Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aniden misafir gelecek diye lazanya yaptım. Düşündüm taşındım aklıma başka birşey gelmedi. Alışverişe vakit olsa balık ya da tavuk alırdım. Daha sağlıklı pratik yemek fikirleri bulmalıyım. Son anda panikle aklım iyice gidiyor. Öneriniz var mı?

Cuma'nın geldiğine inanamıyorum. Bugün tartılmaya cesaret edemedim. Bakalım -500 gelse şükredeceğim gibi. Ama haftaya Mefkurem 'le yarışacaksam atak haftam olmalı ve bireysel birincilik hedeflemeliyim. Ama bu hafta da güzel bir eksi olsun lütfen. Sanki artık daha çok su içiyorum ama sporda malesef hedeflerim planlarım hep boşa çıkıyor. Neyse haftaya burada okulllar açılacak. Çocuklar okuldayken yürüyüş planım var bakalım nasıl olacak.

Hoşgeldin canım. Ben Edibe. İngiltere'de yaşıyorum. 9 ve 3 yaşında iki çocuğum var Evden part time çalışıyorum, tercüme, özel ders gibi. Yani ev hanımı modundayım.Umarım sağlıkla hedeflediğin kiloya inersin.
hilal di
Hani esiyle sorunlari vardi
Kaç kilo vermişti hatırlıyor musun? Sonra geri aldı mı acaba?
Ben bazen kızıma fincanları ters çevirip içine yüzük, minik bir oyuncak saklıyorum. Fincanları karıştırıp hangisinde diye soruyorum. Çok seviyor bu oyunu. Hatta biraz yavaş karıştırınca takip edebiliyor, bu da dikkatini geliştiriyor diye biliyorum. Eski bir oyun ben çocukken oynardık. Adını hatırlayan var mı? Yüzüklü birşeydi sanki?
Menü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay

Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve

Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran

Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim
Su az ama tam Perşembelik menü. Merak ediyorum bu haftada iyi bir eksi gelecek mi acaba
Sen bu kadar yiyince sütün azalmıyor mu Merve ya? Ne diyeyim süper.
Keten tohumu alasım geldi okuyunca senin menünü. Öğütüyorsun değil mi?
Benden de gelsin
Sabah 830
Bir bardak süt

Ara uç bardak çay

Öğlen 13
Bir kase çorba
İki köfte
1 y k menemen

Ara 15
Bir mandalina

Akşam 17 30
Yedi badem
Bir incir

Su üç lt yi geçer
Spor yok
Aradaki mandalinanın yanında iki kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu.
Benim menü
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Öğlen 13.30
Beyaz peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
Su 3 lt
afiyet olsun.
Kendim değil de bir arkadaşımla iç mimarlık ofisi açmayı düşünüyoruz abla bakalım inşallah yapabilirsek
Hayırlısı olsun canım.
Ne güzel böyle bir dostun olması
@Keseli kanguru neden hamişler arasında yok, doğum yaptı mı yoksa?
Menum
Sabah7: 30
2d ekmek az tereyagi cokelek maydonoz yogurt

Ogle12: 30
Peynirli yumurta yogurt marul

Ara
Nedense elim ayagim titredi el kadar yufka icine maydonoz ve peynir koyup yedim

Aksam18
Yarim balik salata

Su 2 oldu
Spor yok
ekmek yufka filan tam buğday mı
Haha hiç aklıma gelmez eskiyi bulup poşete koyup atana kadar sinirim geçer ben direk atıyorum lavobaya eşimde içerden seslenir öyle kırılmaz gel kafamda kır diye msj yerine ulaşıyor mu ulaşıyor

sonrasinda temizlemesi kotu oluyor
Ekimin ki iyi taktikmis :))

Ben eskiden tv yi yere carpmistim:) bide bilgisayar ekranini kirdim buyuk esya olarak :))
Birşey kırmak hiç aklıma gelmezdi, okuyunca hayret ettim. Yalnız birşeyi duyunca deneyesim geliyor. @ekim2009 metodunu kavgayı beklemeden yarın iyi bir eksi gelmezse yapsam mı
Hanımlar bugün annemdeydik eve yeni geldik menumu yazayım geçmiş öyle yaparım

10-11 gibi
2 yumurtalı omlet lor peynir

Tavuk salata 1 kaşık mercimek çorbası çok az peynir salata

Bol limonlu çay
1.4 lt su
Su da az yediklerin de az tatlım bir iki gün olabilir de hep böyle devam etme sakın. Ben geçmişte böyle yapınca baş dönmeleri başlıyordu.
Güzel, afiyet olsun
Valla bu dışarıda tuvalet ihtiyacı olmasın diye yıllardır ben de az su içiyorum ama artık vazgeçtim susuz kalmak daha kötü diye düşünüyorum. Çünkü malesef az su içiyorum, bir de kasıtlı içmeyince çok fena oluyor.
Amin cümlemize
Hadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim
Geçmiş olsun, bu meret geldi mi gitmek bilmez zaten
Kolay gelsin, zor valla
Herkese iyi geceler yarın mucizelerle bol eksilerle uyanalım inşallah
Yıllarca gece yatarken sabah incecik uyanma hayali kurdum. Ama artık akıllandım, hayalimin gerçekleşmesi için azim, gayret ve iradeyi ortaya koymaya kararlıyım. İşte o zaman mucize gerçekleşecek

