Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.421
Yuzdemiz çok düşük***9.Takim 603. Etap***
mefkurem(96,6/96,9/+0,3/-0,31)
Sweetyy83(70,6/70,3/0,3/%0,42)
seydan94(65,5/64,9/0,6/%0,92)
nanekekik(70,6/71,1/+0,5/%-0,71)
Mehlikatun(76,3/76,3/0/%0) kilosu sabit
Habinar (72/70,9/1,1/%1,53)
askrhpozitif(82,8/82,2/0.6/%0,72)
eyledi(100,7/100/0,7/%0,70)
istikrar1986(74,6/74,8/+0,2/%-0,27)
Edibe12(91,2/90,1/1,1/%1,21)
biricik1272(87,7/86,2/1,5/%1,71)yeni üye. Bt:20.12.2018 bk : 89,2 H:70
Pinkyminkyy(76,7/75,8/0,9/%1,17)yeni üye.Bt:20.12.2018 Bk:77 H:65
9.takım ortalaması : % 0,590
Izindekiler
kkkmevsim5(79,3///) 450.etapta izine ayrılan üye, izin kilosu 72.5
__badem__ (70. 5/69,9/0,6/%0,85) 3.takimdan izine ayrilan üye
Deneme suresindeki üyeler
Hayyal (62,9/61,3/1.6/%2,54) yeni uye bt:12.12.2018 bk:62.7 H:58
Yonahime(74,2/72,9/1,3/%1,75) yeni üye. Bt:17.12.2018 Bk:75 H:54
gewezebidik (74/72,8/1,2/%1,62)yeni uye. Bt:03.01.2019 bk: 74 H:55
Free canlar
Ekim2009 (82,8/84,7/+1.9)
tugcegrblt(57,6/57,5/0,1/%0,17)

Poni Bon(83,6//%)
_Rosebud_(74,3/)
Pufuduks(114,6)
Pnrrr-20 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
Malesef haftaya telafi edeceğiz başta benYuzdemiz çok düşük
inşallah canım bende çok az verdimMalesef haftaya telafi edeceğiz başta ben
Bravo cok guzelKilo bildirimim
Geen hafta:74.2
Bu hafta:72.9
Fark:—1.300 gr
Yuzdemi tam hesaplayamadim ama:%1.7 falan sanirim
Hedefimi 200 gr gectim :))))
Listeye giriyorum İnsallah:))
gayet guzel bravoKilo bildirimim
Gecen hafta:87.7
Bu hafta:86.2
Fark:-1.5 kg
Hedefimi 200 gr gectim
tebrikler
Abla acisi eminim cikacaktirMalesef bu hafta ne yaptiysam gitmedi
Gecen hafta 96.6
Bugun 96.9
Fark +0.3
Haftaya bunun acisi cikar mutlaka
Gelecek hafta telafi haftasi olacak hepimiz icinDüşer diye bekledim ama düşmedi malesef
Cuma:70,6
Güncel : 71.1
Fark : +500
Rekor malesef bende
Evet abla bu hafta kotuydu ama telafi olacagina emin olabilirsinmasallah cok iyi pinarcim heralde bu kilonu koruduğun icin hemen almiyosun
Yinede dikjat et :)
cok guzel gitmis hayalcim
Bu yuzdeyle seni llisteye cok almak isterim ama simdiye kadar bi arti bi eksi oldugu icin korkuyorum acikcasi
Kilon az oldugu icin bi arti olursa liste patlar
Sen ne dusunuyorsun
Bundan sonra en azindan 500 600 falan duzenli eksi gelirmiki
Yada bu ay baska planlarin vardi heralde
Girmek istemezmisin
gayet guzel seydam yuzde de superrrr
bencede bi okutun cnm belki baskalarinin duasi daha eftal olur
cok guzel baslangic cnm ins. Hep boyle devam etsin
Emegini biliyoruz cnm eksi olman bile guzel
Hatirlarsan eskiden az yediginde daha az gidiyordu sanki
eminim haftaya daha iyi olacak cnm biliyorum sende elinden geleni yaptın
Bu hafta menu +spor olsun
Kamilem artik az yada cok ama eksi olsun canom
baya arti olmus cnm
Ben senin bunyeni cozemedim:) cok yediginide sanmiyorum
ne guzel bi bakis acisi :)
masallah tatlim hep boyle devam et inşallah
maydonoz da ekstra bisy varmi kaynatip iciyoruz degilmiDiyete yardımcı minik bilgiler
- Metabolizma hızlandırıcı ve ödem attırıcı çaylar: beyaz çay, kırmızı çay (roybos), yeşil çay, anadon çayı, maydonoz suyu(tarifini isterseniz yazarım)
- Metabolizma hızlandırıcı karısımlar; enginarsuyu-elmasirkesi-corek otu yagı, limon-bal (yine isterseniz miktarlarını yazarım)
- Kabızlık için; sabah ac karna 5 tane kuru erik
- Meyve tüketiyorsak şekerimizin birden artıp düşmemesi için yanında bir kasık yogurt, bir bardak tuzsuz ayran ya da bir çay bardağı tarçın serpilmiş süt içilmesi çok iyi olur
- şeker koması için; ara ogunde tarcınlı sutle beraber 3 adet hurma
- eğer çikolata kriziniz varsa ve engelleyemiyorsanız bitter çikolatayı eritip hurmayı ona banıp yiyebilirsiniz, 1 tanesi komayı keser zaten :)
- Bir de aslında önceki başlığın konusu ama unutmusum, sabah kaltığımızda kahvaltıyı geç yapacaksak bile en azından agzımıza ceviz vb atmalıyız ki metabolizma çalışmaya başlasın yoksa ilk lokmamıza kadar metabolizma çalışmaya başlamaz.
