- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.361
Evet az bi farkla gecmisim:)Senin kilon az olduğu için yuzdesel sen canım
Tamam bekliyorum
Merakla bekliyorum abla
Ilk defa seni yendimMalesef bu hafta ne yaptiysam gitmedi
Gecen hafta 96.6
Bugun 96.9
Fark +0.3
Haftaya bunun acisi cikar mutlaka
Haftaya daha iyi olur inşallah canimDüşer diye bekledim ama düşmedi malesef
Cuma:70,6
Güncel : 71.1
Fark : +500
Rekor malesef bende
masallah cok iyi pinarcim heralde bu kilonu koruduğun icin hemen almiyosunKizlar bende gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.8
Bu aralarda gidip geliyorum zaten hayirlisi bakalim nezaman kilo almaya basliycam ama hissediyorm istahlanmaya basladim kendimi tutmasam dun gece ne yesem diye araniyodum
cok guzel gitmis hayalcimMerhaba günaydın güzel bir gün olsun hepimize. Öncelikle güncel kilomu söyleyeyim: 61.3
Geçen Cuma: 62.9
Fark: -1.6
Yüzde: 2.54
gayet guzel seydam yuzde de superrrrGeçen hafta 65.5
Bugün 64.9
Fark 600 gram
% 0.92
bencede bi okutun cnm belki baskalarinin duasi daha eftal olurbir sirkeyle silecem abla herkes iyileştiğinde. göz varsa çıksın gitsin evimizden. annem de her sabah okur evimizde aslında. olmadı küçük bir davetle birkaç kişiyle beraber okutalım, söylenmez böyle şeyler ama ben düştükten sonra birkaç ihtiyacı olana erzak alıp verdik hemen. bu halimize şükür, beterinden
cok guzel baslangic cnm ins. Hep boyle devam etsinGunaydin guzel hatunlar!!!
Herkese bil eksili tartilar
Ben gecen pztsi tartilmistim en son 74 du, hasta oldugumdan pek bisey yiyemedim diye herhalde bugun 72.8 ciktim
Gecen hafta 74
Bu hafta 72.8
Fark 1.2
Yuzde 1.16
Umarim boyle basladigi gibi rahat rahat gider kilolarr. Dun aksam esime sizden bahsettim, kk ile zayiflicam dedim, hedefimi sordu ben de bir damacana dedim
Emegini biliyoruz cnm eksi olman bile guzelGecen hafta 82,8
Bu hafta 82,2
Fark 0,6
Yuzde %0,72
Bu hafta menulerim ortadaydi dune kadar bir gram oynamadi tarti bugunde anca bu kadar oldu bu hafta daha farkli bir yol izlemem lazim hayaller hayatlar bu olsa gerek neye niyet neye kismet
eminim haftaya daha iyi olacak cnm biliyorum sende elinden geleni yaptınKilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.3
-300
Wc ye ciksaydım 6 lari gorurdum
Kamilem artik az yada cok ama eksi olsun canomİyi gunler bayanlar bende bi dehisim yok sabitim bunada sukur bi kac gun once afaki artilarim vardi bi haftayi yok sayip yola devam ins
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.3
Fark 0
baya arti olmus cnmhayırlı cumalar kızlar
eksiler gelmiş maşallah
ben de eksi yokk bol artı var
geçen hafta 82.8
bu hafta 84.7
fark +1.9
ilacı bıraktım zaten bir gün içmeyi unutmuştum dün de içmedim az sarsıyor ama heyy heyy bunlar vız gelir göğüslerim ağrıyıp duruyordu mide bulantısı v.s. bir dolu yan etkisini yaşıyormuşum bu ilacın farkın da değildim, kilo alınır verilir de ona takmıyorum da bu arada en sevdiğim şeylerden biri olan kahveden tiksindim yaaa ona üzülüyorum içince midemi bulandırıyordu bitirmeden kaç kere döktüm 10 gündür hiç içmiyorum
ne guzel bi bakis acisi :)hic uzulme, onemli olan ilk adimi atmakti ve biz onu yaptikhem ben senelerce kendime kilo az olunca vermesi zor oluyo cok olunca daha kolay verilir dedim. Artik verecek kilom cok o yuzden kolay vericem buna inaniyorum
masallah tatlim hep boyle devam et inşallah
Haftaya daha iyi oluruz inşallah abla üzülme
Uzulsemde bosuna cnm uzulmek eksi getirmiyorHaftaya daha iyi oluruz inşallah abla üzülme
Kaderdasim gel beraber aglayakDüşer diye bekledim ama düşmedi malesef
Cuma:70,6
Güncel : 71.1
Fark : +500
Rekor malesef bende
Ilk defa seni yendim
Sen gecen hafta guzel kilo verdin. Bu hafta boyle olmasi normal
Guzel bilgiler cnmkızlar suraya bir kac kucuk bilgi bırakıyorum, hepimize yardımcı olması dileğiyle
Diyetlerde yapılan basit ama önemli hatalar
- Az su içmek; vücudun su tutarak ödem yapmasıne sebep olur ve tartıda fazla cıkarız
- Çok düşük kalorili beslenmek; vücudu kıtlık bilincine sokarak daha fazla yağlanmaya sebep olur, gunluk ihtiyacınızın 500kalori eksiğinin altına düşmemeye çalışın
- Sürekli tartılmak; diyet yapmanıza rağmen kilo veremediğinizi gördükçe vücut kortizon hormonu salgılar ve kortizonda kilo almamızı tetikler
- Yağsız beslenmek, evet yanlış duymadınız, günlük ihtiyacınızın altında yağ tüketirseniz bu sefer de yağda çözünen vitaminlerin emilimi gerçekleşmez ve sürekli yordun, halsiz, hasta hissedersiniz. Yağ seçimizi iyi yağlardan yana kullanmanızda fayda var tabiiki, badem, fındık vb gibi
- Hareketsizlik; asırı bir spor yapmasanız da bağırsak hareketlerinin duzenli olabilmesi için en azından yürüyüş vb önemlidir.
İnşallah canım tebrikler , yendin beniHaftaya daha iyi olur inşallah canim
Hiç sorma abla yesem içim yanmaz , birde haftanın sonuncusu olur musumKaderdasim gel beraber aglayak
tmm abla ekliyorum
Kilo bildirimim
Geen hafta:74.2
Bu hafta:72.9
Fark:—1.300 gr
Yuzdemi tam hesaplayamadim ama:%1.7 falan sanirim
Hedefimi 200 gr gectim :))))
Listeye giriyorum İnsallah:))
Cok guzel gitmis tebrikler guzellerKilo bildirimim
Gecen hafta:87.7
Bu hafta:86.2
Fark:-1.5 kg
Hedefimi 200 gr gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?