Sabah alyansim haricinde bir yuzuk daha takiyorum parmagima zor taktim. Sonra cikmadi sabunla cikarttim. Vucudum cok sis anlamadim neden boyle oldu. Kilo olarak da daha fazlasini bekliyordum acikcasi sanirim bunun etkisi var. Normalde alyansimda bol geliyor parmagima. Simdi oda tam oturdu niye sistimki ben simdi boyle moralim bozuldu

Hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın biz kadınlar ortak bir hedef koyduysak kimse elimizden alamaz önemli olan istemek ve çaba göstermek
Umarım hedefine ulaşırsın

Günaydın canımlar,

Akşam yemekten sonra uyumuşum yine, aile boyu hastayız sürekli tekrarlıyor. Hepimiz de bronşit olduk şaka gibi.
Ablama bir de vertigo teşhisi kondu, dün sürekli başı dönüyordu, acile götürmüşler.

Nasıl bir kış oldu böyle? Bu ülkeye nasıl nükleer saldırıda bulunuyorlarsa tüm hastanelerin acilinde boş yatak yokmuş, herkesin hasta olması bu derece mümkün değil!!!

Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İştahım da açıldı, nasıl acıkmışım neler neler yedim sabahın köründe:) Yarın kontrolüm var, ekstradan da kbb ye gidecem. Kendimi kontrol ettirip eve uyumaya giderim kısmetse.

Sabah evden çıkmadan da tartıldım 57,5 a düşmüşüm. Regl olmama rağmen, umarım su kaybı değildir de 2 lokma yiyince geri gelmez kilo.

Canım aramıza hoşgeldin. Rahatsız olduğum için takıma çok gelemiyorum, o yüzden gecikmeli hoşgeldin diyorum kusura bakma.

Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım, Adanada yaşıyorum.
Sağlıklı bol eksiler

Kendim değil de bir arkadaşımla iç mimarlık ofisi açmayı düşünüyoruz abla bakalım inşallah yapabilirsek

Kuzum hakkında hayırlısı olsun. İnşallah herşey istediğin gibi olur

Hadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim

Ah bu öksürükler, nasıl oldun kuzum sen

O nasıl sağlık sistemi ya? Böbrek ağrısı bu grip değil ki eve yollayıp telefonla arıyorlar? Aman ihmal etme kuzum, böbrek ağrısı şakaya gelmez

Oyy ben senin o incecik uyanma hayalini yerim. Bir gecede olmayacak ama sen istedikten sonra mutlaka olacak birşey. Arada yere düşsen de bu hayal için yeniden kalkmaya değer unutma

Su tüketimini artır biraz canım, ödem atıcı su yapıp tüket birkaç güne düzelecektir mutlaka. moralini bozma bozdukça ödemin artar

Günaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53

Gunaydin cnm guzel eksi tebrik ederm

Kizz ailece kurşunmu dokturseniz o ne oyle hep biseyler cikiyor, şaka bi yana cok gecmis olsun bronşit de kotu ya aman ilerlemesin dikkat edin. Ablan icinde uzuldm ama enazindan 1 iyi haber sen biraz iyimissin

***9.Takim 603. Etap***

mefkurem(96,6/
Sweetyy83(70,6/
seydan94(65,5/
nanekekik(70,6/
Mehlikatun(76,3/
Habinar (72/70,9/1,1/%1,53)
askrhpozitif(82,8/
eyledi(100,7/
istikrar1986(74,6/74,8/+0,2/%-0,27)
Edibe12(91,2/

Pinkyminkyy(76,7/75,8/0,9/%1,17)yeni üye.Bt:20.12.2018 Bk:77 H:65
9.takım ortalaması : %

Izindekiler
kkkmevsim5(79,3///) 450.etapta izine ayrılan üye, izin kilosu 72.5
__badem__ (70. 5/69,9/0,6/%0,85) 3.takimdan izine ayrilan üye

Deneme suresindeki üyeler

Hayyal (62,9) yeni uye bt:12.12.2018 bk:62.7 H:58
Yonahime(74,2) yeni üye. Bt:17.12.2018
Bk:75 H:54

biricik1272(87,7//)yeni üye. Bt:20.12.2018 bk : 89,2 H:70
gewezebidik (74)yeni uye. Bt:03.01.2019 bk: 74 H:55

Free canlar
Ekim2009 (82,8)
tugcegrblt(57,6)

Poni Bon(83,6//%)
_Rosebud_(74,3/)
Pufuduks(114,6)
Pnrrr-20 (66,3)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…