- Olabildiğince sabah erken kalkıp, kahvaltıyı normal, ogle yemegini guclu aksam yemeğini hafif geçirmek. Akşam ne kadar hafif o kadar iyi :)
srnin ne kadar hirsli oldugunu biliyoruz artik gulumabla aşırı halsizlik var oda demir eksikliği yani çay kolik olmamdan eşim bugün gidecek tahliller i gostrsin
evet Edibe ablacim haklısın düne mahsustu bu menü
Geçen hafta olmadi bu hafta olur oo hirsli Ayşenur varmisin yarismaya yani seni ezmeme
sağol canım pinarim bende öyle düşünüyorum
evet tugcecim haklisin geçen haftayı da katıp önümüzdeki hafta acısını cikartacagim
evet haklısın baharcim eskiden stres üzüntü kaynakli böyle yapanlara şaşırıyordm ben öyle oldum ya daha yok inşaallah kendime daha büyük zarar
kız Kamile sen beni tanıyorsun anlaşılan aynen haftaya telafisi olacak
hadi çok erkenmis neyse geçmiş geride kaldı artık önümüzdeki maçlara
canım ne güzel paylasimlar seninle özel tanışalımben kaçırdım heralde yeni mi geldin
Birkaç kaçırsak da genelde sağlıklı beslenmeye çalıştığım için gitti mefkuremcim.cok guzel gitmis hayalcim
Bu yuzdeyle seni llisteye cok almak isterim ama simdiye kadar bi arti bi eksi oldugu icin korkuyorum acikcasi
Kilon az oldugu icin bi arti olursa liste patlar
Sen ne dusunuyorsun
Bundan sonra en azindan 500 600 falan duzenli eksi gelirmiki
Yada bu ay baska planlarin vardi heralde
Girmek istemezmisin
biricik1272 tatlim kizinin listeye girmemesi senin icin sorun olurmu
Halâ istiyorsan eklicem seni
Cevabini bekliyorum
Tmm cnm oyle yapalimBirkaç kaçırsak da genelde sağlıklı beslenmeye çalıştığım için gitti mefkuremcim.
Eşim bile sabah sen iyice küçüldün diyor bana. Sayenizde, hep beraberce.
Benim ana amacım vücut yağlanmamı engellemek ve kolesterolü düşürmek biliyorsun.
Ama zaten ben artık hep sağlıklı yaşamaya çalışacağım için buralarda olmayı planlıyorum.
Sen bilirsin istersen 1 hafta daha deneme haftası yapalım. Benim vücudum bu ara çok tutarsız.
Kural geregi zaten deneme suresi uygulamak zorundayiz cnm bu benim elimde olan bisey degil yarismanin genel kuraliKaptanım herkes hakkıyla girsin derim
Eğer hak edeceksem gireyim yoksa O çaba niye
Eğer kızım da hak ediyorsa girsin derim
Kimsenin hakkına girmeği istemediğim gibi kimsenin de ben ve kuzumun hakına girmesini
İstemem
İstemekle olsa ilk hafta dan isterim :)))
Haftaya eminim herkes cosacakYuzdemiz çok düşük
Çok güzel bir başlangıç canım .Gunaydin guzel hatunlar!!!
