Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim
Geen hafta:74.2
Bu hafta:72.9
Fark:—1.300 gr
Yuzdemi tam hesaplayamadim ama:%1.7 falan sanirim
Hedefimi 200 gr gectim :))))
Listeye giriyorum İnsallah:))

Kilo bildirimim
Gecen hafta:87.7
Bu hafta:86.2
Fark:-1.5 kg
Hedefimi 200 gr gectim

Eki Görüntüle 2221869 Geçen hafta: 91.2
Bu hafta: 90.1
Fark:1.1
Yüzde: %1.20
Tebrikler kızlar
Malesef bu hafta ne yaptiysam gitmedi

Gecen hafta 96.6
Bugun 96.9
Fark +0.3

Haftaya bunun acisi cikar mutlaka
Düşer diye bekledim ama düşmedi malesef
Cuma:70,6
Güncel : 71.1
Fark : +500
Rekor malesef bende
Haftaya daha iyi olacagini biliyorum moral bozmuyor haftaya tam anlamiyla savasiyoruz

Tesekkurler kaptanim.
Ben gunler gezmelere takima geldiggimden beri en az 15 yere gittim ama bi iki tanesinde ki onlrda da cok az yedigim halde nerdeyse hic kacamak yapmadim kendime guveniyorumizin konusunu biliyorum bi sorun olmazsa takimlayim
Ha bu arada pinkyi listeye girmis gorunce ( hem ondan once takima gelmistim hemde kilo verimim daha yuksek)zaten kesin listedeyim diye dusundum. Kurallari ilk gun okuyup kabul etmistim
Tebrikler kızlar

Haftaya daha iyi olacagini biliyorum moral bozmuyor haftaya tam anlamiyla savasiyoruz
Tesekuurler:)

Sabah o sizden once bildirim yapmisti sonucunu biliyordum yani
Onunda 3.cumasi bende yeterli gordugum icin aldim
Kimseye sormam gerekmiyor ayrica
Takim yonetimi ortaklasa karar veriyor

Hic kacamak yapmadin degil ayrica
Umarim bundan soonra ozellikle hafta ici hamurisi olmaz

Teşekkür ediyorum kaptanım

Bu güvensizlik neden :))) çok üzüldüm

Pazartesi kaçamak yaptım ve üç gün de dengeledim

Evet spor yapmağı çok istiyorum mazeretimi defalarca tekrarladım.

Ellden geleni yapıyorum

Kuraları okumuştuk sorun olmaz kaptanım

Listeye de nasıl uygun görürseniz artık

Spor konusunda sana bisey demiyorum tatlim
Eminim yapabildigin kadar yaparsin
Kacamaklar onceki hafta, bu hafta sik sik olunca bende hem listeyi hem takim disiplinini garanti altina almak istiyorum :))

Kilo veren vermek icin caba gosteren herkesi cok tebrik ediyorum cok yohun bir gundeyim o yuzden arada okuyup okuyup cikiyorum. Haftaya cok daha guzel olacagina eminim. biricik1272 rakibem senide ayrica tebrik ederim beni yendigin icin :))
Geldiginden beri kacamaksiz devam edip calistigin halde elinden geldigince paylasim yaptigin icin listeye hosgeldin cnm
Eminim daha guzel eksiler bizi bekliyor :)

Hic kacamak yapmayan var mi takimda?herkesde ufak ufak oluyor ama elimizden gelince hepimiz dikkat ediyoruz kaptanim
Bi hafta arti gelsem guvenmeyin hakkiniz var derim
Hastaligima ragmen sirf takima motive eksikligi olmasin diye soguk havada spor bile yaptim

Takima basil hevesli girdigimi hepiniz biliyosunuz.
Ama bu konusmalar hevesimi kiriyor.
Sabah listeye girmemem icin bi neden yokken tekrar sorman beni cok uzdu. Yani listede yokken bu kdar dikkat ediyosam listeye girince 2 kati ederim elbett.
Gercekten kendimi kotu hissettim. Listeye girmeye calismak daha fazla motive olmak icin . Yoksa ha listede varim ha yokum bi farki yok

Kilo veren vermek icin caba gosteren herkesi cok tebrik ediyorum cok yohun bir gundeyim o yuzden arada okuyup okuyup cikiyorum. Haftaya cok daha guzel olacagina eminim. biricik1272 rakibem senide ayrica tebrik ederim beni yendigin icin :))

Sanada kolay gelsin evet haftaya daha güzel olur bencede

Sevgili rakibem senin kilo vermen beni sevindirir
Artık sra sende beni yeneceğine inanıyorum

Neyse burda amac birlikte destek olarak kilo vermek hepiniz cok destek verdiniz teşekkür ediyorum.. bende elimden geldigince sizin yaninizda olmak istiyorum.
İnaniyorum ki takimca cok guzel eksiler gorucez daha yolun basindayiz:))
Bunu basaricaz birlikte:))

Guzelim sen mi anlamiyorsun benmi anlatamiyorum
Ben listedki ve denemedeki uyelerle,
Izindeki, free uyeleri yorum yaparken ayri tutuyorum
Listede ki uyeler cuma haric kacamak yapmaz cogunlukla
Sen onceki hafta sali yedin bisuru bisey
Sonra cuma yine ayni
Tmm gunde kacamak yaptin sayilmaz ama ertesi gun yine borek lahmacunla geldin
Bunlar benim icin pek ufak tefek seyler degil

Ayrica sana git sogukta spor yap diyende yok
Leslie yap diyoruz yok o hareketli diyosun
Sanki biz bilmiyoruz leslie nasil bisey

Bu durumda sana sorup tekrar soz istemekte cokda hakliyim bence

Gercekten cok sıkıldim bu liste konusundan uzatmak istemiyorum. Cuma gunu bitek kcamak oldugunu bilmiyodum bilsem yemezdim zor degil benim icin. O sali gunude son 3 gun asiri sekilde telafiye calistim. Bu hafta 1 dilim borek disinda sifir kacamakla geldim sizden daha motive edici sozler duymak istiyodum. Kirildim sadece bu kdar
Ha lesliyi de evet hareketli ve hareket etmem yasak leslideki hareketlerin hepsi yasakti bana bunu size yazmistim. Siz bilmiyosunuz gibi bisey mi dedim kaptanim.
Gercekten uzamasini istemiyorum cunku motivasyonumun dusmemesi herseyden onemli

Yoruldum ya, 18:00 olsa da servise binip uyusam eve giderken

Gözüm hep yatağımı arıyor. Bu hastalık beni benden etti, spor yapmayı da özledim...

Ya bugün herkes bana ne zaman evleneceğimi soruyor. Sinir oldum , sanki manavdan elma alacam, kısmet bu işler dedim geciştirdim kimseyi kırmadan...

Öğlen bir kase çorba içtim, şimdi karnım acıktı, kepekli ekmekle tost istedim büfeden, yarısını yerim ya da hepsini yer akşamı boş geçerim.

Benden haberler şimdilik bu kadar....

Tmm o zaman bencede kapatalim cunku bende coooooooooook sikildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…