- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.321
@seydan94 senin kilo için gayet iyi hemde yılbaşı menüsüne göre
haftaya guzel bir rakamla 6 lara giris yaparsin eminimKilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.3
-300
Wc ye ciksaydım 6 lari gorurdum
Bir damacanadan fazlada bende varGunaydin guzel hatunlar!!!
Herkese bil eksili tartilar
Ben gecen pztsi tartilmistim en son 74 du, hasta oldugumdan pek bisey yiyemedim diye herhalde bugun 72.8 ciktim
Gecen hafta 74
Bu hafta 72.8
Fark 1.2
Yuzde 1.16
Umarim boyle basladigi gibi rahat rahat gider kilolarr. Dun aksam esime sizden bahsettim, kk ile zayiflicam dedim, hedefimi sordu ben de bir damacana dedim
hic moralini bozma, sonucta yine de eksidesin, onemli olan oGecen hafta 82,8
Bu hafta 82,2
Fark 0,6
Yuzde %0,72
Bu hafta menulerim ortadaydi dune kadar bir gram oynamadi tarti bugunde anca bu kadar oldu bu hafta daha farkli bir yol izlemem lazim hayaller hayatlar bu olsa gerek neye niyet neye kismet
Bende de 3 5 lt likBir damacanadan fazlada bende var
Yapacak birşey yok canım bu hafta böyle olduKilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.3
-300
O artılar yaktı bizi zatenİyi gunler bayanlar bende bi dehisim yok sabitim bunada sukur bi kac gun once afaki artilarim vardi bi haftayi yok sayip yola devam ins
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.3
Fark 0
hic uzulme, onemli olan ilk adimi atmakti ve biz onu yaptikBende de 3 5 lt lik
Yok degil canimHoşgeldin canım. Ben Edibe. İngiltere'de yaşıyorum. 9 ve 3 yaşında iki çocuğum var Evden part time çalışıyorum, tercüme, özel ders gibi. Yani ev hanımı modundayım.Umarım sağlıkla hedeflediğin kiloya inersin.
Kaç kilo vermişti hatırlıyor musun? Sonra geri aldı mı acaba?
Ben bazen kızıma fincanları ters çevirip içine yüzük, minik bir oyuncak saklıyorum. Fincanları karıştırıp hangisinde diye soruyorum. Çok seviyor bu oyunu. Hatta biraz yavaş karıştırınca takip edebiliyor, bu da dikkatini geliştiriyor diye biliyorum. Eski bir oyun ben çocukken oynardık. Adını hatırlayan var mı? Yüzüklü birşeydi sanki?
Su az ama tam Perşembelik menü. Merak ediyorum bu haftada iyi bir eksi gelecek mi acaba
Sen bu kadar yiyince sütün azalmıyor mu Merve ya? Ne diyeyim süper.
Keten tohumu alasım geldi okuyunca senin menünü. Öğütüyorsun değil mi?
Aradaki mandalinanın yanında iki kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu.
afiyet olsun.
Hayırlısı olsun canım.
Ne güzel böyle bir dostun olması
@Keseli kanguru neden hamişler arasında yok, doğum yaptı mı yoksa?
ekmek yufka filan tam buğday mı
Birşey kırmak hiç aklıma gelmezdi, okuyunca hayret ettim. Yalnız birşeyi duyunca deneyesim geliyor. @ekim2009 metodunu kavgayı beklemeden yarın iyi bir eksi gelmezse yapsam mı
Su da az yediklerin de az tatlım bir iki gün olabilir de hep böyle devam etme sakın. Ben geçmişte böyle yapınca baş dönmeleri başlıyordu.
Güzel, afiyet olsun
Valla bu dışarıda tuvalet ihtiyacı olmasın diye yıllardır ben de az su içiyorum ama artık vazgeçtim susuz kalmak daha kötü diye düşünüyorum. Çünkü malesef az su içiyorum, bir de kasıtlı içmeyince çok fena oluyor.
