapıyor iğneyi sordum onu da doktor onermedi erken menopoz hatta kısırlık sebebi diye zaten kadın doğumcumda ikinciyi de yap diye tutturmuş sanırsın o doğuracak

Nanekekik ciğim kaç yaşındasın
Kaçtane çocuk var merak ettim şimdi

sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yani
yok haftaya siki yonetim var :)

Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
Bide benim esim
bende erken kapaticam bugun

demekki hamuru sert yapmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…