Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

istikrar1986 bugun nasil oldun cnm
Aldinmi sonuclari
abla aşırı halsizlik var oda demir eksikliği yani çay kolik olmamdan eşim bugün gidecek tahliller i gostrsin

evet Edibe ablacim haklısın düne mahsustu bu menü

Geçen hafta olmadi bu hafta olur oo hirsli Ayşenur varmisin yarismaya yani seni ezmeme
Guzel canim tbrkler

Haftaya daha iyi olur insallah

6li rakamlar hayirli olsun cnm tbrkler

Sagol abla geldi cok sükur valla evde bi erkegin varligi yetiyor korkmamak icin
sağol canım pinarim bende öyle düşünüyorum

evet tugcecim haklisin geçen haftayı da katıp önümüzdeki hafta acısını cikartacagim

evet haklısın baharcim eskiden stres üzüntü kaynakli böyle yapanlara şaşırıyordm ben öyle oldum ya daha yok inşaallah kendime daha büyük zarar

kız Kamile sen beni tanıyorsun anlaşılan aynen haftaya telafisi olacak

Uzulsemde bosuna cnm uzulmek eksi getirmiyor dun mutfagi 14 de kapatmistim ben
hadi çok erkenmis neyse geçmiş geride kaldı artık önümüzdeki maçlara

Cok tebrikler canom
Buda ilk ve son olur iste

canım ne güzel paylasimlar seninle özel tanışalım ben kaçırdım heralde yeni mi geldin

Bildirimden bisey anlamadim cnm :)))
Tekrar yazarmisin
Bu hafta dedigin ne pazatesimi
Bize gecen cuma ve bugun lazim
Yazdigin gibiyse 0.7 eksi oluyor
Yaaa geçen cuma kaçtım onu hatırlayamadım. 100.700 miydi ama pazartesi 101.500 biliyorum kortizon un etkisi demiştik şimdi 100 kiloyum bide onu biliyorum

Evet ben yeniyim:) ismim Berrin, bir yıldır Hollandada yasıyorum, eşimin işi sebebiyle geldik. Ben de iş arıyorum şuan. 32 yaşındayım, verecek bir damacana kilom var . Bir çay tiryakisi olarak kansızlığına naçizane bir iki önerim olabilir. Birincisi, çay ve kahve içerken yanında bir tatlı kaşığı kadar da süt iç, bir iki yudum, bu çayın demir bağlama özelliğini yok ediyo. sütle birbirlerini bağlıyolar gibi oluyo
ikincisi yemeklerinde kırmızı etin miktarını artır, ücüncüsü de tatlı niyetine gunde bir kasık mumkunse keci boynuzu degilse dut, uzum ne bulursan pekmez ye.
zamanında benim de kanım cok dusuktu suan hep 13lerde cıkıyor

Şu damacanalar kac lt oluyorki

Geldiginden beri kacamaksiz devam edip calistigin halde elinden geldigince paylasim yaptigin icin listeye hosgeldin cnm
Eminim daha guzel eksiler bizi bekliyor :)
tesekkur ederim abla elimden geleni fazlasiyla yapacagim.cok daha guzel eksiler gelecek bende eminim :))

Sanada kolay gelsin evet haftaya daha güzel olur bencede

Sevgili rakibem senin kilo vermen beni sevindirir
Artık sra sende beni yeneceğine inanıyorum
evet haftaya cok guzel bir eksi gelecek insallah. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz gram bile verilse cok mutlu oluyoruz hep birlikte de insallah hededlerimize ulasacagiz.

Bir uyumuşum uyandım daha kötü olmuşum eşim gelsin bana bir masaj yapsın bir duşa girip toparlamam lazım hiç sevmem hasta olmayı
cok gecmis olsun sicak dus iyi gelir bitki cayi iciyormusun

benim yasta 33 iki usagim var tanisdigima memnun oldum senin çocuğun varmı.
Demire 13 de çok az. süt u söylemen çok iyi olduda çayla kahvaltı yapıyorum süt fayda edermiki sonucta peynirli kahvaltı yapıyorum
Keçiboynuzu pekmezi aldm bir tatli kasigiyla yemeye başladım ama ilac şart biraz depolar dolsun

Aciklama yapmak zorunda hissettim kendimi. Arkadaslar menulerimi yanlis anlayabilir benim 17 aylik bir bebegim var ve hala emziriyorum o yuzden detoks tarzi beslenmeler yapamiyorum. Ve cok kisitlama yapmadan,menulerimi de dengeli bebegimi dusunerek duzenlemeye calisiyorum. Kacamak olmadi olmaz da ama lutfen bu konuda en azindan durumumu bilmeyenler anlayisli olursa sevinirim.

