- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.261
Hoşgeldin canım. Ben Edibe. İngiltere'de yaşıyorum. 9 ve 3 yaşında iki çocuğum var Evden part time çalışıyorum, tercüme, özel ders gibi. Yani ev hanımı modundayım.Umarım sağlıkla hedeflediğin kiloya inersin.Adı: Berrin
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayir
Meslek: Proje yonetim uzmani
Şu anda çalışıyomusun: issizim, is ariyorum
Boy: 165
Kilo: 74
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Polikistik over, hareketsiz is hayati, ulke degisikligi, tatli duskunlugu, yemek yemeyi asiri sevme
Bize kısaca kendini anla;
yukaridaki bilgilerin disinda, Hollandada yasiyorum. Bir yil oldu geleli,esimin isi sebebiyle geldik suan ben de is ariyorum. Hayatim boyunca hep bi fazlalik kilom oldu, 2-3 kez diyetisyenle sayisiz da kendimce dikkat ederek zayiflama girisimim oldu. Aslinda diyetisyenle guzel zayifladim. Nasil kilo verebilirim, puf noktalarini ogrendim. Fakat hep bir seyler bahane oldu ve diyetlerimi yarim biraktim. 2013 de hedefim olan 55 kiloyu gormustum en son. 2015 de yine bi diyetle 59 a dusmustum. sonrasinda sanirim hep 63-67 araliginda gittim geldim. Fakat yurtdisina geldikten sonra her ne kadar bisiklete biniyor olsamda yediklerime pek dikkat etmedim ve bir de baktim 74 olmusum. Suan zayiflayabilecegime inancim tam cunku yediklerime ozen gosterdigimde zayiflayabildigimi biliyorum. Ayrica pko da vucut cok odem tuttugu icin kilomun buyuk bir kisminin odem oldugunun da farkindayim. Bunlara dikkat ederek beslenir ve spor yaparsam kesinlikle sonuc alacagima inaniyorum.
kilo hikayemin disinda, bir kedim var henuz 6 aylik. Hobilerim, kitap okumak, orgu ormek, orgu oyuncaklar oruyorum firsat buldukca. yurtdisinda yasadigim icin dil ogreniyorum, her gun yeni bir seyler ogrenmeyi ve bunlari paylasmayi severim. Kadinlarin gucune inaniyorum, bu yuzden de aslinda araniza katilmak istiyorum. Biz kadinlarin birbirimize destek olarak pek cok seyi gogusleyebilecegimize inaniyorum. cogunlukla pozitif bir insanimdir, hem kendimi hem cevremi iyi motive ederim :)
Biraz gevezeyimdir, okumak, yazmak, konusmak hepsi cok hosuma gider, yeterki paylasim olsun :)
sanirim ozetle benden bu kadar :)
Kaç kilo vermişti hatırlıyor musun? Sonra geri aldı mı acaba?hilal di
Hani esiyle sorunlari vardi
Ben bazen kızıma fincanları ters çevirip içine yüzük, minik bir oyuncak saklıyorum. Fincanları karıştırıp hangisinde diye soruyorum. Çok seviyor bu oyunu. Hatta biraz yavaş karıştırınca takip edebiliyor, bu da dikkatini geliştiriyor diye biliyorum. Eski bir oyun ben çocukken oynardık. Adını hatırlayan var mı? Yüzüklü birşeydi sanki?Kucuk bebeli hatunlar
Ben bizim kiz geldiginde degisik ne oynayabiliriz
Burda bi suru oyuncagi var gelince hepsiyle oynuyoruz
Mutfaginda yemek yapiyoruz, lego dan ev yapma, boyama, agac evi prenses evi, oyun hamuru vs.
Puzzel da var ama daha tam yapamiyor onu 3 yasinda
Dun sulu boyayla patates baskisi yaptik
Su az ama tam Perşembelik menü. Merak ediyorum bu haftada iyi bir eksi gelecek mi acabaMenü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay
Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve
Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim
Sen bu kadar yiyince sütün azalmıyor mu Merve ya? Ne diyeyim süper.Bende menumu yazayim da agzim kapansin zira mutfakta bol çikolatalı kek firindan yeni cikti Allahim sen yarin hepimize guzel bir eksi goster aminnn
13:00
2tam 1 beyaz yumurta
1 kk peynir
17:50
1 kabak sote
2 ceviz.
