- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.081
Benim artım 1400 malum 900 u hala bende yapıştı ama inşallah geçen haftaki gibi birden iner geçen hafta perşembe birden inmiş eksiye geçmiştiBir bilsem sen ne durumdasın canım
Aslında eşimin tarifiydi ama nerde hata yaptım bilmiyorum 130 da 20 dk pişir dedi ben biraz acele ettim galiba 170 de pişirdim ona güvenmeyipyok haftaya siki yonetim var :)
Bide benim esim
bende erken kapaticam bugun
demekki hamuru sert yapmisin
Inşallah rakibem bende sabah 70.9 dum +300Benim artım 1400 malum 900 u hala bende yapıştı ama inşallah geçen haftaki gibi birden iner geçen hafta perşembe birden inmiş eksiye geçmişti
Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
Bikac saat surmustu heralde :)ayyyy ne güzelmiş
ilki ne kadar sürdü abla
Sen nerede yaşıyorsunBurada da hava fena soğuk. Ayaklarım çok üşüdü. Üzerimde montla atkıyla oturuyorum :)
Hosbuldumgewezebidik hoşgeldin
Eylemmmm su iciyonmuSen nerede yaşıyorsun
Hosgeldin cnmHosbuldum. Aslinda henuz tam gelemedim, suan sadece yazilarinizi takip ediyorum ama haftaya ben de araniza katilmak istiyorum. Suan cok hastayim (nezle), hastaligim gecsin ondan sonra siki bir sekilde diyet arti sporla baslicam insallah. Ama hastayim diye sadece yatmayayim, kendimi psikolojik olarak hazirlayayim, hem de sizler neler yapiyorsunuz bir bakayim ona gore ben de kendime bi beslenme ve spor programi yaparim diye dusundum. Haftaya beni de araniza alir misiniz?
Eee nerde hata oldugu belliymis ya :)Aslında eşimin tarifiydi ama nerde hata yaptım bilmiyorum 130 da 20 dk pişir dedi ben biraz acele ettim galiba 170 de pişirdim ona güvenmeyip
32 abla 33 olacağım ocakta 1 tane var 4 olacak oda Şubat'ta
yok listeye girmemistim, tam diyet karari verdigim donemde is sebiyle seyahatlerim baslamisti deneme suresi icinde ayrilmak zorunda kaldim. sonrasinda da yurtdisina tasindik tasinma, yeni duzen kurma hic kendimi hazir hissetmedim. Ancak suan evet tekrar diyet yapmaliyim diye dusunuyorum. Boyum 165, kilom 74. Bir de polikistik over (pko) var. o yuzden de kilo vermem gerekiyor. hastalik sebebiyle vucudum odem tutuyor, kullandigim ilac da istah aciyorHosgeldin cnm
2017 de 14.takimdaymisin listeye girmismiydin orda
Kilon boyun kac
bakalim bugun sifirlamisim ama yarina ne kadar eksi olur bilmiyorumİnsallah ulasirim kaptanim:)
Hem kilo verip hem takima faydamiz dokunsa super olur:))
İnsallah. Sut mantikli aslinda ama fazla sivi tuketmemeye calisicam lavabo sıkıntısindan dolayi
Aa niye oyle oldu ki bu 2 gun saf pro yapsan?
Ben bakalim daha bu iki gunde ne olcak gorcez
evet ustumuze olu topragi serpilmis gibi toparlaak sartOrtalıkta bir negatiflik dolanıyor hadi toparlayin kızlar ,herkes elinden geleni yapsın tartı için yarın son gün ben pro yapıp erken kapatacagim . Kimse size neden az verdin yada neden tartı bu demedi demiyor , sadece kapasiteniz varken elinizden geleni yapmayinca sıkıntı oluyor hele hele tartiya bu kadar az kalmışken hadi yarın güzel menüler gelsin bize güzel eksiler getirsin . Unutmayın burası sosyal bir ortamken birileri sizin derdiniz kendine dert edip , sizin kilo vermeniz icin el birliği yapmış ( hepimiz birbirimiz için bu pozisyondayiz) . En yakınlarınız bile bir der iki der üçüncüde soylemezken hergun sil baştan yeni bir enerji ile gelip hadi diyorsak birbirimize hakkını verelim . Yarışmayı da bir kenara bırakın burda aldığımız birincilikler yada sonunculuklar bir hafta sonra değişir ama verdiğimoz her Gr bile bedendeki değişim unutulmaz
haklisin canim gercekten hedeften uzaklasmamamiz lazim ve her psikolojik cokuntu bizi geriletiyorhanimlar yarin herkes yeni günü guzel karsilasin ve kapatsib çünkü bizler yedikce hedeflerimizden biraz daha uzaklasiyoruz ve kendi elimizle mutsuzlugumuzu hazırlıyoruz yarın herkes elinden gelenin en iyisini yapması dileğiyle iyi geceler bol eksiler
Deneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorumEvet geçmiş yaptım. Yarın dersim yok, bu hafta tam başlamadı, tatil modu devam. Bol bol takılırım buralara.
Size bir sorum olacak... Hiç su orucunu deneyen oldu mu aranızda?
