- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.281
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Haftaya inşallah telafisini yapacagim
teşekkür ederim yalniz ben karsimda daha hirsli bir aysenur beklerdim bu hafta o kadar dikkat etmeme ragmen benimde istedigim gibi olmadi hedefim oldukcca yuksekti ama en azindan elimden geleni yaptigim icin mutluyum artik tarti ne gosterirse kabul diyecegimaskrhpozitif mervecim şimdiden tebrik ediyorum bu hafta sana layık rakip olamadım stresli bir haftaydi olmadı her daim basarilar
Günaydın ablam guzel bir cuma olacak Allahın izniyle sen yat dinlenGunaydinnnnnnn 9.takimin fistik adaylari
Biraz once eve geldim
Hic uyumadim sayilir
Bi kahve icip yaticam
Kalktigimda herkesden guzel sonuclar gorurum ins.
tebrikler tatlımGeçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark -600
burasida cok iyi degil ama orasi berbatmis cnmBugün böbreğim ağrımadı çok şükür. Zaten bu ülkede doktorlar insana bakana kadar kendi kendine iyileşiyorsun. O kadar batık bir sağlık sistemleri var ki şoktayım. Dün gittim daha danışmadan geri yolladılar. Yarın 9-12 arası telefonla şu numarayı arayın diye. Aradım bugün tamam yarın doktor size telefon edecek 3-6 arası bir saatte dediler. Bakalım yarın doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Sanırım doktor telefonda durumumun doktor, tahlil vs gerektirecek birşey olduğuna kanaat getirirse randevu verecekler.
sabah patates olmasa iyiymis persembe niye boyle yaptinkiMenüm
Sabah 10.00
3 yk patatesli yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tb ekmek
Öğle 15.00
1 kase balkabağı çorbası
2 yk lazanya
salata
Akşam 19.30
1 dilim beyaz peynirli marul-havuç salatası
su 3 lt
spor yok
ani misafir icin buzlukta mutlaka biseyler olmasi lazim cnmAniden misafir gelecek diye lazanya yaptım. Düşündüm taşındım aklıma başka birşey gelmedi. Alışverişe vakit olsa balık ya da tavuk alırdım. Daha sağlıklı pratik yemek fikirleri bulmalıyım. Son anda panikle aklım iyice gidiyor. Öneriniz var mı?
Istersen yarismayalim cnmCuma'nın geldiğine inanamıyorum. Bugün tartılmaya cesaret edemedim. Bakalım -500 gelse şükredeceğim gibi. Ama haftayaMefkurem 'le yarışacaksam atak haftam olmalı ve bireysel birincilik hedeflemeliyim. Ama bu hafta da güzel bir eksi olsun lütfen. Sanki artık daha çok su içiyorum ama sporda malesef hedeflerim planlarım hep boşa çıkıyor. Neyse haftaya burada okulllar açılacak. Çocuklar okuldayken yürüyüş planım var bakalım nasıl olacak.
Cok ucuk degildi heralde cnm 2 kilo falandi heralde bir ara listelerden bakarimKaç kilo vermişti hatırlıyor musun? Sonra geri aldı mı acaba
buda guzel fikirmis sagol cnmbazen kızıma fincanları ters çevirip içine yüzük, minik bir oyuncak saklıyorum. Fincanları karıştırıp hangisinde diye soruyorum. Çok seviyor bu oyunu. Hatta biraz yavaş karıştırınca takip edebiliyor, bu da dikkatini geliştiriyor diye biliyorum. Eski bir oyun ben çocukken oynardık. Adını hatırlayan var mı? Yüzüklü birşeydi
yok yapmadi kilo bildirmek istemedigi icin cikmak istemistiKeseli kanguru neden hamişler arasında yok, doğum yaptı mı yoksa
bu her siskonun hayalidir :))Yıllarca gece yatarken sabah incecik uyanma hayali kurdum. Ama artık akıllandım, hayalimin gerçekleşmesi için azim, gayret ve iradeyi ortaya koymaya kararlıyım. İşte o zaman mucize gerçekleşecek
Gunaydiiinnn. Ilk bildirim benden gelsin.
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
Moral bozacak bisey yok tatlimSabah alyansim haricinde bir yuzuk daha takiyorum parmagima zor taktim. Sonra cikmadi sabunla cikarttim. Vucudum cok sis anlamadim neden boyle oldu. Kilo olarak da daha fazlasini bekliyordum acikcasi sanirim bunun etkisi var. Normalde alyansimda bol geliyor parmagima. Simdi oda tam oturdu niye sistimki ben simdi boyle moralim bozuldu
yasimmmm maşallah cnm cok guzel gitmisGünaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
Kocacin gelmis gozun aydin tatlicim :)Gunaydin kizlarr, insallah guzel eksiler gelir gun icinde bakicam.