Dereotu
2 yk kadar yogurt
Su 2 ye yakin yatana kadar 3 e tamamlarim
Keten tohumu alasım geldi okuyunca senin menünü. Öğütüyorsun değil mi?Bende menümü yazıyım
Sabah 10.30
1 az Tereyagda yumurta 2 yeşil soğan az beyaz peynir 1 tk keten tohumu
Öğlen
1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam 17.00
1 kase yumurta salatasi 4 kaşık yoğurt
1 lt dukan bira 2 lt yi tamamlayacam su
Leslie 3 mil 135 puan @Mehlikatun
Aradaki mandalinanın yanında iki kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu.Benden de gelsin
Sabah 830
Bir bardak süt
Ara uç bardak çay
Öğlen 13
Bir kase çorba
İki köfte
1 y k menemen
Ara 15
Bir mandalina
Akşam 17 30
Yedi badem
Bir incir
Su üç lt yi geçer
Spor yok
afiyet olsun.Benim menü
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Öğlen 13.30
Beyaz peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
Su 3 lt
Hayırlısı olsun canım.Kendim değil de bir arkadaşımla iç mimarlık ofisi açmayı düşünüyoruz abla bakalım inşallah yapabilirsek
Ne güzel böyle bir dostun olmasıEvet abla ama üniversiteden arkadaşım üniversite 1. Sınıftan beri hep beraber olduğum bir arkadaşım ve bir zamanlar böyle aynı evde falan kaldım hep çok sevdiğim bir arkadaşım nikah şahidim oldu hani böyle hayattaki en büyük dostum iyi kötü her anımda yanımda olan biri herşeyi beraber aştık zaten biz onunla o yüzden problem olucağım sanmıyorum pek
@Keseli kanguru neden hamişler arasında yok, doğum yaptı mı yoksa?@nanekekik
***9.Takim 603. Etap***
mefkurem(96,6/
Sweetyy83(70,6/
seydan94(65,5/
nanekekik(70,6/
Mehlikatun(76,3/
Habinar (72/
askrhpozitif(82,8/
eyledi(100,7/
istikrar1986(74,6/
Edibe12(91,2/
9.takım ortalaması : %
Izindekiler
kkkmevsim5(79,3///) 450.etapta izine ayrılan üye, izin kilosu 72.5
__badem__ (70. 5///) 3.takimdan izine ayrilan üye
Deneme suresindeki üyeler
Hayyal (62,9) yeni uye bt:12.12.2018 bk:62.7 H:58
Yonahime(74,2) yeni üye. Bt:17.12.2018
Bk:75 H:54
biricik1272(87,7//)yeni üye. Bt:20.12.2018 bk : 89,2 H:70
Pinkyminkyy(76,7//)yeni üye.Bt:20.12.2018 Bk:77 H:65
gewezebidik (74)yeni uye. Bt:03.01.2019 bk: 74 H:55
Free canlar
Ekim2009 (82,8)
tugcegrblt(57,6)

Poni Bon(83,6//%)
_Rosebud_(74,3/)
Pufuduks(114,6)
Pnrrr-20 (66,3)
ekmek yufka filan tam buğday mıMenum
Sabah7: 30
2d ekmek az tereyagi cokelek maydonoz yogurt
Ogle12: 30
Peynirli yumurta yogurt marul
Ara
Nedense elim ayagim titredi el kadar yufka icine maydonoz ve peynir koyup yedim
Aksam18
Yarim balik salata
Su 2 oldu
Spor yok
Haha hiç aklıma gelmez eskiyi bulup poşete koyup atana kadar sinirim geçer ben direk atıyorum lavobaya eşimde içerden seslenir öyle kırılmaz gel kafamda kır diye msj yerine ulaşıyor mu ulaşıyor
Birşey kırmak hiç aklıma gelmezdi, okuyunca hayret ettim. Yalnız birşeyi duyunca deneyesim geliyor. @ekim2009 metodunu kavgayı beklemeden yarın iyi bir eksi gelmezse yapsam mısonrasinda temizlemesi kotu oluyor
Ekimin ki iyi taktikmis :))
Ben eskiden tv yi yere carpmistim:) bide bilgisayar ekranini kirdim buyuk esya olarak :))
Su da az yediklerin de az tatlım bir iki gün olabilir de hep böyle devam etme sakın. Ben geçmişte böyle yapınca baş dönmeleri başlıyordu.Hanımlar bugün annemdeydik eve yeni geldik menumu yazayım geçmiş öyle yaparım
10-11 gibi
2 yumurtalı omlet lor peynir
Tavuk salata 1 kaşık mercimek çorbası çok az peynir salata
Bol limonlu çay
1.4 lt su
Güzel, afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti.07.00
1 dilim tb ekmegi
2 3 lokma peynir
3-4 tane yesil zeytin
Gec kaliyordum ondan boyle oldu.