yaa benim ki demirim degil hemoglobin degerim, demirim normal degerlerde kac oldugunu bilmiyorum. hg de 12 nin ustu harika bi deger. Cocugum yok henuz, bir kedim var :) kısmetse kilolarımı verince cocuga gelecek sıra ( benim polikistik overim var, kilo vermeden cocuk biraz zor dedi doktorum). Peyniri bilmiyorum, ozellikle sut diye duydum ben bu cayı dengelemesi icin. Peynir olmayabilir cunku o protein sayılıyo, sut grubu gibi dusunulmuyo. Tabi sen simdi demir ilaçlarını eksik etme ama onları gece al, cunku demir ilacı çok iştah açar, gun icinde kendini tutman zorlasabilir. tabii bu dediğimi gunde bir alacaksan yapabilirsin.

Ben herkesin durumunuda sartlarinida biliyorum cnm

gewezebidik Bende bir damacana kadar fazla yükü ruhuma bedenime tasittiriyorum yazık değil mi bir et parçası ve anlık lezzet hatırına
Anlık lezzet lezzet değildir sloganim

***9.Takim 603. Etap***

mefkurem(96,6/96,9/+0,3/-0,31)
Sweetyy83(70,6/70,3/0,3/%0,42)
seydan94(65,5/64,9/0,6/%0,92)
nanekekik(70,6/71,1/+0,5/%-0,71)
Mehlikatun(76,3/76,3/0/%0)
kilosu sabit
Habinar (72/70,9/1,1/%1,53)
askrhpozitif(82,8/82,2/0.6/%0,72)
eyledi(100,7/100/0,7/%0,70)
istikrar1986(74,6/74,8/+0,2/%-0,27)
Edibe12(91,2/90,1/1,1/%1,21)

biricik1272(87,7/86,2/1,5/%1,71)yeni üye. Bt:20.12.2018 bk : 89,2 H:70
Pinkyminkyy(76,7/75,8/0,9/%1,17)yeni üye.Bt:20.12.2018 Bk:77 H:65

9.takım ortalaması : % 0,590

Izindekiler
kkkmevsim5(79,3///) 450.etapta izine ayrılan üye, izin kilosu 72.5
__badem__ (70. 5/69,9/0,6/%0,85) 3.takimdan izine ayrilan üye

Deneme suresindeki üyeler

Hayyal (62,9/61,3/1.6/%2,54) yeni uye bt:12.12.2018 bk:62.7 H:58
Yonahime(74,2/72,9/1,3/%1,75) yeni üye. Bt:17.12.2018 Bk:75 H:54
gewezebidik (74/72,8/1,2/%1,62)yeni uye. Bt:03.01.2019 bk: 74 H:55

Free canlar
Ekim2009 (82,8/84,7/+1.9)
tugcegrblt(57,6/57,5/0,1/%0,17)

Poni Bon(83,6//%)
_Rosebud_(74,3/)
Pufuduks(114,6)
Pnrrr-20 (66,3/65,8/0,5/%0,75)

gewezebidik Bende bir damacana kadar fazla yükü ruhuma bedenime tasittiriyorum yazık değil mi bir et parçası ve anlık lezzet hatırına
Anlık lezzet lezzet değildir sloganim
harika slogan, hiç oyle yazık falan gibi dusunme, daha güçlü ayağa kalmak için önce bi düşmesi gerekiyo insanın. Biz de hepimiz bazı sebeplerden bu kilolara geldik ama bak ne güzel farkına vardık ve şimdi belki hayatımızda hiç olmadığımız kadar sağlıklı ve fit olucaz. Belki bir iki kilo fazlamız olsa umursamayacaktık ama şimdi belkide hayalimizin ötesinde bir bedene kavuşacağız hep birlikte o geçen fıstıkta kimdi diyecekler arkamızdan

Hoşgeldin canım
Ben canan evliyim ev hanimi modundayım 2 oğlum var. :)
İnşallah hep beraber güzel güzel veririz fazlalıklarımızı.

Hoşgeldin canım
Ben canan evliyim ev hanimi modundayım 2 oğlum var. :)
İnşallah hep beraber güzel güzel veririz fazlalıklarımızı.
hosbulduk, Allah bağışlasın yavruları. Bence de pıt pıt vericez kiloları, sonra da bize yapılan iltifatlarla doyucaz, yemek yememiz gerekmicek bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…