Amin cümlemize
Geçmiş olsun, bu meret geldi mi gitmek bilmez zaten
Kolay gelsin, zor valla
Yıllarca gece yatarken sabah incecik uyanma hayali kurdum. Ama artık akıllandım, hayalimin gerçekleşmesi için azim, gayret ve iradeyi ortaya koymaya kararlıyım. İşte o zaman mucize gerçekleşecek
Bence gayet guzelGunaydiiinnn. Ilk bildirim benden gelsin.
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
SuperGünaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
iyi koruyorsun ins degildirGünaydın canımlar,
Akşam yemekten sonra uyumuşum yine, aile boyu hastayız sürekli tekrarlıyor. Hepimiz de bronşit olduk şaka gibi.
Ablama bir de vertigo teşhisi kondu, dün sürekli başı dönüyordu, acile götürmüşler.
Nasıl bir kış oldu böyle? Bu ülkeye nasıl nükleer saldırıda bulunuyorlarsa tüm hastanelerin acilinde boş yatak yokmuş, herkesin hasta olması bu derece mümkün değil!!!
Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İştahım da açıldı, nasıl acıkmışım neler neler yedim sabahın köründe:) Yarın kontrolüm var, ekstradan da kbb ye gidecem. Kendimi kontrol ettirip eve uyumaya giderim kısmetse.
Sabah evden çıkmadan da tartıldım 57,5 a düşmüşüm. Regl olmama rağmen, umarım su kaybı değildir de 2 lokma yiyince geri gelmez kilo.
Haftaya telafi olur eminimHayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Haftaya inşallah telafisini yapacagim
Oooo 69 lar gorulmus darisi basimizaGeçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark -600
Aman sahip ol istahinaKizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Bu aralarda gidip geliyorum zaten hayirlisi bakalim nezaman kilo almaya basliycam ama hissediyorm istahlanmaya basladim kendimi tutmasam dun gece ne yesem diye araniyodum
bu haftaysa gayet guzelGeçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
Harikasin canimMerhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Geçen Cuma: 62.9
Fark: -1.6
Yüzde: 2.54
Kilona gore gayet guzel bi sonucGeçen hafta 65.5
Bugün 64.9
Fark 600 gram
% 0.92
super vermissin bende iki damacana var gitmesi gerekenGunaydin guzel hatunlar!!!
Herkese bil eksili tartilar
Ben gecen pztsi tartilmistim en son 74 du, hasta oldugumdan pek bisey yiyemedim diye herhalde bugun 72.8 ciktim
Gecen hafta 74
Bu hafta 72.8
Fark 1.2
Yuzde 1.16
Umarim boyle basladigi gibi rahat rahat gider kilolarr. Dun aksam esime sizden bahsettim, kk ile zayiflicam dedim, hedefimi sordu ben de bir damacana dedim
Haftaya cok iyi gidecegine eminimGecen hafta 82,8
Bu hafta 82,2
Fark 0,6
Yuzde %0,72
Bu hafta menulerim ortadaydi dune kadar bir gram oynamadi tarti bugunde anca bu kadar oldu bu hafta daha farkli bir yol izlemem lazim hayaller hayatlar bu olsa gerek neye niyet neye kismet
pzt gorursun benceKilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.3
-300
ooo sen baya bilgilisin bu konudahic moralini bozma, sonucta yine de eksidesin, onemli olan oben araniza yeni katildigim icin menulerini cok detayli bilmiyorum ama eger her gun tartiliyorsan o da olumsuz etkilemis olabilir. Bana diyetisyenim zamaninda oyle demisti, vucut diyet yapmasina ragmen her gun tartilip zayiflayamadigini gorunce strese girip kortizon salgilamaya basliyomus o da kilo vermeni engelliyor. Bence tarti gunleri haric tartilma, dikkat et, umutla supriz sonuc bekle bir diger ihtimalde kendini gereginden fazla ac birakiyor olabilirsin ama bu yorumumu menunu bilmeden soyluyorum, oyle bir durum yoksa bu yorumumu dikkate alma.
