- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.381
Kilo bildirimim
Geen hafta:74.2
Bu hafta:72.9
Fark:—1.300 gr
Yuzdemi tam hesaplayamadim ama:%1.7 falan sanirim
Hedefimi 200 gr gectim :))))
Listeye giriyorum İnsallah:))
Kilo bildirimim
Gecen hafta:87.7
Bu hafta:86.2
Fark:-1.5 kg
Hedefimi 200 gr gectim
Tebrikler kızlar
Malesef bu hafta ne yaptiysam gitmedi
Gecen hafta 96.6
Bugun 96.9
Fark +0.3
Haftaya bunun acisi cikar mutlaka
Haftaya daha iyi olacagini biliyorum moral bozmuyor haftaya tam anlamiyla savasiyoruzDüşer diye bekledim ama düşmedi malesef
Cuma:70,6
Güncel : 71.1
Fark : +500
Rekor malesef bende
Izine cikiyorim 2 hafta sonra dondugumde goruselim
Cok tebrikler canom
Buda ilk ve son olur iste
Niye cikiyonIzine cikiyorim 2 hafta sonra dondugumde goruselim
Kv geliyoNiye cikiyon
Yine kilo alip donecen
Tesekkurler kaptanim.Cok guzel gitmis tebrikler guzeller
Dun biricige sordum ama bugun ikinize birden tekrarlamak istiyorum
Sizin gunler gezmeler pek eksik olmuyor
Oralarda yok dayanamadim, yok baska yiyecek bisey yoktu vs. Gibi durumlar olurmu
Bu hafta bi kaza yasadik ama genelde listedekilerden min. Yuzde 1 bekliyorum
Tabi bunun iccinde kacamaksiz menuler arti spor lazim
Elden gelen hersey yapilir ama gitmez o baska bisey ona lafimiz olmaz
Bu konuda kendinize guveniyormusunuz
Ayrica yeni uyeler kural geregi 2 ay izine ayrilamiyolar bilginiz olsun
Tesekuurler:)Tebrikler kızlar
Haftaya daha iyi olacagini biliyorum moral bozmuyor haftaya tam anlamiyla savasiyoruz
Hadi insi CnmKv geliyoaksam yemeklerini gec yeriz buyuk ihtimalle. Normalde ben esimi beklemiyodum yemege ve cars pers cok az yiyodum oylede yapamam listeyi etkilemim zaten 2 hafta sonra doncem kilo almicam bu sefer
Sabah o sizden once bildirim yapmisti sonucunu biliyordum yaniTesekkurler kaptanim.
Ben gunler gezmelere takima geldiggimden beri en az 15 yere gittim ama bi iki tanesinde ki onlrda da cok az yedigim halde nerdeyse hic kacamak yapmadim kendime guveniyorumizin konusunu biliyorum bi sorun olmazsa takimlayim
Ha bu arada pinkyi listeye girmis gorunce ( hem ondan once takima gelmistim hemde kilo verimim daha yuksek)zaten kesin listedeyim diye dusundum. Kurallari ilk gun okuyup kabul etmistim
Tesekuurler:)
Cok guzel gitmis tebrikler guzeller
Dun biricige sordum ama bugun ikinize birden tekrarlamak istiyorum
Sizin gunler gezmeler pek eksik olmuyor
Oralarda yok dayanamadim, yok baska yiyecek bisey yoktu vs. Gibi durumlar olurmu
Bu hafta bi kaza yasadik ama genelde listedekilerden min. Yuzde 1 bekliyorum
Tabi bunun iccinde kacamaksiz menuler arti spor lazim
Elden gelen hersey yapilir ama gitmez o baska bisey ona lafimiz olmaz
Bu konuda kendinize guveniyormusunuz
Ayrica yeni uyeler kural geregi 2 ay izine ayrilamiyolar bilginiz olsun
Spor konusunda sana bisey demiyorum tatlimTeşekkür ediyorum kaptanım
Bu güvensizlik neden :))) çok üzüldüm
Pazartesi kaçamak yaptım ve üç gün de dengeledim
Evet spor yapmağı çok istiyorum mazeretimi defalarca tekrarladım.
