- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.301
Hoşgeldin canım. Ben Edibe. İngiltere'de yaşıyorum. 9 ve 3 yaşında iki çocuğum var Evden part time çalışıyorum, tercüme, özel ders gibi. Yani ev hanımı modundayım.Umarım sağlıkla hedeflediğin kiloya inersin.
Kaç kilo vermişti hatırlıyor musun? Sonra geri aldı mı acaba?
Ben bazen kızıma fincanları ters çevirip içine yüzük, minik bir oyuncak saklıyorum. Fincanları karıştırıp hangisinde diye soruyorum. Çok seviyor bu oyunu. Hatta biraz yavaş karıştırınca takip edebiliyor, bu da dikkatini geliştiriyor diye biliyorum. Eski bir oyun ben çocukken oynardık. Adını hatırlayan var mı? Yüzüklü birşeydi sanki?
Su az ama tam Perşembelik menü. Merak ediyorum bu haftada iyi bir eksi gelecek mi acaba
Sen bu kadar yiyince sütün azalmıyor mu Merve ya? Ne diyeyim süper.
Keten tohumu alasım geldi okuyunca senin menünü. Öğütüyorsun değil mi?
Aradaki mandalinanın yanında iki kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu.
afiyet olsun.
Hayırlısı olsun canım.
Ne güzel böyle bir dostun olması
@Keseli kanguru neden hamişler arasında yok, doğum yaptı mı yoksa?
ekmek yufka filan tam buğday mı
Birşey kırmak hiç aklıma gelmezdi, okuyunca hayret ettim. Yalnız birşeyi duyunca deneyesim geliyor. @ekim2009 metodunu kavgayı beklemeden yarın iyi bir eksi gelmezse yapsam mı
Su da az yediklerin de az tatlım bir iki gün olabilir de hep böyle devam etme sakın. Ben geçmişte böyle yapınca baş dönmeleri başlıyordu.
Güzel, afiyet olsun
Valla bu dışarıda tuvalet ihtiyacı olmasın diye yıllardır ben de az su içiyorum ama artık vazgeçtim susuz kalmak daha kötü diye düşünüyorum. Çünkü malesef az su içiyorum, bir de kasıtlı içmeyince çok fena oluyor.
Amin cümlemize
Geçmiş olsun, bu meret geldi mi gitmek bilmez zaten
Kolay gelsin, zor valla
Yıllarca gece yatarken sabah incecik uyanma hayali kurdum. Ama artık akıllandım, hayalimin gerçekleşmesi için azim, gayret ve iradeyi ortaya koymaya kararlıyım. İşte o zaman mucize gerçekleşecek
Canım aramıza hoşgeldin. Rahatsız olduğum için takıma çok gelemiyorum, o yüzden gecikmeli hoşgeldin diyorum kusura bakma.
Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım, Adanada yaşıyorum.
Sağlıklı bol eksiler
Kuzum hakkında hayırlısı olsun. İnşallah herşey istediğin gibi olur
Ah bu öksürükler, nasıl oldun kuzum sen
O nasıl sağlık sistemi ya? Böbrek ağrısı bu grip değil ki eve yollayıp telefonla arıyorlar? Aman ihmal etme kuzum, böbrek ağrısı şakaya gelmez
Oyy ben senin o incecik uyanma hayalini yerim. Bir gecede olmayacak ama sen istedikten sonra mutlaka olacak birşey. Arada yere düşsen de bu hayal için yeniden kalkmaya değer unutma
Su tüketimini artır biraz canım, ödem atıcı su yapıp tüket birkaç güne düzelecektir mutlaka. moralini bozma bozdukça ödemin artar
Kiz zaten ekside :)))Haftaya toparlarsin canim
Çok çok iyisin maşallah :)Kizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Bu aralarda gidip geliyorum zaten hayirlisi bakalim nezaman kilo almaya basliycam ama hissediyorm istahlanmaya basladim kendimi tutmasam dun gece ne yesem diye araniyodum
Önce giden kiloyu yazmış bende 61 de 62 ye çıktı sandım :) oh iyi iyi :)Kiz zaten ekside :)))
Gunaydin cnm guzel eksi tebrik ederm
Kizz ailece kurşunmu dokturseniz o ne oyle hep biseyler cikiyor, şaka bi yana cok gecmis olsun bronşit de kotu ya aman ilerlemesin dikkat edin. Ablan icinde uzuldm ama enazindan 1 iyi haber sen biraz iyimissin
Günaydın canlar hepinize bol eksiler
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Haftaya inşallah telafisini yapacagim
Gunaydinnnnnnn 9.takimin fistik adaylari
Biraz once eve geldim
Hic uyumadim sayilir
Bi kahve icip yaticam
Kalktigimda herkesden guzel sonuclar gorurum ins.
