Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim artım 1400 malum 900 u hala bende yapıştı ama inşallah geçen haftaki gibi birden iner geçen hafta perşembe birden inmiş eksiye geçmişti
Inşallah rakibem bende sabah 70.9 dum +300
Yarındaha fazlası gider inşallah güzel bir eksi görürüz

Hosbuldum . Aslinda henuz tam gelemedim, suan sadece yazilarinizi takip ediyorum ama haftaya ben de araniza katilmak istiyorum. Suan cok hastayim (nezle), hastaligim gecsin ondan sonra siki bir sekilde diyet arti sporla baslicam insallah. Ama hastayim diye sadece yatmayayim, kendimi psikolojik olarak hazirlayayim, hem de sizler neler yapiyorsunuz bir bakayim ona gore ben de kendime bi beslenme ve spor programi yaparim diye dusundum. Haftaya beni de araniza alir misiniz?

Hosgeldin cnm
2017 de 14.takimdaymisin listeye girmismiydin orda

Kilon boyun kac

Hosgeldin cnm
2017 de 14.takimdaymisin listeye girmismiydin orda

Kilon boyun kac
yok listeye girmemistim, tam diyet karari verdigim donemde is sebiyle seyahatlerim baslamisti deneme suresi icinde ayrilmak zorunda kaldim. sonrasinda da yurtdisina tasindik tasinma, yeni duzen kurma hic kendimi hazir hissetmedim. Ancak suan evet tekrar diyet yapmaliyim diye dusunuyorum. Boyum 165, kilom 74. Bir de polikistik over (pko) var. o yuzden de kilo vermem gerekiyor. hastalik sebebiyle vucudum odem tutuyor, kullandigim ilac da istah aciyor . Ama her sey irade biliyorum. Hastaligin tamamen bir tedavisi yok ama kilo verirsem ve ozellikle bel cevremi inceltebilirsem, doktorum hastaligin olumsuz etkilerini tamamen yok edebilecegimi soyledi. Hem goruntu hem saglik icin bu kilolarin artik gitmesi lazim.

bakalim bugun sifirlamisim ama yarina ne kadar eksi olur bilmiyorum

evet ustumuze olu topragi serpilmis gibi toparlaak sart

haklisin canim gercekten hedeften uzaklasmamamiz lazim ve her psikolojik cokuntu bizi geriletiyor

Deneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
Gel kiz beraber kiralim butun sinirimizi ondan cikaralim :))) anacim sabah sabah baska isinizmi yok

seninkidemi uyumadimi cnm
ay abla sorma boynunda bi sivilce cikti bizimki zaten panik atak kotu bi belirti falan diye sabaha kadar uyumamis oglum yagli yiyon olabilir normal yok anlamiyo dun aksam zaten durduk yere cocuklara bagiriyor falan sonra sabah neymis cocuklar hasta olmusta ondan psikolojisi kalmamis bende dedim nerde hasta falan degl cocuklar neyin tribi bu bagirip durma herkese .derken buyudu yani tamam anladik psikolojin normal degilde benimkini bozmaya ne hakkin var sikildim ya

valla girdik biseye ben yakinda girecem kafa goz birilerine bu gidisle

Burda da pkos olanlar vardi cnm
Dikkat edip sporda yapinca emin ol veriliyor
Kilo dustukce zaten o sorunda kalmiyor

Yurt disindamisin su an

Katilmak istiyorsan ilk sayfadaki kuraallari oku kabul edersen ordaki formu doldur taniyalim seni

yok anam yok dusunmem ne dusunecem hoplatti yoktan bi sebepten ya butun sinirimi

ayyyyy cok heyecanlandim kiz ben 12 saat sanci cektim.1.5 santim acildida sezaryene aldilar o ne oleeee 2santim acilmis acele et hazirlan

ya boyle sokuyolar adami 2019 a yukarda okuduysan meseleyi bana hak verirsiniz olnazki canim boyle

benim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
korkma canim ilki benim ssbah 7 de suyum gelmisti akşam 6 da dogdu Sünni sanci ile
Ikincide ise gece 12 de geldi kendi sancım gece 1 de kucağımda idi hastaneye zor yetiştim

biricik1272 niye tartidan korkuyon cnm zaten pazartesi guzel eksin vardi
Ona gore 1.5 gecmistir heralde eks

Pazartesi öyle bir kilo aldım ki tartı beni kandırdı
Sanki birden o kadar eksi görun ce ben zaten verebiliyorum diye rahat oldum
Umarım yarin eksi olsun da gr ma bile razıyım

oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendini

Artık çok geç ablalar abiler çok şımartmış
Anlayacağın çok kiymetli pohpohlayarak
İdare ediyoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…