Aralqrda sekersiz cay turk kahvesi 1 kuru kayisi
Ogle.12.00
1 kase tavuk salata
Yarim tabak soganli kavrulmus kiyma (alti icin patates puresi vardi almadim )
Aralarda.sekersiz cay kahve yesilcay
Aksam. 18.30
Bir tabak tepeleme yogurtlu kabak
Su.2 lt
Spor. 6.000 adim oldu
Valla bu dışarıda tuvalet ihtiyacı olmasın diye yıllardır ben de az su içiyorum ama artık vazgeçtim susuz kalmak daha kötü diye düşünüyorum. Çünkü malesef az su içiyorum, bir de kasıtlı içmeyince çok fena oluyor.Sabah8.30
3-4 yk menemen
2 kk peynir
Yarim catal labne
Ara( otobusteydim)
1.5 avuc kadar kuruyemis
Aslinda yemesem olurdu midemi bastirsin fenalasmiyayim diye yedim. Normalde yolculuklarda çubuk kraker yerim hep bu sefer diyet icin yemedim
Aksam16( otobuse yetsicez diye erken yedik
1 pors.doner
2 dilim ekmek
Bolca salata ve ezme (okadar ac ve yorgundum ki anca bu kadar kısa bildim)
Suyu wcye gitmemek icin yolda az ictim yani toplam 1 litre bile olmamisti ama eve gelince cok susamistim yani toplam 1.5 lt falan olmustur
Sporda baya yurumek zorunda kaldk.
1 saat yuruyus olmustur
Amin cümlemizeİyi geceler
Önce menüm
Sabah 12.00 1 sahanda yum.1 kk peynir 1 dlm ekmek
Ara 1 kuru incir
Öğle 1 dlm ekmek yarım kapta yarım soğan sote
Ara 2 br az tuzlu ayran 2 ceviz
Akşam (zurnanın zırt dediği yer)3 kaşık sebzeli tavuk göğsü sote salata 1 br ayran
2.5 dlm ekmek
Su 2lt
Spor yok.
Akşamki ekmek ...evet ...
Allahım bana akıl fikir irade yarabbim.