Kilo verirken kendi kilomuzu korumamiz icin gereken kalorinin gunluk 500 kalori eksigini tuketerek diyet yapmak en saglikli olaniymis. Ornegin benim kiloma gore 2000 kalori tuketmem gerekiyorsa gunluk 1500 kalori alarak zayiflamak saglikli olanmis, eger bu miktari gunluk 1000 kalorilere ya da daha da altina dusurursek vucut kitlik bilincine girip kendini korumaya alip aksina yag tutmaya baslarmis. Kilo azaldikca tabi gunluk ihtiyacin 500 kalori altini tuketmek zor oluyor o zamanda ornegin gunluk kalori ihtiyacinin 200 kalori dusunugu tuketio, 300 kalori yakacak da ayrica bir spor yapip bunu dengelemek gerekiyormus. Bunlar hep diyetisyen ve sporcu arkadaslardan edindigim bilgiler. Umarim isimize yarar
kesinlikle ne yapip edip pzt eksi cikmamiz lazimO artılar yaktı bizi zaten
offf nettin heme. Toparla olumla falan hemem hemen daha yatacam diyon bide kaldir totoyu bakiiiiimhayırlı cumalar kızlar
eksiler gelmiş maşallah
ben de eksi yokk bol artı var
geçen hafta 82.8
bu hafta 84.7
fark +1.9
ilacı bıraktım zaten bir gün içmeyi unutmuştum dün de içmedim az sarsıyor ama heyy heyy bunlar vız gelir göğüslerim ağrıyıp duruyordu mide bulantısı v.s. bir dolu yan etkisini yaşıyormuşum bu ilacın farkın da değildim, kilo alınır verilir de ona takmıyorum da bu arada en sevdiğim şeylerden biri olan kahveden tiksindim yaaa ona üzülüyorum içince midemi bulandırıyordu bitirmeden kaç kere döktüm 10 gündür hiç içmiyorum
Hergun hatta her saat tartidayim ask yasiyorum resmen tartiyla dediklerini dikkate alayim bakalim bu hafta aslinda pek acıkmadım oyle ama menulerimi biraz daha cesitlendireyim ne olacakhic moralini bozma, sonucta yine de eksidesin, onemli olan oben araniza yeni katildigim icin menulerini cok detayli bilmiyorum ama eger her gun tartiliyorsan o da olumsuz etkilemis olabilir. Bana diyetisyenim zamaninda oyle demisti, vucut diyet yapmasina ragmen her gun tartilip zayiflayamadigini gorunce strese girip kortizon salgilamaya basliyomus o da kilo vermeni engelliyor. Bence tarti gunleri haric tartilma, dikkat et, umutla supriz sonuc bekle bir diger ihtimalde kendini gereginden fazla ac birakiyor olabilirsin ama bu yorumumu menunu bilmeden soyluyorum, oyle bir durum yoksa bu yorumumu dikkate alma.
Kilo verirken kendi kilomuzu korumamiz icin gereken kalorinin gunluk 500 kalori eksigini tuketerek diyet yapmak en saglikli olaniymis. Ornegin benim kiloma gore 2000 kalori tuketmem gerekiyorsa gunluk 1500 kalori alarak zayiflamak saglikli olanmis, eger bu miktari gunluk 1000 kalorilere ya da daha da altina dusurursek vucut kitlik bilincine girip kendini korumaya alip aksina yag tutmaya baslarmis. Kilo azaldikca tabi gunluk ihtiyacin 500 kalori altini tuketmek zor oluyor o zamanda ornegin gunluk kalori ihtiyacinin 200 kalori dusunugu tuketio, 300 kalori yakacak da ayrica bir spor yapip bunu dengelemek gerekiyormus. Bunlar hep diyetisyen ve sporcu arkadaslardan edindigim bilgiler. Umarim isimize yarar
Gidecek o damacanalar baska yolu yok kuzi bu yaz hepimiz hayalimize kavusucazBende de 3 5 lt lik
Bisi olmaz rakibem haftaya guzel bi eksiyle gelirsin inaniyorum sana:))İyi gunler bayanlar bende bi dehisim yok sabitim bunada sukur bi kac gun once afaki artilarim vardi bi haftayi yok sayip yola devam ins
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.3
Fark 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?