Ellden geleni yapıyorum
Kuraları okumuştuk sorun olmaz kaptanım
Listeye de nasıl uygun görürseniz artık
Geldiginden beri kacamaksiz devam edip calistigin halde elinden geldigince paylasim yaptigin icin listeye hosgeldin cnmKilo veren vermek icin caba gosteren herkesi cok tebrik ediyorum cok yohun bir gundeyim o yuzden arada okuyup okuyup cikiyorum. Haftaya cok daha guzel olacagina eminim.biricik1272 rakibem senide ayrica tebrik ederim beni yendigin icin :))
Hic kacamak yapmayan var mi takimda?herkesde ufak ufak oluyor ama elimizden gelince hepimiz dikkat ediyoruz kaptanimSabah o sizden once bildirim yapmisti sonucunu biliyordum yani
Onunda 3.cumasi bende yeterli gordugum icin aldim
Kimseye sormam gerekmiyor ayrica
Takim yonetimi ortaklasa karar veriyor
Hic kacamak yapmadin degil ayrica
Umarim bundan soonra ozellikle hafta ici hamurisi olmaz
Kilo veren vermek icin caba gosteren herkesi cok tebrik ediyorum cok yohun bir gundeyim o yuzden arada okuyup okuyup cikiyorum. Haftaya cok daha guzel olacagina eminim.biricik1272 rakibem senide ayrica tebrik ederim beni yendigin icin :))
Kız takımın yüzdesini düşünecem diye rakip olduğumuzu unutmuşumİnşallah canım tebrikler , yendin beni
Guzelim sen mi anlamiyorsun benmi anlatamiyorumHic kacamak yapmayan var mi takimda?herkesde ufak ufak oluyor ama elimizden gelince hepimiz dikkat ediyoruz kaptanim
Bi hafta arti gelsem guvenmeyin hakkiniz var derim
Hastaligima ragmen sirf takima motive eksikligi olmasin diye soguk havada spor bile yaptim
Takima basil hevesli girdigimi hepiniz biliyosunuz.
Ama bu konusmalar hevesimi kiriyor.
Sabah listeye girmemem icin bi neden yokken tekrar sorman beni cok uzdu. Yani listede yokken bu kdar dikkat ediyosam listeye girince 2 kati ederim elbett.
Gercekten kendimi kotu hissettim. Listeye girmeye calismak daha fazla motive olmak icin . Yoksa ha listede varim ha yokum bi farki yok
Gercekten cok sıkıldim bu liste konusundan uzatmak istemiyorum. Cuma gunu bitek kcamak oldugunu bilmiyodum bilsem yemezdim zor degil benim icin. O sali gunude son 3 gun asiri sekilde telafiye calistim. Bu hafta 1 dilim borek disinda sifir kacamakla geldim sizden daha motive edici sozler duymak istiyodum. Kirildim sadece bu kdarGuzelim sen mi anlamiyorsun benmi anlatamiyorum
Ben listedki ve denemedeki uyelerle,
Izindeki, free uyeleri yorum yaparken ayri tutuyorum
Listede ki uyeler cuma haric kacamak yapmaz cogunlukla
Sen onceki hafta sali yedin bisuru bisey
Sonra cuma yine ayni
Tmm gunde kacamak yaptin sayilmaz ama ertesi gun yine borek lahmacunla geldin
Bunlar benim icin pek ufak tefek seyler degil
Ayrica sana git sogukta spor yap diyende yok
Leslie yap diyoruz yok o hareketli diyosun
Sanki biz bilmiyoruz leslie nasil bisey
Bu durumda sana sorup tekrar soz istemekte cokda hakliyim bence
Tmm o zaman bencede kapatalim cunku bende coooooooooook sikildimGercekten cok sıkıldim bu konudan uzatmak istemiyorum. Cuma gunu bitek kcamak oldugunu bilmiyodum bilsem yemezdim zor degil benim icin. O sali gunude son 3 gun asiri sekilde telafiye calistim. Bu hafta 1 dilim borek disinda sifir kacamakla geldim sizden daha motive edici sozler duymak istiyodum. Kirildim sadece bu kdar
Ha lesliyi de evet hareketli ve hareket etmem yasak leslideki hareketlerin hepsi yasakti bana bunu size yazmistim. Siz bilmiyosunuz gibi bisey mi dedim kaptanim.
Gercekten uzamasini istemiyorum cunku motivasyonumun dusmemesi herseyden onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?