Geçmiş olsun, bu meret geldi mi gitmek bilmez zatenHadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim
Kolay gelsin, zor valla2 kere kucugu uyuttum uyandırdilar ablasini uyutmak icin girince yine uyandi bu sefer ablayi görünce bülbül gibi baslasi sakimaya zar zor ablayi uyuttum ufakligin görüş alanina girdikce kikir kikirdi sükur uyudu 2 dk da salonda masallah
Yıllarca gece yatarken sabah incecik uyanma hayali kurdum. Ama artık akıllandım, hayalimin gerçekleşmesi için azim, gayret ve iradeyi ortaya koymaya kararlıyım. İşte o zaman mucize gerçekleşecekHerkese iyi geceler yarın mucizelerle bol eksilerle uyanalım inşallah
Hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın biz kadınlar ortak bir hedef koyduysak kimse elimizden alamaz önemli olan istemek ve çaba göstermekAdı: Berrin
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayir
Meslek: Proje yonetim uzmani
Şu anda çalışıyomusun: issizim, is ariyorum
Boy: 165
Kilo: 74
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Polikistik over, hareketsiz is hayati, ulke degisikligi, tatli duskunlugu, yemek yemeyi asiri sevme
Bize kısaca kendini anla;
yukaridaki bilgilerin disinda, Hollandada yasiyorum. Bir yil oldu geleli,esimin isi sebebiyle geldik suan ben de is ariyorum. Hayatim boyunca hep bi fazlalik kilom oldu, 2-3 kez diyetisyenle sayisiz da kendimce dikkat ederek zayiflama girisimim oldu. Aslinda diyetisyenle guzel zayifladim. Nasil kilo verebilirim, puf noktalarini ogrendim. Fakat hep bir seyler bahane oldu ve diyetlerimi yarim biraktim. 2013 de hedefim olan 55 kiloyu gormustum en son. 2015 de yine bi diyetle 59 a dusmustum. sonrasinda sanirim hep 63-67 araliginda gittim geldim. Fakat yurtdisina geldikten sonra her ne kadar bisiklete biniyor olsamda yediklerime pek dikkat etmedim ve bir de baktim 74 olmusum. Suan zayiflayabilecegime inancim tam cunku yediklerime ozen gosterdigimde zayiflayabildigimi biliyorum. Ayrica pko da vucut cok odem tuttugu icin kilomun buyuk bir kisminin odem oldugunun da farkindayim. Bunlara dikkat ederek beslenir ve spor yaparsam kesinlikle sonuc alacagima inaniyorum.
kilo hikayemin disinda, bir kedim var henuz 6 aylik. Hobilerim, kitap okumak, orgu ormek, orgu oyuncaklar oruyorum firsat buldukca. yurtdisinda yasadigim icin dil ogreniyorum, her gun yeni bir seyler ogrenmeyi ve bunlari paylasmayi severim. Kadinlarin gucune inaniyorum, bu yuzden de aslinda araniza katilmak istiyorum. Biz kadinlarin birbirimize destek olarak pek cok seyi gogusleyebilecegimize inaniyorum. cogunlukla pozitif bir insanimdir, hem kendimi hem cevremi iyi motive ederim :)
Biraz gevezeyimdir, okumak, yazmak, konusmak hepsi cok hosuma gider, yeterki paylasim olsun :)
sanirim ozetle benden bu kadar :)
O zaman dansBen yarın kilomu sabahtan bildiririm ve yediklerimi de sizinle paylaşmaya başlarım. Fakat ilk haftadan boyle azimsiz gözükmek istemem o yüzden bir açıklama yapayım önden. Ben şuan hastayım, hala oturdugum yerde terliyorum maalesef Yarın yediklerime dikkat etmeye baslarım fakat onumuzdeki hafta cok spor yapamayabilirim, yani bisiklete falan binerim ama boyle asıl baslamayı planladıgım yogun tempolu sporuma baslayamam. O yuzden ilk haftam boyle yumusak bir baslangıc olabilir ama merak etmeyin sonrasında fırtına gibi gelicem
Kendim değil de bir arkadaşımla iç mimarlık ofisi açmayı düşünüyoruz abla bakalım inşallah yapabilirsek
Hadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim
Bugün böbreğim ağrımadı çok şükür. Zaten bu ülkede doktorlar insana bakana kadar kendi kendine iyileşiyorsun. O kadar batık bir sağlık sistemleri var ki şoktayım. Dün gittim daha danışmadan geri yolladılar. Yarın 9-12 arası telefonla şu numarayı arayın diye. Aradım bugün tamam yarın doktor size telefon edecek 3-6 arası bir saatte dediler. Bakalım yarın doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Sanırım doktor telefonda durumumun doktor, tahlil vs gerektirecek birşey olduğuna kanaat getirirse randevu verecekler.
