- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.641
Valla ben soylemekten usandimSlm kızlar buralar neden böyle sessiz son zamanlarda bence bu konuyu cuma tartıdan sonra bir konuşalım özellikle listede olup ses etmeyenler haksizlik değil mi canım free ,mezun olduğu halde geçmiş yapıp takımı aktif tutanlara
Haftaya ben hedrfimi dusuk tutacaktimBel ağrım çok acicik kaldkaldi yok denecek kadar az sabit yattığımdan kesin ve önce ısınma hareketleri sonrada iki mile Leslie yaptim ağrı filan kalmadıbugün ananasli cacık yapıyorum ki yoğurtla hiç sevmem ananasi cok tuhaf bir lezzet birakiyor ama yapacak birşey yok bu yolda çekilen çile kutsaldır , kendime nazar etmezsem spor sahalarına geri dönüyorum bu haftaki planımi çizdim bile bu hafta kim benimle yarışıyor neee Zuhal mi
Planlarin neymisBel ağrım çok acicik kaldkaldi yok denecek kadar az sabit yattığımdan kesin ve önce ısınma hareketleri sonrada iki mile Leslie yaptim ağrı filan kalmadıbugün ananasli cacık yapıyorum ki yoğurtla hiç sevmem ananasi cok tuhaf bir lezzet birakiyor ama yapacak birşey yok bu yolda çekilen çile kutsaldır , kendime nazar etmezsem spor sahalarına geri dönüyorum bu haftaki planımi çizdim bile bu hafta kim benimle yarışıyor neee Zuhal mi
Bı yarını görelim de hayırlısı ile ablaPlanlarin neymis
2 gundur uyyomiyorum bennBen sabah 8 de tartilmistim bide bikac saat uyuyunca tekrar tartildim
600 gr farketti
Beni uykusuzluk cok etkiliyor
Ins.yarin sabah uyuyabilirim
Herkesde bir olmaz cnm sen niye uyumadin2 gundur uyyomiyorum bennkim bilir kac fazla cikarim ozaman
gun icinde aklima bisey takilmaz..tam yattim uykuya dalicam birsuru sey aklima geliyo..dusunmekten uyyamiyorumHerkesde bir olmaz cnm sen niye uyumadin
Eger 5 6 saat uyuduysan o kurtariyor yine
Ben bu gece 2 3 saat uyumustum
Bu gecede oyle olacak
guzelim dusununce bisey degistiremiceksinkigun icinde aklima bisey takilmaz..tam yattim uykuya dalicam birsuru sey aklima geliyo..dusunmekten uyyamiyorum
Masallah tatlim
Yoğunluğa devam yani abla.
uykuyu düzene oturtman lazım artık abla senin.
yemek derdin yok ohhh misss
bende olan biteni anlattım zaten ben sayfalarca :)
teşekkür ederim canım benim.
valla yıllarca direndim gitmemek için ama sebebi beni yersiz üzenler yüzünden gitmicem diye direniyordum. bunun dediğin gibi delilikle alakası yok. çözülemeyen sorunlar varsa çözecek yolları deneyeceksin. ben iyiyim sanıyordum ama her yerde karşıma çıkıyor. demekki artık çözülmesi gerekiyormuş. bakalım ilk seansım nasıl geçecek ve neler olacak sonrasında
abartmaya gerek yok abla, çok zorlamaya saatlerce yapmaya da gerek yok. aynen 45 dk yeter, haftada 4 gün de yeter. kendini zorlamadan, sakatlamadan bıktırmadan yapmak kafi. herşey gibi sporun fazlası da zarar. onu da yaşadım gördüm :)))
insanoğlu abla birşeyleri elde ettikçe fazlasını istiyor, doyumsuzuz
Kızlar bişey sorcam süt almıştım tarihi ne çabuk geldi cuma almıştım hiç içen olmamis bugün son günü cocukara sütlaç yapsam olur mu yarinida kalabilir sütlaç yoksa dokecem bir bidon sütü
Sizden naber gecmis cooooooook olmus ne var ne yok bi haber edin kim ne durumda
Bel ağrım çok acicik kaldkaldi yok denecek kadar az sabit yattığımdan kesin ve önce ısınma hareketleri sonrada iki mile Leslie yaptim ağrı filan kalmadıbugün ananasli cacık yapıyorum ki yoğurtla hiç sevmem ananasi cok tuhaf bir lezzet birakiyor ama yapacak birşey yok bu yolda çekilen çile kutsaldır , kendime nazar etmezsem spor sahalarına geri dönüyorum bu haftaki planımi çizdim bile bu hafta kim benimle yarışıyor neee Zuhal mi
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Alinti..
iste degismiyordaguzelim dusununce bisey degistiremiceksinki
Herseyi oluruna birak
Senin annenler kv gil yakinmi sana
Iliskiniz nasil
Masallah tatlim
Sporunu menunun altina yazarsan topluca gormus oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?