burasida cok iyi degil ama orasi berbatmis cnm
Olurkende randevumu veriyolar acaba :)))
Burda aile hekimine gitmekde sorun yok diger dr lardan randevu almak zor cok gece veriyolar
sabah patates olmasa iyiymis persembe niye boyle yaptinki
Allahtan lazanya azmis
ani misafir icin buzlukta mutlaka biseyler olmasi lazim cnm
Istersen yarismayalim cnm
Cunku haftaya baya ugrasacam
Cok ucuk degildi heralde cnm 2 kilo falandi heralde bir ara listelerden bakarim
buda guzel fikirmis sagol cnm
yok yapmadi kilo bildirmek istemedigi icin cikmak istemisti
Gerci pinar haric digerleride bildirmiyor
bu her siskonun hayalidir :))
Moral bozacak bisey yok tatlim
Gayet guzel eksi
Kotu dersem carpilirim :) ) dun suyun azdi biraz ondan olabilirmiki yada isyerinde yedigin seyler tuzlumuydu acaba
Bu hafta spor planinida yap ve uygulamaya calis
Bu odemde haftaya bonusumuz olsun :))
Bende kendimi sdaha fazla eksiye hazirlamisim heralde:)))
yasimmmm maşallah cnm cok guzel gitmis
6 lara bisey kalmadi
Kocacin gelmis gozun aydin tatlicim :)
tugcemmmm aile boyu gecmis olsun :)
Kuzum su hastaliklar bitince evde bi kuran okutun bari
bende oyle umuyorum cnm
Bugunden calismalara basla
Kizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Bu aralarda gidip geliyorum zaten hayirlisi bakalim nezaman kilo almaya basliycam ama hissediyorm istahlanmaya basladim kendimi tutmasam dun gece ne yesem diye araniyodum
Çok ilginçmiş .geçmiş olsun canım.
uff süper bence
Tuz turşu sarımsaklı tarator mu deniyordu o tarz turşular pancar bunlar çok etkiliyor beni.
çok güzel yaaa.özendim valla.
İnşallah ablacım
Hedefine ulaşamadım ama üzgünüm
tugcetugcem çok geçmiş olsun canım.nazara mı geliyorsunuz acaba.ya da ailecek biraz daha güneş görecek etkinlikler mı yapsanız. Vitamin ağırlıklı mı besleseniz .bi düşünün bakalım.
daha kötü oldum canım ya iyice artti
Hadi gözün aydın canim esine kavusmussun
cok gecmis olsun kuzum bu kış hastaljklar sizi birakmicak anlasilan insallah ailecek tez zamanda iyilesir sagliginiza kavusursunuz
tebrikler hamis daha kilo almak icin. Erken ama caninin çektiği seyleride yemegi ihmal etme son aylarda bebek daha cok kilo aliyor o zaman sende otomatikman aliyorsun ve odemler basliyor son aylarda zaten
Gecmis olsun tatlim
nazara bende cok inanirim bol bol okuyun canim insanin en cok kendine nazari değermiş zatenben de söyledim kurşun döktürelim diye. nazara inanıyorum zaten ben. ve bana çok nazar değiyor. kendi kendime bile nazarım değebiliyor, yıldızım o derece düşük
tedavi oluyoruz bronşit için, inşallah ilerletmicez. ablam da bugün bir doktora gidecek , manevra tedavisi diye birşey varmış vertigoda. 20 dk da hastalık geçiyormuş. bakalım iyi olur inşallah
günaydın canım benimmm
moralini hiç bozma canım, sağlık olsun
haftaya güzel eksi olacak inşallah
günaydın ablacımmm
mis gibi tatlı huzurlu uykuların olsun
evi bir sirkeyle silecem abla herkes iyileştiğinde. göz varsa çıksın gitsin evimizden. annem de her sabah okur evimizde aslında. olmadı küçük bir davetle birkaç kişiyle beraber okutalım, söylenmez böyle şeyler ama ben düştükten sonra birkaç ihtiyacı olana erzak alıp verdik hemen. bu halimize şükür, beterinden korusun Rabbim
kuzum sağlıklı yediğin süre boyunca hiçbir şey olmaz merak etme. yeterki ıvır zıvırla şişirme kendini ve suyu bol iç
teşekkür ederim canım. nazara inanıyorum ben. çok da düzenli sağlıklı besleniyoruz aslında. olmadı ek takviyelere başlarız, bağışıklığı iyileştirene kadar
oyy çok geçmiş olsun canım benim
doktora gitmiş miydin, kaçırdım ya da hatırlamıyorum daha önce sorduğumu
amin canım benim. teşekkür ederim
teşekkür ederim canım benim
Geçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
Hayal harikasınMerhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Geçen Cuma: 62.9
Fark: -1.6
Yüzde: 2.54
Gunaydiiinnn. Ilk bildirim benden gelsin.