Aidin Salih miydi bir bayanın alternatif tıp tavsiyeleri arasında vardı, her derde deva gibi birşeydi. Ben geçmişte iki gün yapmıştım. Acaba iki üç gün yapsam mı diyorum? Böreklerime iyi gelir belki diye. Ne dersiniz?
ay abla sorma boynunda bi sivilce cikti bizimki zaten panik atak kotu bi belirti falan diye sabaha kadar uyumamis oglum yagli yiyon olabilir normal yok anlamiyo dun aksam zaten durduk yere cocuklara bagiriyor falan sonra sabah neymis cocuklar hasta olmusta ondan psikolojisi kalmamis bende dedim nerde hasta falan degl cocuklar neyin tribi bu bagirip durma herkese .derken buyudu yani tamam anladik psikolojin normal degilde benimkini bozmaya ne hakkin varGel kiz beraber kiralim butun sinirimizi ondan cikaralim :))) anacim sabah sabah baska isinizmi yok
seninkidemi uyumadimi cnm
valla girdik biseye ben yakinda girecem kafa goz birilerine bu gidisleben uyanıklık yaptım asık suratına maruz kalmıyım diye hiç kalkmadım yataktan oğlan zaten kahvaltı yapmıyor yaptıramıyoruz eşim de sadece kmeğe fıstık ezmesi bal sürüp yiyor azıcık onu da kendi yapsın didim kalkmadım :) bu ara bizim mi tahammülümüz azaldı yoksa kocalar mı delleniyor yavvf yine yok merkür mars bişeysine mi girdik çözemedim bacımm
benim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorumBikac saat surmustu heralde :)
Burda da pkos olanlar vardi cnmyok listeye girmemistim, tam diyet karari verdigim donemde is sebiyle seyahatlerim baslamisti deneme suresi icinde ayrilmak zorunda kaldim. sonrasinda da yurtdisina tasindik tasinma, yeni duzen kurma hic kendimi hazir hissetmedim. Ancak suan evet tekrar diyet yapmaliyim diye dusunuyorum. Boyum 165, kilom 74. Bir de polikistik over (pko) var. o yuzden de kilo vermem gerekiyor. hastalik sebebiyle vucudum odem tutuyor, kullandigim ilac da istah aciyor. Ama her sey irade biliyorum. Hastaligin tamamen bir tedavisi yok ama kilo verirsem ve ozellikle bel cevremi inceltebilirsem, doktorum hastaligin olumsuz etkilerini tamamen yok edebilecegimi soyledi. Hem goruntu hem saglik icin bu kilolarin artik gitmesi lazim .
yok anam yok dusunmem ne dusunecem hoplatti yoktan bi sebepten ya butun sinirimisağol canım evet onemli birşey yok demir düşük
Allah şifa versin geçer inşallah kısa sürede
günaydın abla inslallah
annemde bugun gün var bu sene diyetten dolayı günlere girmedim yoksa millete menü ayarlat yememek için mücadele et onca ısrar dinle vs boşuna mücadele en iyisi karismamak ama annemde olunca gidicem bugün pro yapmayı düşünüyorum orda tavuk yoğurt yerim
kamilecim aran iyi olunca da çok üzülür ben bu adamın kafasını niye kırmayı düşündüm diye
ayyyyy cok heyecanlandim kiz ben 12 saat sanci cektim.1.5 santim acildida sezaryene aldilar o ne oleeee 2santim acilmis acele et hazirlankızlar tünaydın
sabah doktordaydım
raporumu aldım yarından itibaren hayırlısıyla izne ayrılıyorum
bebiş doğum kanalına yaklaşmış baya, 2 cm de açılmam varmış 3-5 gün içinde olabilir doğum diyor doktorum
ya boyle sokuyolar adami 2019 a yukarda okuduysan meseleyi bana hak verirsiniz olnazki canim boyleCivciv çıkacak kuş çıkacak diye bir şarkı vardı dimi 80-90 yillarin çocuğu olmak
Aynen abla ilac almaya başladım mecbur yatacak dinlenecek luksum yok babasına hiç pas vermiyor hasta olunca yapışıyor
Ay Kamile kır kız bizim içinde kır içimizdeki negatiflik çıksın gitsin 2019 a böyle girilir mi yahu
Hayırdır canım sen neden çok uyandın
keşke onları şehir dışına tatile gönderseydin
Birden bırakma abla su herkese verdiği ilaç vardı hani önceki doktorun o dimi bu
İnşallah abla , ada çayı Zuhal abla da regl için demişti ama hiç yok bi alacağım idrar yolları enfeksiyonu için denemistim bir kere çok faydasını gördüm
sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yani
Toparlanmana sevindim canım
Bende bende istiyorum
Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendini
Kuzu sen neden artidaydin
Kız sen benim elimden tut bırakma ben çıkışı bulamam çok uykum var
Oo 2 cm mi geliyor demek ki maşallah sağlıklı sıhhatli ikiniz için de güzel bir doğum olsun canım
Ya hava atarsın dimi abla bana bugün bizim güneşimiz var yolunu şaşırdı galiba
Yok öyle belese çocuk sevmek biz bir yere giderken kime birakacagiz
kapuska şişirir ama listede olmadığın için birşey diyemem
çalışırken mi canım
korkma canim ilki benim ssbah 7 de suyum gelmisti akşam 6 da dogdu Sünni sanci ilebenim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
biricik1272 niye tartidan korkuyon cnm zaten pazartesi guzel eksin vardi
Ona gore 1.5 gecmistir heralde eks
oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendini
yaaa ciddi misinayyyyy cok heyecanlandim kiz ben 12 saat sanci cektim.1.5 santim acildida sezaryene aldilar o ne oleeee 2santim acilmis acele et hazirlan
inşallah benim de öyle olur ya canımkorkma canim ilki benim ssbah 7 de suyum gelmisti akşam 6 da dogdu Sünni sanci ile
Ikincide ise gece 12 de geldi kendi sancım gece 1 de kucağımda idi hastaneye zor yetiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?