Herkese bil eksili tartilar
Ben gecen pztsi tartilmistim en son 74 du, hasta oldugumdan pek bisey yiyemedim diye herhalde bugun 72.8 ciktim
Gecen hafta 74
Bu hafta 72.8
Fark 1.2
Yuzde 1.16
Umarim boyle basladigi gibi rahat rahat gider kilolarr. Dun aksam esime sizden bahsettim, kk ile zayiflicam dedim, hedefimi sordu ben de bir damacana dedim
Haftaya daha çok vericeksin demekGecen hafta 82,8
Bu hafta 82,2
Fark 0,6
Yuzde %0,72
Bu hafta menulerim ortadaydi dune kadar bir gram oynamadi tarti bugunde anca bu kadar oldu bu hafta daha farkli bir yol izlemem lazim hayaller hayatlar bu olsa gerek neye niyet neye kismet
Her eksi candır.Kilo bildirimi
Cuma 70.6
Bugün 70.3
-300
Wc ye ciksaydım 6 lari gorurdum
Arada olabilir canım .her zaman motivasyonumuz aynı olamıyor malesef.İyi gunler bayanlar bende bi dehisim yok sabitim bunada sukur bi kac gun once afaki artilarim vardi bi haftayi yok sayip yola devam ins
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 79.3
Fark 0
Bir doktora danışsaydın keşke ama çoktan bırakmışsın galiba.e hayırlı olsun o zaman.o artılar la da tez zamanda vedalaşman dileğiyle :)hayırlı cumalar kızlar
eksiler gelmiş maşallah
ben de eksi yokk bol artı var
geçen hafta 82.8
bu hafta 84.7
fark +1.9
ilacı bıraktım zaten bir gün içmeyi unutmuştum dün de içmedim az sarsıyor ama heyy heyy bunlar vız gelir göğüslerim ağrıyıp duruyordu mide bulantısı v.s. bir dolu yan etkisini yaşıyormuşum bu ilacın farkın da değildim, kilo alınır verilir de ona takmıyorum da bu arada en sevdiğim şeylerden biri olan kahveden tiksindim yaaa ona üzülüyorum içince midemi bulandırıyordu bitirmeden kaç kere döktüm 10 gündür hiç içmiyorum
:) güzel gitmiş yona.Kilo bildirimim
Geen hafta:74.2
Bu hafta:72.9
Fark:—1.300 gr
Yuzdemi tam hesaplayamadim ama:%1.7 falan sanirim
Hedefimi 200 gr gectim :))))
Listeye giriyorum İnsallah:))
Tebrikler :)Kilo bildirimim
Gecen hafta:87.7
Bu hafta:86.2
Fark:-1.5 kg
Hedefimi 200 gr gectim
Tebrikler edibe.
Hiç şüphemiz yok abla:)Malesef bu hafta ne yaptiysam gitmedi
Gecen hafta 96.6
Bugun 96.9
Fark +0.3
Haftaya bunun acisi cikar mutlaka
Ama çok fazla erken bir saat bu.tansiyonunu bile etkileyebilir abla.Uzulsemde bosuna cnm uzulmek eksi getirmiyordun mutfagi 14 de kapatmistim ben
Oh ne güzelBir uyumuşum uyandım daha kötü olmuşumeşim gelsin bana bir masaj yapsın bir duşa girip toparlamam lazım hiç sevmem hasta olmayı
Tmm nasil istersenizKizim sayesinde buraya katildim eger o olmicaksa bende olmak istemem kizim listede olmassa baska takima transfer olmak istiyor olmadi baska takima transfer oluruz
Ee geçen hafta sözün vardı artık bu hafta benimsin bebekKizlar listedeki sonucu gorduk bu sonuc bize hic yakismadi 9. Takim olarak haftaya silkelenmenin tam vakti bence haftaya takim ortalamamiz en az 1, 5 olmali haberiniz olsun bu hafta ancak o sekilde telafi edebiliriz benim 1,5tutturabilmem icin 1, 2 vermem gerekiyor bu haftalik minumum hedefim budur
Abla bir takımda ortalama 20 kişi oluyor ama bir liste 15 kişiyi geçemez , ki ilk sayfada ki kuralları okuyup kabul ettiniz ama şimdi kızın diyor ki kaçamak yapmamak gerektiğini bilmiyordum . Tmm olabilir dikkatli okumamistir Zuhal abla sadece söz istedi bunu başka üye ile kiyaslamaya gerek yok ki . Ha adalet vs diyorsanız kendimizi listeden çıkardığımız zamanlar oldu iyi kilo veremedigimiz için kimse listede çakılı değil. Misal canan var Kamile var kaç zamandır dost olduklarımız ama bekleyenler onlarda şuan listede değil ki liste şart mı oda meçhul bizim amacımız bu takımı listesi freesi hamilesi ayakta ve enerjik tutmakKizim sayesinde buraya katildim eger o olmicaksa bende olmak istemem kizim listede olmassa baska takima transfer olmak istiyor olmadi baska takima transfer oluruz
Ee geçen hafta sözün vardı artık bu hafta benimsin bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?