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
Günaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
Sebebini biliyorsun canım birşeye kızıp üzülüp yemek bizi ancak geri götürür evet artı çok değil ama sebebi önemliHayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Haftaya inşallah telafisini yapacagim
Oo canan inmissinGeçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark -600
Kendini tutmazsan inan almak 5 günlük iş sen sağlıklı beslenmeye devam et gerisine takılmaKizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Abla bende anlamadımGeçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
oo güzel eksiMerhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Merhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Geçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
Hadi gözün aydın canim esine kavusmussun
cok gecmis olsun kuzum bu kış hastaljklar sizi birakmicak anlasilan insallah ailecek tez zamanda iyilesir sagliginiza kavusursunuz
tebrikler hamis daha kilo almak icin. Erken ama caninin çektiği seyleride yemegi ihmal etme son aylarda bebek daha cok kilo aliyor o zaman sende otomatikman aliyorsun ve odemler basliyor son aylarda zaten
Bence bu hafta için güzel bir sonuç siz ne dersiniz
inşallah canım
Gözün aydın esin dondumu canim
Merhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Sagol canimOoo supermis maşallah
Çok iyiyi gidiyorsun tatlim
Çok çok iyisin maşallah :)
Geçen hafta 65.5
Bugün 64.9
Fark 600 gram
% 0.92
ben de söyledim kurşun döktürelim diye. nazara inanıyorum zaten ben. ve bana çok nazar değiyor. kendi kendime bile nazarım değebiliyor, yıldızım o derece düşük
tedavi oluyoruz bronşit için, inşallah ilerletmicez. ablam da bugün bir doktora gidecek , manevra tedavisi diye birşey varmış vertigoda. 20 dk da hastalık geçiyormuş. bakalım iyi olur inşallah
günaydın canım benimmm
moralini hiç bozma canım, sağlık olsun
haftaya güzel eksi olacak inşallah
günaydın ablacımmm
mis gibi tatlı huzurlu uykuların olsun
evi bir sirkeyle silecem abla herkes iyileştiğinde. göz varsa çıksın gitsin evimizden. annem de her sabah okur evimizde aslında. olmadı küçük bir davetle birkaç kişiyle beraber okutalım, söylenmez böyle şeyler ama ben düştükten sonra birkaç ihtiyacı olana erzak alıp verdik hemen. bu halimize şükür, beterinden korusun Rabbim
kuzum sağlıklı yediğin süre boyunca hiçbir şey olmaz merak etme. yeterki ıvır zıvırla şişirme kendini ve suyu bol iç
teşekkür ederim canım. nazara inanıyorum ben. çok da düzenli sağlıklı besleniyoruz aslında. olmadı ek takviyelere başlarız, bağışıklığı iyileştirene kadar
oyy çok geçmiş olsun canım benim
doktora gitmiş miydin, kaçırdım ya da hatırlamıyorum daha önce sorduğumu
amin canım benim. teşekkür ederim
teşekkür ederim canım benim
eksi güzel herseyde güzel olur inşallah rüyama girdin Yasemin bugün hayır olsun
Sebebini biliyorsun canım birşeye kızıp üzülüp yemek bizi ancak geri götürür evet artı çok değil ama sebebi önemli
Oo canan inmissin
Kendini tutmazsan inan almak 5 günlük iş sen sağlıklı beslenmeye devam et gerisine takılma
Abla bende anlamadım
oo güzel eksi
Teşekkür ederim canım :) 58 hedefim.Ters yazinca bende sevilay gbi once aldin sandim ama cok guzel bi eksi gelmis masallah. Senin hedef kilo kacti
Kötü değil ki canım haftaya daha iyi olurGecen hafta 82,8
Bu hafta 82,2
Fark 0,6
Yuzde %0,72
Bu hafta menulerim ortadaydi dune kadar bir gram oynamadi tarti bugunde anca bu kadar oldu bu hafta daha farkli bir yol izlemem lazim hayaller hayatlar bu olsa gerek neye niyet neye kismet
Geçen hafta 65.5
Bugün 64.9
Fark 600 gram
% 0.92
Oyle canim insallah elimden geleni yaptim icim o yuzden rahat olabiliyor bazen boyleKötü değil ki canım haftaya daha iyi olur
İyiymiş damacanaGunaydin guzel hatunlar!!!
Herkese bil eksili tartilar
Ben gecen pztsi tartilmistim en son 74 du, hasta oldugumdan pek bisey yiyemedim diye herhalde bugun 72.8 ciktim
Gecen hafta 74
Bu hafta 72.8
Fark 1.2
Yuzde 1.16
Umarim boyle basladigi gibi rahat rahat gider kilolarr. Dun aksam esime sizden bahsettim, kk ile zayiflicam dedim, hedefimi sordu ben de bir damacana dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?