Hoşgeldin canım. Ben Edibe. İngiltere'de yaşıyorum. 9 ve 3 yaşında iki çocuğum var Evden part time çalışıyorum, tercüme, özel ders gibi. Yani ev hanımı modundayım.Umarım sağlıkla hedeflediğin kiloya inersin.
Kaç kilo vermişti hatırlıyor musun? Sonra geri aldı mı acaba?
Ben bazen kızıma fincanları ters çevirip içine yüzük, minik bir oyuncak saklıyorum. Fincanları karıştırıp hangisinde diye soruyorum. Çok seviyor bu oyunu. Hatta biraz yavaş karıştırınca takip edebiliyor, bu da dikkatini geliştiriyor diye biliyorum. Eski bir oyun ben çocukken oynardık. Adını hatırlayan var mı? Yüzüklü birşeydi sanki?
Su az ama tam Perşembelik menü. Merak ediyorum bu haftada iyi bir eksi gelecek mi acaba
Sen bu kadar yiyince sütün azalmıyor mu Merve ya? Ne diyeyim süper.
Keten tohumu alasım geldi okuyunca senin menünü. Öğütüyorsun değil mi?
Aradaki mandalinanın yanında iki kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu.
afiyet olsun.
Hayırlısı olsun canım.
Ne güzel böyle bir dostun olması
@Keseli kanguru neden hamişler arasında yok, doğum yaptı mı yoksa?
ekmek yufka filan tam buğday mı
Birşey kırmak hiç aklıma gelmezdi, okuyunca hayret ettim. Yalnız birşeyi duyunca deneyesim geliyor. @ekim2009 metodunu kavgayı beklemeden yarın iyi bir eksi gelmezse yapsam mı
Su da az yediklerin de az tatlım bir iki gün olabilir de hep böyle devam etme sakın. Ben geçmişte böyle yapınca baş dönmeleri başlıyordu.
Güzel, afiyet olsun
Valla bu dışarıda tuvalet ihtiyacı olmasın diye yıllardır ben de az su içiyorum ama artık vazgeçtim susuz kalmak daha kötü diye düşünüyorum. Çünkü malesef az su içiyorum, bir de kasıtlı içmeyince çok fena oluyor.
Amin cümlemize
Geçmiş olsun, bu meret geldi mi gitmek bilmez zaten
Kolay gelsin, zor valla
Yıllarca gece yatarken sabah incecik uyanma hayali kurdum. Ama artık akıllandım, hayalimin gerçekleşmesi için azim, gayret ve iradeyi ortaya koymaya kararlıyım. İşte o zaman mucize gerçekleşecek
Sabah alyansim haricinde bir yuzuk daha takiyorum parmagima zor taktim. Sonra cikmadi sabunla cikarttim. Vucudum cok sis anlamadim neden boyle oldu. Kilo olarak da daha fazlasini bekliyordum acikcasi sanirim bunun etkisi var. Normalde alyansimda bol geliyor parmagima. Simdi oda tam oturdu niye sistimki ben simdi boyle moralim bozuldu
Günaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
Günaydın canımlar,
Akşam yemekten sonra uyumuşum yine, aile boyu hastayız sürekli tekrarlıyor. Hepimiz de bronşit olduk şaka gibi.
Ablama bir de vertigo teşhisi kondu, dün sürekli başı dönüyordu, acile götürmüşler.
Nasıl bir kış oldu böyle? Bu ülkeye nasıl nükleer saldırıda bulunuyorlarsa tüm hastanelerin acilinde boş yatak yokmuş, herkesin hasta olması bu derece mümkün değil!!!
Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İştahım da açıldı, nasıl acıkmışım neler neler yedim sabahın köründe:) Yarın kontrolüm var, ekstradan da kbb ye gidecem. Kendimi kontrol ettirip eve uyumaya giderim kısmetse.
Sabah evden çıkmadan da tartıldım 57,5 a düşmüşüm. Regl olmama rağmen, umarım su kaybı değildir de 2 lokma yiyince geri gelmez kilo.
Gunaydiiinnn. Ilk bildirim benden gelsin.
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
cok guzel kizlarGünaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?