Eşim işten erken donunce bende uyansm erkenden kahvalti hazirladim birazdan kahvalti yapicaz sonra belki gene biraz uzanirim dinlenme amacli
tugcemmmm aile boyu gecmis olsun :)Günaydın canımlar,
Akşam yemekten sonra uyumuşum yine, aile boyu hastayız sürekli tekrarlıyor. Hepimiz de bronşit olduk şaka gibi.
Ablama bir de vertigo teşhisi kondu, dün sürekli başı dönüyordu, acile götürmüşler.
Nasıl bir kış oldu böyle? Bu ülkeye nasıl nükleer saldırıda bulunuyorlarsa tüm hastanelerin acilinde boş yatak yokmuş, herkesin hasta olması bu derece mümkün değil!!!
Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İştahım da açıldı, nasıl acıkmışım neler neler yedim sabahın köründe:) Yarın kontrolüm var, ekstradan da kbb ye gidecem. Kendimi kontrol ettirip eve uyumaya giderim kısmetse.
Sabah evden çıkmadan da tartıldım 57,5 a düşmüşüm. Regl olmama rağmen, umarım su kaybı değildir de 2 lokma yiyince geri gelmez kilo.
bende oyle umuyorum cnmHayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Vayyyy canan geri 6 lara gelmisGeçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark -600
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark -600
burasida cok iyi degil ama orasi berbatmis cnm
Olurkende randevumu veriyolar acaba :)))
Burda aile hekimine gitmekde sorun yok diger dr lardan randevu almak zor cok gece veriyolar
sabah patates olmasa iyiymis persembe niye boyle yaptinki
Allahtan lazanya azmis
ani misafir icin buzlukta mutlaka biseyler olmasi lazim cnm
Istersen yarismayalim cnm
Cunku haftaya baya ugrasacam
Cok ucuk degildi heralde cnm 2 kilo falandi heralde bir ara listelerden bakarim
buda guzel fikirmis sagol cnm
yok yapmadi kilo bildirmek istemedigi icin cikmak istemisti
Gerci pinar haric digerleride bildirmiyor
bu her siskonun hayalidir :))
Moral bozacak bisey yok tatlim
Gayet guzel eksi
Kotu dersem carpilirim :) ) dun suyun azdi biraz ondan olabilirmiki yada isyerinde yedigin seyler tuzlumuydu acaba
Bu hafta spor planinida yap ve uygulamaya calis
Bu odemde haftaya bonusumuz olsun :))
Bende kendimi sdaha fazla eksiye hazirlamisim heralde:)))
yasimmmm maşallah cnm cok guzel gitmis
6 lara bisey kalmadi
Kocacin gelmis gozun aydin tatlicim :)
tugcemmmm aile boyu gecmis olsun :)
Kuzum su hastaliklar bitince evde bi kuran okutun bari
bende oyle umuyorum cnm
Bugunden calismalara basla
Çok ilginçmiş .geçmiş olsun canım.Bugün böbreğim ağrımadı çok şükür. Zaten bu ülkede doktorlar insana bakana kadar kendi kendine iyileşiyorsun. O kadar batık bir sağlık sistemleri var ki şoktayım. Dün gittim daha danışmadan geri yolladılar. Yarın 9-12 arası telefonla şu numarayı arayın diye. Aradım bugün tamam yarın doktor size telefon edecek 3-6 arası bir saatte dediler. Bakalım yarın doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Sanırım doktor telefonda durumumun doktor, tahlil vs gerektirecek birşey olduğuna kanaat getirirse randevu verecekler.
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
Tuz turşu sarımsaklı tarator mu deniyordu o tarz turşular pancar bunlar çok etkiliyor beni.Sabah alyansim haricinde bir yuzuk daha takiyorum parmagima zor taktim. Sonra cikmadi sabunla cikarttim. Vucudum cok sis anlamadim neden boyle oldu. Kilo olarak da daha fazlasini bekliyordum acikcasi sanirim bunun etkisi var. Normalde alyansimda bol geliyor parmagima. Simdi oda tam oturdu niye sistimki ben simdi boyle moralim bozuldu
Günaydın herkese acil evden çıkmam gerekiyordu
Tartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
İnşallah ablacımVayyyy canan geri 6 lara gelmis
Bundan sonra hep asagi inis olsun tatlim
300 500 ne verirsen ama hep eksi ol
Boyle boyle hedefe ulasacan
daha kötü oldum canım ya iyice arttiCanım aramıza hoşgeldin. Rahatsız olduğum için takıma çok gelemiyorum, o yüzden gecikmeli hoşgeldin diyorum kusura bakma.
Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım, Adanada yaşıyorum.
Sağlıklı bol eksiler
Kuzum hakkında hayırlısı olsun. İnşallah herşey istediğin gibi olur
Ah bu öksürükler, nasıl oldun kuzum sen
O nasıl sağlık sistemi ya? Böbrek ağrısı bu grip değil ki eve yollayıp telefonla arıyorlar? Aman ihmal etme kuzum, böbrek ağrısı şakaya gelmez
Oyy ben senin o incecik uyanma hayalini yerim. Bir gecede olmayacak ama sen istedikten sonra mutlaka olacak birşey. Arada yere düşsen de bu hayal için yeniden kalkmaya değer unutma
Su tüketimini artır biraz canım, ödem atıcı su yapıp tüket birkaç güne düzelecektir mutlaka. moralini bozma bozdukça ödemin artar
Hadi gözün aydın canim esine kavusmussunGunaydin kizlarr, insallah guzel eksiler gelir gun icinde bakicam.
Eşim işten erken donunce bende uyansm erkenden kahvalti hazirladim birazdan kahvalti yapicaz sonra belki gene biraz uzanirim dinlenme amacli
cok gecmis olsun kuzum bu kış hastaljklar sizi birakmicak anlasilan insallah ailecek tez zamanda iyilesir sagliginiza kavusursunuzGünaydın canımlar,
Akşam yemekten sonra uyumuşum yine, aile boyu hastayız sürekli tekrarlıyor. Hepimiz de bronşit olduk şaka gibi.
Ablama bir de vertigo teşhisi kondu, dün sürekli başı dönüyordu, acile götürmüşler.
Nasıl bir kış oldu böyle? Bu ülkeye nasıl nükleer saldırıda bulunuyorlarsa tüm hastanelerin acilinde boş yatak yokmuş, herkesin hasta olması bu derece mümkün değil!!!
Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İştahım da açıldı, nasıl acıkmışım neler neler yedim sabahın köründe:) Yarın kontrolüm var, ekstradan da kbb ye gidecem. Kendimi kontrol ettirip eve uyumaya giderim kısmetse.
Sabah evden çıkmadan da tartıldım 57,5 a düşmüşüm. Regl olmama rağmen, umarım su kaybı değildir de 2 lokma yiyince geri gelmez kilo.
tebrikler hamis daha kilo almak icin. Erken ama caninin çektiği seyleride yemegi ihmal etme son aylarda bebek daha cok kilo aliyor o zaman sende otomatikman aliyorsun ve odemler basliyor son aylarda zatenKizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Bu aralarda gidip geliyorum zaten hayirlisi bakalim nezaman kilo almaya basliycam ama hissediyorm istahlanmaya basladim kendimi tutmasam dun gece ne yesem diye araniyodum
Çok iyiyi tebrik ederimTartılıp çıktım
Geçen cuma 72
Bu hafta 70,9
Fark -1,1
% 1,53
Tebrikler canımGunaydiiinnn. Ilk bildirim benden gelsin.
Cuma.76.7 kg
Bugun.75.8 kg
Fark.900 gr
Yuzde 1.17
haftaya tekrar ikili rakamlar inşallahGeçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
inşallah canımBence bu hafta için güzel bir sonuç siz ne dersiniz
Gözün aydın esin dondumu canimGunaydin kizlarr, insallah guzel eksiler gelir gun icinde bakicam.
Gecmis olsun tatlimGünaydın canımlar,
Uyu dinlen abla güzel sonuç alacagiz inşallahGunaydinnnnnnn 9.takimin fistik adaylari
Biraz once eve geldim
Hic uyumadim sayilir
Bi kahve icip yaticam
Kalktigimda herkesden guzel sonuclar gorurum ins.
Çok güzel tebriklerGeçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark -600
Haftaya toparlarsin canimHayırlı cumalar
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.8
Fark +200
Yüzde -0.26
Ooo supermis maşallahGeçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
Çok iyiyi gidiyorsun tatlimKizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Bu aralarda gidip geliyorum zaten hayirlisi bakalim nezaman kilo almaya basliycam ama hissediyorm istahlanmaya basladim kendimi tutmasam dun gece ne yesem diye araniyodum
Bildirimden bisey anlamadim cnm :)))Geçen hafta 100.700
Bu hafta 101. 500
Bugün 100.00
Fark 1.5
Yüzde %1.52
Haftaya toparlarsin canimMerhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Geçen Cuma: 62.9
Fark: -1.6
Yüzde: 2.54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?